kiinalainen kissapeli

kiinalainen kissapeli

Hauskoja kiinankielisiä oppimispelejä

Hauska kiina on loistava tapa esitellä lapsesi kiinalaiselle kielelle. Se yhdistää strukturoidun mandariinikielen kielen kurssin kiehtovilla ja viihdyttävillä peleillä.

Kieltenopiskelumme antavat ja viihdyttävät lapsiasi upottamalla ne kiinaksi Mandarin kiinaan sekä puhuttuina että kirjallisina. Mandarin kiina on suosituin kiinalainen versio, jolla on yli miljardi alkuperäistä puhujaa. Sitä puhutaan Manner-Kiinassa, Taiwanissa, Malesiassa ja Singaporessa.

Mitä hauska kiina tekee ja kuka se on?

 • Opettaa lapsia mandariinikiinaa pelien ja toimintojen kautta
 • Suunnitellut kielenopiskelijoiden asiantuntijat 3-10-vuotiaille lapsille
 • Sopii pikkulapsille, esikoululaisille ja lastentarhoille.
 • Vanhemmat lapset ja aikuiset nauttivat myös mandariinikielen oppimispeleistä!

Fun Kiinan kielten oppimispelejä

 • Oppimispelien osallistuminen pitää lapsi viihdyttämässä oppiessaan.
 • 5 tai useampia ainutlaatuisia oppimispelejä jokaisessa hauskassa kielessä.
 • Alkuperäinen musiikki, kappaleet, äänitehosteet ja kauniin sarjakuvan taideteokset.

Hauska kiinalainen kurssi on jaettu oppitunneille. Jokainen oppitunti opettaa keskeistä sanastoa ja esittää sanoja useissa yhteyksissä auttamaan oppimista ja säilyttämistä. Meillä on ammattimaisesti nauhoitettuja ääniä käyttäen erilaisia ​​ääniä ja ilmaisuja niin, että oppilaat voivat poimia ääntämisen subtletit.

Jokainen peli on ainutlaatuinen, joten lapsi nauttii pelaamisesta ja oppii lisää mandarin kielen kieltä.

Kiipeilykurssin opetukset

 • Värit - Opi tunnistamaan ja lausumaan suuret värit
 • Eläimet - Tapaa monia eläimiä yksin ja ryhminä
 • Numerot - Opi lukemaan
 • House - Opi huonekaluista, huoneista ja missä he ovat
 • Ajoneuvot - Kuvaile asioita, kuten autoja ja polkupyöriä

Värit "oppitunti" sisältyy ilmaiseksi. Ostotarjouksia voi ostaa lisää.

Kuinka lataa Fun Chinese

Hauska kiina on ladattavissa ilmaiseksi Applen App Storesta, Amazon Appstoreista ja Google Playsta.

Hauska kiina (koulupaketti)

Nyt saatavilla Androidille & Apple iOS -laitteet. Maksullisen version hauska kiina, joka sisältää kaikki viisi oppituntia ja ei sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Kieltenoppimiskäytännöt kouluille

Oletko opettaja, joka etsii sovelluksia auttamaan lapsiasi hankkimaan kielitaitoa? Kielten oppimissovelluksiamme ovat koulujen ja oppilaitosten kaikkialla maailmassa.

Sovelluksemme ovat kaikkien saatavilla Applen Volume Purchase -ohjelman kautta, mikä tarkoittaa, että yrityksesi voi saada 50%: n säästöt 20 lisenssin tai useamman lisenssin ostosta.

В группе Hazy Systems | Viralliset julkaisut julkaisevat uutiset pelitilanteissa, jotka ovat pelattavissa монгопользользовательской онлайн игры.

Käytä друзья, пока мы занимаемся работой, Näytä для полностью ... voit kirjoittaa haluamasi больше людей в группе. Делитесь записью, чтобы получить шанс выиграть:

1. Толстовку с символикой Hazy Systems (1 kpl)

2. Футболку с символикой Hazy Systems (2 kpl)

3. Kyyhkysen sokea Hazy Systems (3 kpl.)

4. Magneettiset järjestelmät (45 kt)

kiinalainen kissa mario pelin lataus

Chinese Cat Mario pelin lataus

Super Mario-peli.

pelejä. Super Mario-pelit ovat. pelejä Mario kanssa. uusia pelejä. Mario on kaikki. klassinen videopeli

Pyydä ilmoittautuneita toimittajia tai ota yhteyttä ja ota yhteyttä Steam-tavarahankintaan.

Pyydä ilmoittautuneita toimittajia tai ota yhteyttä ja ota yhteyttä Steam-tavarahankintaan.

Kollektorin kissa on Cat-pelit

Я принимаю условия Соглашение подписчика Steam (perjantai 3. heinäkuuta 2013)

Нажимая «Разместить заказ», вы соглашаетесь с тем, что вам будет предоставлен немедленный доступ к данному цифровому контенту и вы лишитесь возможности отменить сделку - покупка является окончательной.

Ota virtuaalinen matka Kiinan rannoille tämän valaisevan korttipelin avulla. Kuinka nopeasti voit korjata kaikki kortit kussakin näistä kansista?

Kiinan pelien suuri sivusto

Oletko koskaan uneksinut matkustaa Kiinaan? No, sitten halkaise näitä lentoja ja hotellivarauksia! Tai klikkaa kautta meidän Kiinan pelejä jotkut kiinalainen-aiheinen hauskaa, ilman pitkä lento!

Mahjong on yksi suosituimmista peleistä Kiinassa, ja se on taitopeli, strategia ja särky. Se on peräisin Kiinasta Qing-dynastian aikana, ja sitä pelataan jopa neljällä pelaajalla, joissa on 144 laattaa, jotka perustuvat kiinalaisiin hahmoihin ja symboleihin. Haluatko kokeilla tätä perinteistä kiinalaista peliä? Kokeile J'aime Mahjong, joka näyttää ranskalaista rakkautta tähän klassikkoon. Magical Mahjong on toinen versiota pelistä, mutta tällä kertaa olet päässyt kuplivastaavien kummalliseen maailmaan! Ja puhumalla kuplista, älä murskata nopeasti pinottavaa kuplien kuparia kiinan kupla. Mutta Mahjong ei ole ainoa strategiapeli, jonka löydät. Jos olet shakkipuhallin, Kiinalainen shakki voit pelata klassista shakkipeliä kiinalaistyylillä sotilailla.

Mutta tarpeeksi puhua strategiasta. Etsitkö jotain hieman enemmän toimintaa täynnä? Ho-Pin Tung Racer voit kilpailla kuuluisana kiinalaisena GP2-kilpailijana seitsemässä kupissa. Voit myös suunnitella omat tasot 3D-tasolle Level Editorilla. Tai tarkista Bosozoku Fighters ja tallenna Kiinan suurlähettilään tytär kaappaajilta. Ja pääset lomahenkkeeseen uudenvuoden yöllä. Kiinalainen uusivuosi on kyse onnellisuudesta, lyhtyjen, ilotulitteiden ja ... palomiehen lohikäärmeistä! Varo!

Etsitkö seikkailua kaukana kotoa? Olemme hyvä sivusto Kiinan pelejä, niin klikkaa läpi ja kokeile taitojasi ja onnea!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map