ilmaisia ​​pelejä ilmaiseksi ladattavaksi

ilmaisia ​​pelejä ilmaiseksi ladattavaksi

On hyvin vaikeaa löytää pelejä pelattavaksi näinä päivinä tarvitsematta käyttää paljon rahaa, varsinkin jos haluat hauskaa. Älä etsi enää, My Real Games on paikka, johon haluat olla. Meillä on tonnia ilmaisia ​​pelejä ja ilmainen pelihaku.

Täällä My Real Games -pelissä on tonnia erilaisia. Täällä on tarpeeksi hauskaa jokaiseen ikään tai tyyliin sopivaksi. Pidätkö kilpa-ajoista? Pidätkö etsimästä piilotettuja esineitä? Tai mieluummin vain peruskorttipeli? Olemme tehneet erittäin nopean ja kätevän ladata upeita ilmaisia ​​pelejä.

Pyrimme aina tuomaan sinulle kuumin uusimmat julkaisut ja mainitsinko ilmaiseksi? Pidä silmällä, mitä meillä on tarjottavana, koska katsomme aina kiinnostusta uudesta ilmaisia ​​pelejä. Kokeile pikaviestejä ja klassikoita, kuten Jewel Quest, Billiard Masters, Real Mahjong, City Racing, Alien Shooter, ja niin paljon enemmän.

Meillä on jokainen tyylilaji, joka pitää sinut viihdyttämässä tuntikausia. Meillä on toimia, puzzle-pelejä, piilotettuja esineitä, korttipelejä tai vain mitä tahansa, mitä voidaan ajatella vastaamaan pelityyliäsi. Hauskaa tappaa pahoja kavereita, pelata kortteja tai pelata etsivä, kunnes sydämesi on tyytyväinen. Oletko valmis pelaamaan vielä? Pidä kiinni, tässä on hieman enemmän tietoa!

Kun muut yritykset haluavat sinun maksavan pelin tai haluat maksaa etukäteen, emme häiritse sinua sellaisilla haasteilla. Oikeat pelini voit pelata kaikki haluamasi pelit ilmaiseksi. Miksi mennä kauppaan ja maksaa 50 dollaria tai 60 dollaria peliin, kun voit istua kotona ja rentoutua nauttimaan kaikista pelaamistavoistasi? Älkää antako taloudellisia rajoituksia pitämään sinua pelaamisen tarpeista. Liity miljooniin ihmisiin, jotka rakastavat ja nauttivat ilmaisia ​​pelejä ja ilmaisia ​​latauksia.

Synthetik PC Game Free Download

Synthetik on Flow Fire -pelien julkaisema PC: n toimintapeli vuonna 2018. Haluatko ampua paljon jättimäisiä robotteja kovaa?

Synthetik PC Game 2018 Yleiskatsaus:

Ihmisyys on vaarassa näiden robotien vuoksi. Sinä sinä olet sankari tässä tilanteessa.

Ravenfield PC Game Free Download

Ravenfield on SteelRaven7: n vuonna 2017 julkaisemaa Action and Platformer -peliä PC: lle. Valmistaudu itse taistelemaan paljon vihollisia taistelukentillä.

Ravenfield PC Game 2017 Yleiskatsaus:

Sinun täytyy voittaa sotilaat, jotka käyttävät punaisia ​​värejä. Ne tulevat kaikkialle tähän peliin. Joten, yritä puhdistaa ne.

Elämä on Feudal Forest Village Free Download

Elämä on Feudal Forest Village on Bitbox Oy: n vuonna 2017 julkaisemaa simulointia, strategiaa ja Open World -peliä. Oletko valmis rakentamaan oman kaupungin?

Elämä on Feudal Forest Village PC Game 2017 Yleiskatsaus:

On aika näyttää taitojasi rakentamisessa ja moderoinnissa. Ihmisi tarvitsevat suuren johtajan, kuten sinä. Sinun on tehtävä parhaanne heille.

FoxTail on Gingertips Game Studio: n vuonna 2018 julkaiseman seikkailupeli PC: lle. Suorita suuret seikkailut, joissa on ihana kettu.

FoxTail PC Game 2018 Yleiskatsaus:

Hän on niin utelias siitä, mitä hänen ympärillään tapahtuu. Pelaajan on autettava häntä siirtämään seikkailuja peräkkäin.

