free bingo sivustoja ei tallettaa voittaa oikeaa rahaa

free bingo sivustoja ei tallettaa voittaa oikeaa rahaa

Ei talletusbonusta - ilmainen bingo ei tallettaa oikeaa rahaa. Bingo-bonukset ilman talletusta . Seuraavassa luetellaan ei vaadita vaadittavaa bonusta.

Sinun ei tarvitse tallettaa varoja pelata bingoa verkossa - lataa bingo ja tilillesi hyvitetään ilmaisia ​​rahaa pelaamaan. Nämä bingo-sivustot tarjoavat ilmaisia ​​bonuksia kokeilla bingo-pelejä.

Katso myös online-bingon parhaat bingo-bonukset - kaikki uusimmat tulokset online-bingo-bonusta. Ilmainen bingopelejä voi saada yksinkertaisesti kirjoittamalla nämä sanat mihin tahansa online-hakukoneeseen.

Haku tuottaa lukuisia tuloksia erilaisilla vaihtoehtoilla ilmaisten bingopelien pelaamiseen. Joissakin ilmaisissa peleissä talletus tulee tehdä etukäteen, jotta bingo-käteistä pääsee ilmaiseksi, jotta pelaaja voi pelata ilmaista bingoa. On myös ilmaisia ​​bingopelejä, jotka eivät vaadi lainkaan talletusta lainkaan.

Useiden ilmaisten bingopelien joukossa niistä, joita pelataan eniten, tulevat bingon verkkosivuilta, jotka tarjoavat bonusrahastoja ilmaiseksi, kun pelaaja kirjautuu sivustoihinsa. Pelaaja, joka haluaa pelata ilmaista bingoa tällaisilla sivustoilla, täytyy rekisteröidä tietyt tiedot ennen kuin he voivat nauttia ilmaisista bingopeleistä näillä sivustoilla.

Ei talletusbonuspaikkoja - maaliskuu 2018

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Vain harvat bingo-sivustot ovat yhtä vakiintuneita ja niillä on niin hyvä maine kuin Costa Bingo. Tämä teollisuuden heavyweight ei ainoastaan ​​tarjoa sinulle 5 € maksutta pelattavaa käteistä, ei talletusta, mutta ne tarjoavat myös alan, joka voittaa 300% ensitalletusbonuksen, antaen sinulle £ 40 pelata vain 10 € talletuksella. Samoin sivusto on täysin mobiiliyhteensopiva, siinä on ilmaisia ​​bingopelejä, joissa on käteispalkintoja 24 tuntia vuorokaudessa ja jossa on joitain vaikuttavia suuria jackpotteja, joita et löydä muualta. Joten jos et ole vielä pelannut Costaa, miksi et käydä nyt läpi meitä ja vaadi 5 €: n ilmaisen bingo-kassan saldon ja 300% uuden pelaajan bonuksen. Et löydä paljon parempaa arvoa kuin!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Lucky Pants on hiljattain muuttanut uuden pelaajan tarjouksen. Rekisteröidy tänään ja saat 5 puntaa ilman talletusta vaaditaan, plus 20 ilmaiskierrosta lähtö- ja saapumisaikasi. Sivusto on uusinta tekniikkaa, joka käynnistettiin vasta viime vuonna, ohjelmisto on uskomattoman hyvä, palkinnot ovat fantastisia ja pelivalikoima on huippuluokkaa. Ei vain saat £ 5 ilmaiseksi talletus vaaditaan, ei kortin tiedot tarvitaan, mutta voit käyttää rahaa kuitenkin haluat sivustolla. Jos olet onnekas, voit myös pitää voitot yhtä hyvin. Tee ensimmäinen talletus tänään ja palkitaan 300%: lla uudella pelaajalla & 100 ylimääräistä ilmaiskierrosta.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Tarjoaa alan johtavan Dragonfish-ohjelmiston ja alan ammattilaisen Cassava Enterprisesin lisensoimalla Sing Bingo ei pelkästään tarjoa erinomaista pelikokemusta, mutta ne tarjoavat myös uskomatonta arvoa, jota et löydä muualta. Yksinkertaisesti rekisteröidy nyt ja pyydä pääsy rajoittamattomia ilmaisia ​​pelejä ilman talletus vaaditaan, jossa voit voittaa pienet £ 1 ja £ 2 jackpot palkinnot. Ei vain, että on myös 300% ottelupalkkio, jota vaaditaan jopa 60 puntaa. Lisää siihen, sivustolla on runsas pennypelien tarjonta, suurilla rahapalkinnoilla, ja niillä on joitain alan suurimpia jackpotteja, joissa voitat jopa 2500 puntaa!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Fancy Bingo on uusi, vuodelta 2017 uudistettu, saman yrityksen, joka vastaa Costa Bingo, Sing Bingo ja City Bingo käynnistämisestä, sellaisenaan, voit olla varma siitä, että sinulla on hyvä pelikokemus ja tietenkin myös runsaasti ilmaisia ​​pelejä. Aloita tänään ja saat rajattomasti ilmaisia ​​pelejä ilman talletusta, jossa voit voittaa runsaan £ 1 ja £ 2 jackpotin. Yhden talletuspelien käyttöoikeuden lisäksi sinulla on myös 300% ylimääräinen ylimäärä, kun rahoitat tilisi ensimmäisen kerran vähintään 5 GBP. Sivustolla on myös runsaasti 1p-pelejä, taattu jackpot-bingo ja progressiiviset jackpot-lähtö. Kun motto "Pelaa pieni, voita iso" tämä sivusto on syytä katsoa!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

