etsivät ilmaisia ​​pelejä pelattavaksi

etsivät ilmaisia ​​pelejä pelattavaksi

25 parasta ilmaista peliä pelata juuri nyt

Paikalla on teknisesti paljon ilmaisia ​​pelejä, pelaatko PC: llä, konsolilla tai mobiililaitteilla, mutta parhaiden pelien löytäminen, jotka eivät maksa tuntikausia, voi olla vaikeampaa kuin odotit, koska laatu voi todella vaihdella. Mutta älä huoli, olemme täällä auttamassa luetteloamme 25 parhaasta ilmaisesta pelistä, jotka sinun pitäisi ladata ja pelata juuri nyt. Siellä on runsaasti täällä ja parhaimmillaan, nautinto tulee erinomaisen hinnan ehdottomasti.

Okei, enemmän laajennettu demo kuin vapaa peli, mutta silti vielä paljon kokeilla Super Mario Runilla. Se on älykäs ryhtyä vapaa-juoksija-ajatukseen, joka onnistuu yhdistelemään oikeudenmukaisen vähän taitoa, kun navigoat tasoja ja hyökkäät hirviöitä yhdellä sormella. Voit todennäköisesti viettää jonkin verran käteistä lopultakin avata koko peli, mutta maxing pois tulokset ja täydennys kulkee vie aikaa - jotkut niistä erikoisrahat ovat niin vaikea tavoittaa. Ehdottomasti paljon ilmaista hauskaa täällä.

Ota erittäin suosittu Call of Duty -multiplayer -malli, poista se, siirrä se omaan peliin, ja sinulla on Blacklight: Retribution pähkinänkuoressa. Kaikki tärkeimmät pelitilat ovat täällä, kuten Deathmatch, Capture the Flag, Domination ja paljon muuta. Tämä ei tarkoita sitä, että tämä peli ei ole mitään alkuperäistä; mielenkiintoinen HRV-mekaanikko, joka näyttää pelaajan kaikkea heikoista pisteistä seinästä vihollisen paikkaan. Mutta et voi ampua, kun se on käytössä, mikä on erittäin vaarallista. Myös pelin sisällä olevat aseenvarastot mahdollistavat ottelun keskitason parannuksen, joten huono kuormitusvalinta ei aina ole kuolemantuomio. Mikä parasta, se ei maksa mitään hyppäämiseen, joten PC: n tai PS4: n ampujapuhaltimet saavat sen pyörryttävän.

World of Warplanes ei ole ainoa peli, jolla on joitain vakavia dogfareja. Sota Thunder valvoo myös taivaan massiivisia ulkotarhojaan ja kymmeniä valittavia lentokoneita. Moninpelivaihtoehtojen lisäksi War Thunder tarjoaa muutamia asioita, joita yksittäiselle pelaajalle voi nauttia, kuten yksinvalmistajat ja dynaamiset kampanjat. Parasta kaikesta tulevista päivityksistä on se, että War Thunder antaa meille mahdollisuuden taistella maalla ja merellä jo tunnetun ilman lisäksi. Wargaming otti kaksi vaihtoehtoa (ja kolmasosa matkalla) antamaan meille nämä vaihtoehdot; Sota Thunder toivoo, että se tehdään yhdessä paikassa. Säiliöiden ja sota-alueiden maailma on täällä todellinen kilpailu.

Killer Instinct teki voiton tavan palata pelimaailmalle, kun Xbox One käynnistyi, mutta se lopetti normaalin taistelupelin muodon jotain aivan uutta. Voit ladata Killer Instinctin juuri nyt ja pelata sydämesi sisältöön, vaikka sinulla on vain yksi merkki. Se saattaa kuulostaa vetää, mutta se ei estä sinua saamasta maistaa siitä, mitä uusi Killer Instinct on kyse. Kun näet jumalattomat komboja ja hulluja taistelutapoja, peli pystyy, me kaikki tarvitsemme koukkuun. Plus Jago on aika mahtava, joten se ei ole kuin jumissa huonolla merkillä.

Ehkä sinulla ei ole PS3: ta tai peliohjelmistoa, mutta silti halutaan pelata vapaasti pelattavaa piiraa. Onneksi sinulle, Xbox 360: ssä on Happy Wars, kolmannen persoonan online-taistelija, jossa painotetaan tiimityöskentelyä. Kunkin pelin tavoitteena on myrskyttää vastustajasi linnoitustasi käyttäen erilaisia ​​sotilasluokkia ja taistelu (vaikkakin melko jalankulkija) on raivoa. Saat kunnollisen pelipöydän ilmaiseksi, mutta odotat jonkin verran riittämättömiä korkean tason pelaajien viereen, jotka ovat todennäköisesti tappaneet hieman rahaa.

Ehkä et halua olla anonyymi hammaskoira League of Legends koneessa. Ehkä Dota 2 pelottaa sinua sen hardcore rep. Ja silti haluat pelata kunnollisen MOBA-pelin. Suosittelemme, että yrität SMITEä, joka on kolmannen osapuolen moninpeli taistelija, joka keskittyy lähes kaikkien uskontojen ja uskon jumalien välillä. Yhteisö on riittävän pieni, jotta se olisi kattava, mutta riittävän suuri takaamaan täyden palvelimen, ja peli päivitetään jatkuvasti tuoreilla hahmoilla ja karttoilla. Kyllä, sen ilmainen, mutta kohtuullinen 30 dollarin maksu saa sinulle Ultimate Gods -paketin, joka antaa pääsyn kaikkiin taistelijoihin ja mahdollisiin päivityksiin elämää varten.

