aztec spirit hedelmäpeli

aztec spirit hedelmäpeli

Se on yleinen tietämys, että on mahdotonta tietää kaikesta kansasta tai maasta vierailematta sitä. Valitettavasti Mayas ja Aztecs eivät voi enää järjestää vieraita maissaan, mutta voit käydä virtuaalimatkalle heidän tapaamisessa verkossa.

Aztec-symbolit ja yleinen kuvaus

Ensinnäkin pelaaminen Aztecin peliautomaattien verkossa ei ehkä vaikuta lupaavalta - on jo vapautettu paljon pelikoneita teemalla antiikin ihmisten (Aztec Power) jälkeen, mutta kun tarkastelet peliä, näet, että voimakas ja täysi hauska seikkailu odottaa kaikkein kunnianhimoisia tutkimusmatkailijoita.

Pelin tärkein haaste on epätavallinen muotoilu. Jokainen painike, jokainen symboli, pidetään kaiken huolta. Korkea tarkkuus näytön kaikkien elementtien lisäksi ilmakehän äänitehosteet tekevät tästä pelistä helppoa, mutta vaikeaa lopettaa pelaaminen.

5 kiekon suurella tarkkuudella etsit kauniita piirroksia, jotka liittyvät menneeseen Aztecin sivilisaatioon: tapaat pappeuden ja nähdä tärkeimpien epäjumalien patsaat. Sen lisäksi löydät pelikorttisymboleita, mutta pelin kehittäjät tekivät hienoa työtä, jotta ne näyttäisivät ainutlaatuisilta. Lisäksi 9-A: n voitot ovat keskimääräistä korkeammat - voit saada 40 krediittiä 4 kuvaketta varten ja jopa 175 5 aktiivisen voittolinjan kuvakkeelle.

Idolit kuvaavat symbolit maksavat 20-30 krediittiä kolmelle, 75-125 4 ja 250-750 5 kuvaketta varten! Mutta kaikkein kannattavin on tärkein symboli - pappeus. Se on sekä villi että kallein: lukuun ottamatta kykyä korvata kaikki muut symbolit (paitsi hajoittajat), se maksaa 250: lle 3 symbolille voittolinjalle, 2500: lle 4: lle ja uskomattomalle 9 000: lle 5: n kuvakkeelle.

Satterilla on myös mukava bonus valmiina pelaajille, joilla on onni saada vähintään kolme kelasta - käynnistää jopa 15 ilmaiskierrosta!

Yleensä peli on hyvä sekoitus erinomaisista elementeistä, jotka alkavat grafiikan laadusta ja viimeistelevät ominaisuuksia. Tällainen sekoitus tekee kellojen lentämisestä aina, kun istut istuntoon, joten kokeile ja näe itsesi.

Aztecin hedelmäpeli paljastaa yhden salaperäisimmän sivilisaation salaisuudet. Pelin aikana pelaajat saavat paitsi uutta tietoa, myös voittoja, joiden kertoimet ovat jopa 9000. Videolokerossa on erityisiä kuvakkeita - hajotus ja villi symboli. Heidän avustuksellaan pelaaja voi usein saada palkintopotit. Joitakin pelisäännöksiä noudattaen kukin käyttäjä saa pääsyn 15 rullan ilmaisen kierroksen bonukseen.

Aztec Slotin alkoholijuomien säännöt

Aztecin hedelmäpeli on seuraavat ominaisuudet:

 • 5 rullaa, joissa on 3 pystysuoraa solua;
 • 21 säädettävää voittolinjaa.

Bet One -näppäimen avulla voit muuttaa panoksen kokoa. Jokaisella aktiivisella linjalla on mahdollista lyödä vetoa 1-20 hyvityksestä. Voit aktivoida maksimipanoksen yhdellä klikkauksella. Voit tehdä tämän käyttämällä Bet Max -painiketta. Kun napsautat sitä, kelojen yksi spin käynnistyy automaattisesti.

Pyöreä manuaalisessa tilassa alkaa Spin-painikkeella. Pelaaja voi näyttää tietolohkon näytöllä napsauttamalla maksutaulukkoon merkittyä suorakulmioa. Laitteen avulla voit siirtyä automaattiseen pyörintää ohjaustilaan. Pelin pelaajan on käytettävä tätä automaattista painiketta. Voittajaketjuissa voi olla 2-5 identtistä kuvaketta.

Voittoyhdistelmien ulkonäkö rullille mahdollistaa pelaajan siirtyvän riskipeliksi. Se alkaa painamalla Gamble-näppäintä, joka näkyy spin-painikkeella sen jälkeen, kun se on voittanut pääpelin aikana. Tässä kierroksella voit kasvattaa viimeisen voiton vähintään kahdella kerralla valitsemalla kortin, joka on korkeampi kuin jälleenmyyjän kortti 4 korttia alaspäin.

