ilmaiseksi

ilmaiseksi

20 sivustoa ladataksesi ilmaisia ​​e-kirjoja digitaalikirjastasi

Kaikkien tekniikoiden ympärillä näinä päivinä emme tarvitse puuta kirjan tekemiseen. Vuoden 2014 skolastikysely osoittaa, että 61% koululaisista Yhdysvalloissa luki digitaalikirjojen vs. 25% vuonna 2010. Kirjat, CD-levyt ja Blu-ray-levyt menevät menneisyyteen. Muista, että käytimme DVD-levyjen kopioimiseen? Tarkista, miten voit tehdä sen täällä, jos tarvitset sitä. Nyt voimme ladata e-kirjoja Kindleille, iPadille, iPodille, puhelimille, kannettaville tietokoneille ... luettelo on loputon. Tässä on hyödyllinen kokoelma sivustoja, joilla saat ilmaisia ​​e-kirjoja (kyllä, ilmaiseksi!) Kaikille teistä virtuaalikirjamatoille.

Tämä loistava sivusto on täsmälleen mitä se sanoo tinaa - valtava ilmainen lähde eBooks ladattavissa. Saat jopa etsiä kattavasti eri luokkien kautta.

Voit ladata ilmaisen e-kirjan noudattamalla seuraavia ohjeita:

Vaihe 1. Rekisteröidy ja aktivoi ilmainen tili Free-eBooks.net-palvelussa

Vaihe 2. Etsi hakupalkki löytääksesi tarvitsemasi eBook tai selata luokkia.

Vaihe 3. Valitse ladattavan e-kirjan muoto: TXT tai PDF.

VIP-jäsenille, EPUB ja Kindle ovat myös saatavilla. Voit myös lähettää kirjan laitteellesi.

Vaihe 4. Nauti lukemasta ilmainen ebook!

Huomaa, että ilmainen tili voi ladata enintään viisi kirjaa kuukaudessa.

Scribd.com on paikka, jota et voi missata. Ilmainen 14 päivän kokeilu mahdollistaa miljoonien kirjoja, sarjakuvia ja äänikirjoja. Scribd-sovellukset ovat saatavilla Applen ja Android-laitteille. Joten sinun ei tarvitse käsitellä tekstimuodon muuntamista tai heikkoa lukukokemusta. Kirjasto on valtava: fiktio, romantiikka, fantasia, historia, taide, tiede, liike ja kirjat lapsille.

Jos olet onnekas omistaja Android-älypuhelimella tai tablet-laitteella, sinun ei tarvitse etsiä ilmaisia ​​e-kirjasivustoja. Sinun tarvitsee vain vierailla Google Play -markkinalla mobiililaitteellasi ja valitse "Kirjat" -luokka ja kytkeä "Vapaa" hintasuodatin päälle. Täältä löydät kymmeniä ilmaista klassista kirjallisuutta ja nykyaikaisia ​​mestariteoksia. Suurin osa kirjoista on PDF- tai EPUB-muodossa.

Kaikille Amazon Kindle -faneille Amazon-kirjaston ilmainen osio on suosituin latauspaikka. Latausprosessi on nopea ja helppo. Käy Amazon Kindle Books -laitteessa ja kirjaudu Amazon-tilillesi. Valitse kirja genren, tekijän tai nimen mukaan ja lataa se. On klassikoita, romaania, tieteiskirjallisuutta, jännittäjiä. Amazonin suuri etu on kyky löytää uusia kirjoja makusi ja aiempien latausten mukaan. Lisäksi voit lukea muiden ihmisten arvostelua ennen kuin sijoitat aikasi lukemaan.

eBooks.com on yksi parhaista eBook-sivustoista, joissa on vaikuttava kirjasto. Löydä kirjasi mieleisesi mistä tahansa tyylilajista: fiktio, romantiikka, koulutus, historia, tekniikka jne. Voit ostaa kirjan pienellä hinnalla tai ladata lahjakirjoja. Sähköiset kirjat ovat ePub-muodossa. Sivusto väittää, että heidän kirjat ovat yhteensopivia Kindle Firein, Apple iPadin, Barnesin kanssa & Noble NOOK, Kobon lukijat.

Tämä ei ole maksutonta, mutta hinnat ovat alhaiset. eCampus on opiskelijoille tarkoitettu verkkosivusto. Täällä voit vuokrata digitaalisen oppikirjan, ostaa käytetyn oppikirjan tai myydä vanhan kirjan. eCampus tarjoaa lukijaohjelman iOS-, Android-, Kindle-, Windows PC- ja Mac-tietokoneille. Joten voit ladata kirjan nopeasti. Lisäksi eCampuksella on huomattava fiktiokirjasto, jos olet kyllästynyt oppimaan.

Barnes & Noble voit ladata Nook oppikirjoja. Niiden erikoisuus on, että ne näyttävät todellisilta todellisilta: kirjan koosta ja kuvista. Voit etsiä haluamaasi kirjaa tai selata kategorioittain. Jos valitset maksullisen kirjan, saat ensin ilmaisen näytteen. On olemassa oppikirjoja eri kielillä ja lapsille tarinoita. Haittapuoli on, että suurin osa kirjoista maksetaan, eikä siellä ole niin helppoa löytää vapaata kirjaa. Joten, jos olet valmis maksamaan valintasi noin 1-3 dollaria tai haluat todellisen digitaalisen kirjan, seuraa valkoista kaniä.

