free texas holdem pokerihuoneita ei ladata

free texas holdem pokerihuoneita ei ladata

Vähimmäissumma - 0 dollaria

Pelin ostossa - KYLLÄ

Ilmainen turnaukset - KYLLÄ

Vähimmäissumma - 0 dollaria

Pelin ostossa - KYLLÄ

Ilmainen turnaukset - KYLLÄ

Vähimmäissumma - 0 dollaria

Pelin ostossa - KYLLÄ

Ilmainen turnaukset - KYLLÄ

käyttäjän arvostelutOnline Poker Review

Vegas Pokerin pelatessa online-pokeritilaa myrskyn myötä Vegas Of Poker korostaa anteen maailmanluokan grafiikkaa, modernia käyttöliittymäsuunnittelua, animoituja hahmoja ja pelin muotoilua, jotta voit liimata näytölläsi. Vegas Of Poker on voittanut lukuisia pelipalkintoja, ja se on luokkansa huippuluokan ja sijoittunut ohjelmisto. Saatavana monissa laitteissa, älypuhelimista, tablet-laitteista työpöytään, Android-, iOS- tai Windows-pelit, hyvä Texas Hold'em -peli Poker on vain yhden klikkauksen päässä. Pelaa ilmaiseksi.

vegas of Poker, on hauska pelata kansainvälistä nettipokeria, jossa tuhannet pelaajat ympäri maailmaa odottavat kokeilevansa bluffeja sinuun. Erinomainen grafiikka vertaansa vailla, vegas of Poker tarjoaa käyttäjälle tunteja loputtomasti hauskaa tutkimalla sublte vivahteita Texas Hold'em Poker. Tuodaan sinun Youda Games, hyvämaineinen kokenut peliyhtiö. Perustettu 2008, Youda-pelit käynnistivät Vegasin pokerin onnistuneen Texas Hold'emin pelin. Pokerin ohjelmisto on yksi Suosituimmat ja sijoittunut tarjonta luokassaan

Texas Hold'em Video Poker on omaa ilmaista ohjelmaa, joka yhdistää Texas Hold'em -ominaisuudet videopokerin muotoon. On hauskaa pelata yhtä käyttäjän offline-työkalua, jonka uusi pokerin käyttäjä voi käyttää käytännössä ja perehtyä pokerin käsiin kehittymisestä Hold'emissa. Peli esittää flopin ja 5 paria ylöspäin. Pelaaja valitsee parin, joka todennäköisesti voittaa käden. Ohjelma käsittelee sitten turn- ja river-kortit ja ilmoittaa voittavan käden. Tämä antaa pelaajalle selkeän kuvan siitä, kuinka Texas Hold'em toimii, miten turn- ja river-kortit voivat vaikuttaa lopputulokseen ja kuinka arvaamaton peli voi joskus olla, mikä tekee Holdemistä tällaisen jännittävän ja suosituimman pelin.

Texas Hold'em Androidille & iPhone

Zynga, johtava Facebook-pelien tarjoaja on suosittu Free Texas Hold'em -peli Androidille ja iPhonelle. Zynga tarjoaa miljoonia käyttäjiä ja niiden pelimerkkimuotoja, mutta ei tarjoa vielä oikeita rahapelejä, on silti hauska pelata, sillä pelimerkkien arvo ei ole nolla, kuten kasinopelien käytäntötaulukoissa. Jos joku, joka etsii casual Texas Holdem -kokemusta matkapuhelimella, voi löytää Zynga Texas Hold'emin täydellisen ratkaisun. Lataa Zyngan ilmaiset Texas Hold'em Poker Android-pelit. Lataa Zynga ilmaiseksi Texas Hold'em Poker iPhone