Oma Summer Car PC-peli ilmaiseksi ladattavaksi

My Summer Car on Amistech Gamesin 2016 julkaisema Simulation, Racing ja Open World -peli PC: lle. Rakenna oma klassikkoautosi.

Oma Summer Car PC Game 2016 Yleiskatsaus:

Ensinnäkin, pääset vanhaan autotalliin, joka opastaa kaikesta autoista, kuten virittämisestä ja kiinnittämisestä. Joitakin romuautoja voit käyttää osiaan uuden auton tekemiseen.

Hat in Time PC-peli ilmaiseksi ladattavaksi

Hat in Time on seikkailu ja tasohyppelypeli PC: lle, jonka Gears for Breakfast julkaisi vuonna 2017. Söpö tyttö tarvitsee apua hänen seikkailuissaan.

Hat in Time PC Game 2017 Yleiskatsaus:

Hän voi pukeutua maagiseen hattuun, jolla on paljon maagisia voimia sen kanssa. Uudet hatut voivat saada parempia kykyjä.

Terratech PC Game Free Download

Terratech on Payload Studiosin vuonna 2017 julkaisema Action, Adventure ja Open World -peli PC: lle. Luo oma maisema.

Terratech PC Game 2017 Yleiskatsaus:

Voit vapaasti luoda mitä haluat maassasi. Tämä riippuu pelaajan luovuudesta. Joten, valmistaudu satoihin uusiin luomuksiin.

Exorder on Fat Dog -pelien julkaisema strateginen ja casual-peli PC: lle vuonna 2018. Taistele prinsessa kruunu Cerulean valtakunnassa.

Exorder PC Game 2018 Yleiskatsaus:

Pelaat kuin prinsessa Beyla saada kruunu teidän voimallasi. Hänen veli Prinssi Tristan on hänen vastustajansa kaksintaistelussa tarinan aikana.

Jokainen peli, joka tuli ulos PC: lle - lataa tässä paikassa.

OVERKILL's The Walking Dead Lataa

OVERKILL's The Walking Dead on jälleen uusi tuotanto zombie maailma. Mielenkiintoista, sen tarina perustuu suosittuihin sarjakuvakirjoihin Kävelevä kuollut. Itse kanta on saanut paljon tuottajia. Kaverit Overkill-ohjelmisto studio on vastuussa tuotannon saatavuudesta. Jatka lukemista "OVERKILL's The Walking Dead Download"

Pelaajat, jotka avaavat Age of Empires IV, tulee jälleen kerran tekemään tiettyä sivilisaatiota koko seikkailualueella ja johtamaan siihen todellisen imperiumin. Se on tehtävän arvoinen kovettunut pelaaja - get Age of Empires IV Lataa jos sinusta tuntuu, että voit tehdä sen. Jatka lukemista "Age of Empires IV Lataa"

Eternity II Deadfire -pilareiden lataus

Jännitystä pelatut pelit ovat aina olleet tyydytyksen lähde, koska se tarjoaa meille mahdollisuuden täyttää itsemme monissa eri näkökulmista. Kiitokset Eternity II Deadfire -pilareiden lataus linkkejä voit kokeilla peliä, jossa voit ottaa roolin, jolla voi vaikuttaa suuressa määrin maailman kohtaloon. Jatka lukemista "Pillars of Eternity II Deadfire Download"

He ovat miljardeja on alkuperäinen ja erittäin mielenkiintoinen peli Numantian Games studio. Tuotannossa meillä on komentajan rooli, jolla on suojeltava paikallista, maapallon ulkopuolista siirtokuntaa vastaan zombie-hyökkäyksiä. Jatka lukemista "He Are Billions Download"

Pelaajat, jotka rakastavat vankityn teemaa, kiehtovat Ulospääsy. Se on peli, jolla on melko yksinkertainen tarina, joka käyttää moninpelin pelitilaa sen perustaksi. Jotta pelaat, on tarpeen olla pelaajia, koska on kaksi päähenkilöä. Get A Way Out Lataa kohtaamaan amerikkalaisen rikollisuuden julma maailma! Jatka lukemista "A Way Out Download"

