entropay vaihtoehto

entropay vaihtoehto

Entropay tarjoaa VISA- ja MasterCard-virtuaalisia prepaid-luottokortteja, EntroPay on yksinkertainen, nopea, globaali ratkaisu verkossa tapahtuvan luomiseen ja vastaanottamiseen.

PayPal on nopeampi ja turvallisempi tapa lähettää rahaa, tehdä verkkomaksu, saada rahaa tai perustaa kauppiastili.

tags: rahoittaa kauppias-tili online-banking online-maksu pay-online-alusta: Online Android iPhone Blackberry Pebble

Flattr on sosiaalinen mikropalvelu, joka helpottaa sinua "flatter9quot; asioita internetissä, joita pidät. Kun olet rekisteröitynyt Fl.

Tunnisteet: business-and-commerce lahjoittaa-widget lahjoituksen micropayment rahansiirtoalusta: Online Android

Google Walletin mobiilisovellus tuo puhelimeesi lompakkon. Se tallentaa luottokorttisi ja tarjoukset turvallisesti puhelimeesi. Kun tarkastat bri.

Tunnisteet: online-maksu kauppias-tili mobiili-maksu alusta: Online Android iPhone Android Tablet iPad

Stripe helpottaa kehittäjien hyväksymistä luottokorteilla verkossa. Yhdistetty sovellusliittymät ja työkalut, joiden avulla yritykset voivat heti hyväksyä.

Tunnisteet: api ifttt-integration micropayment online-maksu-alusta: Online

Amazon Payments, Inc. on Amazon-yhtiön kokonaan omistama tytäryhtiö, joka tarjoaa keinon käsitellä verkkokauppoja verkossa. Vuonna 2006 käynnistettiin Amazon Paymen.

Tunnisteet: online-maksu maksu-prosessointi rahansiirtoalusta: Online

Payza, joka on aiemmin AlertPay, on perustettu helpottamaan välitöntä välitöntä maksua yksilöiden ja online-yritysten välillä.

Tunnisteet: online-maksu send-money transfer-money-online-alusta: Online

Skrill (entinen Moneybookers) on halvempi tapa lähettää ja vastaanottaa rahaa maailmanlaajuisesti. Turvalliset ja kätevät verkkomaksut. Yli 10.

Tunnisteet: sähköinen kaupankäynti verkossa-maksu send-money merchant-account transfer-money-online-alusta: Online

Dwolla tarjoaa alustoille yksinkertaisen, nopean ja vankan pankkisiirtojärjestelmän (eli ACH-liiketoimet). Käytä merkkituotteita tai valkoisia etikettirajapintoja tarkistaaksesi.

Tunnisteet: ach pankki-tili-hallinta bank-sovinto pankkisiirrot pankki-erp alustan: Online Android iPhone Windows Phone

Braintree on maksukumppani, ei vain maksutapahtuma. Luomme räätälöityjä ja saumattomia sähköisen kaupankäynnin kokemuksia, jotka maksimoivat liiketoimintamahdollisuuden.

Tunnisteet: ohjelmisto-as-a-service online-maksun mikropäivitysalusta: Online

GroestlCoin (GRS) on peer-to-peer Internet cryptocurrency käyttäen Groestl-algoritmia, joka mahdollistaa välittömät maksut kenellekään muulle maailmalle. G.

Tunnisteet: cryptocurrency valuutan rahat kauppias-tili online-pankkialusta: Mac OS X Windows Linux

Neteller on e-raha / e-lompakko tallennettu arvo-palvelu, jota ylläpitää julkisen kaupankäynnin kohteena olevan brittiläisen globaalin maksuyrityksen Optimal Payments PLC. Co.

Tunnisteet: rahansiirto online-maksu online-shopping maksut siirto-raha-online foorumi: Online

Paljon enemmän kuin maksuprosessori, CCBill on sähköisen kaupankäynnin foorumi, joka voi tarjota asiantuntevaa tukea ja valtuudet laajentaa suhteitasi.

Tunnisteet: laskutus maksuprosessi kauppiasratkaisut alusta: Online

ClickandBuy on yksinkertainen ja turvallinen tapa maksaa verkkokaupoista yhdellä napsautuksella.