City Bingo on itse ilmoitettu "maailman huikein" bingo-sivusto, joka antaa sinulle mahdollisuuden pelata ilmaisia ​​bingopelejä päivällä ja yöllä. Liity nyt ja saat välittömästi rajoittamattoman ilmaisen pelien käytön ilman talletusta. Tee ensimmäinen talletus tänään ja ylimääräinen 250% lisätään tilillesi arvoon £ 50. Yhdessä bingon kanssa City tarjoaa myös pöytäpelejä ja lähtöaikoja, ja progressiiviset jackpotpalkinnot, jotka ovat jopa 30 000 puntaa, voitetaan huippupisteissä kuten Fluffy Favorites. Sivusto on myös täysin mobiiliyhteensopiva, joten voit pelata älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi sekä liput alkavat 1p: stä, mutta se ei riko pankkia pelaamaan!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Aloita Now Bingon kanssa ja saat 7 päivän ilmaisia ​​bingo-pelejä, eikä mitään talletusta tarvita! Saadaksesi pääsyn, sinun tarvitsee vain lisätä voimassa olevat korttitiedot ja mennä pois. Kun olet sisällä, saat 12 ilmaista bingo-lippua jokaiseen peliin Free Roomissa. Ensimmäisen viikon aikana maksetaan yhteensä £ 3000 bonuskassan, josta voit voittaa osuuden. Tämän hämmästyttävän tarjouksen lisäksi sinulla on välittömästi oikeus 300 prosentin bonukseen, joka on enintään 120 euroa ylimääräisessä ilmaistilassa. Joten, mitä sinä odotat? Nauti nopeatempoisesta bingosta ja suurista jättipotteista tänään!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Ota askel taaksepäin Rewind Bingossa ja vaadi ilmaisia ​​pelejä ilman talletusta. Aloita nyt ja tuoda legwarmers ja leotard online-bingo matkan eliniän! Uudet pelaajat saavat myös palkitsevan 300% bonuksen, joka on enintään 60 euroa ylimääräistä pelattavaa rahaa. Muita etuja ovat pääsyn penniin, enintään 30 000 puntaa edeltävät paikat ja täydellinen mobiilikäyttöinen yhteensopivuus. Ilmaiset pelit ovat avoimia sekä rahoittajille että rahastoimattomille pelaajille, joten voit katsoa ympärillesi ja pelata pelejä ilman luottokorttitietoja.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Kingdom Of Bingo on uusi no deposit bingo sivusto, joka antaa sinulle pääsyn rajoittamattomia ilmaisia ​​pelejä £ 1 ja £ 2 jackpot palkinnot. Pelaa nyt ja voittaa oikeita rahaa palkintoja käyttämättä penniäkään! Muita aloitusperusteita ovat 300% ensitalletusmahdollisuus, jonka arvo on jopa 60 euroa ylimääräistä. Saat myös pääsyn täydelliseen Cassava / Dragonfish-pelipakettien sarjaan, päivittäisiin 1p-pennypeleihin, joissa on 50 € palkintopotit, täysi älypuhelin ja tablet-yhteensopivuus sekä jättiläinen viikottainen jättipotti, jonka arvo on 13 000 puntaa. Joten, mitä sinä odotat? Ota matkan ajassa taaksepäin tänään ja liittyä prinsessa Penny (sivuston maskotti) bingo matkan eliniän!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Pelaa Landmark Bingoa tänään ja hae hauska matka pääkaupunkiin katsellen Lontoon suurimpia maamerkkejä! Sivusto antaa sinulle 7 päivän ilmaisia ​​bingopelejä heti kun kirjaudut sisään ja tarkistat maksutavan. Ensimmäisellä viikolla voit pelata rajoittamattomia pelejä, joissa on 12 korttia jokaiseen peliin. On 3000 € bonuspalkkiota, josta voit voittaa oman osakkeen. Voit myös hakea 30 € talletusbonuksen, kun lisäät tiliisi vain £ 10 ja lisäksi muita hienoja kampanjoita, kuten cashback, uudelleenlataustarjoukset, taatut jackpotpelit ja paljon muuta.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Heitä taika-jengi ja pääset Wish Bingoon tänään ilmaiseksi bingopelejäsi varten. Uudet pelaajat saavat myös 250%: n tervetuliaisbonuksen, joka on enintään 50 puntaa ylimääräisissä rahastoissa. On mahdollista pelata ilmaista bingoa ja pelit ovat avoimia kaikille pelaajille, jotka eivät ole rahoja ja rahoitetaan samalla pienillä £ 1 ja £ 2 palkinnoilla. Verkkosivusto käyttää Dragonfish-ohjelmistoa, ja se on powered by Cassava Enterprises, joten voit olla varma turvallisesta pelaamista ympäristöstä, joka on täysin säännelty ja lisensoitu Yhdistyneessä kuningaskunnassa. 24/7-bingo-pelien ja kolikkopelien lisäksi on olemassa valtavia palkintoja, joilla voitetaan taatut jättipottipelit ja progressiiviset jackpot-paikat.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Monkey Bingo on kaupungin huonoin bingo sivusto! Tarjoamalla kaikille uusille pelaajille ilmaiset pelit, plus 250% ylimääräistä, kun päätät tehdä ensimmäisen talletuksesi, se on todella pelata! Sivusto itse on ilo käyttää, ja rekisteröinti kestää vain muutaman minuutin. Saat välittömän pääsyn täydelliseen sarjaan ilmaisia ​​bingopelejä, joissa on todellisia käteispalkintoja. Muita uskomattomia liittymisnäkökohtia ovat muun muassa täydellinen mobiilikäyttöinen yhteensopivuus, ilmainen pääsy "£ 10k Free Banana" -tapaan, jonka olet arvannut, on jättimäinen 10 000 puntaa sekä runsaasti penny bingo-pelejä ja muita tuottoisempia ilmaisjaksoja.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Rekisteröidy Buttercup Bingoon tänään ja saat välittömästi 7 päivän ilmaisen bingo-käytön, kun tarkistat maksutavan. Kun olet tehnyt niin, voit pelata rajoittamattomia ilmaisia ​​pelejä ja voittaa osan 3000 euron bonusta. Tarjolla on palkitseva ilmainen pelitarjous, joka on kelvollinen talletusbonus. Tee ensimmäinen talletus vähintään 10 € ja saat 300%: n ottelupalkin, jonka enimmäiskorko on 120 euroa. Sen lisäksi on paljon kannattavia kampanjoita, kuten £ 10k liukuva jackpotpeli, BOGOF ja Penny-pelit sekä paljon muuta!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Jos olet jonkun suuren rahapokerin ja halvan bingo-pelin jälkeen, Play2Win voisi hyvin olla sivusto sinulle. Rekisteröi tilisi tänään ja saat heti 7 päivää ilmaisia ​​bingopelejä. Voit myös saada £ 30 bonuksen, kun vietät vain 10 € sivustolla, sekä runsaasti hyviä tarjouksia, lähtö pelejä ja bingo pitää sinut tulevat takaisin enemmän. Oikealla rahapelillä, jotka alkavat vain 1 pisteestä, sekä runsaasti BOGOF-pelejä ja takuupotituksia, on olemassa runsaasti syitä rekisteröitymiseen täällä. Oletko valmis Play2Winiin? Selvitä nyt, jos on onnenpäiväsi!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Bingo Bytes saattaa olla tärkein sivuston ympärillä, joka palvelee herkullista 7 päivän ilmaista pelitarjousta. Lisää siihen se tosiasia, että saat 30 € ylimääräistä lisäystä tiliisi, kun rahoitat sen 10 €: lla, olet varmasti voittaja. Sivusto itsessään on ruoka-aiheinen, sillä on suuri valikoima bingopelejä ja lähtö- ja saapumisajankohdat (sekä Microgamingin että Cozy Games -ohjelmiston avulla) ja ruokaa joitain ilmiömäisiä jackpot-palkintoja. Varo kuukausittaista £ 1000 -peliä, joka varmasti täyttää joitain onnekkaita pelaajia pankkitalletukselle. Voisiko se olla sinä? Päätä tänään ja nappaa riskittömät 7 päivän ilmaiset pelit!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Ilmaisilta pelituloilta, jotka on annettu ilmoittautumisen yhteydessä, plus 300% ylimääräisestä 60: stä ensimmäisestä talletuksestasi, on paljon lisäarvoa, kun aloitat Treasure Bingo. Joten nappaa aarrekarttasi, kauhasi, keihäs ja kompassi ja päätä tämän ylhäältä Dragonfish-powered-sivustolle etsimällä bingo- ja slot-jackpotteja. Mukavien rekisteröintiperheiden lisäksi pääset myös penniin peleihin, pelejä, joilla on taattuja palkintopotit jopa 2500 puntaa, täysin toimiva mobiiliversio ja paljon muuta. Sivusto on tuonut sinulle saman yrityksen, joka vastaa Costa Bingon käynnistämisestä, sekä Ison-Britannian Gambling Commissionn lisenssit Isossa-Britanniassa.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Rio Bingo ylpeilee siitä, että se on kaupungin uusin sivusto, joka tarjoaa ilmaisia ​​bingopelejä 24 tuntia päivässä todellisiin käteispalkintoihin. Tästä 100% suosittelee heitä! Muita hyviä syitä liittyä mukaan ovat 300% ylimääräinen bonus ensimmäisen talletuksesi, ylellinen mobiili bingo app sekä runsaasti tarjontaa Penny bingo pelejä, joilla on merkityksellinen käteisellä jackpot palkinnot. Se sanoi, sinun pitäisi varmasti tarkistaa "£ 10k Street Party" peli joka alkaa joka perjantai-ilta ja antaa pelaajille täysin ilmainen pääsy peli rahoitetuille pelaajille. Joten jos etsit hauskaa ei talletusbonusta, anna sinulle jännittäviä Brasilian karnevaalia, Rio Bingo kannattaa katsoa!

Sinun tarvitsee vain tietää ei talletusbonusta sivustot verkossa:

Etsitkö uskomatonta bingo-toimintaa ilman alkuperäistä taloudellista riskiä? Katso joitain upeista ei talletusta Bingo sivustoja, päivitetty maaliskuuhun 2018 mennessä jotka on lueteltu täällä ja aloittaa jännittävä kokemus joidenkin parhaiden bingo-pelejä verkossa.

Ei talletusta bingo on markkinointityökalu, jota jotkut sivustot käyttävät houkuttelemaan uusia pelaajia. Koska sinun ei tarvitse maksaa talletusta pelaamaan oikean rahan pelejä, voit hypätä suoraan toimintaan ilman riskiä ollenkaan rahaa!