Aztec-laitteen hengellisten symboli on intialaisen kuva. Se korvaa kaikki muut kuvat paitsi hajotuksen. Tämän kuvakkeen yhdistelmän kertoimet ovat suurimmat korttipaikassa. Ne ovat 10, 250, 2500 ja 9000 ketjut 2, 3, 4 tai 5 kuvaa vastaavasti.

Säännölliset kuvakkeet moninkertaistaa linjan vedon seuraavalla tavalla:

 • intialaisen patsas, kissan patsas - 10, 30, 125, 750;
 • lintu - 20, 100, 400;
 • käärme, lisko - 20, 75, 250;
 • A, K-15, 40, 175;
 • Q, J, 10 - 15, 25, 100;
 • 9 - 2, 10, 25, 100.

Kallokuvan rooli on hajonnassa Aztecin alkoholijuomissa. Se kertoo kokonaispanoksen 5, 20 ja 500 kertaa. Kun vähintään kolme tällaista kuvaa ilmestyy missä tahansa kelan asennossa, 15 ilmaiskierrosta alkaa.

Kuinka voittaa Aztec Slotin väkevät alkoholijuomat

Aztecin alkoholijuomien RTP (teoreettinen palautusprosentti) on 95,1%. Käyttäjä voi kasvattaa mahdollisuuksiaan saada suuri voitto useilla tavoilla:

 • aktivoi mahdollisimman monta maksuliikettä;
 • käynnistää aika ajoin riskipeli;
 • lisää vetoa ennen ilmaisten pyörien aloittamista.

Huolimatta siitä, että tämä videolokero on erittäin yksinkertainen ohjausjärjestelmä, suosittelemme tutustumaan demo-tilaan.

Valitettavasti исключительной возможностью, которую предоставляют игровые автоматы Spirit of Aztec, чтобы попасть в древний мир. Это увлекательное путешествие обязательно закончится для вас невероятными подарками, или, во всяком случае, подарит незабываемые минуты развлечений наполненных азартом и адреналином, если вы выбираете бесплатную игру.

Pelaa peliä Spirit Of Aztec (Дух Ацтеков)

Pelit auttavat имеет пять барабанов и три игровых ряда. Чтобы начать развлечение, сначала нужно выбрать количество активных линий, в этом автомате их может быть от 1 до 21. Делается это кнопкой «Line». Затем кнопкой «Bet» räätälöidyt kohteet, joiden pituus on ≤ 0,1 до 1 кредита. Запуск дисков аппарата осуществляется кнопкой «Aloita».

Чтобы получить выигрыш, необходимо комбинацию - непрерывную серию из минимум трех одинаковых изображений. Etsitkö несколько линий, для выплаты ним будет составлен единый призовой фонд тура. Самый дорогой символ игры - Золотая Маска Жреца, которая может умножить вашу общую ставку на коэффициент 10 000.

Запуская игровой автомат Spirit Of atsteekkien (Дух Ацтеков), вы автоматически становитесь отважным путешественником, главная цель которого найти посреди пирамид ацтеков желаемые сокровища. Надо заметить, что этот слот имеет их очень много, благодаря большим и выгодным коэффициентам выплаты наград. Это не удивительно, ведь наследие древнего народа несметное.

Pelaajat pääsevät pelaamaan jalkapallo-otteluissa, jalkapallo-otteluissa, pommi-otteluissa ja jalkapallo-otteluissa. На экране появятся пять пирамидок, koska игроку нужно будет выбрать одну. У него есть три шанса, чтобы добраться до бриллиантового сооружения, которое откроет следующий уровень игры. Tämä ei ole mahdollista, sillä se voi olla päällä, kun se on päällä.

Если же удача вам улыбнулась, и вы перешли к следующему этапу, то здесь уже придется выбирать один из камней в пяти рядах, что их содержат. На четвертом и пятом ряду нужно быть осторожным - там скрывается кобра, которая морость может прекратить дополнительную игру. Pidä umpikuja, как всегда, вас ждут хорошие бонусы. Таким образом, Spirit of Aztec (Дух Ацтеков) antaa sinun tarvetta tehdä lisävarusteita, jotka on suunniteltu древнего золота ацтеков.

Pitäkää päästä pelaamaan peliin ja pelaamaan viihdyttävää, koska hän on valmis ottamaan vastaan ​​ja pudottamalla vihollisen.

Pelaa Aztecin värejä verkossa ilman rekisteröintiä!