Kirjakerho on vaihtoehto eBook-sivustoille. Se myy "todellista" kassakirjoja ja tarjoaa suuria alennuksia. Kirjastossa on yli 30 miljoonaa nimeä monilla kielillä. Kirjakerho tarjoaa ilmaisen toimituksen 100 maahan (katso lisätietoja kohdasta FAQ-osio). Jos olet sitten luotettavan lähteen halvista kirjoista, niin tämä sivusto on sinulle. Ostoprosessi on yksinkertainen, kuten voi olla:

 1. kirjoita kirjan otsikko tai tekijän nimi hakupalkkiin sivuston yläosassa ja paina näppäimistön "Enter" -painiketta.
 2. klikkaa kirjaa laatta ja klikkaa "Lisää koriin" -painiketta ja jatka kassalle.
 3. sinulla on 2 maksutapaa: nopea PayPal-maksu tai täysi tilauspaikka Visa, MasterCard tai American Expressin kanssa. Sinun on päätettävä, mihin suuntaan mennään.
 4. Lopuksi laitat toimitusosoitteen ja saat kirjan postilaatikkoosi.

Baenilla on pieni osa ilmaisista e-kirjoista ladattavaksi. Siellä on sekä fiktio- että tietokirjallisuutta. Sinun tarvitsee vain selata luetteloa kirjoista ja valita se, jonka haluat saada. EPUB, MOBI, RTF ovat huippuluokan formaatteja. Huomaa, että lataat zip-arkiston kirjan sisälle. Joten jos sinulla ei ole erityistä sovellusta mobiililaitteellesi, sinun on käytettävä tietokonetta pakattujen ohjelmien kanssa pakkauksen purkamiseksi.

Issuu on toinen julkaisutoiminta, jonka avulla voit tutustua kuuluisten ja riippumattomien kirjoittajien tuottamiin kirjoihin, lehtiin ja tutorialeihin. Voit lukea monia luomuksia verkossa ilman tiliä. Joillakin kirjoittajilla voit ladata sisältöä ilmaiseksi, jos sinulla on ilmainen Issuu-tili. Näin voit tehdä sen:

 1. Tee Issuu-tili.
 2. Anna hakusivulle lehden tai kirjan nimi tai aihe.
 3. Avaa kirja napsauttamalla laatikkoa.
 4. Näkyy kohdasta "Jaa" -vaihtoehto.
 5. Jos tekijä voi ladata sen, näet Lataa-linkin Upotus-linkin vieressä. Jos tekijä ei salli latausta, ei ole "Lataa" -vaihtoehtoa.
 6. Jos näet "Lataa" -vaihtoehdon, napsauta sitä saadaksesi tekstin PDF-muodossa.

Project Gutenbergin perusti Michael Hart, joka kehitti kirjoja vuonna 1971. Projekti Gutenbergin tavoitteena on kannustaa ihmisiä julkaisemaan ja jakamaan sähköisiä kirjoja. HTML- ja ePub-muodoissa on noin 49 000 kirjaa. Useimmat niistä ovat jakelukelpoisia, koska niiden tekijänoikeudet ovat vanhentuneet. Joten älä odota löytää Happy Potteria, modernia oppikirjaa tai tuoreita tieteellisiä lehtiä täältä. Mutta voit saada klassisen romaanin.

Avoin kulttuuri on 700 + ilmaisia ​​e-kirjoja ilmaiseksi ladattavaksi. Tämä sivusto on ihanteellinen kaikille opiskelijoille. Se sisältää kymmeniä klassikoita, kuten Stefan Zweig, Mark Twain, William Shakespeare, jne. Luetteloa päivitetään ja kurittaa jatkuvasti ihmisen toimittajat.

O'Reilly Media -kirjat, aikakauslehdet ja tutoriaalit tunnetaan jokaisella geekilla tällä planeetalla. Tim O'Reilly perusti kustantamon vuonna 1978. Se alkoi painetuilla julkaisuilla, mutta nyt he palvelevat valtavaa osaa digitaalisista digitaalisista kirjoista, jotka liittyvät tekniikkaan, tietokoneisiin, laitteistoihin ja tietotekniikkaan. Kaikki e-kirjat ja ilmaiset kirjanäytteet ovat saatavilla PDF-muodossa. Jos haluat kuitenkin ladata kirjan, kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Leanpub on tämän luettelon ainutlaatuinen kirja-alue, koska se on älykkään maksutavansa. Voit ladata eBookin PDF, EPUB tai MOBI ilmaiseksi tai voit maksaa maksun kirjan tekijälle, kuten haluat. Kirjan kirjailija asettaa min. hinta (yleensä 0 dollaria) ja päätät kirjojen arvosta. Leanpub on suosittu kehittäjien ja techie-ihmisten keskuudessa. Ohjelmistokieliä (C #, Ruby, PHP, JavaScript), ohjelmistoja, oppaita jne. On olemassa. Joten jos aiot rakentaa uraasi tekniikkaan, sinun on parempi luoda tili Leanpubissa ja seurata tuoreita julkaisuja.

Safari Books Online sisältää yli 30 000 ammattikirjallisuutta, videota ja kursseja teknologiasta, projektinhallinnasta, liiketoiminnasta, koodauksesta, suurista tiedoista, analyysistä ja muista IT-aiheista. 10 päivän ilmainen kokeilu (ei luottokorttia), voit selata kaikkia luetteloita ja nauttia halutusta sisällöstä. Jos haluat saada syvällistä IT-osaamista ja oppia uusia asioita luotettavasta lähteestä, Safari 39 dollarin kuukausittainen tilaus ansaitsee sen hinnan.

Bibliotastic on alusta indie-kirjailijoille. He julkaisevat nykykirjoja. On olemassa monia tieteiskirjallisuutta, historiallisia, mysteeri- ja romantiikka-romaaneja, jotka eivät ole niin yleisesti tunnettuja. Voit lukea kaikki kirjat verkossa. Jos haluat kuitenkin ladata kirjan, sinun on luotava tili.