Opi pelaamaan pokeria ilmaiseksi. Opi pelaamaan pokeri-sovelluksella. Se tarjoaa dynaamisen oppimiskokemuksen vuorovaikutteisilla harjoituksilla, jotta perehdytään kaikkiin pokerin käsiin ja pokerikäsiin. Harjoitukset käyttävät satunnaisia ​​sekoittuneita kortteja täydessä kannessa, joten jokainen oppitunti on ainutlaatuinen täydelliseen oppimiskokemukseen. Pokerin oppitunteja ovat kaikki tarvittava kirjallinen teksti eBook-muodossa, joka kattaa perusteet. Interaktiivisten opetusten avulla voit valita satunnaisia ​​kortteja ja ohjelma kertoo, mitä pokerin käsi on. Voit myös napsauttaa nähdäksesi satunnaisen pokerin käden ja valita pokeria käsinimien luettelosta. Ohjelma antaa äänimerkin, jos teet virheen. On olemassa oppitunti parhaimman mahdollisen Texas Hold'em -parin poimimiseksi vastaamaan hallitusta. Tämä on arvokas harjoittelu ymmärtää, miten joitakin sivistyneitä suoria ja muita isoja käsiä voi ohittaa. Ja oppituntien loppupuolella, Texas Hold'em -peliä toistetaan vaiheittain selityksineen pelaajien prosessista ja toimista. Näiden oppituntien jälkeen täysin noviisi pokerinpelaaja voi hypätä verkkopeliin ja aloittaa pelaamisen.

Replay Poker on aikuisten sivusto, joka on tarkoitettu 18-vuotiaille pelaajille. Emme tarjoa todellista rahapelaamista tai mahdollisuutta voittaa oikeita rahaa tai palkintoja.

Harjoittelu tai menestys ei tarkoita tulevaisuuden menestystä todellisessa rahapelissä.

Texas Hold'em Poker - Lataa ilmaiseksi

Ilmainen todellinen Texas Hold'em Poker.

Lataa Texas Hold'em Poker -peli ilmaiseksi nyt!

Tarjoamme sinulle ilmaisia ​​pelejä, koska ne näyttävät verkkomainoksia.

Estämällä mainoksia estät meiltä lisensoimasta MORE ilmaisia ​​pelejä sinulle ja monille muille ihmisille ympäri maailmaa ja saattavat olla syynä pysyvään verkkosivuston sulkemiseen.

Ole hyvä ja harkitse TUKEA meitä ja muita vierailijoita poistamalla mainosten estotoiminnan käytöstä verkkosivustollamme. Kiitos!

Ilmainen todellinen Texas Hold'em Poker.

Ilmainen todellinen Texas Hold'em Poker on realistisin pokeri. Olitpa aloittelija tai ammattilainen, voit nauttia täydellisen käden jännityksestä tai täydellisestä bluffosta. Opi useita suosittuja pokerin vaihteluita ja kirjoita taitosi pokeripöydässä. Pelaa tänään - se on lähinnä mitä todella on! Lataa ilmainen täysversio-ikkunointipeli tänään ja voita elite pokeripelaaja! Ilmainen peliominaisuudet: - realistinen pokeripeli; - Amazing grafiikka ja rentouttava ääniraita; - Pelitilastot; - Ilmainen täysversio peli ilman rajoituksia.

  • Pelin koko: 2.7 Mb
  • Windows 98 / XP / Vista / 7/8/10

Jos sinulla on kysyttävää tästä pelistä, ota yhteyttä tähän lomakkeeseen.

Pokeristi: Texas Holdem Poker APK

Vaihe 1: Varmista, että olet jo asentanut Koplayer Android Emulator tietokoneessa, joka on WINDOWS SYSTEM.

Vaihe 2: Lataa Clash of Clans APK.

Vaihe 3: Käytä hiirtä vetääksesi Pokerist: Texas Holdem Poker APK -tiedosto KOP: lle

Vaihe 4: Hyvin tehty! Nyt voit pelata Pokerist: Texas Holdem Pokeria PC: llä, aivan kuten Pokerist: Texas Holdem Poker for PC version.

Uusin versio 9.4.0

Julkaisupäivä 12. maaliskuuta 2017

vaatimukset Android 4.0.3+

Pokeristin kuvaus: Texas Holdem Poker

* OMA PROFIILI SIVU, joka ylläpitää kaiken kehityksen ja tilan pelissä! Voittaa turnauksia, saada saavutuksia ja ostaa omaisuutta omistaa peli.

* TURNAUKSET - Osallistu viikottaisiin turnauksiin, Sit # 3, n'Go ja Shootout-turnauksiin ja hallitse taitojasi. Voita ainutlaatuisia palkintoja ja nouskaa tulostauluun.