19. Hearthstone: Heroes of Warcraft

Jos olet kasvanut pelaamalla korttipelejä kuten Magic: The Gathering ja Pokemon, niin Hearthstone: Heroes of Warcraft on mobiilipeli, jota sinun pitäisi tutkia. Hearthstone vie Basic Magic -kaavan: kerää manaa, käyttämään sitä kutsumalla olentoja tai heittämään loitsuja ja niin edelleen. Mutta Hearthstone tekee siitä entistä yksinkertaisemman, poistamalla Magic-maamekaanikkoa ja antamalla yksi ylimääräinen mana jokaiselle kierrokselle. Tämä tekee hyppäämällä hiekkakiviin paljon helpommin, sillä nyt voit keskittyä kansiesi ydintastrategioihin huolimatta siitä, että käytät arvokasta kannetilaa maan kanssa. Olemme pelanneet paljon peliä Hearthstone-toimistossa ja emme silti voi saada tarpeeksi näitä kortteja.

Ajattele, että pelit ovat hidas ja tylsä? No, kyllä, suurin osa niistä on. Mutta Hawken ei ole heistä. Täällä he liikkuvat pelottavassa tahdissa ja tulevat harjoittelemaan ihmisarvoisen monenlaisia ​​aseita ja gadgeteja, joiden avulla voit murskata ihmisten vastustajasi romuksi. Se on lähinnä ensimmäisen persoonan ampuja, jossa keskitytään muokkaamaan mechia sopivaksi haluamallesi pelityylilistalle. Kehittäjät lisäsivät äskettäin myös pahoja, joten voit pienentää vihollisia avaimen painalluksella sen sijaan, että he yrittäisivät teeskennellä niitä 100-kertaisen tappamiskoneen sisällä.

On syytä, että tämä kultainen oldie on edelleen äärettömän suosittu. Yksi suurimmista, ja yksi parhaista MMORPGs koskaan, on edelleen jatkuvasti päivitetään, ja tarjoaa massiivinen, jatkuvasti kehittyvä maailma tutkia. Riippuen siitä, mitä haluat tehdä, on olemassa lukuisia haasteita, joista voit valita, sekä taistelevat, kilpailevat, tehtävät ja mini-pelit käynnistää. Mitä ikinä teetkin, hauskaa matkan varrella ja epäilemättä tavata myös samanhenkisiä ihmisiä.

Jos ajatus siitä, että Call of Duty on kasvanut kasvoillesi, on ajatuksesi helvetistä, niin World of Tanks voi olla sinulle. Tämä peli on kyse strategiasta, out-smarting vastustajista, ja pimping säiliön kanssa oikea aseistus, joka sopii tyyliin pelata. Yhdeksän kertaa kymmenestä, hyvin valmisteltu hyökkäys murtaa nopeasti liipaisun sormen, joten se on ihanteellinen vanhemmille pelaajille, jotka haluavat tuoda väkivaltaa entistä paremmin.

Värikäs, iloinen ja täynnä tyydyttäviä soihdutusääniä ja kartoonykarttoja, Paladin on ikään kuin Overwatch asetettiin keskiaikaiseen aikakauteen. Paitsi, tiedätkö, että jotkut aseet heitetään hyvässä mittakaavassa. Kaikki kartat ovat selvästi vanhanaikaisia, aavikkot temppeleistä jäätikkö linnoituksia, ja pelattavuus on hektistä mutta täynnä charmia. Sen sijaan, että voit vetää itsesi läpi oman kartan, voit hypätä ja ratsastaa karttojen yli niin että sinusta tuntuu kunnollinen paladin. Alusta alkaen 8 merkkiä on avattu ilmaiseksi, joten siellä on runsaasti valinnanvaraa riippumatta siitä, mikä rooli pelaat frenksissä otteluissa. Joten, mitä sinä odotat? Anna Paladinille mennä!

Breaking news: Overwatchilla ei ole yksinoikeutta hahmoihin perustuviin moninpeli-extravangaaneihin. Oletko koskaan halunnut pelata Ogreä, joka taputtaa kolme rumpua vatsansa kiinnittyneenä hyökkäyksen muodoksi? Tai ehkä split-persoonallisuus ritarti on enemmän sinun juttusi. Kummassakin tapauksessa Paragonilla PS4: llä ja PC: llä on useita ainutlaatuisia hahmoja, joissa on omat vihjeet ja playstyle. Moninpeli-online-taistelupaikka sydämessä, hektiset taistelut animaatiot heiluttavat kaikkialla, joten aina tuntuu, että olet taistelussa. Jos olet innokas kokeilemaan jotain, joka näyttäisi olevan Mass Effect, astui sisään fantasiamaailmaan, sinun paras panos on Paragon.

Tämä vapaa-to-play MMO on kaksi suurta tekijää vetäen sen hyväksi. Yksi: se perustuu uskomattoman Neverwinter-sarjan PC-pelejä, kuten Neverwinter Nights. Kaksi: Neverwinter kokonaisuudessaan perustuu Dungeons and Dragons nimi, erityisesti muutettu versio D&D 4. painos säännöt (emme tarvitse kertoa kuinka vaikutusvaltainen D&D voi olla. Vin Diesel soittaa, jumalan tähden). Jopa ilman vahvaa taustoja, Neverwinter on hauska MMO, jossa on kuusi luokkaa ja useita tehtäviä loppuun. Pitkäaikainen D&D fanit, jotka ovat kärsineet uuteen videopeliin, herättävät ruokahalua tarvitsevat enää kuin Neverwinterin.

Yksinkertaisesti DC Universe Online on yksi viihdyttävimmistä vapaasti toistettavista kokemuksista, joita voi olla konsolissa. PS3: lla on ollut potkia jo muutaman vuoden ajan, ja siitä huolimatta kovaa alkua, se on nyt täysipäiväinen MMORPG, jolla on valtava sankareiden ja roistoista. Siinä on voimakas alustava lataus, joka kestää erityisen kauan, jos puristat pelin PSN: n kautta (sen on myös saatavilla PC: llä). Mutta sen jälkeen saat pelipaketti ilmaiseksi, ja osa ladattavasta maksullisesta sisällöstä on uskomaton arvo.

