bing0-pelejä

bing0-pelejä

Online-pelit ovat hieno tapa viettää aikaa tai pitää sinut huviksina, varsinkin kun olet kyllästynyt tai haluat vain tauon hälinästä ja hälinästä.

Yleensä nämä pelit ovat melko yksinkertaisia ​​käsitteitä, ja ne voivat kiinnittää huomiota huomattavan kauan. Useimmissa tapauksissa yksinkertaisempi tai helpompi peli on, sitä enemmän riippuvuutta voi syntyä.

Nykyään on useita sivustoja, joissa voit pelata pelejä verkossa, kuten Bing, Google ja monet muut. Bing-pelit ovat todella hyvin suunniteltuja ja melko mielenkiintoisia. Muutama minuutti pelaaminen voi helposti johtaa online-riippuvuuteen!

Bing-pelit on luokiteltu seitsemään eri luokkaan: Arcade, Puzzle, Casino, Word, Action, Word ja Card. Tässä artikkelissa menen yli suosituimmista ja surffaajien suosituimmista Bing-peleistä, joten solmuta ja pidä hauskaa Bing-peleissä.

Seuraavassa on joitain parhaita ja suosituimpia Bing-pelejä:

Ellei asut luolassa, olet todennäköisesti ainakin nähnyt tai pelannut jonkin Bejeweled-pelin sarjasta ennen. Tämä uusi peli on edellisen Bejeweled-sarjan jatko, mutta se on isompi ja parempi kuin aiemmat versiot. Voit menestyä Bejeweledillä, sinun pitäisi vaihtaa kaksi vierekkäistä kappaletta muodostamaan ketjun kimaltelevia helmiä. Voit testata raakaa aivokykyäsi hieman kokeilemalla erilaisia ​​pelitiloja. Bejeweled on saanut suosionsa ja on edelleen suosikki valinta Bingin peliharrastajien keskuudessa.

Erilaisten Bing-pelien joukossa 8-pallo on yksi petollisimmista addicting-valinnoista. Jotta voit pelata tätä peliä, sinun on mentyä virtuaaliseen uimahalliin ja laitettava altaat koirasi testiin. 8-Ball Champion toistaa hyvin tarkasti 8-palloisen tavallisen tietokonepelin. Jos olet taitava ampuja, voit tyhjentää pöydän ylös silmänräpäyksessä. 8-Ball Champion tosiasiallisesti tekee sinusta tuntuu kuin olet uima-altaassa, ilman savuista ilmapiiriä ja vaaraa ryhtyä bar-taisteluun. Jos olet koskaan nauttinut ystävällisestä allaspelistä, suosittelen antamaan sille koetta.

Fishdom H2O: Piilotettu Odyssey

Tämä peli on yksi suosituimmista Bing-peleistä, joita löydät verkosta, joten sen sisällyttäminen tähän kappaleeseen. Pelaat Hidden Odysseya luomalla unelmaakvaario. Sinun täytyy kaivaa useita piilotettuja esineitä pisteiden saamiseksi, jolloin voit ostaa salaperäisiä olentoja, valita säiliön lisävarusteita ja huolehtia vedenalaisista lemmikeistäsi. Jos haudatun aarteen metsästys on hauskaa, ja nautit mukavan akvaarion rauhoittavasta esteettisyydestä, Fishdom H20: Hidden Odyssey on sinun lisättävä luetteloosi.

Ei täsmälleen kaksi asiaa, joiden odotat olevan osana samasta pelistä, mutta Bing-pelit ovat täynnä yllätyksiä, ja kasveissa vs. zombeissa ne ovat todellakin miellyttäviä. Tämä on toinen Bing-peli, jossa sinun on suojeltava kotisi useita zombie-zapping kasveja. Hyökkää epäkuolleita taitavasti ja nopeasti istuttamalla kirsikka pommeja, peashooters ja jotain muuta kasveja koko aluksella. En tiedä, kuka on keksinyt ajatuksen panostaa zombeja vastaan ​​Venuksen lentävät ansoja, mutta tämä peli tarjoaa tunteja hauskaa ja ansaitsee paikkansa luettelossa.