Tämä bingo-formaatti on tullut niin suosittua, että monet maanpohjapallot, jotka tarjosivat bingoa, ovat joutuneet sulkemaan. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että pelaajat kuten sinä kääntävät huomionsa online-bingoon. Ei ole parempaa aikaa päästä alkuun, joten tutustu suositelluilla sivustoilla TheBingoOnline.com löytää seuraavan bingo sivusto.

Tutustu paikkoihin, joissa ei ole talletusbonustarjouksia maaliskuussa 2018

£ 5 Ilmainen bonus, ei talletusta

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

60 dollaria Vapaa Ei talletus vaaditaan + 2500% Bonuspaketti.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

£ 5 vapaa talletus + 300% talletusbonus.

5 € bonusrahaa käytettävissä vain 18 uudelle pelaajalle, jotka tarjoavat voimassaolevan debit- tai luottokorttitiedot. 8x bonusrahastojen panostusvaatimus (£ 40) on täytettävä ennen lunastusta. Bonusrahat, jotka ovat voimassa ainoastaan ​​bingo-peleissä. T&Cs sovelletaan.

£ 5 bingobonus + 20 kierrosta - ei talletusta!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

50 dollaria ilmaista talletustarjousta + 500% ensitalletusbonus

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

Hanki £ 5 bonus, kun rekisteröidyt - ei talletusta.

Vain uudet pelaajat. Kerran per koti. Rekisteröidyn voimassa olevan debit- / luottokorttitiedot vaaditaan 5 £ bonuksen saamiseksi. Bonus on panostettava x4 ennen kuin se voidaan ottaa ulos. Ennen 1. talletusta syntyneet voitot voidaan maksaa jopa 1000 puntaa kohden. Ennen ensimmäistä turnauspyyntöä sovelletaan peruuttamista koskevia rajoituksia. Yleinen sivusto T&Cs sovelletaan.

50 dollaria Vapaa Ei talletus vaaditaan + 500% ensitalletusbonus.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

Hanki £ 5 bonus, kun rekisteröidyt - ei talletusta.

Vain uudet pelaajat. Kerran per koti. Rekisteröidyn voimassa olevan debit- / luottokorttitiedot vaaditaan 5 £ bonuksen saamiseksi. Bonus on panostettava x4 ennen kuin se voidaan ottaa ulos. Ennen 1. talletusta syntyneet voitot voidaan maksaa jopa 1000 puntaa kohden. Ennen ensimmäistä turnauspyyntöä sovelletaan peruuttamista koskevia rajoituksia. Yleinen sivusto T&Cs sovelletaan.

Exclusive 25 dollaria ilmaiseksi, ei talletusta + 20 ilmaista kierrosta

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

50 dollaria ilmaista talletustarjousta + 500% ensitalletusbonus.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

Exclusive 25 dollaria ilmaiseksi, ei talletusta + 20 ilmaista kierrosta.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

Onko hyötyä pelaamassa talletusbonusta?

Ilmaista bingoa voi ensin ajatella rento harrastuksena, mutta on enemmän etuja kuin luulisi. Kun bingo-sivusto tarjoaa sinulle mahdollisuuden pelata ilmaiseksi, he avaavat oven bingon hämmästyttävälle maailmalle ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden kokea, ettei minkäänlaisia ​​taloudellisia riskejä ole.

Yksi talletusbonuksen pelaamisen suurista eduista on kyky testata erilaisia ​​pelejä ja pelimuunnelmia. Jokainen sivusto isännöi joukon pelejä, ja koska on olemassa erilaisia ​​formaatteja, pelaajat voivat saada etua pelaamalla peliä ilmaiseksi ennen kuin he alkavat lyödä vetoa.

Pääsemällä sivustot kautta thebingoonline.com, on kyky pelata pelejä ilman joutua tekemään käteistalletus. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat tarkistaa sivuston, nähdä mitä tarjotaan ja tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, haluavatko he pelata kyseisellä sivustolla vai eivät.

Pelien esikatselun lisäksi pelaajat voivat myös tuottaa voitot talletusmahdollisuuksista. Näillä uusille tileille rekisteröidyille annetaan pieni määrä rahaa, jota voidaan käyttää bingokorttien ostamiseen. Voit saada voittoja näistä kortteista, ja pelaajat voivat sitten kerätä nämä voitot ja pelata lisää bingopelejä verkossa.

Kuinka ei talletusbonusbonuksia toimi

Kun pelaajat antavat sivuston, joka ylläpitää bingoa ja tarjoaa ei-talletusbonuksen, he alkavat luoda tilin. Rekisteröintiprosessi on yleensä lyhyt ja yksinkertainen, ja muutamassa minuutissa pelaajat nauttivat suurimmista bingo-peleistä verkossa.

Kun talletetaan talletusbonus, sivusto lisää rahaa äskettäin luotuun tiliin. Tämä on yleensä pieni määrä käteistä, mutta riittää tekemään ostos ja pelaamaan bingoon oikealla rahalla. Koska pelaajien ei tarvitse lyödä rahaa välittömästi, he ovat taipuvaisia ​​testaamaan sivuston nähdäkseen, mitä tarjotaan.

Useimmiten tällaiset ilmaiset bingopelit johtavat voittoon, ja tässä pelaajat joutuvat tekemään valinnan. Koska minkäänlaista velvoitetta ei vaadita, kun vaaditaan bingon bonusta ilman vaadittua talletusta, pelaajat voivat joko kävellä sivustolta tai jatkaa todellista rahan pelaajaa, jolloin he voivat kerätä saadut voitot.

Jotta voisit hyötyä kaikista voitoista, sinun on talletettava uusi tili. Heidän on sitten täytettävä ilmoitetut panostusvaatimukset bingo-sivustolla. Tämä tarkoittaa sitä, että heidän on ostettava kortteja ja pantava tietty määrä. Kun tämä on tehty, kaikki rahasumma, joka on voitettu bonuksella, voidaan lunastaa.

Bingo-pelit, jotka eivät vaadi talletusta, ovat hauskoja ja hauskoja, ja ne voivat tuottaa voittoja. Kuitenkin pelaajat käyttävät usein näitä bonuksia ja ilmaisia ​​pelejä perehtymällä bingopelien vaihteluihin ja tutustumaan sivuston ympärille ennen kuin he tekevät lopullisen päätöksen siitä, missä he haluavat pelata.

Mistä löydän talletusbonuksen sivustot?

On olemassa joitain tapoja, joilla nämä sivustot voidaan sijoittaa. Pelaajat voivat valita mistä tahansa tässä suositelluista sivustoista, tai he voivat jakaa itsensä omaansa löytämään muita tunnettuja ja arvostettuja sivustoja.

Kun valitset bingon sivuston, on tärkeää varmistaa, että sivusto on lisensoitu ja säännelty ja tarjoaa oikeusturvan niille, jotka pelaavat oikealla rahalla. Jokaisella bingo-sivustolla on jotain erilaista tarjota, joten nämä ilmaiset pelit ja talletukset eivät ole käteviä vertailtaessa eri sivustoja.