Yksi suosituimmista ilmaisohjelmista PC-peleistä, kuten aina, DOTA 2 on ylhäältä alas -haasteen taistelija - eli MOBA -, joka maksaa vakavasta rahasta parhaat pelaajat. Mutta se ei ole vain pakkomielle tai ammattilaisille. Sen sijaan voit sukeltaa Steam Community -muotoihin, lukea joitain oppaita, puhua joillekin pelaajille ja sitten köydellä muutamassa ystävässä auttamaan sinua koukussa alkuperäiseen MOBA: han ja yksi suurimmista historian PC-peleistä.

Fire Emblem Heroes on yhtä hyvä kuin se saa keskimäärin Nintendon faneille. Joten ilmainen versiosi puhelimessa lyö niin monta painiketta. Tämä ominaisuus on useita eri tiloja, eikä se ole lyhyt asiaa. Story-kartat antavat sinulle mahdollisuuden osallistua klassiseen vuoropohjaiseen ruudukkataisteluun sarjasta avautuvia sankareita vastaan, kun taistelette Askrin valtakunnan pelastamiseksi. Sitten on koulutustorni, jonka voit jauhaa ansaita EXP: n, areenan kaksintaisteluja taistelemaan muita pelaajia ja rajoittaa aikatauluja kiinni.

Tämä on vapaasti pelattavien ampujien isä - on hämmästyttävää, kuinka paljon peliä saat ilmaiseksi Planetside 2: ssä. Kartat ovat valtavia, kolme eri ryhmää, ja saat satoja pelaajia, jotka on täytetty palvelimiin useimpien pelien aikana. Itse asiassa suosittelemme ottamaan ystäväsi mukaan tai tutustumaan peliin ennen kuin aloitat, sillä täällä on niin paljon ymmärrettävää. Eteneminen voi olla hidasta, jos et luovuta käteistä, mutta aloittava ase on riittävän tasainen, jotta voit taistella mahdollisuutesi missä tahansa pelissä, joten voit olla kilpailukykyinen alusta alkaen.

Marraskuusta 2016 lähtien CCP Gamesin immersivaalinen ja äärimmäisen nöyrä, tilaa MMO on ollut vapaasti pelattavissa uuden "alfa-kloonien" järjestelmän ansiosta. Se muistuttaa rajoittamatonta ilmaista kokeilua, joka on mukana World of Warcraftin tykkäämisestä, joka periaatteessa antaa sinulle pääsyn kaivos-, piratismi-, valmistus-, kaupankäynti-, tutkinta- ja torjuntatoimiin, mutta pitää tiettyjä taitoja pois päältä, ellet maksa kuukausimaksua. Mutta jossa on paljon sisältöä, joka on vielä päästy palkka-seinän eteen, se on ehdoton ilo ja tavaraa käynnistää.

Todennäköisesti yksi tämän listan hemmottelevista peleistä, mutta mitä sitten odottaisit Studio Grasshopper Productionilta? Let It Die on asetettu vuonna 2026 AD, kun massiiviset maanjäristykset ovat sekoittaneet suuren osan maailmasta ja Lounais-Tokio on hajonnut mereen. Tämä vaatii pelaajan, joka kiipeää massiivisen tornin, aloittaen pelkästään housuilla, jotka heillä ovat - tappavat kaiken, keräävät paremmin panssaria tai aseita matkalla ja yrittävät vain elää. On olemassa suuri asynkroninen moninpeli, vaikka sinun ja muiden pelaajien "kuolematiedot" kerätään kuolemasta ja luodaan paljon vaarallisempia vihollisia toisten puolesta.

Melko mahdollisesti yksi parhaista mobiilipeleistä, jotka tulevat ulos viimeisten kahden vuoden aikana, Fallout Shelter otti kaikki myrskyt, ja on vaikea uskoa, että se on edelleen ilmainen. IOS- ja Android-käyttäjät voivat hallita omia holvistaan ​​ja leluistaan ​​köyhien epäilyttävien holvien asukkaiden elämää. Lähetä ne pois jätteistä. Tee heidät asettamaan elämästään puolustaakseen holvin raiderilta. Tai, jos tunnet maniaalia, sabotoi heidän hetkellisiä hetkiä olemassaolosta, kun sait vain a TAD hullu valolla (hei, se tapahtuu).

Se on yksi suurimmista mobiilipeleistä historiassa ja on edelleen rakentamassa sen perussaalis "heille kaikki lupaukset. Pokemon Goin ydinajatus on yksinkertainen - käydä ympäri maailmaa pokemonilla ja tarttua niihin oikein haluttuun sormella. Eri alueet elävät eri olentoja, kun taas luukkuja voi muokata ja täyttää aukot. Se kääntyy jokaisen kävellä seikkailuun, ja äskettäin peli pudotti valtavan päivityksen, joka lisää 80: tä Gold- ja Silver Pokemonia (tuo yhteensä yhteen 219: een) sekä laajentavia kehityksiä, käyttäytymisiä ja paljon muuta. Varo, että se ei ota kaikkea.

Kun PS4 käynnistyi, useimmat varhaiset hyväksyjät keskittyivät pelejä, kuten Killzone, Call of Duty ja Battlefield. Jännitystä kuitenkin näki Warframe saatavilla ilmaiseksi ja ajatellut "miksi ei kokeilla sitä?". Voisimme lyödä vetoa siihen, että hyökkääjien joukko hyökkää edelleen Warframen futuristiseen maailmaan, joka kantoi Tenno-sotureitaan ja taistelee ulkomaalaiskouralla neljän hengen ryhmissä. Peli on erittäin riippuvuutta, etenkin ryhmissä, ja päivittäisten päivitysten määrä, joka voidaan saavuttaa ilman, että käytät penniäkään (Warframe's premium currency), on yllättävää. Tämä on yksi vapaasti pelattava sota, jota rakastamme.

Älä hylkää Doki Doki -kirjallisuusklubia kuin eräs koulun tyttö dating sim. Se ei todellakaan ole. Se on teknisesti romanttinen visuaalinen romaani, joka hyvin horjuttaa odotuksia hitaasti muuttamalla kieroutuneeksi tarina terrorista täynnä psykologisia kauhuja. Tämä hidas polttaminen on kauhistuttava mysteeri, ja ehdottomasti täytyy pelata, jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka nauttivat tunne stressaantuneena, eikä ole mielessä peli, joka kokonaan hallitsee sinua ja tunteitasi, eikä toisinpäin. Se on loistavaa loistoa.