Useiden Bing-pelien joukossa Zuma's Revenge on yksi yleisempiä pelejä ja suosikki useille online-pelaajille. Pelin tarkoitus on ampua toisiinsa useita värillisiä palloja ketjun vähentämiseksi ja sen estämiseksi pääsemästä toiseen päähän. Zuman Revenge on klassinen peli, joka pyrkii entistä monimutkaisempaan, kun leikki etenee, mutta pelaaja saa apua erityisten komppujen ja laukausten muodossa. Haasteet tulevat jännittävämmiksi jokaisella kierroksella; joten tämä on varsin koukuttava valinta, joten muista ennakoidusti.

Pelin pelaamisen päätavoitteena on auttaa Midas taistella myyttisiä hirviöitä ja lopettaa muinaisen loitsun. Tämä tapahtuu kääntämällä laatat ja yhdistämällä talismaanit metallirahojen tekemiseen. Sitten sinun on täytettävä asteikko kolikoilla lopettaaksesi jokaisen pelitason. Grafiikka on loistava ja hirviöt tulevat hurjammin, kun peli jatkuu. Muutamia Talismanian kierroksia tuntuu Persiusilta Titansin rynnäkköstä.

Tämä on sanapohjainen peli, joka testaa sanastosi tasoa. Aivan kuten tavallinen scrabble-peli, saat joukon satunnaisesti valittuja kirjaimia sanoista. Laita sanavaraston taidot testata ja nähdä, kuinka monta pistettä voit pisteet sanoilla. Se voi olla vaikeampaa kuin kuulostaa, kun olet juuttunut rajoitettuihin kirjaimiin, mutta se tarjoaa upean aivotestejä hauskaa. Jos peliä pelataan tavoitteen suhteen, Text Twist 2 voi parantaa sanastasi ja oikeinkirjoitustaitoasi pelaamisen aikana, joten se on erinomainen valinta kaikenikäisille opiskelijoille.

Puutarhaoppaat ovat valtavia nyt, ja tämä on puutarhanhoitopeli, jossa palkitaan kasvavien kasvien ja vihannesten kasvattamisesta. GardenScapesin avulla voit myydä piilotettuja esineitä kartanotilasta, jotta saat enemmän rahaa ja palauttaisit maiseman aikaisemmalle kunnioitukselle. Luo omat nurmikon ulkoasu, räätälöidä lisävarusteilla ja viimeistele Best Garden -haaste Austin the Butterin avulla. Tämä on erinomainen valinta puutarhan harrastajille, varsinkin talvikuukausien aikana, kun perinteinen puutarhanhoito asetetaan pitoon.

Bing-pelit tarjoavat jokaiselle jotakin, joten seuraavalla kerralla etsit vähän online-pelihahmoa, anna joitain edellä mainituista peleistä kokeilla ja katso, mikä on uusi suosikki. Ne ovat kaikki melko helppo oppia, ja hauskaa grafiikka ja äänitehosteet, jotka nopeasti saavat sinut koukussa. Sinun täytyy löytää sellainen kuin pidät yllä olevasta luettelosta. Hanki ystäviä ja perheenjäseniä myös pelaamaan, sillä tämä tekee siitä hauskempaa kaikille.

Huomaa: Jotkut pelit Bing Games sisältää pelin mainos, kun taas toiset voivat olla rajoitettu toiminnallisuutta. On kuitenkin yleensä vähintään yksi pelitila, jota voit pelata niin kauan kuin haluat.

Oletko koskaan pelannut Bingin pelejä? Vai haluatko mieluummin toisen pelisivuston?

Torrent Downloads » muut » Bing0s Cracked Steam Ca 199 Pelit

Bing0s Cracked Steam Ca 199 Pelit

Koko: 216.00 KB

Viimeksi päivitetty: 05.09.2015 01:00:59 (Päivitä nyt)

Torrent lisätään: 2009-12-15 01:47:55

Bing0s Cracked Steam Ca. 199 Pelit

# 1 Steam CRACK (kaikki pelit säröillä) WORKING 15.11.2008

0 0 2.57 MB 0

säröillä höyryllä kaikki pelit

0 0 18,05 MB 0

Darksteam (Cracked Steam With Games) (testattu)

0 0 36,00 MB 0

Pacsteam [säröillä Steam With All Games

0 0 35,00 MB 0

Krakattu Steam Cafe (kaikki pelit + päivitykset + verkkopelaaminen)

1 0 4,00 MB 0

Tällä hetkellä toimiminen on 2D-taiteilija, joka tekee maailman tekstuureja ja nahkoja Black Mesta, mutta minä myös riehua pienessä 3D-muodossa ja joitain vaikutuksia. Olen ollut jäsenenä muutamissa muissa modeissa, jotka ovat jääneet pois jostakin syystä.