* VAPAA SIJOITUKSET - Tule takaisin peliin joka päivä ja saat ilmaisia ​​pelimerkkejä.

* PELAA YSTÄVISSÄ - Kutsu ystäväsi peliin sähköpostilla tai Facebookilla ja saada bonuksia palkkana.

* CHAT muiden pelaajien kanssa - käytä kätevää chat- ja viestijärjestelmää keskustelemaan käsistä, jotka olet voittanut ja ansaitse enemmän hauskaa pelistä.

* PALAUTA - Pidä panoksesi, voita kädet, mene all-in ja avaa saavutukset.

* LEARN TO PLAY - Oletko uusi pokeria, mutta halunnut aina kokeilla sitä? Autamme sinua tekemään ensimmäisen askeleen. Käytä opetusmoodia, joka näyttää voittoyhdistelmiä ja pelin sääntöjä.

* SMOOTH INTERFACE - Yksinkertainen ja houkutteleva käyttöliittymä, joka antaa sinulle mahdollisuuden soittaa, taittaa tai nostaa panoksia yhdellä kosketuksella.

* EI REKISTERÖINTI - Hanki suoraan toimintaan. Käytä vierastustilaa pelaamaan pokeria ilman rekisteröintiä.

* YKSI TILA - Aloita pelaaminen älypuhelimella tai tablet-laitteellasi ja jatka pelaamista Facebookissa menettämättä etenemistäsi. Käytä tilisi pelata mitä tahansa meidän muita pelejä!

* FAIR HAND DEALING GARANTEED! Sertifioitu satunnaislukugeneraattori (RNG), joka tuo sinulle parhaan ja oikeudenmukaisimman pelikokemuksen.

Haluatko enemmän kuin pokeria? Kokeile muita pelejä - blackjackia ja rulettia - unohtumattoman 3D-kokemuksen ansiosta! Käytä yksittäistä tiliä aloittaaksesi pelaamisen heti!

Tilaa pelin virallinen Facebook-sivu ja ole ensimmäinen niistä uusimmista uutisista ja erikoistarjouksista:

Tämä peli on tarkoitettu vain alaikäisille. Peli ei tarjoa mahdollisuutta voittaa rahaa tai mitään arvoa. Menestys tämän pelin pelaamisesta ei tarkoita menestystä samanlaisessa rahapelissä.

Pokeristin pelaaminen: Texas Holdem Poker tietokoneella

Lataa ja asenna KOPLAYER Android Emulator. Lataa tästä: Lataa (ILMAINEN)

Suorita KOPLAYER Android Emulator ja kirjaudu Google Play -kauppaan

Avaa Google Play -kauppaan ja etsi Pokerist: Texas Holdem Poker Download

Asenna Pokerist: Texas Holdem Poker ja aloita se

Hyvin tehty! Nyt voit pelata Pokerist: Texas Holdem Pokeria PC: llä, aivan kuten Pokerist: Texas Holdem Poker for PC version.

Texas Hold'em Poker

Texas Hold'em Poker on strategisesti monimutkainen pokeriaversio, joka on laajasti pelattu. Sitä käytetään määrittelemään maailmanmestari vuosittaisessa pokeri-sarjassa. Tämä ohjelmisto on pelin simulointi AI: n vastustajilta amatööri-neroilta. Siinä on älykkäämpiä tietokoneen vastustajia, ja se on täydellinen simulointi, joka sisältää kiertyvät kierrokset ja sokeat vedot. Toista, kunnes sinä tai jokin tietokoneen vastustajista voittaa määrätyn rahamäärän. Voit vaihtaa kortin taustat. Se sisältää myös neuvoja voiton todennäköisyydestä.

18 ääntä

45 ääntä

Tulokset 1-10 of 18

guest_guest 22. helmikuuta 2014 / Versio: Texas Hold'em Poker 7.21

2014-02-22 13:19:12 | Vieraskirja

50 tarjousta (5 min pelistä)

Tämä on SPYWARE.

ÄLÄ LATAA! kirjoita hänelle sähköpostia, joka kertoo hänestä tästä roskasta.

poetfreak 23. maaliskuuta 2013 / Versio: Texas Hold'em Poker 7.21

2013-03-23 ​​21:12:01 | Poetfreak

Tietääkö säännöt?