Tämä on rajoitettu aika vain sellainen tarjous, joten jos haluat pelata EA: n pelottavaa tilaa kauhu ilmaiseksi PC: llä, pääset Originiin nyt. Tämä klassinen peli saattaa olla muutaman vuoden vanha (se julkaistiin vuonna 2008), mutta se ei kuitenkaan lakkaa olemasta yksi hirvittävimmistä peleistä. Pelaat kuin Isaac Clarke, joka pyrkii pelastamaan Planet Crackers -ryhmän - kyllä, todella - pahasta ulkomaalaisvoimasta, jota ei voi nähdä eikä kuulla säännöllisesti. Onneksi, avaruudessa kukaan ei voi kuulla sinua huudettavaksi, mutta olohuoneessasi saattaa olla muutama kauhistuttava kauhistus.

Jos et ole kuullut Fortnitea: Battle Royalea, saatat olla piiloutunut melkoisen suuren kallion alla - vai onko se Bushissa? Epic Games 'PlayerUnknown BattleGrounds-esque 100-pelaajan PvP pelitila on vapaa pelata Xbox One, PS4, PC ja Mac. "Normaali" moninpelitila on edelleen maksullista kokemusta, mutta Battle Royale on vapaa pelaamaan ja hämmästyttävä. Lähes kaikki GR + -toimistossa pelaavat sitä joka päivä. Ole mukana. Ja jos tarvitset apua aloittaessasi, meillä on eeppinen Fortnite Battle Royal -vihjeopas, jossa sinun nimesi on.

Etsitkö ilmaisia ​​pelejä pelaamaan tyttöystävän kanssa / hamachi

Tulen kyselemään u kaverit apua. Haluan löytää ja pelata gf: n kanssa indie freeware -ohjelmistolla. Vuosia sitten oli helppo löytää sivustoja ja pelejä ilmaiseksi kaikille ihmisille, tänään kadotan googlessa. Joka kerta, kun haluan löytää sivuston tai freeware-pelien, saan sivustot huippuluokan ilmaisia ​​pelejä mukaan lukien (enimmäkseen) vain valtavia pelejä julkaistiin viimeisen 3-4 vuoden aikana, kuten WoT, TF2 tai monet MMORPGs. Tämä ei ole sitä mitä en ole. Pienien nipujen ostaminen kaksinkertaiseksi pelaamaan yhtä hölynpeliä ei kannata.

Etsin pieniä pelejä, mikä painaa, kuten max. 500

MB. Heillä on oltava mahdollisuus pelata verkossa (tai ainakin LAN pelaamaan sitä hamachin kautta). Sulje MMO-pelit (lopulta, jos ne ovat pieniä ja typerästi hauskoja), RPG, strategia, RTS. Vain jotain, jota emme halua meiltä ajattelemaan pelata.

Olisi mukavaa, jos joku lähettää joitain nimikkeitä, ideoita tai sivustoja, joihin löydän ne. Ja ei, ei höyryä. Ilmaisten indie-pelien löytäminen monilla on turhauttavaa.

Mitä pelasimme: Toribash, Seal Hunter aaaaand. se on, minulla ei ole ideoita muista peleistä: /

Pelaa Etsitkö Treasure Online

Lauantai, 22. maaliskuuta 2014

Pelaa Etsitkö Treasure flash -peliä. Etsitkö Treasure on logiikkapeli, jolla voit pelata ilmaiseksi verkossa. Controls: Käytä hiirtä pelata. Hauskaa tässä pelissä odottamassa sinua. Älä viivytä enää ja aloita pelata yksin, voit siirtää kaikki tasot ja näyttää ystävillesi kuinka paljon haluat pelata verkossa. Hauskaa pelaamalla verkossa suosikki Etsitkö Treasure-peliä!

Pelaa etsii tyttö flash-peli. Etsitkö tyttö on Tyttö Pelit pelata ilmaiseksi verkossa. Hallinta: Käytä.

Pelaa Etsitkö Nemoa flash-peliä. Etsitkö Nemoa on Taitopeli pelata ilmaiseksi verkossa. Hallinta: Käytä nuolinäppäintä.

Animaatio surullisesta tytöstä ja hänen romanttisesta fantasiastaan ​​outo-ympäristössä.

Pelaa Treasure Hunter flash-peli. Treasure Hunter on pulmapeli, jolla voit pelata ilmaiseksi verkossa. Controls: Käytä hiirtäsi.

Pelaa Treasure Dive flash -peliä. Treasure Dive on klassinen peli, jolla voit pelata ilmaiseksi verkossa. Hallinta: Käytä nuolinäppäimiä kohtaan.

Pelaa Sunken Treasure-flash-peliä. Sunken Treasure on seikkailupeli, jolla pelataan ilmaiseksi internetissä. Hallinta: Käytä nuolta k.

Pelaa Treasure Diver flash -peliä. Treasure Diver on tyttöpeli, jota voi pelata ilmaiseksi verkossa. Hallinta: Käytä nuolinäppäimiä kohtaan.

Pelaa Pirate Treasure flash -peliä. Pirate Treasure on Puzzle-peli, jolla voit pelata ilmaiseksi verkossa. Hallinta: Käytä nuolinäppäimiä.

Pelaa Pharaon Treasure-flash-peliä. Pharaon Treasure on logiikkapeli, jolla voit pelata ilmaiseksi verkossa. Hallinta: Käytä nuolta k.

Pelaa suojatun Treasure-flash-pelin. Suojattu Treasure on Arcade-peli, jolla voit pelata ilmaiseksi verkossa. Hallintalaitteet: Käytä arroa.