Määritettyjä kriteerejä ei löytynyt. Suosittelemme, että yrität blogiluetteloa, jossa ei ole suodattimia, selata kaikkia käytettävissä olevia. Liity nyt jakamaan omia sisältöjäsi, tervetuloa tekijöille ja kuluttajille samoin kuin odotamme kommenttejasi.

Joukko kuuluisan, kauan odotetun Black Mesa -modin ja pelin takana.

Mitään määritettyä kriteeriä ei löytynyt. Suosittelemme, että yrität ryhmäluettelon, jossa ei ole suodattimia, selata kaikkia käytettävissä olevia. Aloita ryhmä ja autat meitä saavuttamaan tavoitteemme näyttää kaikkien kehittäjien paras sisältö. Liity nyt jakamaan omia sisältöjäsi, tervetuloa tekijöille ja kuluttajille samoin kuin odotamme kommenttejasi.

Olemme vähentäneet aiempien selainten tukemista.

Mitä tämä tarkoittaa minulle? Voit aina pelata suosikki pelejä Kongregate. Tietyt sivuston ominaisuudet voivat kuitenkin äkkiä lopettaa toimintansa ja jättää sinut vakavasti huonontuneelle kokemukselle.

Mitä minun pitäisi tehdä? Kehotamme kaikkia käyttäjiämme päivittämään nykyaikaisiin selaimiin paremman kokemuksen ja paremman tietoturvan ansiosta.

Suosittelemme, että asennat uuden selaimen uusimman version:

g Rekisteröidy tai kirjaudu sisään, jotta voit aloittaa aktiviteettipäivityksiä Kongregate-tapahtumasta!

Avoin foorumi kaikille webpeleille! Hanki pelejä tuhansien käyttäjien edessä ja ansaitse kaupallistamalla mainoksia ja virtuaalisia tuotteita.

Julkaisuohjelmamme avulla voimme auttaa pelejä miljoonille käyttäjille useilla alustoilla!

Tarkista myös kehittäjien blogi, jossa julkaisemme uutta sisältöä viikoittain pelien / tietojen analysoinnin, suunnittelun ja suunnittelun oivalluksia ja paljon muuta.

+30% kriittisen iskun mahdollisuus

+5% liikkeen nopeus

Liikkuminen ja hyökkäys tekevät hyökkäyksen Energized.

140 bonuksen magiavaurioita (perustuen tasolle) osumalla.

+20% kriittisen iskun mahdollisuus

YKSINKERTAINEN Passiivinen: Saavutetaan yhä enemmän Cooldown Reduction from kriittisen lyönnin mahdollisuutta tarjoamalla muiden lähteiden (enintään + 20% ylimääräinen Cooldowing vähennys 30% Critical Strike Chance).

UNIQUE Passiivinen: Kriittiset iskut palauttavat 3% Mana-altaasi. "Height =" 24 "width =" 24 "class =" requireTooltip item-3508-24 "/>Berserker's Greaves

+20% kriittisen iskun mahdollisuus

The Bloodthirster

UNIQUE Passiivinen: Perushyökkäykset voivat nyt ylikuormittaa sinua. Ylimääräinen elämä tallennetaan suojaksi, joka voi estää 50-350 vahinkoa, joka perustuu mestarin tasoon.

+30% kriittisen iskun mahdollisuus

+7% liikkeen nopeus

+200% Base Health Regen

+10% Cooldown Reduction

+4 kultaa 10 sekunnin ajan

Ansaitse 500 kultaa tämän kohteen avulla.