Tunnisteet: online-maksu online-shopping pay-online-alusta: Online Android iPhone

Nochex on maksupalvelu, jonka avulla UK-pohjaiset online-yritykset voivat hyväksyä maksuja luotto- ja maksukorttien kautta ympäri maailmaa. Maksut ar.

tags: merchant-account kauppias-ratkaisut online-maksu online-payment-gateway maksu-yhdyskäytävälaajennus: Online

Probiller on johtava maksuliikennepalveluissa. Luottokorttisi yhdyskäytävät on integroitu luotettaviin ja suojattuihin menetelmiin.

Tunnisteet: rahoittaa online-maksu online-pankki pay-online send-money-alusta: Windows

Entropay ShopAndShip - Paypal ja vaihtoehto Libanonissa

Hisham Daou · Julkaistu 23. maaliskuuta 2016 · Päivitetty 10. lokakuuta 2016

Sähköisen insinöörinä tarvitsen jatkuvasti tarvikkeita, työkaluja ja palveluita, joita ei ole saatavilla paikallisilla markkinoilla. Minulla on tahtoa tilata elektroniset komponentit, joita tarvitsen Mouserista ja PCB / PCBA online-toimittajilta Kiinassa. Nämä toimittajat vaativat yleensä Paypal-maksua ja usein pikalähetysmaksut ovat liian kalliita. Näin otin käyttöön Entropay ja Kauppa ja laiva.

Entropay online-palvelussa, joka "tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen maksutavan verkossa ennakkomaksun muodossa olevan virtuaalisen Visa-kortin ja myös ennakkoon maksettavan Plastic MasterCardin muodossa". Kun olet luonut tilin, voit luoda uusia virtuaalikortteja hallintapaneelista.

Kuten kuvasta näkyy, tällä hetkellä on kaksi aktiivista korttia. Jotta voit asettaa rahaa kortteihin, sinun on käytettävä Top-up -painiketta. "Top-up" -näytössä on kaksi maksutapaa: luottokortti tai pankkisiirto.

Olen kokeillut vain luottokorttimenetelmää. Kun maksu on vahvistettu, rahat tulevat heti näkyviin uudessa virtuaalikortillasi.

Nyt voit käyttää tätä uutta virtuaalikorttia aivan kuten normaali kortti. Etuna on, että tämä kortti hyväksytään, jos libanonilainen kortti ei ole. Esimerkiksi voit helposti luoda Paypal-tilin uudella kortilla maksutapana.

Shop and Ship on Aramexin rahtiliikennepalvelu. Kun olet maksanut yhden kerran avausmaksun, saat useita osoitteita eri maissa ympäri maailmaa, jotka liittyvät paikalliseen maan osoitteeseen. Kun tarkistat mistä tahansa verkkosivustosta, voit käyttää näitä tietoja lähetysosoitteesi. Kun paketti vastaanotetaan mistä tahansa näistä osoitteista, sinulle ilmoitetaan ja voit seurata sitä verkkosivustolla tai mobiilisovelluksella. Paketti toimitetaan sitten linkitettyyn paikalliseen osoitteeseen. Toimitus hinnat ovat saatavilla verkkosivuilla yhdessä nopeus laskin. Kokemuksestani tämä on yleensä halvin pikalähetysaste, jonka saat.

Aramex lisää jatkuvasti uusia osoitteita luetteloonsa. Tällä hetkellä käytettävissä olevat osoitteet ovat:

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että jotkin materiaalit eivät ole hyväksyttäviä toimitusta varten. Aramexilla on selkeä luettelo kaikista hyväksyttävistä kohteista. Jos jotain ei ole selvää, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen, joka on aina valmis auttamaan.

Olen käyttänyt näitä kahta menetelmää jo jonkin aikaa ilman mitään ongelmia. Aramexin asiakastuki on todella huippuluokkaa. Entropayn osalta en ole koskaan tuntenut tarvetta ottaa yhteyttä asiakastukeensa.

Luo oma lista jakaa suosikkisovelluksesi ystäviesi kanssa

AlternativeTo

AlternativeTo on ilmainen palvelu, joka auttaa sinua löytämään parempia vaihtoehtoja rakastettaville ja vihaanneille tuotteille.