Pelaa Treasure Hunt flash peli. Treasure Hunt on Action-peli, jolla voit pelata ilmaiseksi verkossa. Controls: Käytä hiirtä pelata

Pelaa Treasure Diving flash peli. Treasure Diving on seikkailupeli, jolla pelataan ilmaiseksi verkossa. Controls: Käytä hiirtä.

Pelaa Treasure Tower flash peli. Treasure Tower on Action-peli, jolla voit pelata ilmaiseksi verkossa. Ohjaus: Käytä hiirtä pl.

Pelaa Trapdoors ja Treasure-flash-peli. Trapdoors and Treasure on Arcade-peli, jota voi pelata ilmaiseksi verkossa. Hallintalaitteet: Käytä.

Pelaa Treasure Hunter 2 -peliä. Treasure Hunter 2 on seikkailupeli, jolla pelataan ilmaiseksi verkossa. Ohjaus: Käytä mo.

Toivottavasti peli Treasure-pelin pelaaminen verkossa on sinun mielestäsi, älä unohda Flash Games Player tarjoaa sinulle parhaan online-pelin, äärimmäisimmistä peleistä, kuten toimintapeleistä, kuten vainoista, kätevyydestä näppäimistön tai hiiren avulla ja pelejä joka nopeuttaa sydämesi pulssia, taistelevat pelejä tai autojen superpelejä kauneimmille ja viihdyttäville peleille, kuten tyttöpeleihin, joissa voit pelata pukeutua, meikkiä ja vauvanhoitoa todellisena elämässä, Mario Games tai täydellisin kokoelma taitopelejä. Muista myös, että lisäämme uusia pelejä päivittäin. Hauskaa peliä.

On hyvin vaikeaa löytää pelejä pelattavaksi näinä päivinä tarvitsematta käyttää paljon rahaa, varsinkin jos haluat hauskaa. Älä etsi enää, My Real Games on paikka, johon haluat olla. Meillä on tonnia ilmaisia ​​pelejä ja ilmainen pelihaku.

Täällä My Real Games -pelissä on tonnia erilaisia. Täällä on tarpeeksi hauskaa jokaiseen ikään tai tyyliin sopivaksi. Pidätkö kilpa-ajoista? Pidätkö etsimästä piilotettuja esineitä? Tai mieluummin vain peruskorttipeli? Olemme tehneet erittäin nopean ja kätevän ladata upeita ilmaisia ​​pelejä.

Pyrimme aina esittämään sinulle kuumin uusimmat julkaisut ja mainitsinko ne ilmaiseksi? Pidä silmällä, mitä meillä on tarjottavana, koska katsomme aina kiinnostusta uudesta ilmaisia ​​pelejä. Kokeile pikaviestejä ja klassikoita, kuten Jewel Quest, Billiard Masters, Real Mahjong, City Racing, Alien Shooter, ja niin paljon enemmän.

Meillä on jokainen tyylilaji, joka pitää sinut viihdyttämässä tuntikausia. Meillä on toimia, puzzle-pelejä, piilotettuja esineitä, korttipelejä tai vain mitä tahansa, mitä voidaan ajatella vastaamaan pelityyliäsi. Hauskaa tappaa pahoja kavereita, pelata kortteja tai pelata etsivä, kunnes sydämesi on tyytyväinen. Oletko valmis pelaamaan vielä? Pidä kiinni, tässä on hieman enemmän tietoa!

Kun muut yritykset haluavat sinun maksavan pelin tai haluat maksaa etukäteen, emme häiritse sinua sellaisilla haasteilla. Oikeat pelini voit pelata kaikki haluamasi pelit ilmaiseksi. Miksi mennä kauppaan ja maksaa 50 dollaria tai 60 dollaria peliin, kun voit istua kotona ja rentoutua nauttimaan kaikista pelaamistavoistasi? Älkää antako taloudellisia rajoituksia pitämään sinua pelaamisen tarpeista. Liity miljooniin ihmisiin, jotka rakastavat ja nauttivat ilmaisia ​​pelejä ja ilmaisia ​​latauksia.

Etsitkö parasta vapaata PC-peliä? Olitpa sitten rikki vai vain säästäväinen, ilmainen on hintapiste, joka vetoaa kaikkien kukkarolle. Olemme koonneet parhaimmat ilmaiset PC-pelit, jotka taatusti tarjoavat lähes loputtoman täydentävän viihdevirran. Sinun tarvitsee vain viettää aikaa.

Jos tunnet hieman tarkempia, tutustu luetteloon ilmaisista MMO: eista.

Sotilasta scifiin fantasiaan, MMO: sta, block-buildereihin kortin taistelijoihin, osoittautuu, että nolla voi ostaa sinut melko paljon F2P-pelimaailmasta - ja että jotkut klassikot ovat saatavilla jyrkimmällä mahdollisella alennuksella.

TERA on MMO: n vakaana useiden vuosien ajan tukijalka ja hyvä syy. Perinteisen pisteen ja napsautuksen torjunnan hylkääminen TERA on all-out-toiminnanohjaaja, joka vetää pelejä kuten Devil May Cry. Jos tämä seikka ei tartu huomiomme, ehkä sen uuden tapahtumapalvelimen tulee. Manahan on vaihtoehtoinen todellisuus, jossa tasoinen eteneminen on nopeampaa, vankilat ovat kovempia, taistelukentät on kytketty ylös ja erityisiä muutoksia lisätään melko paljon. Riippumatta siitä, oletko uusi tai palaava pelaaja, TERAn viimeisimmällä päivityksellä on jokaiselle jotakin.

Closers on episodinen anime MMORPG, jossa voit taistella hyppyjä, hyppyjä ja yhdistelmiä vastaan ​​taisteluissa maapallon pelastamisessa. Pelaat nimekkeelliseksi "läheisemmäksi" - hahmoksi, jolla on muokattavissa oleva persoonallisuus ja merkkikohta - taistelussa kauhistuttavia moniulotteisia eläimiä vastaan.