+100% Base Health Regen

+10% Cooldown Reduction

Zeken lähentyminen

+30 Magic Resist

+10% Cooldown Reduction

UNIQUE Passiivinen: Casting your perimmäinen lähellä liittolaasi ympäröi sinut huurre myrsky ja sytyttää liittolaisen perushyökkäykset 10 sekuntia. Viholliset roiskuhän sisällä hidastuvat 20% ja liittolainen hyökkäykset polttavat tavoitteensa 50%: n bonusvaurion varalta 2 sekunnin aikana (45 sekunnin cooldown).

+30% kriittisen iskun mahdollisuus

+5% liikkeen nopeus

Liikkuminen ja hyökkäys tekevät hyökkäyksen Energized.

140 bonuksen magiavaurioita (perustuen tasolle) osumalla.

+20% kriittisen iskun mahdollisuus

Warding Totem (Trinket)

+15% Bonus Terveys

UNIQUE Passiivinen - Lifeline: Ottaessasi vähintään 400 - 1800 vahinkoa (perustuen tasolle) 5 sekunnin kuluessa, voittaa suojan 75% bonus-terveydelle. 0,75 sekunnin kuluttua suojus hajoaa 3 sekunnissa (60 sekunnin cooldown).

UNIQUE Passiivinen - tehostettu liike: +45 Liikkeen nopeus "height =" 24 "width =" 24 "class =" requireTooltip item-3047-24 "/>Dead Man's Plate

YKSINKERTAINEN Passiivinen - murskausräpäys: Perushyökkäykset käsittelevät 1 magneettikyvyn Momentumin pinoa kohden. Korkeimmilla pinnoilla, jos hyökkääjä on melee, he myös hidastavat tavoitetta 50% 1 sekunnin ajaksi.

Ruby Crystal

+7% liikkeen nopeus

Warding Totem (Trinket)

+10% Cooldown Reduction

+7% liikkeen nopeus

+10% Cooldown Reduction

Liandry's Torment

UNIQUE Passiivinen - Tormentti: Spells polttaa vihollisia 3 sekuntia, käsittelee bonus magic vahinkoa, joka on yhtä kuin 1% heidän terveydentilastaan ​​sekunnissa. Polttovaurio kaksinkertaistuu liikuntahäiriöitä vastaan. "Height =" 24 "width =" 24 "class =" requireTooltip item-3151-24 "/>Lumo: kauheat kaikuot

+7% liikkeen nopeus

+20% kriittisen iskun mahdollisuus

YKSINKERTAINEN Passiivinen: Saavutetaan yhä enemmän Cooldown Reduction from kriittisen lyönnin mahdollisuutta tarjoamalla muiden lähteiden (enintään + 20% ylimääräinen Cooldowing vähennys 30% Critical Strike Chance).

UNIQUE Passiivinen: Kriittiset iskut palauttavat 3% Mana-altaasi. "Height =" 24 "width =" 24 "class =" requireTooltip item-3508-24 "/>Swiftnessin saappaat

UNIQUE Passiivinen - hidas vastus: liikunta hidastaa vaikutuksia vähenee 25%. "Height =" 24 "width =" 24 "class =" requireTooltip item-3009-24 "/>B. F. Sword

+20% kriittisen iskun mahdollisuus

Draktharrin Duskblade

+10% Cooldown Reduction

UNIQUE Passiivinen - Blackout: Kun vihollisen osastolla havaitaan, paljastavat ansoja ja poista seurakunnat ympärilläsi 8 sekuntia. Melee-hyökkäykset välittömästi tappaa nämä laitteet. (90 sekunnin cooldown).

UNIQUE Passiivinen - Nightstalker: Kun olet näkymättömänä vähintään yhden sekunnin ajan, seuraava perushyökkäys vihollisvalioon kohdistuu 30 - 200 bonuksen fyysiseen vahinkoon ja hidastaa niitä 99% 0,25 sekunnilla. Ranged basic hyökkäykset eivät sovellu hidas. (Kestää 5 sekuntia sen jälkeen, kun vihollisen mestari on nähnyt sen.) "Height =" 24 "width =" 24 "class =" requireTooltip item-3147-24 "/>Youmuun Ghostblade

+10% Cooldown Reduction

UNIQUE Passiivinen: +40 Movement Speed ​​of Combat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map