 • Uutiskirjeet - Nämä voivat olla myös erinomainen tietolähde. Pelaajat voivat ilmoittautua eri bingo-sivustoihin ja foorumeihin, jotta he voivat vastaanottaa säännöllisesti uutiskirjeitä. Nämä kirjeet voivat ilmoittaa pelaajille erityisistä bonuksista, talletusmahdollisuuksista ja muista suurista kannustimista. Kun käytät uutiskirjepalveluja, yritä saada nimetty sähköposti vain bingo-tarkoituksiin, koska tuloksena voi olla paljon sähköposteja, jos ilmoittaudutaan.
 • Etsi Webistä - Yksinkertainen verkkohaku paljastaa myös parhaiten arvostetut bingo-sivustot, jotka eivät tarjoa talletusmahdollisuuksia. Google, Yahoo ja Bing ovat hyviä tapoja löytää joitakin parhaiten toimivista sivustoista verkossa. Pelaajat löytävät kahdenlaisia ​​sivustoja, kun he suorittavat haun. Yksi on todellinen sivusto, joka ylläpitää pelejä ja tarjoaa ilmaisen ja oikean rahan pelata. Toinen on tarkastelusivu, jossa tarjotaan yleiskatsaus bingo-sivustosta. Review-sivustot tarjoavat vain ilmaisia ​​bingopelejä.
 • Social Media Platforms - Älä unohda myös sosiaalisen median sivustojen voimaa. Twitter ja Facebook voivat johtaa pelaajia oikeaan suuntaan, kun he etsivät jännitystä online bingo. Monet Facebook-sivuista on kehitetty, joissa pelaaja voi löytää erityisiä bonuskoodeja ja erikoistarjouksia. Twitterissä tämä on erinomainen tapa oppia muista pelaajista ja löytää ihmisiä, jotka haluavat myös kokeilla online-bingoa.

Todelliset rahapalkinnot ilman alkavaa riskiä

Uudet pelaajat ovat usein epäröivät panostaa oikeaan rahaa, kun he alkavat pelata bingoa verkossa. Siksi monet sivustot tarjoavat tällaisia ​​riskittömiä tarjouksia. He houkuttelevat pelaajia ja tarjoavat heille tapaa testata sivustoa ja esikatsella pelejä.

Vaikka monet pelaajat ajattelevat, että talletusbonukset eivät salli pelkästään ilmaisia ​​pelejä, on mahdollista saada aikaan maksuja. Käteinen, joka annetaan, kun pelaaja kirjautuu, on erinomainen tapa pelata näitä pelejä rahana. Sen sijaan, että joutuisi tallettamaan ja panostamaan rahansa, pelaajat voivat hyödyntää ilmaista rahaa bingo-sivustosta.

On ollut monia pelaajia, jotka ovat saaneet suuria etuja bingon pelaamisesta ilman talletusta. Jotkut ovat ansainneet pieniä maksuja, kun taas toiset ovat saaneet suuria voittoja, että ne lopulta irtautuvat tililtä. Kyky saada todellista rahaa ilman riskiä mitään etukäteen on yksi tämäntyyppisten tarjouksien houkuttelevimmista osa-alueista.

Ei talletusta bingo tarjoaa hyötyä sivustolle sekä soittimelle. Jos uudet pelaajat ovat onnekkaita ja voivat tuottaa voittoja, he haluavat pysyä sivustolla, tehdä talletuksen ja nauttia enemmän todellista rahaa bingo-peleistä. Tämä luo sivustolle uskollisen soittimen.

Ilmainen bingo vs. bingo ilman talletusta

On olemassa suuria eroja pelaamisen välillä, joka tarjoaa ilmaista bingoa ja valitsee yhden, jolla ei ole talletustarjousta. Vapaat bingo-sivustot tarjoavat vain ilmaisia ​​bingopelejä. Nämä pelit eivät anna mahdollisuutta kerätä todellista rahaa. Nämä sivustot ovat tyypillisesti vain viihde tarkoituksiin.

Bingo-sivustolla, joka tarjoaa pelaajille talletusmahdollisuuden, on olemassa todellinen mahdollisuus voittaa rahaa. Tätä markkinointityökalua käytetään hyödyntämään uusia pelaajia ja saada ne luomaan todellinen rahan tili, jos he haluavat enemmän mahdollisuuksia voittaa.

Molemmat bingo-sivustot voivat tarjota monia erilaisia ​​pelejä ja loputonta bingonopeutta. Tärkein ero on kyky voittaa rahaa. Ne, jotka haluavat siirtää aikaa pelaamalla rento peli hyötyvät vapaa bingo sivustot, joissa ei ole taloudellisia riskejä ollenkaan.

Kun pelaajat haluavat viedä asioita entisestään ja pelata bingopelejä, he hyötyvät no deposit -tarjouksesta, joka saa ne alkamaan ilman ensimmäistä talletusta. Kun nämä bonukset lunastetaan ja pelaajat näkevät mahdolliset voiton mahdollisuudet, he varmasti haluavat tallettaa ja tulla todellinen rahapelaaja, jolla on mahdollisuus voittaa tavalliset palkinnot ja jopa jackpot-palkinnot.

Onko se totta, että ei tallettaa bingo-sivustoja, pitää voitot

On jo tunnettu tosiasia, että ei-talletuksen bingo-sivustoilla on jatkuvasti kasvava suosio. Bonuksen ansaitseminen ja mahdollisuus kokeilla erilaisia ​​bingo-huoneita on korvaamaton.

Jotkut sivustot antavat sinulle bonuksia vain, jotta voit kokea pelin, jonka sivusto tarjoaa, ja he pitävät voitot.

Muilla sivustoilla voit pitää voitot, mutta sinun on panostettava heitä useaan kertaan, ennen kuin he voivat vetää summan.

Joka tapauksessa pelaajien täytyy aina lukea sivuston käyttöehdot ja saada yksityiskohtaisia ​​tietoja sen tarjoamista ominaisuuksista.

Ymmärrä T&C: n + panostusvaatimukset paremmin

Ennen kuin nautit joitain parhaista online-bingo-huoneista, pelaajien on saatava täydet tiedot sivustosta, jota he haluavat käyttää.

Jokaisella sivustolla on oma T&C-osio, joka sisältää kriittisiä tietoja sivuston toiminnasta. Se sisältää tietoja talletuksista, bonuksista, pankkipalveluista, asiakaspalvelusta jne. Ja se on olennaisen tärkeää jokaiselle vakavalle pelaajalle.

Lisäksi panostusvaatimukset paljastavat, kuinka paljon bonusta on varattava ennen kuin pelaaja voi vedota voitot.

Jotta vältetään väärinkäsitykset ja pelaat bingota huolimattomasti, T&C: n + panostusvaatimukset on otettava huomioon.

Vapaa bonus Ei talletus vaaditaan

Jos unelmoitat, että saat ilmaiseksi rahaa bingon pelaamiseen, sinun ei tarvitse enää tehdä niin, koska täällä voit saada ensimmäisen maksun bingo-rahan pelkästään liittymällä verkkosivustoon.

Hyvä uutinen on, että näillä bingo-sivustoilla on paljon enemmän kuin ilmaiset rahat varastossa sinulle. Voit käyttää tätä rahaa haluamillesi bingopeleistä, ja jos sinulla on vähän onnea, voit voittaa rahaa rahapalkinnoista. Sen lisäksi on bonuksia jokaisella askeleella.

Lyhyesti sanottuna olet win-win -tilanteessa. Sinulla ei ole mitään menettää, mutta paljon voittaa ja ansaita. Joten valitse vapaa bingo rahaa alla ja valmistaudu pisteet valtavia voittoja.

Bingo-sivustot, joissa $ / € / £ 25 No Deposit Bonus

Jos on olemassa yksi bingobonus, jota ei voi lyödä, on $ / € / £ 25 vapaa bingo-raha. Uskokaa tai älkää, suosituimmat sivustot, jotka tarjoavat bingoa tuhansille pelaajille ympäri maailmaa, antavat nyt pelaajilleen tämän valtavan määrän rahaa rekisteröityessään. Neljännes $ / € / £ 100 ei ole pieni nimitys. Se on melko suuri, sillä useimmat pelaajat olisivat samaa mieltä. Liity bingo-sivustoon heti saadaksesi nämä rahat ja anna hauska aloittaa!

Bingo-sivustot, joissa $ / € / £ 20 No Deposit Bonus

Mahtava $ / € / £ 20 on täällä ilmaisena bingoneraalina. Jos olet odottanut ihanaa bingo-tarjouksen, niin se on. Ilman paljon ado, liittyä verkkosivuilla saadaksesi tämän ilmaisen rahan ja alkaa nauttia bingo kuin koskaan ennen. Kun voitat palkintoja, voit voittaa voitot tai siirtää ne eteenpäin täyttämällä muutamia vaatimuksia. Kuulostaa hauskalta? Panostamme siihen.