Metro Exodus on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista peleistä 4A Pelastudio. Klassinen, post-apokalyptinen visio maailmasta sekoitettiin mielenkiintoisen tarinan ja erittäin hyvän pelin kanssa. Napsauta Metro Exodus -latauslinkkiä nähdäksesi, mitä pelin valmistaja on valmis sinulle tällä kertaa! Jatka lukemista "Metro Exodus Download"

Sonic Forces on vielä yksi otsikko, joka jokaisen tietokonepelien tuulettimen tulisi kiinnittää huomiota. Varmasti jokainen, joka on Sonicin siipi faniksi. Jos päähenkilö itse kannustaa sinua pelaamaan peliä PC-alustalla, suosittelemme etsimään sitä Sonic Forces Lataa niin pian kuin mahdollista aloittaa seikkailu sankarilla, joka on meille kaikille kuuluisa. Jatka lukemista "Sonic Forces Download"

Northgard on reaaliaikainen strategia, joka päätti käyttää pohjoismaista mytologiaa - erittäin tärkeä fantasian fanien ympyrä. Peli on asetettu Vikingsin ympäristössä, joka taistelee voittamaan uusia maita. Pohjoismainen mytologia ei ole minkäänlaista innovaatiota. Usein se, että tietokonepelien kehittäjät tutkivat. Jatka lukemista "Northgard Download"

Battle Chasers Nightwar Lataa

itsenäinen studio Airship Syndicate (joka koostuu Virgil Gamesin entisistä jäsenistä) esitettiin melko mielenkiintoinen RPG tuotanto, jossa on vahvoja viittauksia tyypillisiin fantasia-tuotantoihin. Peli tehtiin Joe Madurieryn tekijän hyvin suosittujen sarjakuvien pohjalla (Battle Chasers). On syytä huomata, että tämä peli oli mahdollista vapauttaa Kickstarter-palvelussa järjestetyn väkijoukon kampanjan ansiosta. Jatka lukemista "Battle Chasers Nightwar Lataa"

Dragon Ball Fighter Z Lataa

Dragon Ball FighterZ on klassinen taistelupeli, joka on suunniteltu PC Windows -alustaan ​​ja PlayStation 4 -konsoliin. Otsikko on asetettu Akira Toriyaman luoma Dragon Ballin universumiin. Valmistettu Bandai Namco, peli on kehitetty kokeneen huolellisen silmän alla studio Arc System Toimii. Nämä ihmiset ovat vastuussa sellaisista nimistä kuin BlazBlue tai uskomattoman suosittu sarjan Gulty Gear. Jatka lukemista "Dragon Ball Fighter Z Lataa"

Hunt: Showdown on verkossa toimintapeli, joka luotiin Crytek-studio, pojat, joilla on Crysis, Kotirintama, tai Ryse: Rooman poika heidän tililleen. Nämä ovat pelejä, jotka eivät tarvitse mitään esittelyjä tai selityksiä. Kaikki nämä pelit olivat suuria osumia, tuottajat antoivat suuria viitteitä. Haluatko löytää toisen Crytek-studioa? Klikkaamalla Hunt Showdown Lataa , näet, millaisia ​​ominaisuuksia tuottajat tarjoavat meille. Jatka lukemista "Hunt Showdown Lataa"

Mudrunner on uusin lisäys peli Spintires. Soitin saa mahdollisuuden houkutella maastoon raskaita kuorma-autoja. Voimme tulla osa suurta venäläisen liikenteen koneistoa. Jos olet tosi fani kuorma-simulaattoreita ja seurasit jokaista erää 18 pyörää terästä, sitten tämä peli on erinomainen vaihtoehto sinulle. Lataa Spintires Mudrunner Lataa ja tarkista, miten se ajaa venäläisten off-teiden läpi. Jatka lukemista "Spintires MudRunner Lataa"

Hauskaa pelata ilmaiseksi PVP-peli, jossa taistelet muita pelaajia, joilla on taikuutta ja loitsuja.

Suojaa base ja tuhoa kaikki vihollisen tankit tässä ilmaisen tankin taistelupeli.

Hauska, helppo pelata, maskotti taistelupeli, jossa on värikkäitä näyttelemättömiä merkkejä.

Robot rakentaminen MMO-taistelupeli, jonka avulla voit rakentaa ja torjua mukautettuja robotteja vastaan ​​muita pelaajia.