Jokaisella Closerilla on oma taistelutyyli ja se yhdistää tuhansia aseita käytettävissänne, tekee kokemuksesta erilainen aina kun pelaat. Ja jos haluat kuvitellakaan jonkun verran kavereiden kanssa, on olemassa myös tilaisuuksiin ja päähän-päihin liittyviä toimintamuotoja.

Sinun ei tarvitse löytää ryhmää samankaltaisia ​​ilmailun harrastajia viestikortilla ja liittyä heidän virtuaaliseen laivueeseensa nauttimaan War Thunderista. Sinun ei tarvitse valita joko realismin tai esteettömyyden välillä. Voit ladata sen ja sitten lentää - tai ajoa, ammuttamalla tai jopa molempia samanaikaisesti. Tämä massiivisesti moninpeli-WW2-taistelupeli vaivattomasti kattaa kaikki räjähdykset ja jännitys, joita lentokoneet ja säiliöt pystyvät tuottamaan.

Guild Wars 2 on yksi parhaista käytettävissä olevista MMO: sta. Vielä parempi: voit pelata valtavasti sitä ilmaiseksi. On paljon tekemistä, perinteisestä NPC: n etsimisestä vyöhykkeen tapahtumiin, joissa kaikki voivat yhtäkkiä osallistua ja työskennellä massiivisena tiiminä, joka saattaa alas pomon tai auttaa polttavaa kylää. Sinun täytyy maksaa päästä Thornsin sydämestä laajentumaan, mutta peruspeli on tarpeeksi valtava sellainen, ja Living World -tarinoita, jotka ovat nyt käytettävissä pelattavissa, tarkoittaa, että siellä on paljon nähtävää, tutkimusta ja osallistumista.

Terä Soulin tarina on matkaa länteen: tarpeeksi katsottuna Aasiassa, jotta 10 000 allekirjoitus vetoomuksen laajemmalle levittämiselle tulee, tämä taistelulajien MMO on sittemmin räjähtänyt NCSoft Westin johdolla. Menestyksen avaimet? High-wire swordplay veti suoraan Crouching Tigeristä, Piilotettua lohikäärmeestä ja Kill Billin kaltaisesta houkuttelevasta kostomerkistä. Se korostaa Wushun parhaan paketin.

Total War: Arena ei ole kuin peli, joka pitäisi työskennellä ja irrottaa, koska se tekee sarjan "megalomalistisen työntövoiman, jättäen jälkeensä vain maakunnan taisteluita muinaisten sotureiden muotojen välillä.

Ja vielä, Arena on Total War, joka on kaikkein keskittynyt - peli tarkasta paikannuksesta ja ajastetuista syistä, jotka antavat sinulle enemmän kuin tarpeeksi ajatella. Näitä reaaliaikaisia ​​taisteluita ei koskaan pidetä jännittyneinä tai tyydyttävinä kuin kilpailevassa moninpelissä. Se on myös runsas vapaa-to-play -tarjous, joka kertoo maailman säiliöiden muodin, mutta maksaa sinulle pääsyn näihin norsuihin aikaisemmin. Varmista vain, että olet valmis haastattelijoille, kun teet.

Crossout on MMO-taistelutapahtuma, jossa teet ulkomaisia ​​autoja ja ajetaan sitten taisteluun muiden pelaajien rinnalla. Asettaa post-apokalyptisen tuhon Mad-Max-stye-taustalla, painopiste on syvällisessä räätälöinnissä sekä skilfull-ajoissa ja pyrkimyksissä. Crossout sisältää monenlaisia ​​yhteistyökykyisiä ja kilpailukykyisiä pelitiloja sekä markkinapaikka täynnä kaupattavia tavaroita. Yksinkertainen määrä erilaisia ​​kehon tyyppejä, aseita, tykkejä ja panssari varmistaa, että on olemassa monia eri tapoja pelata ... vaikka ne ovat kaikki melko tappavia.

Yksi voimakkaimmista PC: stä vapaasti pelattavista peleistä on koskaan ollut, World of Tanks on helppokäyttöinen ja jännittävä säiliöimulaattori, joka perustuu monimutkaiseen pelimekaniikkaan. Se kaada kaksi säiliöalusryhmää toisiaan vastaan ​​perinteisessä deathmatch-skenaariossa. Satoja ajoneuvoja avautuu kymmenen erilaisen riviä, nopeista partiolaisista ja vauhdikkaista tehtaista. Olet yllättynyt siitä, kuinka monta Wargaming-säiliötä on onnistunut karsimaan.

Jos pidät ajatuksesta World of Tanks, mutta taistelukentät eivät ole riittävän märät, tarvitset World of Warships. Esittelyssä laivasto kuolemansyytön käsitteelle hallintalaitteet ovat yksinkertaisia ​​ja tervetulleita, mutta antavat mielenkiintoisen taktiikan. World of Warships on hauskempaa kuin Total Warin mielenkiintoiset merivoimat, jotka ovat ehdottomasti lähestyttävämpiä kuin Silent Hunter ja paljon muuta syvempää kuin Pirates-pelit. Yllättävää syvälle, jos anteeksi submariner huumoria.

Panssaroituneessa sodankäynnissä tämän päivän ja huomisen säiliöt ovat sodassa. Ajatuksena on, että taistelet osana nykyaikaista sotilaallista sotilashenkilöä. Suuri pelaaja-pelaaja-armeijat ovat jännittäviä, mutta jos et ole mukana, voit pelata co-op -kampanjaa kumppaneidesi kanssa.

Kuka ei halua hallita tähtisatamaa, tutkia galaksin reunoja, taistella vaarallisia ulkomaalaisia ​​ja kouluttaa pangalaktiikan ammattilaisten eliitin miehistöä? Star Trek Online on tilaisuutesi näyttää internetistä, että teet paljon parempaa Picardia kuin Picard. Tai ainakin, kuin he tekevät. Jokainen MMO: n quest on kuin näytelmän episodi, ja jokainen lähetyssarja on kaari, joka sisältää satunnaisen täyte-episodin. Täynnä Roddenberryin maailmankaikkeuden parhaita kappaleita, tämä on ainoa MMO: n todellinen Trekkie.