Monet sivustot ovat näinä päivinä, jotka antavat sinulle $ / € / £ 15 ilmaisen bingo-rahan onnistuneen rekisteröinnin yhteydessä. Tämä raha hyvitetään automaattisesti bingo-tilillesi. Käytä tätä rahaa löytää bingo-pelien ja bingoyhteisön tarjoama hauska ja viihde verkkosivustolla. Kun olet tyytyväinen, tee ensimmäinen talletus ja saat ilmaisen bonuksen siitä. Peli $ / € / £ 15 bingon tarjoama hauskuus ei koskaan lopu.

£ 10 Vapaa Bingo Ei talletus vaaditaan

Rakastat hauskaa ja viihdettä, että $ / € / £ 10 vapaa bingo-raha saa sinut. Loppujen lopuksi se tarjoaa kahdesti hauskan tarjolla $ / € / £ 5 vapaa bingo pelejä. Pelaa kahdesti pelien määrää. Oli kaksi kertaa hauskaa. Liity verkkosivustoon heti ja saat tämän ilmaisen rahan saadaksesi nauttia bingopeleistä.

 • Moon Bingo
 • GameVillage Bingo
 • Lucky Ladies Bingo
 • Sola Bingo
 • Champers Bingo
 • Palkintolaajennuksen bingo
 • Honey Bees Bingo
 • Hyväpäiväinen bingo
 • Quack Pot Bingo
 • Bingo Magix
 • Bingo Stars
 • WOW Bingo
 • Glitter Bingo
 • Gossip Bingo
 • Bingo-liekki
 • VIP Club -kasinon
 • Lucky Diner Bingo
 • Merlin Bingo
 • Syö Sleep Bingo
 • Grimms Bingo
 • Ghost Bingo
 • Bingo Legacy
 • Tervetuloa Bingo
 • Fun Bingo
 • Play2Win Bingo
 • Vampire Bingo
 • Bingo-vene
 • Bingo Magix
 • Slot Diamond
 • Mummies Bingo
 • Lucky amiraali

Monet uskovat, että fiver ($ / € / £ 5 bill) on hyvä, mutta ei tarpeeksi hyvä. Ota vain $ / € / £ 5 ilmainen bingo-raha ja käytä sitä bingo-sivustossa, joka on lueteltu tässä. Sinua hämmästyttää nähdä, mitä tämä $ / € / £ 5 on varastossa sinulle. Sneak-kurkkua varten voit käyttää rahaa pelaamalla bingopelejä, joita pidät. Tämä raha ei ole mitään todellista rahaa. Ainoa rajoitus on se, että et voi nostaa tätä ilmaista rahaa sellaisenaan. Mutta sitten, monilla verkkosivuilla, jotka ovat täällä, voit vetää voitot ilmaisilla peleillä, mikä ei ole huono asia, eihän?

 • Sing Bingo
 • Costa Bingo
 • Bingo kuningaskunta
 • Taaksepäin Bingo
 • bgo Bingo
 • Treasure Bingo
 • Fancy Bingo
 • Crocodile Bingo
 • Season Bingo
 • City Bingo
 • Sweetshop Bingo
 • Monkey Bingo
 • Wish Bingo
 • mFortune Bingo
 • Spinzilla
 • Peeps Bingo
 • PocketWin Bingo
 • Top-luokan bingo
 • Deep Sea Bingo
 • Anna Back Bingo
 • Kellys Eye Bingo
 • Reem Bingo
 • Slot Hedelmäinen
 • Lippy Bingo
 • Bingocams
 • Bridezilla Bingo
 • Kosketa Oma bingo
 • Satin Bingo
 • Takeout Bingo
 • Sin Street Bingo
 • Bingo Ole hyvä
 • Bingorella
 • Rio Bingo
 • Heart Bingo
 • Lucky Pants Bingo
 • Haluamme bingoa
 • Fortune Frenzy
 • Nova Bingo
 • Bingo Me Happy
 • 32 Punainen Bingo

Mikä on ilmainen bingo-raha ja miten niitä käytetään?

Yksi yleisimmistä online-pelejä on bingo, ja monilla sivustoilla on varmasti vähintään yksi bingopeli pelaajilleen. Jos otat huomioon, että erittäin hyvä osa online-bingopelaajista tekee sen saadakseen rahaa, todennäköisyys nauttia näistä peleistä on varmasti erittäin korkea.

30 dollaria ilmaista talletusta

Erilaiset bingohallit tarjoavat nyt pelaajille loistavan määrän ilmaista bingo-rahaa. Tämä uusi tarjous on saada enemmän ihmisiä peliin ja näyttää, mitä sivustoja todella on tarjolla. Kun siirryt sivustoon ja luot tilin, sinulle annetaan rahat ilmaiseksi suoraan tilillesi. Voit myös hyödyntää lukemattomia ei talletusbonuksia; ne antavat sinulle palkinnon sinulle loistavasta uskollisuudesta bingo-sivustolla. Kun sinulla on ilmaisia ​​bingoja, ei ole talletusta pelata sinun kanssa, pelaat usein ja pidempään. Hetkiä sen jälkeen, kun olet tehnyt ensimmäisen talletuksensi, saat ilmaiset varat. Näihin rahastoihin liittyy asetuksia, ja sinun on lukea, mitä he ovat. Jotkut sivustot antavat sinulle ilmaiseksi bingo rahaa käteisellä, jos sinulla on koodi tai kuponki, ja muut voivat pyytää, että lähetät sähköpostiviestiä saadaksesi pääsyn vapaan bingo rahan etsimiseen. Yrittää pelata ilmaiseksi bingo voittaa rahaa.

Posh Bingo tarjoaa kaikille uusille pelaajille eksklusiivisen £ 20 bonuksen ilmaisesta rahaa bingosta, kun he tekevät £ 10 talletuksen. Tämän jälkeen sinun on valmistauduttava häikäisevään talletusbonusbonukseen, joka on enintään 50 puntaa 50%: n ottelussa.

GameVillage tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada £ 30 bonus vain rekisteröitymiseen. Tämän jälkeen saat ensimmäisen talletusbonuksen 250%: sta 100 £ asti.

Täältä saat erityisen bonuksen. Sinun täytyy pyörittää pyörää ja saat bonuksen £ 15 ja £ 1 000 välillä. Mukana on monia muita tarjouksia ja bonuksia.

Bingo Cafe on valmis tekemään sinut tervetulleeksi sinä päivänä, kun olet rekisteröitynyt. Ensin saat ilmaisen rekisteröitymään 10 €. Kun teet ensimmäisen talletuksesi, saat 300%: n bonuksen aina 300 puntaa kohti.

Määrä freebingo bingo-sivuston edistämisessä on määritetty bingo-verkkosivuston käteisellä. Monet sivustot tarjoavat ilmaisen bingo-rahan prosenttiosuutena talletuksen määrästä, jonka pelaaja tekee, kun hän soitti bingo rahalle. Muilla sivustoilla on kiinteä summa, joka ei vaadi talletusta päästäkseen, mutta se vaatisi pelaajalta käyttää rahaa sivustossa.

Miten vapaabingo-rahaa voi käyttää

Monet pelaajat ajattelevat, että kun he kohtaavat ilmaisia ​​rahaa bingo-bonustarjouksia, he voivat yksinkertaisesti vetää rahat. Todellisuudessa useimmat verkkosivustot vaativat uusia pelaajia sivustoon tallettaakseen rahaa, ja kun tämä on tehty, ilmaiset bingo-rahat hyvitetään tilille. Jotkut sivustot tarjoavat bonuskortteja, joita pelaajat voivat käyttää pelaajan tilisi hyvittämisen sijasta. On olemassa sivustoja, jotka tallettavat rahaa pelaajan käytettäväksi sivustolla, kun he pitävät sopivina. On olemassa sivustoja, jotka rajoittavat käyttöoikeuksia ei talletusbonuksia vain bingopeleihin. Voi olla parasta käyttää bingoa rahaa pelaamaan niin monta bingopelipelejä, sillä enemmän bingopelejä pelaat, sitä suurempi on mahdollisuutesi voittaa suuri.