Book Boon on opettajien ja opiskelijoiden opetuskirjojen markkinapaikka. Suunnittelu on älykäs ja yksinkertainen, ja voit löytää haluamasi muutamassa sekunnissa. Voit joko käyttää hakukenttää tai selata luokkia. Siellä on liikekirjoja, matkaoppaita ja oppikirjoja. 30 päivän ilmaisen kokeilun avulla pääsee 800 premium-oppikirjaan. Sitten sinua pyydetään rekisteröitymään kuukausittaisesta suunnitelmasta alkaen 3,99 dollaria.

Feedbooks kerää julkisia kirjoja. Näin löydät vanhat kirjat (romaanit, tutkijat, tarinat) Arthur Conan Doyle, Agatha Christie ja Jules Verne. Digitaalinen kirjasto tukee eniten 3 e-kirjakieliä: PDF, EPUB ja MOBI. Joten voit ladata tekstejä lähes kaikille lukijoille. Sivusto on käyttäjäystävällinen ja nopea. Voit selata kirjoja kirjastossa luokkien mukaan vasemmalla valikosta tai voit käyttää hakukenttää. Ei tarvita tiliä.

Avoin kirjasto on kuin Wikipedia kirjojen kohdalla. Täältä löydät tietoja lähes kaikista olemassa olevista kirjoista. Avoin kirjasto on voittoa tavoittelemattoman Internet-arkiston projekti. Joten jos se ei tallenna kirjoja itse, vaan tarjoaa viitteitä, joilla voit saada ne paperikopioon (offline) tai digitaaliseen muotoon. Avoin kirjasto on tyytyväinen kaikkiin vastaaviin. Joten jos tiedät kirjan, he ovat tyytyväisiä, jos lisäät kuvauksen julkiseen luetteloon.

FreeBookCentre on hyödyllinen resurssi opiskelijoille ja opettajille. Sivustolla on linkkejä opetuskirjoihin jokaisesta aiheesta: biologia, matematiikka, fysiikka, kielet, tietojenkäsittelytiede jne. Yleensä nämä ovat linkkejä yliopistokohteisiin julkaistuihin julkisiin kirjoihin. Valitettavasti et voi olla varma, onko kirja ladattavissa vai ei. Sivuston suunnittelu näyttää 1998.

PRO TIP: Ja jos gadgetisi ei voi avata digitaalista kirjaa, yritä muuntaa se EPUB-muotoon. Tässä on luettelo monista EPUB-muuntimista, joita vertailimme rinnakkain.

Täällä olemme tarkastelleet 20 suurta kirjojen lähteitä. Minkä sivuston suosittelisit tästä luettelosta?

Yhdistyneen kuningaskunnan halpa internet-palveluntarjoaja - täydellinen ilmainen rajoittamaton palvelu!

Freeola on Yhdistyneen kuningaskunnan Internet-palveluntarjoaja, joka on erikoistunut korkealaatuisiin, edullisiin internet-yhteyksiin ja verkkotuotteisiin, mukaan lukien vertaansa vailla olevat ilmaiset rajoittamattomat palvelut. Teemme internetistä yksinkertaisen. Helppokäyttöisillä tuotteilla, tehokkaalla MyFreeola-ohjauspaneelilla ja rajoittamattomilla ilmaisohjelmilla ei voi mennä vikaan.

Meillä on myös paras UK-pohjainen asiakastuki & Myyntitiimi kädessä 7 päivää viikossa, jos jumissa, tarvitset neuvoja tai haluat vain keskustella. Jos tarvitset apua, lähetä myyntitiimillemme puhelinnumero 01376 55 60 60 tai lähetä meille viesti ilmainen online-tuki.

Katso, kuinka tämä nainen rakensi verkkokaupan 5 minuutissa!

Ilmaisia ​​lähtöasemia ilman latausta tai rekisteröintiä

Jos aiot lähteä matkalle mihin tahansa oikeudenmukaiseen paikkaan pelaamaan luotettavien pelikoneiden kanssa Euroopassa ja Yhdysvalloissa, valitse online-kasino, jolla voit pelata ilmaisia ​​lähtö- ja saapumisaikoja, joita ei ole ladattavissa eikä rekisteröinti instant play -toiminnolla - hauskaa. Kaikki tylsät yksityiskohdat, ei "varjoisia" ohjelmistoja ja henkilökohtaisten tai ammatillisten tietojen jakamista. Välitön vuorovaikutustyyppi ei voi olla yksinkertaisempi kuin tämä - kaikki mitä tarvitset on tietokone tai Internetiin yhdistetty matkapuhelin. Lähes kaikki ilmaiset kolikkopelit ovat ilman latausta eikä rekisteröintiä ja ne ovat saatavilla verkkosivuillamme. Ne perustuvat monipuolisiin teknologioihin, joita tarjoaa yli 8 maailman tunnettua valmistajaa, kuten Microgaming; IGT; PlayTech; PartyGaming jne.

Online kasinot, joissa on ilmaisia ​​lähtöasemia ilman latausta tai rekisteröintiä

Näin varmistetaan selkeä todennäköisyysteorian suorituskyky ja inhimillisen tekijän puute. Joten voit istua suosikki nojatuoli miellyttävä ammattilaisten ja nauttia kevyt tunne jännitystä kun kova päivä töissä.

 • Viralliset lisenssit. Tässä ehdotetuissa 100-prosenttisissa lähteissä on kansainvälinen ensiluokkainen rekisteröinti Euroopan maissa ja USA, joka on merkittävä vastuu ja vakava lähestymistapa tuotteen laatuun. Lisäksi he suorittavat säännölliset turvatarkastukset, jotta he voivat säätää säästöjä ja turvallista harrastusta käyttäjille.
 • Responsive design. Kunkin käytettävissä olevan pelin intuitiivinen järjestely ei aiheuta mitään kysymystä. Siksi sinun ei tarvitse oppia monimutkaisia ​​säännöksiä tai muistaa pääsekvenssejä.
 • Foolproof Conditions. Tule masteriksi muutamassa sekunnissa ja aloitat unohtumattoman käytännön kerralla. Lisäksi, jos tuntuu pelaavan oikealla rahalla ja voitat todellista rahaa, huomaa, että kasinotilisi rahoittamiseen ei tarvita yli kolme minuuttia. Näin voit hypätä uskomatonta rikkautta ja ylellisyyttä maailmassa.