Pelaa reaaliaikaisesti tällä huippuluokan online-kasinoilla

Ensimmäisellä talletuksellasi saat 100% bonuksen 350 $ asti

 • Tyyppi: aikavälit
 • Ohjelmisto: Playson
 • Demo-tila: Kyllä
 • Min / Max panos: $ 0.01 - 1
 • # Kelat: 5
 • Voittolinjat: 21

Aztecin hedelmäpeli tarjoaa kirkkaita, rohkeita värejä ja runsaasti teräväpiirtotoimintaa, joka kaikki tapahtuu viidakossa. Kuten hauskimmista Playson online-paikoista, tämä on käytettävissä tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi ilman latausta eikä rekisteröintiä. Tutustu vain Aztecin vapaa-ajan demo -elintarvikkeisiin ja löydä eksplisiittinen kulttuuri, joka on täysin kiehtova!

Tämä nimi on yksi Playtechin kauneimmista grafiikasta, ja näet sen itse viiden rullan ja 21 voittolinjan yli. Voit viettää kaiken yhdestä 420 kolikkoon, ja voit voittaa jopa 210 000 kolikkoa yhdellä kierroksella. Sinulla on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka törmäät poikki, ja ne alkavat naispuolisella Aztecilla, joka toimii villinä täyttääksesi muut kuvakkeet ja auttaa tuottamaan voittoja. Mitä enemmän, jos saat viisi aktiivisen voittolinjan yli, saat valtavan 10 000 kolikon! Kallo on hajotus, ja voit saada 15 ilmaiskierrosta, jos näet sen kolme kertaa missä tahansa näytölläsi. Toisen näytön bonuskierroksia ei ole, mutta Gamble-ominaisuus voi auttaa sinua kasvattamaan pelikassasi. Jokaisen voiton jälkeen sinulla on mahdollisuus arvaamaan korttipohjan kortin väri kaksinkertaiseksi.

Jos pidät tämän pelin ideasta, mutta haluat aloittaa oikean rahan pelaamisen, niin Gonzo's Quest on oikea valinta sinulle. Se tarjoaa viisi rullaa ja 20 voittolinjaa, jotka ovat täynnä azeekkikivi-symboleita, joita voit voittaa. On paljon tavallisia villieläimiä, ja perinteisten ilmaiskierrosten sijasta saat lumivyöryjä jokaisen voittoyhdistelmän jälkeen. Hanki onnekas, ja niihin liittyvät kertojat voivat pinoa jopa 15 kertaa!

Valitettavasti исключительной возможностью, которую предоставляют игровые автоматы Spirit of Aztec, чтобы попасть в древний мир. Это увлекательное путешествие обязательно закончится для вас невероятными подарками, или, во всяком случае, подарит незабываемые минуты развлечений наполненных азартом и адреналином, если вы выбираете бесплатную игру.

Pelaa peliä Spirit Of Aztec (Дух Ацтеков)

Pelit auttavat имеет пять барабанов и три игровых ряда. Чтобы начать развлечение, сначала нужно выбрать количество активных линий, в этом автомате их может быть от 1 до 21. Делается это кнопкой «Line». Затем кнопкой «Bet» räätälöidyt kohteet, joiden pituus on ≤ 0,1 до 1 кредита. Запуск дисков аппарата осуществляется кнопкой «Aloita».

Чтобы получить выигрыш, необходимо комбинацию - непрерывную серию из минимум трех одинаковых изображений. Etsitkö несколько линий, для выплаты ним будет составлен единый призовой фонд тура. Самый дорогой символ игры - Золотая Маска Жреца, которая может умножить вашу общую ставку на коэффициент 10 000.

Lataa peli Spirit Of Aztec (Дух Ацтеков) -ohjelman versiot, jotka sisältävät завод посреди пирамид ацтеков желаемые сокровища. Надо заметить, что этот слот имеет их очень много, благодаря большим и выгодным коэффициентам выплаты наград. Это не удивительно, ведь наследие древнего народа несметное.

Pelaajat pääsevät pelaamaan jalkapallo-otteluissa, jalkapallo-otteluissa, pommi-otteluissa ja jalkapallo-otteluissa. На экране появятся пять пирамидок, koska игроку нужно будет выбрать одну. У него есть три шанса, чтобы добраться до бриллиантового сооружения, которое откроет следующий уровень игры. Tämä ei ole mahdollista, sillä se voi olla päällä, kun se on päällä.

Joten, että удача вам улыбнулась, и вы перешли к следующему этапу, то здесь уже придется выбирать один из камней в пяти рядах, что их содержат. На четвертом и пятом ряду нужно быть осторожным - там скрывается кобра, которая морость может прекратить дополнительную игру. Pidä umpikuja, как всегда, вас ждут хорошие бонусы. Таким образом, Spirit of Aztec (Дух Ацтеков) antaa sinun tarvetta tehdä lisävarusteita, jotka on suunniteltu древнего золота ацтеков.

Pitäkää päästä pelaamaan peliin ja pelaamaan viihdyttävää, koska hän on valmis ottamaan vastaan ​​ja pudottamalla vihollisen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

35 − = 26

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map