Voit maksaa talletusbonuksesi

Yleensä bingo-sivusto ei vaadi pelaajaa panostamaan ilmaista bingo-rahaa. Jos jokin sivusto tekee tämän, on todennäköistä, että sivusto antaa pelaajille mahdollisuuden vetää ilmaisen bingo-rahan. Jotkut sivustot edellyttävät, että pelaajat käyttävät ilmaista käteistä tarjotessaan lyödä vetoa useaan kertaan ennen sitä ja mahdolliset voitot voidaan peruuttaa. Vedon määrä voi olla pieni, kuten muutamia dollareita, tai se voi olla suurempi ja tuhansissa dollareissa. Vedon tarve riippuu tarjotun bonuksen tai tarjouksen laadusta ja vaatimuksista, jotka on täytettävä sen hyödyntämiseksi. Kun pelaat bonuspooleja, voit lyödä vetoa niin paljon kuin haluat saada ilmaisen käteisen, mutta ollaksesi turvallinen, sinun kannattaa harkita minimin summan panostusta ja säästää rahaa.

Joten on ilmainen rahaa bingo: missä se on?

Bingo-rahojen löytäminen ei ole niin vaikeaa. Riippumatta siitä, millaisia ​​bingopelipelejä pelaaminen kiinnostaa sinua, on olemassa bingo rahaa, jota voit käyttää. Internetissä on monia salit ja verkkosivustoja, joissa sinulla on mahdollisuus saada ilmaiseksi bingo-rahaa sekä monia muita etuja. Sinun on varmistettava, että olet rekisteröitynyt hyvämaineiseksi ja luotettavaksi verkkosivustoksi. Siellä on paljon rahaa, ja sinun tarvitsee vain tietää, mistä etsiä sitä. Varo huijari-sivustoja, jotka haluavat pilata sinut pois. Etsi luotuja sivustoja, joissa on paljon jäseniä. Lue bingo-arvostelut ja tutustu sivuston maineeseen. Älä ole kiirettä tallettaaksesi suurta summaa rahaa heti. Käytä vähän rahaa ja testaa vedet. Hanki tunne siitä, miten sivusto toimii, miten ohjelmisto toimii ja tottuu pelisääntöihin ennen kuin olet tullut vakavaksi rahanottajaksi. Kokeile bingo-sivustoja ilmaisella rahalla ja nautit siitä.

Jos etsit jännittävää peliä verkossa, bingo on ehdottomasti pelin valinta. Voit pelata muutamia tai sataa vastaan. Hyödynnä etuisuuksia ja ei talletusbonusta bonuksia milloin vain. Löydät sivustoja, jotka haluavat lisätä jäsentensä määrää tarjoamalla tällaisia ​​tarjouksia. Voit säästää rahaa, kunnes olet vakavasti pelissä ja ilmaista bingo-rahaa voi käyttää näytepeleihin. Sama asia ilmainen kasino rahaa.

Bingo Spirit on online-bingo-sali, joka tarjoaa sinulle ilmaisia ​​pyöriä ja ilmaisia ​​bingo-rahaa. Tämä on tarjous uusille pelaajille. Ei talletusvapaan bonuksen arvo on 25 dollaria. Tämä on ilmainen bingo bonus ensimmäistä kertaa rekisteröijille. Erityiset ilmaiset kierrokset ovat Cupid Arrowsin pelaamiseen, eikä niitä voi käyttää bingopeleihin. Ilmoittautuminen on ilmaista Bingo Spiritilla. Bonuksilla on panostusvaatimuksia. Kun päätät tallettaa, saat erityisen tervetuliaistarjouksen. Tämä on käteismaksu talletusohjelma arvoltaan jopa 1500% vastaaviin bingo bonus toimiin. Tämä bonusmerkki on kerroksinen vaihtoehto. Bonustesi toiminta on jaettu kolmeen eri kohtaan.

Bingo Billy on online-bingo-sali pelaajille, jotka ovat iältään 21-vuotiaita. Sivusto on Billyn aivopuoli. Hän on Floridan nainen, joka rakastaa bingon peliä. Tämä peli-ilo heijastuu Bingon Billyn ylpeässä yhteisössä. Sivustolla on erittäin ystävällinen vire ja intuitiiviset käyttäjätyökalut. Bingo Billyn laaja kehitys on saanut monia palkintoja. Bingo Billy on voittanut Internetin # 1 Bingo Site of the Year viideksi vuodeksi. Tämä on WhichBingo-sivuston myöntämä palkinto. He ovat myös voittaneet palkintoja vuoden chat-ryhmälle. Tällä online-bingo-saliin ei ole sisäistä pelaajaa. Se on valtava asiakas istui.

Mecca Bingo on hauska paikka nauttia ilmaisista bingopeleistä. Tämä sivusto on tammikuussa 2003 käynnistetty. Siinä on Playtech Bingo -ohjelmistopeliohjelma. Tämä sivusto on palkittu paikka Rank Holding Holding Oy: n omistuksessa. Vuonna 2017 Mecca Bingo voitti kaksi palkintoa. Sivusto pitää Bingo-palkinnon Best Customer Service -palvelusta 2017. He ovat myös sosiaalisesti vastuullisinta operaattoria 2017. Tämä sivusto todella ottaa jäsenyytensä vakavasti. He ovat investoineet korkealaatuisiin toimijoihin käsittelemään kyselyjä ja sivustojen kysymyksiä. Heidän asiakaspalvelutiimiinsä ovat kaikki talossa palkata oma laitoksessa. Tämä johtava online bi.

Gala Bingo voitti parhaan Playtech Bingo-sivuston 2017. He ottivat tämän otsikon Mecca Bingo, joka on ollut palkinnon voittaja jo vuosia. Gala Bingo on erinomainen paikka ilmaisille bingopeleille. Heillä on erittäin miellyttävä jäsenten yhteisö. Kuten Playtech Bingo-sivustoilla on tavallista, saat ilmaisia ​​bingopelejä uutena pelaajana. Sivusto tarjoaa kahden viikon ikkunan uusille rekisteröijille, jotka sitoutuvat ilmaiseen bingoon. Tämä tapahtuu verkkosivuilla Newbie Roomissa. Tämä online-bingohalli vaatii rekisteröitymistä, jotta voit nauttia ilmaisista bingopeleistä. Tämä ei ole talletuspaikka ilmaisille bingo-pelaajille. Kun seitsemän päivän vapaa bingo päättyy y.

Et usein saa jotain mitään näinä päivinä, mutta voit silti saada ilmaisia ​​varoja monista pelisivustoista. Jotkut sivustot antavat sinulle ei-talletusbonuksen, mikä tarkoittaa, että saat ilmaiseksi rahaa pelaamaan ilman, että lisäät omia varoja.

Nämä talletuspaikkojen sivustot eivät ole hyviä pelaajille, jotka haluavat siirtyä uuteen sivustoon tekemättä omia rahaa. Voit silti nostaa voitot näistä lähtö- ja saapumisajoista, joten nämä bonukset voivat silti tehdä netin rahaa tai jopa rahoja pelata enemmän lähtöasemia. Tässä artikkelissa annamme sinulle paljon lähtötietämystä, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen valinnan.

Mitä pelejä voin pelata ilmaiseksi?