Kuinka pelata ilmaisia ​​kasinopelejä ilman latausta?

Tietojen tunteminen ja pelin erityispiirteet ovat ensimmäinen askel menestykseen. Seuraavaksi on valittava vapaan latauksen kohteet. Jotta se olisi helppoa, luokitelimme kaikki ne seuraavissa ryhmissä. Kaikki yksinkertaiset ja välittömät pelit Golden Goddess -automaattiyhdistys mobiililaitteille on edustettu ilman lataamista tai rekisteröitymistä. Kuten edellä mainittiin, sinun tarvitsee vain selata verkkoviestintääsi ja päättää, mistä haluat pelata ilmaisia ​​kasinopelejä ilman ladattavaa; Anna mitä tahansa tarpeitasi ja odotuksiasi, voit aina helposti löytää suosikkisi rakenteellisesta ja hyvin järjestetystä hakemistosta. Pelaa Novatingia verkossa Roaring Fortiesin kautta.

Kuinka voittaa ilmaiset videopelivälit?

Kaikki vaatimukset perustuvat puhtaaseen onnekseen, ei ole olemassa merkittäviä "järjestelmiä", joilla voitte menestyä ja esitellä suurta voittoa. Joka tapauksessa, yksi toimiva neuvonta on tarkistaa RtP (palaa pelaajille) arvot, mikä on sitä suurempi voitto odottaa saada. Tässä on toinen pro-kärki: Fancy layout on suunniteltu houkuttelemaan huomiota, mutta se ei aina merkitse suuria voittoja. Joskus entistä primitiivisemmin suunnitellut koneet ovat kannattavampia ja palkitsevampia. Säännöt voivat muuttua, mutta periaatteessa saada joitakin voittoja sinun täytyy sovittaa kolmea samaa ominaisuutta palkka-rivillä. Useammat ottelut suorittavat usein paljon enemmän palkkioita.

Variety of Free Slot Machine Pelit

Vapaa peliautojen ensisijainen ryhmittely ilman lataamista tai rekisteröintiä on seuraava:

 • Klassikko: Tämä on perustavanlaatuinen laji. Niitä kutsutaan myös nimillä - Kolme Reel -paikkaa. Graafien osalta ne eivät anna paljon, mutta lopullisia huomattavia voittoja kuin muualla. Klassinen kolikkopeli sisältää yhden palkkion ja kolmen rullan. He kuitenkin harvoin antavat mahdollisuuden saada useamman kuin yhden kolikon kierrosta kohti. Tarkoitus on antaa rentoutumisen tunne, jotta voit makaa takaisin ja nauttia.
 • Video-paikat: Nämä ovat suosituin painos kokea. He houkuttelevat ihmisiä, koska he voivat laukaista yhden tai useamman bonusominaisuuden ottamatta huomioon klassista tyyppiä. Kuten tavallista, niillä on 5 rullaa ja 15 palkkaa. Joissakin versioissa näet 243, jopa 1024 maksullista rivit.
 • 3D: Nämä ovat samat kuin videot, mutta niillä on paljon kehittyneempiä ominaisuuksia ja näyttävät entistä miellyttävämmäksi. Progressiivinen: Ne on suunniteltu nousevalla jättipotilla. Jättipotti on yhdistetty toisten kanssa samalla nimellä. Kun joku osallistuu, kokonaissisältö siirretään pääpankin pooliin.
 • Hedelmäkoneet: Heillä on 3 kiekon asettelua, mutta eroavat toisistaan, koska heidät on perustettu ansaita ylimääräistä maksua.

Instant Play ilman rekisteröintiä

"Pikapeli" tarkoittaa, että voit aloittaa unohtumattoman seikkailun salamalla. Asennuksia tai muita ongelmia ei ole. Kun painat Instant Play -painiketta, koko viihdeyhteistyö suoritetaan suoraan nykyisessä katsojassa - Chrome, Firefox, Opera, Safari tai Explorers. Ja "ei rekisteröintiä". He sanovat, "mitä tapahtuu Vegasissa, pysyy siellä." Sama kuin net-versio - mitä selaimessasi tapahtuu, poistuu, kun napsautat suljinpainiketta. Hyvinvointitilat eivät vaadi asiakkaan todentamista, jokainen istunto on uusi ja uusi.

Edut pelaamisen lataamatta

Ensimmäinen hyöty vapaiden lähtöaikojen lataamisesta tai rekisteröinnistä on ilmaiskierros. Ne eivät maksa mitään ja antavat sinulle vielä huomattavia maksuja. Lähes kaikki videolomakkeet tarjoavat jonkinlaisen mini-pelin. Tämä voi olla vaarallinen kierros pyramidin syvyydessä tai unohtumatonta ampumiskokemusta Villissä lännessä. Ne kaikki antavat sinulle lisäpyöriä, kertoimia ja ylimääräistä rahaa. Kuten edellä mainittiin, suurin bonus on yksityisyys; vapaat paikat hauskuille eivät käytä tunnistetta.