Sivustoa ovat Ola ja Markus Ruotsissa, jossa on paljon apua ystäviemme ja kollegoidenne Italiasta, Suomesta, Yhdysvalloista, Kolumbiasta, Filippiineiltä, ​​Ranskasta ja avustajista ympäri maailmaa. Se on oikein, kaikki vaihtoehtoluettelot ovat väkijoukkoja, ja tämä tekee tiedoista voimakasta ja merkityksellistä.

Miten voit luoda omat Entropay-virtuaalikorttisi?

Jos joudut maksamaan kaupoista, joihin et luota tai maksuprosessori hylkäsi kortin, voit käyttää Entropayta maksamaan rahaa kyseisillä sivustoilla. Entropay on paras online-virtuaalikorttipalvelun tarjoaja, jonka avulla voit hankkia oman Visa-virtuaalikorttisi, jota voidaan käyttää kaikentyyppisiin ostoihin. Parasta Entropay toimii joka paikassa, joten tässä on yksinkertainen tapa luoda oma ilmainen virtuaalikortti .

Kuinka luoda oma maksuton virtuaalikortti?

Kortin luominen on yksinkertaista vain noudattamalla menettelyä

 1. Rekisteröidy Entropaysi
 2. Vahvista tilisi sähköpostitse
 3. Kirjaudu tiliisi & Napsauta uutta virtuaalikorttia

 • Syötä nykyinen luottokorttisi numero, jotta voit täyttää virtuaalikorttisi, vaaditaan vähintään 5 $ yläreunaa ja enintään 20 $ voidaan lisätä ei-vahvistettuihin tileihin.
 • Maksamisen jälkeen näet virtuaalisen luottokorttisi tiedot.
 • Entropay-tilin vahvistaminen?

  Varmennus on yksinkertaista ja helppoa, vain sinun on annettava kopio laskusta ja henkilökortista, ja he vahvistavat sen alle tunnissa, minkä jälkeen maksurajoituksesi nostetaan.

  Vahvista tilisi napsauttamalla päivitystä ja vahvistamalla se lähettämällä ja lähettämällä ne.

  Kuinka täyttää virtuaalikortti pankkitilillä?

  Voit nostaa Entropay-korttisi pankkisiirrolla klikkaamalla ylöspäin ja valitsemalla sitten pankin maksuna. Ne antavat sinulle tietoja, mistä sinun on lähetettävä rahaa. pankkisiirto kestää 3-4 päivää.

  Käyttääkö Entropay suuria maksuja?

  Minulla on paljon onnistuneita pieniä maksuja, mutta olen nähnyt joidenkin ihmisten väittävän, että Entropay on jättänyt maksunsa ja he ovat menettäneet tuhansia dollareita, joten suosittelen teitä, ettet käytä Entropayta suurempia maksuja kuin 100 dollaria.

  Neteller: on luotettava virtuaalikorttipalvelujen tarjoaja, voit käyttää sitä ilman mitään ongelmia, sen yksinkertainen, helppokäyttöinen ja turvallisempi kuin Entropay.

  Voinko käyttää virtuaalisia luottokortteja Facebookissa ja Googlessa?

  Ei, älä käytä virtuaalisia luottokortteja Facebook-mainoksille ja Adwordsille. He estävät tilisi, koska monet roskapostittajat käyttävät virtuaalisia luottokortteja.

  Suosittelen, että käytät vain virtuaalikortteja kaupoissa, jotka eivät hyväksy Paypalia ja joita ei ole luotettu, koska useimmat sivustot estävät tilisi, koska maasi ja luottokorttisi eivät vastaa.

  Jos sinulla on ongelmia Entropayn kanssa, voit kommentoida.

  Luo teidän on sovitettu antamaan ystäväsi ystävilleen

  vaihtovirtageneraattori

  Vaihtovirtalaturi on vapautettu jumalallinen palvelu, joka auttaa sinua löytämään parempia vaihtoehtoja tuotteisiisi, joita rakastat ja vihaat.

  Sivusto on Ola ja Markus Ruotsissa, jossa on apu ystäviemme ja kollegoidemme Italiasta, Suomesta, Yhdysvalloista, Kolumbiasta, Filippiineiltä, ​​Ranskasta ja avustajista ympäri maailmaa. Se on oikein, kaikki vaihtoehtoluettelot ovat väkijoukkoja, ja tämä tekee tiedoista räikeä ja merkityksellinen.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  + 82 = 91

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map