Innolla joitain freebie-pelejä? Olemme tarkistaneet joitain suosikkipeleistämme, joita voit pelata ilmaiseksi alla:

 • kelat: 5
 • pelilinjat: 15
 • Ilmaiset kierrokset: Joo
 • progressiivinen: Joo
 • Ohjelmisto:

 • kelat: 5
 • pelilinjat: 9
 • Ilmaiset kierrokset: Joo
 • progressiivinen: Joo
 • Ohjelmisto:

 • kelat: 5
 • pelilinjat: 9
 • Ilmaiset kierrokset: Joo
 • progressiivinen: Joo
 • Ohjelmisto: Intouch-pelit
 • kelat: 5
 • pelilinjat: 25
 • Ilmaiset kierrokset: Joo
 • progressiivinen: Ei
 • Ohjelmisto: Eyecon Gaming

 • kelat: 5
 • pelilinjat: 15
 • Ilmaiset kierrokset: Joo
 • progressiivinen: Joo
 • Ohjelmisto: Kosketuksessa

 • kelat: 5
 • pelilinjat: 20
 • Ilmaiset kierrokset: Jopa 9 ilmaiskierrosta
 • progressiivinen: Joo
 • Ohjelmisto:

Jos haluat kokeilla sivustoa, jossa ei ole talletusbonusliittymäbudjettia Iso-Britanniassa, katso enää, meillä on kätevä luettelo luotetuista sivustoista, jotta voit kokeilla.

Tämä huippupalkinto myöntää sinulle 5 € talon yhteydessä heti, kun olet liittynyt, ja voit pitää mitä voitat!

Käy verkkosivuilla täyden TC: n.

Hanki voitot taskussa! Avaa a 5 € talletusbonusta heti kun olet liittynyt!

Käy verkkosivuilla täyden TC: n.

Uusi Big Tease Bingo tarjoaa valtavia tervetuliaisbonuksia! Talleta niin vähän £ 10 pelata £ 60 + 25 ilmaiskierrosta!

Käy verkkosivuilla täyden TC: n.

50 ilmaiskierrosta - ei talletusta. Alkuperäinen lähtö ja pelit!

Käy verkkosivuilla täyden TC: n.

Ota matkan alas muistirata Rewind Bingo! Aloita ulos 5 € ILMAISEKSI! Sitten talleta 10 € - pelaa 40 €!

Käy verkkosivuilla täyden TC: n.

Ilmaispyöräytysten ja ei talletusbonusten välinen ero:

Niin monia erilaisia ​​tarjouksia siellä voi olla vaikea tietää, mitkä hyötyvät. Sivustot voivat palkita ilmaiset pyöräytykset talletusbonuksen sijaan ja vaikka molemmat ovat teknisesti vapaita lähtöasemia, ne eroavat toisistaan.

Ilmaispyöräytykset tulevat usein huomaamaan, että niitä voidaan käyttää vain tietyissä peleissä ja pitää kiinteää arvoa. Jos sinulla ei ole talletusbonusta, päättää, mihin se käyttää ja kuinka paljon haluat lyödä vetoa kerralla. Bonuksena on hieman enemmän joustavuutta kuin vapaa pyöräytysbonus ja voit päättää, haluatko pelata kaikki bonuksesi kerralla tai jakaa sen pienempiin panoksiin.

Ei talletusbonus on niin suuri, ettei sinun tarvitse maksaa mitään sivustolle, mutta jotkut ilmaiskierrospalkinnot saattavat edellyttää sinua maksamaan ensin.

Tämä on kova kysymys, joka vastaa kategorisesti, sillä monet säännöt, jotka koskevat ilmaiskierroksia ja talletusbonuksia, eivät ole muutettavissa. Jos haluat vertailla kahta erikoistarjousta, voit verrata kokonaissummamäärää ilman talletussummia vetoon per spin ilmaiskierrossa. Katsotaan muutamia esimerkkejä:

 • Ei talletusbonusta £ 5 olisi parempi kuin 5 ilmaiskierrosta, joiden arvo on 50p.
 • 10 ilmaiskierrosta, joiden veto oli 20p per spin, olisi yhtä kuin £ 2 bonus.

Tietenkin on olemassa monia muita tekijöitä, joista haluat ajatella, ei ole kaikki matematiikkaa. Asioita, kuten pelin RTP, jolla pelaat, sivuston panostusvaatimukset ja mahdolliset lisäehdot pitäisi olla tutkaasi. Näyttää siltä, ​​että tällaisia ​​bonuksia verrataan paljon, mutta mitä enemmän tiedät, sitä paremmin olet.

Ylös Vihje: Jotkut sivustot, jotka eivät tallenna talletuspelejä, saattavat itse asiassa viitata siihen, että voit pelata demopelejä ilmaiseksi. Älä huolehtikaa näistä sivullisista sivustoista, koska et saa voittaa mitään.

Kuinka lunastaa talletustarjous

Kun kyseessä on talletustarjous, on muutamia vaiheita, joita sinun on noudatettava. Nämä sisältävät:

 1. Valitse sivusto, jonka haluat pelata, tarkista niiden käyttöoikeudet ja ehdot.
 2. Rekisteröidy ja jaa tietosi sivustolla.
 3. Tunnista tilisi tunnistusta tai maksutapaa käyttäen.
 4. Nauti bonusrahastoista!

Se on melkein kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä saadaksesi käsiisi, ettei talletustarjousta. Joillakin sivustoilla voi olla muita vaiheita, joita sinun on noudatettava, mutta kokonaisuutena ne ovat melko suoraviivaisia. Säännöt ja ehdot kertovat sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää niiden talletusbonuksesta.

Sinun ei tarvitse huolehtia tietojen tai maksutapojen jakamisesta hyvämaineisilla sivustoilla. He eivät ota rahaa tililtäsi, vaan varmista, että sinä olet aidosti uusi pelaaja, ettet ole auttanut itseäsi tähän bonukseen menneisyydessä.

Jos aiot käyttää vaihtoehtoista maksutapaa sivustossa, et ehkä ole oikeutettu talletusbonukseen. Tämä on selvää, kun olet väittänyt, mutta varmista, että kiinnität huomiota tai saatat jättää huomaamatta sen ymmärtämättä sitä.

Jos haluat pelata enemmän ilmaisia ​​kierroksia tai rahaa sivustolla talletustarjouksen jälkeen, tässä on muutamia muita tapoja, joita voit pelata ilmaiseksi:

 • Loyalty Perks - Loyalty-ohjelmat sisältävät usein ilmaispyöräytyksiä tai käteispalautusta, jota saat säännöllisesti - yleensä kuukausittain. Tämä on hieno tapa odottaa joitain ylimääräisiä ilmaislahjoja, sitä enemmän käytät enemmän tällaisten tarjousten kanssa!
 • Cashback - Jotta rohkaisisi pelaajilleen lähtöä lähtöpaikalle, monet bingo-sivustot tarjoavat tappioita. Tämä periaatteessa mahdollistaa pelaajien kokeilla peliä vähemmän riskejä, koska he tietävät, että he saavat prosenttiosuuden takaisin joka tapauksessa. Tämä on hyvä tapa pelaajille kokeilla näitä pelejä.
 • Uudelleenlataukset - Kun sinun on talletettava saadaksesi tämän, voit pelata ilmaiseksi kun teet talletuksen. Näiden tililläsi voit tarkistaa paljon uusia kolikkopelejä. Kun sivusto on uusittu, saat usein paljon enemmän rahaa pitkällä aikavälillä.
 • Giveaways - Useilla sivustoilla on lahjoja, joilla on yksi iso palkinto ja sitten paljon pienempiä. Näissä pienemmissä palkinnoissa on yleensä ilmaisia ​​pyöriä ja bonuksia, jotka mahdollistavat muutaman kierroksen lähtöpaikassa. Tietenkin voit myös voittaa pääpalkinnon, joka olisi vielä parempi!
 • Sosiaalisen median kilpailut - Sosiaalinen media on erinomainen tapa saada enemmän sivustoa ilman talletusta. Jos osallistut näihin tarjouksiin Facebookissa ja Twitterissä, voit mahdollisesti saada itsellesi kourallisen ilmaiskierrosta tai bonusta. Tämä on erinomainen tapa parantaa sitä, mitä sinun on pelattava.
 • Kausittaiset kampanjat - Myös kausittaiset kampanjat, joiden avulla voit pitää silmäsi kuunneltaessa pelaamisen aikana. Nämä erikoistarjoukset auttavat sinua lisäämään saldoasi yhdellä kerralla. He voivat mahdollisesti olla todella tuottoisaa ja lisätä tasapainon pariin puskurin bonuksia.