Grafiikka on ho-hum, peli on ho-hum. on parempia ilmaisia ​​nettipelejä ja parempia freeware-pokeriohjelmia, kuten PokerTH ja DDpoker.

Jätä se väliin. Varmasti ÄLÄ OSTA TÄMÄ! : D

"Todella loistava ohjelma - toimii minulle"

"Todella loistava ohjelma - toimii minulle"

neinsa 05 helmikuu 2013 / Versio: Texas Hold'em Poker 7.21

2013-02-05 20:24:38 | Neinsa

tämä ohjelmisto on suosikkini ..

Helppo käyttää ja ymmärtää.

Täydellinen linkki: bitti (piste) / 14D0PA8

NO NO NONE, jonka olen löytänyt :)

Vastaus guest_guestissa 22. helmikuuta 2014

Tämä kaveri on halki. Se on vakoiluohjelmia

Pro: 10 min pelistä (50 tarjouksesta)

Con: Kaikki muu. ÄLÄ LATAA TÄMÄ VARUSTEJA

"50 käyttötarkoituksella tarkoittaa 50 sopimusta."

"50 käyttötarkoituksella tarkoittaa 50 sopimusta."

scorp13 13. elokuuta 2012 / Versio: Texas Hold'em Poker 7.21

2012-08-13 10:03:49 | Mennessä scorp13

seamed ok kerran olen säädetty muotoon

älä ota neuvoja. se ajatteli minun huuhtelu oli huonoja kertoimia

vain peli, hinta ok halua vain kokeilua viime lounaan jälkeen. Tosiasiallisesti loppuun pelattu peli.

"ei ollenkaan mitä halusin"

"ei ollenkaan mitä halusin"

GC 25. heinäkuuta 2012 / Versio: Texas Hold'em Poker 7.21

2012-07-25 09:14:24 | Tekijä GC

Se ei ollut mitä etsin lainkaan

"Stupid versio pelistä"

"Stupid versio pelistä"

rosepoet 26. syyskuuta 2011 / Versio: Texas Hold'em Poker 7.21

2011-09-26 04:30:30 | Ruusupella

Vietin 5 minuuttia pelaamalla tätä peliä ja poistin sen sitten tietokoneeltani. Ei ole ammattilaisia.

Älä tuhlaa aikaa lataamalla tätä asiaa.

"erinomainen viihde huippuosaamisen kanssa"

"erinomainen viihde huippuosaamisen kanssa"

aniloo 31. heinäkuuta 2011 / Versio: Texas Hold'em Poker 7.21

2011-07-31 10:58:45 | Aniloolla

sama kuin yllä oleva kommentti

sama kuin yllä oleva kommentti

huippuosaamista korttipelissä pelaamisen kykyjen kanssa. kiitos miljoonasta tarjouksesta.

piedmontinteractive 21. maaliskuuta 2011 / Versio: Texas Hold'em Poker 7.21

2011-03-21 12:41:16 | Piedmontinteractive

Mielestäni peli on hauskaa

Ei ole suuria haittoja

ei huono hinta mielenkiintoiselle pelille

"Tämä ei toimi Windows 7: n kanssa"

"Tämä ei toimi Windows 7: n kanssa"

lgdatsme 14. tammikuuta 2011 / Versio: Texas Hold'em Poker 7.21

2011-01-14 18:30:53 | Lgdatsme

"hyvin sileä, pidän siitä erittäin paljon"

"hyvin sileä, pidän siitä erittäin paljon"

nodak34 12. joulukuuta 2010 / Versio: Texas Hold'em Poker 7.21

2010-12-12 14:27:26 | Nodak34: lla

teit hieno työ design minun mielipiteeni, paitsi yksi asia, katso alla.

tarkistaa panoksen neliö jotenkin on sopeutettava niin, että henkilö ei päädy vedonlyöntiin tai soittamiseen, kun he aikovat tarkistaa. Muutos tapahtuu niin nopeasti, että se tarttuu minut pois varoilta joskus ja olen varma muille! nodak34

Toivotan teille kertoa lisää siitä, missä pelaajat ovat ympäri maailmaa. Tämä tekisi sivuston mielenkiintoisemmaksi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map