Näet voiton prosenttiosuuden lentävän. Yleensä 97% yksinkertaisesta kuvasta. Tarkoittaako se, että saat jatkuvasti 97% rahasi takaisin? Ehdottomasti ei. Sinun pitäisi tietää, että ne koskevat kollektiivisia panostuksia, eikä yksittäisiä henkilöitä talleteta. Olet esimerkiksi tallettanut 1000 dollaria ja panostanut 25 dollaria peliautomaattiin. Tämä ei tarkoita, että saat 997 tai 22 dollaria takaisin. 97%: n lunastus merkitsee kaikkia pelaajien kollektiivisesti tallettamaa rahaa, ja ne maksavat 97% takaisin. Toisin sanoen kasino tekee voittoa 3%. Mutta online-kasinoissa bonukset hyödyntäminen on kannattavampaa: maapohjaisissa bonuksissa on 75-83 prosenttia (korkein). Vapaa peliautomaatteja, joilla on bonuskierroksia, toisaalta, ovat maksuvälineet. välillä 96% - 98%.

Tässä kuvataan kaikki vaihtoehtomme, jotka ovat saatavilla lähteellämme vastaavissa osissa. Älä unohda pelata ilmaisia ​​online-lähtöjä milloin tahansa ilman latausta, eikä rekisteröintiä tarvitse tiedostaa, että valitset hauskan tai oikean rahan tilan. Tässä ovat tärkeimmät ominaisuudet:

 • Vakio kela. Yleisimmät tunnukset, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti. Jokainen soitti pyöreää tai kahta hedelmäpohjaisessa pokiassa appelsiinien, kirsikoiden, sitruunoiden, melonien ja viinirypäleiden kanssa. Muita kuuluisia merkkejä ovat kortti-aiheinen vaihtoehto - Jacks, Queens, Kings, Aces ja Tens. Vedenalainen - teemalla voit tavata, kuten alukset, kalat, ankkurit ja aarrekorit. Pohjimmiltaan merkityksen luonne kytkeytyy peliin.
 • siroaa. Scatterit ovat erilaisia ​​kuin muut symbolit. He voivat antaa takaisinmaksun ja / tai laukaista bonuskierroksen aina kun kertyy tarpeeksi. He voivat auttaa, kun on kyse "vapaa rotaatioista", jotka nostavat päätepisteitä. Voit myös napauttaa bonuksia, vaikka et ole valinnut kaikkia olemassa olevia palkkajonoja.
 • Bonuspisteet. Päihdekahmoista poiketen, sinun täytyy saada ne paikalleen rullalle ja määrätyille kerroille ennen niiden soveltamista. Jotkut 3-kiekon ruutuista luovuttavat vain yhden lahjan tietylle rullalle, joten se voidaan aktivoida vain, kun kierrät maksullisella rivillä käyttämällä maksimia kolikoita. Ennen vetoajan asettamista tarkista aina, miten lisäpelejä käynnistetään, koska se muuttuu.
 • Villi symbolit. On olemassa paljon ainutlaatuisia villi kuvakkeita, ja on melko vaikea muistaa kaikkia niitä ja miten ne toimivat. Tyypillisimmät merkit toimivat liitäntäpisteenä muihin vastoin järjestettyihin järjestelyihin. Jotkut edellä mainitut symbolit eivät ainoastaan ​​auttaisi sinua saamaan onnistuneen yhdistelmän, vaan ne tuovat myös suhdeluvun, joka lisää lopullisia summia. Joitakin tyyppejä ovat Floating Wild -merkit, Satunnaiset tai Soaring, joissa ne satunnaisesti asetetaan yhteen tai useampaan kelaan, yhden kierroksen jälkeen.
 1. Valitse oikea peli. Useimmissa tapauksissa niillä, joilla on pienempi jättipotti, on enemmän mahdollisuuksia. Jos jostain syystä et voi lyödä panoksia 98%: lla tai suuremmalla käteispalautuksella, valitsi keskipitkän aikavälin jackpotin miljoonan dollarin jackpot-kierrosten sijaan.
 2. Mitä enemmän sen parempi. Tiedetään yleisesti, että mitä korkeampi nimitys on, sitä suurempi on hyvitys. Yleensä neljäsosa koneista hakee 91% -96%, ei 1 ja 5 dollaria koneita - ne purkavat enemmän. Siten, että olet ylivoimaisella pelaajalla kasvaa mahdollisuuksiasi voittaa.
 3. Pelaa max kolikoita. Heidät on perustettu maksamaan murto-osuuden jokaisesta käytetystä kolikosta. Lisäämällä 2 kolikkoa, payoffs kaksinkertaistuu. Kolmen kolikon kanssa ne kolmoisevat.
 4. Liity kerhoon. Yhdistyminen yhteisöön tuo monia etuja asiakkaille. Yksinomaiset klubit antavat rahahyvityksen 0,67%: n ja jopa 1%: n välillä.
 5. Tuntematon ja kurinalaisuus. Olla järkevää, ajattele jokaisen osaa pelaamispolusta, älä tuhlaa asenneasi, kun menetät ja älä jää kiinni, kun voitat.
 • Bonus on ominaisuus, joka on käytössä, kun osut onnekas yhdistelmä. Sen muoto eroaa ja se riippuu monista tekijöistä. Yleensä se palkitsee pelaajan myöntämällä enemmän palkintoja kerrottuna useilla eri kerroilla.
 • Luottomittari on osa näyttöä, joka osoittaa, kuinka monta hyvitystä jäljellä on.
 • Optimaalinen on osa palkkatausta, joka perustuu oletetun strategian toteuttamiseen taitopohjaisen pelin aikana.
 • Payline tuo esiin rivin, joka yhdistää merkkejä kelojen välillä. Voi olla 9-100 voittolinjaa.
 • Rollup on painopisteenä voitosta, jota seuraa sekalaisia ​​ääniä nousemassa, kunnes olet voittanut.
 • Mobiili lähetetty ilmainen paikka ei ladattavia pelejä kannettavien laitteiden (puhelimet, tabletit jne.) Isännöimille.