Neverwinter tulee pitkästä kunnianhimoisesta moninpelimuodostumasta Dragons RPG: t - mukaan lukien alkuperäiset Neverwinter Nights - ensimmäiset MMO: t grafiikalla - ja samannimisen BioWare-pelin. Neverwinter on kuitenkin halvin vielä houkuttelevalla $ 0,00: lla ja hyötyy City of Heroesin studio Cryptic -ohjelman massiivisesta moninpelisovelluksesta. Pakattu toimintakeskeiseen taisteluun, haastaviin vankiloihin ja upeisiin paikkoihin tutustua, se on myös fantastinen Forgotten Realms -tuulettimen palvelu: paikka, jossa voit tavata sekä RA Salvatoren Drizztistä että Minscia Baldurin portista.

Skyforge yhdistää sci-fi- ja fantasia-yhdistelmän yhdessä toiminta-raskas MMO: n kanssa, joka mielellään sallii monia sääntöjä, niin monet muut pelit noudattavat. Ei ole vaaitus tai tiukat luokat: sen sijaan kehität hahmosi kuitenkin haluamaasi ja voit vaihtaa eri taistelurooleja aina kun haluat. Kun saat enemmän valtaa, sinusta tulee lopulta jumala, joka on täydellinen omien seuraajiesi kanssa.

Warface on nopea sotilaallinen ampuja, mutta vähemmän kiinnostunut realismista kuin sen kasvot. Warface haluaa sinun tekevän kahta asiaa: toimita yhteistyössä tiimisi kanssa kaupunkien kuolemantapauksissa ja liu'uta pitkin persettäsi pistoolissa. Crytekin, Crysiksen ja alkuperäisen Far Cryn kehittäjät ovat tehneet sen varmistamisen, että se on laadittu huipputason ampujadon DNA: sta.

Ilmestys Online saattaa näyttää aivan liian tuttuilta klassisen itäisen grafiikkansa ansiosta, mutta on olemassa hyvin erityinen piirre, joka erottaa sen muista kuin ArcheAge ja Blade Soul: lento. Sinun mestari, sen sijaan että se olisi ketjutettu lattialle painovoiman avulla, voi yksinkertaisesti levittää siipensä ja nousta Nuanorin taivaan läpi. Saumaton avoin maailma on sinun tutkia teidän ehdoin, eikä mitään pidetä rajat. Lentäminen ei ole vain etsintään. Lukuisat PvP-tilat sisältävät ilmateitä torjuttavan areenan, lisäämällä uuden ulottuvuuden moninpeli taisteluihin.

Kiiltävä, värikäs avaruusmalli, joka sijoittaa sinut massiiviseen moninpeliversumiin, Star Conflict pudottaa sinut suoraan kesken, joka kattaa sekä PvE: n että PvP: n. Sen tyhjyys on yhtä laaja kuin mikä tahansa muu avaruusala, jonka nimi voi olla, ja sen kiireiset, ihmisen tekemät pintaympäristöt muistuttavat Descent-sarjan mutkikkaita tunneleita.

Kaikki on parempi avaruudessa, kuten Warframe todistaa sen ninjoja avaruusteemalla. Se on kolmasosainen peli, jossa ninjojen joukot sopivat voimakkaisiin "Warframe" -haarnistoihin päätyäkseen huijatuksi tai vain hengailemaan dojossa. Se yhdistää joitain MMO-elementtejä helppokäyttöisemmällä toimintapelillä, mikä luo jotain liukasta, jännittävää ja erittäin sosiaalista. Peliä verrataan usein Destinyiin, ja Warframe-pelaajat kertovat jopa, että se on paljon parempi kuin Bungien triple-shooter.

Duelyst on ilmainen PC CCG, joka tarjoaa pelaajille jotain hieman strategisempaa kuin korttien asettaminen. Normaalin kannen ja alustan sijaan Duelyst tarjoaa viisikymmentä yhdeksän verkkoa suoraan ylhäältä alas taktisesta pelistä kuten Blood Bowl. Kortit Duelystissä kutsuvat yksiköitä sen sijaan, että pelkästään heittäisivät vaikutuksia, mikä tekee pelistä, joka on kuin CCG-kierros shakkissa. Tilaa yksikkösi verkon yli, ohita vastustajasi ja voittaa arvokas voitto. Counterplay Games Inc. on myös nostanut pelinsä kauniisti terävällä 16-bittisellä taidetyylillä, jonka avulla voit kerätä kortteja taiteelle yhtä paljon kuin niiden vaikutukset.

Pian Shadowversein mobiilin julkaisun jälkeen Japanissa vuonna 2016 siitä tuli maan suurin strateginen korttipeli ja hyvä syy. Tämä viehättävästi suunniteltu CCG helpottaa sinua tutorial-ja single-player-tarina -moodissa, ja palaa monipuoliseen peliin ja uusiin korttipakkauksiin kolmen kuukauden välein. Sinulla on seitsemän erilaista johtajaryhmää, joista kukin antaa merkittävän strategisen syvyyden. Olitpa aggressiivinen, varovainen tai sivullinen pelaaja, Shadowverse huolehtii playstylistasi.

Archeage on lähinnä asia, jolla on oikea merirosvo MMO. Voit yrittää hallita loputtoman meren pahamaineisena merirosvoina tai valita olla nöyrä käsityöläisten kauppias. Työjärjestelmä - miten ArcheAge porttaa sisällönsä - voi kestää jonkin aikaa tottua, mutta silti se on todella vankka vapaasti toistettava kokemus.

Jos et ole piratismissa, siellä on paljon klassisia fantasia-MMO-elementtejä, jotka pitävät sinut onnellisina. Kyllä, maagiset miekat ja kuvitteellinen panssari ovat edelleen valtava osa ArcheAgea. Itse asiassa Maelstrom-päivitys teki dramaattisia parannuksia kohteen päivityksiin, jotta voit ohjata laitettasi tarkemmin ja jännittävämmässä suunnassa. Mikä on yhtä hyvä, koska Maelstrom myös täytti Bloodsalt Bayn massiivisilla, hampaisiin hirviöihin. Haluat tuoda parhaimmat laitteet, joita sinulla on.