Ainutlaatuinen 2D-klooni tunnetuimmasta taktisesta moninpelupallosta koskaan.

Ladattavat ilmaiset PC-pelit

Ilmainen pelihaku - luokat

Lataa ilmaisia ​​tietokonepelejä

Lataa ilmaisia ​​pelejä

Ilmainen Arcade-pelit

Ilmainen lautapelejä

Ilmainen korttipelit

Ilmainen lisäominaisuudet muihin peliin

Vapaa Lasten Pelit

Ilmainen online-pelejä

Ilmainen online-moninpelipelejä

Ilmainen PC Download Games

Vapaa Urheilupelit

Ilmainen sanapelit

Huom. Vaatii latauksen.

Kaikille pelaajille annetaan yksi minuutti, jotta he voivat tehdä älykkäitä, viihdyttäviä tai ajankohtaisia ​​lyhenteitä tietyistä kirjaimista. Tämän ajankohdan jälkeen kaikki pelaajat äänestävät heidän suosikkiestään ja saavat pisteitä riippuen siitä, kuinka monta ääniä he saavat. lisää

SunStar on pieni muistiohjaaja. Kun käynnistyspainike oli käytössä, aurinkoiset värikkäät kielet alkavat syttyä. Ensin vain yksi, sitten kaksi, sitten kolme. . Pelaajan täytyy muistaa sekvenssi itse ja joutuu toistamaan nämä hiirellä. Wit. lisää

Liity Kristine Kross, seikkailija, maailmanmatkaaja ja palapeli-master, kun hän tuulet läpi salaperäisen mutaisen haudan labyrintin etsimään hänen kadonneen isänsä. Onko Kristinen kolmisilmäinen amuletti vihje? Muinainen kirous? Ilmoita hiljaa salaisuus. lisää

Amass fortune ostamalla ja myymällä tavaroita tässä upeassa merenkulun sattumaa, taitoa ja seikkailua! Ansaitse tarpeeksi kultaa päivittääksesi laivan ja harjoittaa maa- ja meritaisteluita. Kauppa maaginen ase ja salaperäinen esineitä, kun kohtaat kiehtovia. lisää

Kosmiset bugit vievät syytä addiktiivisilta klassikoilta Jezzball ja Qix. Mutta siinä samankaltaisuus päättyy, koska Cosmic Bugsilla on eri muodot jokaiselle tasolle, 3D-renderoidut grafiikat, digitaalinen ääni, uudet viholliset ja tonnia virtaa. Peli featur. lisää

Jerichon seinät ovat haastava liikkumis- ja ottelupeli, joka on innoittanut eettisen tarinan uskosta ja sitkeydestä. Uskolliset seuraajasi eivät pysy ikuisesti, ellet voi ratkaista palapeliä, aktivoida tehokkaita komboja ja tuhota seinät! Mahtava Gr. lisää

Unbottle hauskaa Mad Capsilla, pulmapeli mennyt MAD! Lähetä pullon korkit lentävät jokaisella liikkeellä saadaksesi täyttää herkullisen soodan. Zap tappaa Raygunsin, kohdista heitä Rocketsin kanssa tai käytä Alienia muuttamaan niitä. Kerää kirjaimet salaperäisten sanojen mukaan. lisää

Mutanttinen Storm etenee yli 89 psykedeelisen 3D-areenan tasosta, jotka ovat yhä täynnä ikäviä beastieja. Tämä hurmaava hauska karnevaali esittelee huippuluokan grafiikka-ekstravagantia. Pelaajille, jotka haluavat puhdasta toimintaa. lisää

Kukaan ei voi vastustaa Digbyn herkullisia munkkeja! Liity Digbylle, kun hän avaa ketjuja avotuliikkeistä suurissa kaupungeissa ympäri maata! Saalis, pino ja pudota värikkäitä munkkeja muodostaen otteluita ja yhdistelmiä, välttäen virheitä. Matka 20 eri kaupunkiin mo. lisää

Alkuperäinen trailblazer toimintopelien lajityypissä! Palo-värillisiä palloja kolmen sarjan valmistamiseksi, mutta älä anna ketjun saavuttaa kultaista kalloa tai olet historia! Zuma on yli 20 temppelin tutkia ja 2 ainutlaatuista pelatilaa. lisää