Kuten alussa sanottiin, voit pelata kaikkia online-ilmaisia ​​lähtö- ja saapumisaikoja. Riippumatta siitä, pelaatko vain nautintoa tai harjoitusta varten. Älä tuhlaa aikaa ohjelmiston asennukseen! Arvostamme salaisuutesi ja mukavuutesi, ja siksi käynnistämme instant-ilmaisen pelin sinulle. Toivotamme teille onnea ja pidä mielessä, että vain taivas on raja. Joten anna rulla tehdä sinusta rikkautta!

10 parasta oppilaitosta ilmaisella lukukaudella 2018

Mahdollisuus osallistua korkeakouluun voi olla sekä jännittävää että pelottavaa, varsinkin kun otetaan huomioon nykyiset opetuskulut. Koulutuskustannukset ylittävät usein 38 000 dollaria nelivuotiseen tutkintoon valtion koululaisille, The College Boardin mukaan. Keskimäärin opetus on yli kaksinkertainen summaan oppilaita varten, jotka osallistuvat kouluun kotitilastaan. Tämä voi lisätä korkeakoulutusta kokonaan monien opiskelijoiden ulottumattomissa. Vaikka kohtuuhintaiset verkko-oppilaitokset ovat hyvä paikka aloittaa, joskus ei ole vielä tarpeeksi saada kollegion ulottuvilla.

Kuitenkin on olemassa joitakin korkeakouluja ja yliopistoja, jotka tarjoavat ilmaisen college-opetuksen kelvollisille hakijoille. Tyypillisesti oppilaitoksissa olevat oppilaitokset palvelevat opiskelijoita, jotka voivat tarkistaa heikosti tulotasonsa tietyllä alueella tai valtiossa. Pääsy on erittäin kilpailukykyinen, ja monet koulut edellyttävät, että opiskelijat hyväksyvät vaativan työharjoittelun aikataulun samalla, kun he saavat tutkintonsa ja täyttävät tiukat palvelusitoumukset valmistumisensa jälkeen. Alla on Top 10 kouluja, jotka tarjoavat ilmaisen oppilasopetuksen 2017:

Mitkä ovat parhaita COLLEGES WITHOUT TUITION?

College of the Ozarks Point Lookout, MO

Nimetty "Hard Work U", College of the Ozarks tarjoaa opiskelijoille lukukausimaksun koulutusta vastineeksi kokopäivätyöstä viikoittain kampuksella. Jotta hakija voi saada C: n hyväksynnän, hänen on osoitettava taloudellinen tarve ja todistettava asuinpaikkansa. Vaikka tämän palvelualueen ulkopuolella olevat muuten hyväksytyt opiskelijat voidaan harkita tapauskohtaisesti, hakijat, jotka asuvat Arkansasin, Missourin, Oklahoman, Oklahoman ja Kansasin Ozarks-alueella, näytetään mieluummin. Hyväksyttyään opiskelijan on työskenneltävä viikoittain 15 tuntia kouluvuoden aikana ja kaksi 40 tunnin viikkoa, jolloin koulu ei ole paikalla saadakseen muutoin vapaa kandidaatin tutkinnon. Korkeakoulu ei osallistu liittovaltion tukiohjelmiin pyrkiäkseen poistamaan opiskelijamaksuja. Kuitenkin opiskelijat voivat hakea Pell Grants, jos katsotaan tukikelpoiseksi FAFSA, korvata ei-lukukausimaksuja.

Ensisijaisesti palvelemalla Appalakkien alue ja Kentuckyn kansa, Berea Collegen huomattava apuraha antaa koululle mahdollisuuden tarjota jokaiselle opiskelijalle lähes 100 000 dollarin täysipäiväinen apuraha neljäksi vuodeksi sekä kannettava tietokone, jonka jokainen opiskelija voi pitää valmistumisensa jälkeen. Berea oli Etelä-eteläinen interracial-yhteistyöyliopisto ja se on vain seitsemän jatko-opiskelua Yhdysvalloissa. Jokainen opiskelija osallistuu korkeakoulun työohjelmaan tarjoamalla 10-15 tuntia viikossa yhdellä yli 100 käytettävissä olevasta työpaikasta ja kampuksen ulkopuolella. Tämä antaa myös heille mahdollisuuden hankkia lisää varoja koulun ja koulun kuluihin ja muihin kuluihin kuluvan vuoden aikana.

Peter Cooperin vuonna 1859 perustama tiede- ja taideteollisuuden yhteistyöliitto on tarjonnut jokaiselle opiskelijalle perustamisestaan ​​lähtien täydennysstipendin, joka auttaa oppilaita tehokkaasti ansaitsemaan vapaa kandidaatin tutkinto tai jatkotutkinto. Kuitenkin 2014-2015 lukuvuodesta kukin hyväksytty opiskelija saa puolivuotisen apurahan, jonka arvo on noin 20 000 dollaria jokaista opiskeluvuotta kohden. Merit-apurahoja voidaan myöntää poikkeuksellisen taiteellisen kyvyn omaaville opiskelijoille. Tukikelpoisille opiskelijoille on tarjolla tarvehakuinen liittovaltion taloudellinen apu sekä institutionaaliset apurahat ja avustukset, jotka auttavat kattamaan lukukausimaksut sekä huone- ja kartonkikulut sekä muut oppimiskulut.

Alice Lloyd College Pippa Passes, KY

Alice Lloyd College tarjoaa lukukausittaisen koulutuksen hakijoille 108 Appelachin alueen maakunnasta Kentuckyn, Virginia, West Virginia, Ohio ja Tennessee asukkaat mukaan lukien. Kaikkien opiskelijoiden on osallistuttava korkeakoulun opiskeluohjelmaan ehtona taloudellisen palkinnon saamiselle. Vähintään 10-20 työaikaa viikossa (tai 160 tuntia per lukukausi) on työpaikalla - joko kampuksella tai paikallisyhteisö - vaaditaan. Koulun perustajien kestävällä tehtävällä koulu pyrkii vahvistamaan opiskelijoiden työetiikkaa ennen kaikkea ja on edelleen yksi vain seitsemästä korkeakoulusta valtakunnallisesti. Hakijoita kannustetaan voimakkaasti palaamaan koulun Kentuckyn palvelualueeseen harjoittamaan omalla alallaan.