Minkälaisesta ylennyksestä, jonka aiot mennä eteenpäin ja vaatia, lue nämä ehdot ja ehdot, jos haluat käyttää niitä parhaiten!

Ilmaiset kierrokset Bonuskoot Vs Bonukset

Kun pelaat raaputuspeleissä, voit myös vapauttaa ilmaisia ​​pyöriä bonuskierroksia näissä peleissä. Nämä kierrokset ovat pelien sisällä ja pelata välittömästi, joten et voi tallentaa niitä myöhemmin.

Ne pelaavat aina samassa panoksessa kuin panos, joka laukaisi kierroksen, joten niillä ei ole kiinteää arvoa ennen kuin laukaisisit sen. Jos pelaat oikealla käteisellä vedolla, voitat rahat takaisin. Nämä ovat hienoja ominaisuuksia suosikkipeleissämme, ja se todella tekee eron siitä, kuinka paljon voit voittaa per spin.

Vapaa pyörii, että voit ansaita sivuston, voit käyttää näitä sinun vapaa ja joskus yli pari eri pelejä valintasi. Näillä on ennalta määrätty arvo ja mahdollisesti myös korkki, mitä voitatkin.

Kun voitat tällaisia ​​bonuksia, voitot ovat myös panostusvaatimukset - sillä ne voittivat bonuksen. Sivustosta riippuen tämä voitiin soveltaa voitoksiisi tai peleihin. Tämä on tärkeä varovaisuus, sillä se voi olla valtava ero siihen, mitä voit vetää.

Slots Bonus Vs Bingo Bonukset

Emme voi koskaan miettiä, haluammeko pelata lähtöaikoja tai ilmaista bingoa, sillä niillä on jokainen omat ansionsa. Jokaisella lähtö- ja bonuspalkkiolla on etuja ja haittoja, esimerkiksi lähtöliitoilla on vähemmän aikaa pelata, mutta bingopeleissä voi olla paljon suurempia jackpotteja.

Mielestämme on, kun sivustot antavat meille slot peli varoja, koska se aina innostaa meitä kokeilemaan jotain uutta. Bingorahastoilla meillä on taipumus käyttää niitä pelaamaan muutamia 90 pallon bingopelejä, ehkäpä roiskeilla pennylippujen kanssa. Slot-pelirahastoista voit testata kaikenlaisia ​​erilaisia ​​pelejä, jopa ilmaiset pyöräytykset, jotka ovat vain yhden pelin kohdalla, voivat houkutella sinua kokeilemaan jotain uutta.

Useat sivustot alkavat poistaa erotuksen bingorahastoista ja lähtö- ja saapumisrahastoista, jolloin käyttäjät voivat käyttää sekä kummankin pelityylin. Tämä antaa pelaajille enemmän joustavuutta pelata haluamansa pelit ilman huolta siitä, että hieno tuloste on niin paljon.

Muut sivustot tarjoavat pelaajille mahdollisuuden valita bingon tai lähtöliikenteen bonuksen talletuksistaan, kuten Dragonfish Real Money Network. Tämä on askel oikeaan suuntaan, sillä se tarkoittaa, että meillä on enemmän valinnanvaraa.

On olemassa joitain ehtoja ja ehtoja, jotka liittyvät vapaaseen lähtöpaikkaan ilman talletusbonusta, kuten olette odottaneet, mutta ne ovat yleensä hyvin oikeudenmukaisia ​​eivätkä vaikuta pelaajia liikaa.

 • Et voi vetää alkuperäistä bonusta, mikä on järkevää, ja sinun täytyy lyödä vetoa siihen tietyn määrän kertoja, ennen kuin voit vetää voitot. Ei kaikilla sivustoilla ole panostusvaatimuksia, koska ne voivat olla mitä ei ole talletuspaikoilla, kun pidät sivustosi, mutta niillä on vielä muita ajatuksia.
 • Saatat huomata joillakin sivustoilla, että he päättävät, kuinka paljon voit voittaa tervetuliaistarjouksesta. Tämä on yleensä melko antelias vaikka 500 markkaa käytetään useilla sivustoilla, koska he antavat sinut pelaamaan ilmaisia ​​online-lähtöjä. Ei talletusta voita oikeaa rahaa ilman talletusta, joka ei ole liian kova ehto.
 • Varokaa mahdollisia vanhentumispäiviä tai lisäohjeita, jos et saa bonustasi tai jos se puuttuu, saatat huomata jonkin näistä näkökohdista. Nämä ehdot ovat vain suojata yhtiötä antamalla ne, mutta voit silti helposti pelata mitään talletuspaikkoja oikealla rahalla.

Kaikki nämä ehdot vaihtelevat paikan päällä, joten kannattaa tarkistaa ehdot ja edellytykset, jotta tiedät tarkalleen mitä odottaa. Ei talletusbonuksia anna voittaa oikeaa rahaa, kun nämä ehdot täyttyvät kuitenkin, joten he vielä kannattaa vaatia. Sakon tulostaminen voi tuntua tylsältä, mutta luottaa meihin - kannattaa tarkistaa.

Kun olet käyttänyt talletusbonuksen, sinun on päätettävä, haluatko pysyä sivustolla tai jos aiot mennä muualle pelaamaan. Ennen kuin aloitat käteesi käyttämisen, kannattaa harkita:

 • Pitkän aikavälin promootiot - Jos haluat pysyä sivustossa, niin haluat etsiä sivustoja, joilla on pitkäaikainen kampanja. Haluamme aina vastinetta rahalle, ei vain silloin, kun olemme uusia pelaajia. Pyrimme uudelleenlatauksia, VIP-järjestelmiä ja enemmän pitämään meidät kiinnostuneina.
 • Pelivalikoima ja Jackpotit - Samoin emme halua kyllästyttää tarjolla olevia jättipotteja. Haluamme kaiken pelin ja myynninedistämismaailman, jota voimme saada käsiimme, joten haluamme tehdä hyvää kaivamista selvittääkseen, mitä heillä on tarjota.
 • Matkapuhelinyhteensopivuus - Työpöytätietokoneesi ei ole enää hauskaa pysyä koko ajan, joten kannattaa tarkistaa, toimiiko sivusto mobiililaitteilla ennen tallettamista. Saatat olla nauttinut ilmaisista pyöriisi työpöydälläsi, eikä pidä tätä sivuston osaa, mutta se on suuri ero.
 • Maksutavat - Jos haluat tallettaa sivustolle, sinun on tiedettävä, että sinulla on oikeat maksutavat. Jos kannatat Paysafecardin käyttämistä, tarkista sitten, että sivusto hyväksyy sen ennen rekisteröitymistä. Tämän lisäksi sinun on myös tarkistettava, onko maksut talletuksen tai noston päälle.

Nämä ovat vain muutamia niistä asioista, joista haluamme tarkastella ennen kuin menemme eteenpäin ja uhkaamme rahaa.

Talletuspelipelejä ja niiden bonuksia ei tällä hetkellä ole paljon suosittuja. Osa tästä johtuu siitä, että bonuspalkkio on pidätetty, ja operaattoreiden on helpompi päästä pyöristämään tätä ilmaisilla pyöriillä rahojen sijasta. Se on hyvä operaattorille, koska he maksavat vähemmän rahaa eikä sinulla ole taattua voittaa suuria.

Bingo-pelaajat ovat myös tulossa nauttimaan korttipeleistä yhä enemmän näinä päivinä. Tämäntyyppinen kysyntä teollisuudessa on myös johtanut siihen, että UK: n sivustoja ei enää ole, sillä se on mitä ihmiset haluavat! Savvy bingo -operaattorit tietävät, että saadakseen enemmän pelaajia ovelle, heidän on annettava heille mitä haluavat.

Kun kaikki nämä näkökohdat otetaan huomioon, sinun tulee olla talletusmestari ja tiedä kaikki, mitä on tiedettävä. Voit hakea ilmaisia ​​varoja monista pelisivustoista, jos et ole varma siitä, mistä aloittaisit, niin arvosteluitamme auttavat sinua ulos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

21 + = 28

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map