Paladin on joukkuepohjainen sankari-ampuja, joka mahtuu värikkäitä, kykyä ladattuja sankareita vastaan ​​toisiaan vastaan. Kyllä, se on vähän kuin Overwatch, mutta jakaa monia Blizzardin titaanin ansioita taktisen murhan simulaattorina ja antaa heille murto-osuuden kustannuksista. Voit pelata mekka-goblina tai jättimäistä pommia ja työskennellä yhdessä toveriesi kanssa koputtaaksesi vastustajasi numerot ennen sukellusta tavoitteeseen. Bonus: jokainen saa oman hevosen.

Samalla kaavalla kuin League of Legends ja Dota 2, Smiteillä on viisi pelaajaa, jotka yrittävät taistella tiensä vastustajan tukikohtaan. Sen sijaan, että antaa pelaajille ylhäältä alas näkymä taistelukentälle, se valitsee kolmannen persoonallisen perspektiivin, joka muuttaa pelin painopisteen taktiikoista toimintaan. Lisäksi värikkäiden fantasiamerkkien rosterin sijaan jokainen pelaaja on roolista kaikkivaltiaasta jumalista, jota innostaa todellisia uskontoja, norjalaisesta keltteihin kiinaksi.

Blizzardin maailman hallitseva korttipeli on niin riippuvuutta kuin pelimerkkejä. Kuka on koskaan saanut tarpeeksi siruja? Sinulla on aina tilaa enemmän pelimerkkejä, ja sinulla on aina aikaa toisen Hearthstone-pelin ajaksi. Kilpailukykyisten korttien valikoimalla peli tukee nyt satoja eri pelityylejä, joita voit helposti räätälöidä rakentamalla täydellisyystasosi. Hearthstonein sydän on kilpailukykyisillä moninpelien otteluillaan, mutta Dungeon Run tarjoaa erinomaisen ja entistä paremman pelikokemuksen muutama muu peli.

Ei MMO voi väittää olevansa pelaajaohjautuva kuin Eve Online, jossa avaruuspeli / elämäntapa ylpeilee mega-korporaatioita, joita johtavat legioottorit ja erittäin satunnaisesti jättimäiset avaruudessa taistelut, joissa on yli 5000 osallistuvaa lentäjää. Eve Onlinein vapaa-to-play -malli antaa pelaajille mahdollisuuden kokea kaiken tämän avaruuden hulluutta (pääsy pääsyyn joidenkin loppupelilaivojen ja taitojen) maksamatta tilausmaksua.

Alkuperäisen Dotan innoittamana League of Legends tekee saman 5v5-base-hyökkäyskonseptin, mutta esittelee täysin erilaisen pelattavien merkkien luettelon, jota laajennetaan jatkuvasti. Useat pelaajat löytävät League of Legendsista helpompaa ja helpompaa kuin Dota, mutta se on silti erittäin sävyinen; sillä on yksi pelaamisen korkeimmista taitotasoista, ja parhaat pelaajat ovat taktisia geniuksia. Yli 100 miljoonaa pelaajaa pelaa sitä kuukausittain, joten et taistele etsimästä peliä.

Kaksi viidestä tiimistä valitsevat Dota 2: n sankareitaan valikoimasta satoja ennen taistelukentällä ja tuhoamaan vastustajansa. Se ei ole mikään tärkeä voima, sillä molemmat joukkueet perustuvat kuperojen aaltojen luomiseen ja niitä suojellaan voimakkailla tornit. Jokainen pelaaja tarvitsee parhaansa sankarinsa kyvyistä, mikä ei ole vain peli vaan urheilu. Se on kovaa, monimutkaista ja innostaa fanatismia faneilleen. Se on yksi Steamin parhaimmista peleistä, ja se nostaa satoja tuhansia pelaajia joka päivä.

Stormin sankareita on Blizzardin puukko League of Legendsin ja MOBA-väkijoukon kanssa. Silti tämä 5v5-areenapeli ei ole vain toinen Dota-klooni. Yksittäisen kartan sijasta Stormin sankareilla on monia teema-areenoja, jotka pyytävät sinua paitsi vihollisen voittamiseksi, myös täydellisiltä sivumääriltä, ​​mikä parantaa mahdollisuuksiasi. Ei vain, että tämä tarjoaa erilaisia, mutta se on erittäin hauskaa. Yhdessä All-Stars-lähestymistapaan, joka vetää karttoja ja hahmoja jokaisesta Blizzard-pelistä - Warcraftista Overwatchiin - Stormin sankareita on MOBA-jen kiiltoimpia ja helpoin noutaa ja pelata.

Valven luokanpelaaja, Team Fortress 2, on saavuttanut legendaarisen tilan monipuolisten pelitilojensa ansiosta, moitteettomasta hauskanpidosta ja kotiin, jossa on enemmän hattuja kuin maailman tehdasvalmisteissa. Koko peli on vapaasti pelattavissa näistä päivistä alkaen tavallisista shoot-everything-that-moves deathmatches ja fantastinen Mann vs Machine yhteistyön tila, jossa joukkueet estävät aallot robotteja.

Tämä kultainen oldie on edelleen yksi suurimmista MMORPG: istä, jotka ovat koskaan tehneet, ja pitää kirjaa siitä, että se on historian uusin peli. Runescape on valtava pelaajapohja ja massiivinen, jatkuvasti kehittyvä maailma, joka on täynnä haasteita, jotka voit valita omien etujen mukaan. Haluatko taistella, suorittaa viestejä tai pelata minipelejä? Runescape on täysin sinun.

Käänny nyt Page 2 löytää enemmän korvaamatonta peliä - ja lähetä kommenttisi omat suosituksesi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

39 + = 46

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map