Curtis-instituutti, Philadelphia, PA

Nuorille musiikillisille esittäville taiteille lahjakkaille opiskelijoille Philadelphian Curtis-instituutti on tarjonnut kaikille opiskelijoille ansioituneita täysi apurahoja - taloudellisesta tarpeesta huolimatta - vuodesta 1928 lähtien, mikä tekee siitä tehokkaasti yhden maan opetusta korkeakouluissa. Pääsymaksu on erittäin kilpailukykyinen, ja siihen osallistuu vain 165 opiskelijaa. Henkilökohtainen koe vaaditaan kaikilla tutkimusalueilla, paitsi lauluopintoja, joille tallennetut lausunnot hyväksytään paikan päällä suoritettavan suorituskyvyn sijasta. Toimielimen tehtävänä on rekrytoida pelkästään taiteellisia ansioita perustaneita opiskelijoita, mutta instituutti ei määritä minimi- tai enimmäisikää koe-esiintymiselle. Hyväksynnän jälkeen kaikille opiskelijoille myönnetään täysi apuraha, vaikka heidän on osoitettava olevan taloudellista tarvetta saada lisäapua elinkustannuksista apurahojen, lainojen tai työtapojen avulla.

Kansakunnan johtava kristillinen oppilaitos on yksi maan opetusta vapaista oppilaitoksista, Barclay tarjoaa täysipalkinto-apurahoja kaikille opiskelijoille, jotka opiskelevat Yhdysvalloissa. Opiskelijoiden on täytettävä kristilliset palvelutarpeet vähintään 12 kelloa kullakin lukukaudella niiden neljän vuoden tutkintoaikana Barclay'ssa. Kampuksen ulkopuolella asuvat opiskelijat voivat hakea apurahoja, jotka kattavat noin kolmanneksen kokonaiskuluista. Apurahoja on myös tarjolla kaikille opiskelijoille, jotka hakevat taloudellista tukea kulujen ulkopuolelle.

Webb on vanhin koulu, joka tarjoaa yksinomaan merenkulkualan arkkitehtuuria ja merenkulkualan ohjelmia Yhdysvalloissa. Hyväksytessään korkeakouluun Webbin opiskelijat saavat täysipalkinnon apurahan, ja he ovat vastuussa vain lisäkustannuksista, kuten huoneesta ja aluksesta, kirjoista ja lisäopetuksesta ja elinkustannukset, mikä tekee suurelta osin vapaan college kokemus. Ensimmäisen vuoden aikana vaaditaan kertaluontoista kannettavaa tietokonetta ja se voidaan maksaa kahdessa erässä. Ne, jotka hakevat liittovaltion avustusta näiden lisäkustannusten kattamiseksi, ovat velvollisia täyttämään FAFSA: n päättäessään Pell Grantin, NY State TAP: n tai Federal Direct Loan -ohjelman tukikelpoisuudesta. Institutionaaliset ja liittovaltion apurahat ovat myös käytettävissä auttaa opiskelijoita todella ansaita vapaa kandidaatin tutkinto. Webb-instituutin tutkijat nauttivat myös menestyksekkäästi työmarkkinoilla 100 prosentin työssäoppimisasteella.

US Merchant Marine Academy Kings Point, NY

Yksi viidestä Yhdysvaltain armeijan akateemista, Merchant Marine Academy valmistautuu opiskelijoita urallaan merenkulkualalla ja asevoimien sisällä. Marine Academy on ainutlaatuinen USA: n sotilaallisissa kouluissa joustavista post-graduaatiopalveluista. Kun muut akatemit edellyttävät, että tutkinnon suorittaneet voivat hakea Yhdysvaltojen puolustusvoimien sivuliikkeitä, Merenkulkualan akatemian tutkinnon suorittaneet voivat täyttää palvelusvelvoitteensa yksityisellä työllä meri- tai kuljetusteollisuudessa, jos he niin valitsevat. Yhdessä harvoista lukukausimyyjistä, tämä koulu ei veloita opiskelijoita luokista vaan opiskelijoista olemme vastaa muista kuluista, kuten kannettava tietokone luokkatyöstä. Ne voivat kuitenkin hakea tarvittavasta rahoitustuesta näiden ei-opetusmaksujen kattamiseksi.

USA: n ilmavoimien akatemia Colorado Springs, CO

Erityinen sotilasakatemia, joka keskittyi valmistelemaan oppilaitaan palvelemaan ilmavoimien virkailijoina, USAFA ylläpitää erittäin kilpailukykyisiä pääsyvaatimuksia. Hakijoiden tulee olla nimetty kongressin jäseneksi tai Yhdysvaltojen varapresidentiksi, vaikka rajoitetut nimitykset hyväksytään myös sotilasyhteistyössä sijaitsevassa Yhdysvaltojen alueella ja kansainvälisissä luokissa. Hyväksytessään Akatemialle opiskelijat saavat yli 400 000 dollarin stipendin, joka kattaa lukukausimaksut sekä huone- ja kartonkikustannukset neljän vuoden koulutustarpeestaan. Jotta voisit ansaita tämän ilmaisen college-opetuksen, kadetit odottavat suorittavansa useita vuosia palvelusitoumuksen aktiivisessa tehtävässä ja varauksissa valmistumisen jälkeen.