Mahtavaa taisteluaktiviteettipeliä, joka on täynnä henkeäsalpaavia grafiikoita, loistavia ääniä ja dynaamisia tasoja. Sinun tarvitsee vain ladata tämä peli. se on räjähdys! . lisää

Kokeile kaupallista ääripäätä vastaan! Mad Cars ei ole vain kilpailu. Se on tapa päästä hallitsemaan pienen osan odottamattomasta tulevaisuudesta. Miten autosi aikoo huolehtia WW III: sta? Mitä tapahtuu kuuluisien rotujen kanssa? Kuka aikoo asettaa r. lisää

Mikä hauskempaa kuin katsella SpongeBob SquarePantsia, tai pelata Collapse !? Paavo Pesusieni Collapse, tietysti! Uusin peli tarjoaa sinulle molempien parhaan! Ajattele Super Collapse, mutta SpongeBob, Patrick, Sandy, kuplat, meduusat ja meritähti -. lisää

Spot virheet tai muuten paikalla apinoita! 5 Spots II tarjoaa satoja kauniita valokuvia ja tuhansia satunnaisesti valittuja virheitä, joten se ei ole koskaan sama peli kahdesti! Kauniilla grafiikalla ja elävillä äänitehosteilla 5 Spots II on puhdas addicti. lisää

Bowser kamppailee Daisyn Sarasalandia ja prinsessa pyytää Marioa apua. Hänen on matkustettava 50 haastavaa tasoa, kuten linnoituksia, ilma-aluksia, vedenalaisia ​​tasoja ja monia muita eri vaiheita. Kaiken kaikkiaan tämä on täydellinen Mario-paketti. lisää

Yuletide haaste! Mind Your Marbles kestää vain hetken oppia, mutta et koskaan lopeta strategian kehittämistä. Upea joulukuvio, hieno ääni, rauhoittava musiikki, runsaasti tilaa, useita vaikeustasoja ja online-pisteitä ja tilastoja tekevät t. lisää

Ota klassinen peli helmi-vaihdon euforisella uudella korkeudella! Mukana edeltäjänsä, Bejeweled 2 tarjoaa neljä ainutlaatuista tapaa pelata. Ratkaise käsityönä aivojen teaserit palapelimuodossa vasten kelloa tai potkaise, rentoudu ja nauti loputtomasta modeemista. lisää

Ompele pöytätyösi, kääri hihat ja tarjoile vähän rakeita! Diner Dash yhdistää parhaiten nopeatempoiset toimintapelipelit, joissa on rakennettu oma-ravintola-empire-teema, joka kannustaa pelaajia palvelemaan tapansa ylhäältä. Olitpa yrittäjä. lisää

Alieninvasio on alkanut! Kilpaile toimistojen, varastojen ja salaperäisten laboratorioiden kautta, tehtävänne on selvittää perusta millä hyvänsä. Peleessä on kaksi pelitilaa: kampanja ja selviytyminen kahdella merkillä. Kymmenen jättimäisellä tasolla ja 9 ainutlaatuista ja äärimmäistä. lisää

Se on Jerry vastaan ​​putoavia timantteja! Makea ja ystävällinen Jerry the Mole, joka harvoin näkee päivänvaloa, on vakavassa vaarassa. Auta Jerryä omistamaan kaikkein uskomaton timantti aarre tai kaikki hänen timantit muuttuvat kiviksi. Ja varmasti sinä. lisää

Omistettu aarteenmetsästäjä, Fatman löytää mystisen metsän, joka mainitaan antiikin legendoissa. Matkalla pyhän metsän aarteeseen Fatman joutuu kohtaamaan julmoja hirviöitä, jotka vartioivat arvokkaita timantteja ja rubiineja. Sinun tehtäväsi on hämätä hirviöitä diggi. lisää

Mene ihailtavaan seikkailuun Wonderlandin maagiseen maailmaan. Ohjaa sankareitamme kahdeksankymmentäviiden erilaisten tasojen kautta, kun he löytävät piilotettuja salaisuuksia, harjoittavat omituisia vastustajia ja ratkaise laajan valikoiman palapelejä. lisää

Erityinen joulupäivä perustui legendaariseen peliin Boulder Dash®. lisää

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

91 − 83 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map