CUNY Macaulay Honors College New York, NY

Hakijat Macunulayn Honours College CUNY: ssa, jotka täyttävät CUNYn New Yorkin valtion asuinpaikkavaatimukset, saavat täyden apurahan, joka kattaa kaikki lukukausimaksut hyväksytysti kouluun. Tämän vapaan sivistystason kattavuuden lisäksi CUNY-opiskelijat voivat hakea etuja, mukaan lukien Macaulay Opportunities Fund, joka tarjoaa itsenäisen apurahan, joka on enintään 7 500 dollaria, käytettäväksi täydentäviin oppimiskokemuksiin, kuten ulkomailla opiskeluun, harjoitteluun tai ammatilliseen kehitykseen projekti. Sitä voidaan soveltaa myös kulttuuripassiin, joka tarjoaa opiskelijaalennuksia alueen kulttuurikohteisiin, kuten museoihin ja taiteen tapahtumiin. Lisäksi freshmit saavat ilmaisen kannettavan tietokoneen orientoitumisensa aikana.

Parhaiden oppilaitosten määrittelemiseksi ja ilmaisella opetuksella tarkastelimme tärkeimpiä tekijöitä tulevista opiskelijoista, lähinnä tulevasta menestyksestä ja koulun sitoutumisesta verkko-ohjelmiin. Tämä vähenee hakuprosenttiin, opintolainan oletusprosenttiin, pidätysasteeseen, valmistumisasteeseen ja prosenttiosuuteen verkko-opiskelijoista. Kaikki tiedot perustuvat korkeakoulujen ja korkeakoulujen toimittamiin tietoihin kansalliselle kasvatustietokeskukselle.

Jokainen tekijä painotetaan tasaisesti, jotta saadaan objektiivinen näkemys ja määritetään 10 parasta oppilaitosta, joilla on ilmainen opetus. Laskentaaksesi sijoitustasi, tarkastelimme koulun sijoitusta kerrallaan yhden tekijän kanssa ja sitten keskiarvot kunkin luokan rankingista saadaksesi kokonaispistemäärän: Osallistumismaksu (20%) + oletusmaksu (20%) + säilytysmäärä (20%) + Valmistumisaste (20%) + Verkko-opiskelijoille ilmoittautuneiden osuus (20%) = Lopullinen pisteytys.

Markkinat ovat täynnä erilaisia ​​mobiilisovelluksia. Monet heistä tarjoavat tietoa Internet-yhteydestä eri paikoissa kaupungissa. Wi-Fi-tila on tulossa yhä suositummaksi, koska se on onnistunut saamaan mobiililaitteesi paikoista, jotka tarjoavat ilmaisen WiFi-yhteyden nykyiseen sijaintiisi.

Wi-Fi-tila on erilainen sovellus. Olet saattanut tavata kymmeniä samanlaisia ​​tuotteita Android- ja iOS-sovellusten Android-sovellusten mobiilimarkkinoilla, mutta ne kaikki näyttävät puuttuvan ominaisuuksiltaan tai häiriintyvät. Wi-Fi Spacein käyttöliittymä on helppo ymmärtää, kun sovelluksen työ on ymmärrettävää ja yksinkertaista.

Sanotaan, että sinun on löydettävä paikka, jossa on ilmainen WiFi. Ravintolat, esimerkiksi. Langaton internet on nykyään iso juttu, eikä koskaan tiedä milloin ja missä juuri sitä tarvitset. Käyttämällä Wi-Fi-tilaa voit navigoida ympäröivään alueeseen aihepiirissä. Sovelluksessa määritetään sijaintisi näyttäessäsi digitaalisen kartan ja sinä merkittiin sille erityisellä kuvakkeella. Kävelymatkan tai kadun varrella kartta muuttuu liikkuessasi. Sijaintisi kuvaketta lukuun ottamatta näet punaisten, keltaisten ja vihreiden kuvakkeet eri julkisista organisaatioista ja paikoista, joissa on ilmainen wifi tai jotka vaativat salasanan verkon käyttämiseen.

Vihreän värin kuvake tarkoittaa sitä, että se on kirjasto tai ravintola, jossa on ilmainen WiFi, jossa ei tarvita salasanaa verkkoon. Keltaisen värinen paikka vaatii salasanan kirjautumaan sisään, kun taas punaiset kuvakkeet tarkoittavat rajoitettua wifi-hotspotia, mikä tarkoittaa, että salasana on salainen ja tunnetusti vain rajoitettu henkilöryhmä. Sovelluksen käyttäjät jakavat salasanat säännöllisesti ja voit liittyä yhteisöön. Tiedot päivittyvät jatkuvasti.

Ravintolat, joissa on ilmainen WiFi alueellasi

Ravintoloissa, joissa on ilmainen langaton verkko omalla alueella, löytyy vain yhdellä kosketuksella asennetun Wi-Fi-tilan ansiosta. Jos sinulla on päivällinen ystävän tai perhejuhlien kanssa, saatat tarvita Internetiä yhteydenpitoon kumppaneidesi kanssa. Tai voit olla yksi niistä käyttäjistä, jotka haluavat kuvata itseään eri paikoissa, joihin he ovat käyneet.

Myös nykypäivän kuluttajat suosivat pubeja, joissa on ilmainen Wi-Fi. On paljon parempi katsella suosikkijoukkueesi pelaamista ja jakaa tulokset samanaikaisesti ystäviesi kanssa sosiaalisissa verkostoissa juuri nyt ja juuri nyt. Baarit, joissa on ilmainen Wi-Fi, pidetään myös vierailijoina, koska voit ottaa kuvan onnellisesta ystäväryhmästäsi ja julkaista sen Instagramissa muutamassa sekunnissa.

Pysy aina verkossa Wi-Fi-tilan kanssa missä tahansa tilanteessa ja alueella! Liity myös klubimme puoleen. Autamme kehittäjiämme tekemään sovelluksesta entistä paremman palautteen ja hyödyllisten kommenttien avulla.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 69 = 77

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map