konami uusi peli

konami uusi peli

Год основания: 1969

Konami Oyj - из ведущих издателей и разработчиков компьютерных и видеоигр. Tämä on tärkeä asia, joka auttaa yrityksiä, työntekijöitä, ammattilaisia ​​ja ammattilaisia, ja kuluttajatuotteita. Основана как компания, занимающаяся ремонтом джукбоксов. Nimimerkki фирмы происходит от фамилий основателей - Кагэмасы Кодзуки и его партнеров исинобу Накамы, Хиро Мацуды и Сёкити Иисихары. Tämä merkitsee, että может быть переведено с японского, как "маленькая волна". Штаб-квартира находится в Токио.

только зарегистрированные пользователи портала.

Enemmän tuloksia suosikkeihisi для Konami. Мы стараемся добавить в нашу базу как можно больше игр, при этом список может быть представлен не полно, охватывая лишь часть проектов, над созданием / изданием которых работала компания Konami.

Ystävällisesti tietoa yrityksistä, yrityksistä ja yrityksistä Konami, joka haluaa saada tietoja, antaa sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi käyttäjäkohtaisiin kontaktioppaisiin. Varmista, että sinulla on mahdollisuus saada lisää tietoja, mikä tarkoittaa, että voit käyttää viestejä, joiden avulla voit tarkistaa ja hallinnoida tietoturva-asetuksia.

Konami julkaisee uuden Contra-pelin

Konami on ilmoittanut tekevänsä uuden Contra-pelin. Kuitenkin ennen kuin olet innostunut, se on käytettävissä vain mobiililaitteilla.

Kuten Famitsu kertoi, Konami tekee tämän uuden pelin yhdessä kiinalaisen yrityksen Tencentin kanssa. Tencent on yksi suurimmista internet-yrityksistä koko Kiinassa.

Raportti oli eräänlainen lyhyt, mutta se totesi, että Contra on edelleen "horisontaalinen vierityspelaaja”. Se on silti silti sarjan henki, toisin kuin Silent Hill muuttui hiljattain pachinko-koneeksi muutama kuukausi sitten ...

Ainoa pettymys on, että se on käytettävissä vain mobiililaitteille ja se on suunnattu myös Kiinan markkinoille. Se toteaa Android ja iOS kaksi tuettua alustaa.

Toinen asia, joka saattaa irkista joitakin ihmisiä, on se, että uudella Contra-pelillä on jonkinlaisia ​​mikrotransaktioita. Tämä voi olla se, että se hyväksyy pay-to-win -mallin, koska alkuperäinen peli oli todella kova. On mahdollista, että Konami toteuttaa keinon ihmisten maksamaan ääretöntä elämää tai parempia aseita.

Tämä uusi ilmoitus on toinen merkki siitä, että Konami muuttaa liiketoimintamalliaan. Mobiilipelien pelaaminen on mitä yritys katsoo tuottavammaksi lähitulevaisuudessa.

Konami julkaisee kolme uutta peliä vuodelle 2016!

Julkaistu 20. tammikuuta 2016, Chris Lucas - Julkaistu Uutiset, Yu-Gi-Oh! 0

Konami juhlii 20 vuotta Yu-Gi-Oh! Tämä vuosi. Tämän merkittävän tapahtuman kunniaksi he ovat ilmoittaneet kolmesta uudesta nimikkeestä, jotka ovat mukana heidän kasvavassa digitaaliympäristössään Yu-Gi-Oh! pelejä. Kaikki ne julkaistaan ​​eri aikaväleillä ympäri vuoden mobiili-, 3DS-, PC- ja konsolialustoille.

Pelattavuuden yksityiskohdat ovat parhaimmillaan sketchy, ja Konami pitää sisällään tiukasti liukuvia. Meillä on kuitenkin virallinen iOS- ja Android-versio - Yu-Gi-Oh! Duel Linkit. Emme tiedä tällä hetkellä, jos tämä peli on vapaa-to-play tai maksettu otsikko, mutta yksi asia on varma: se ei ole täällä korvata Yu-Gi-Oh! Duel Generation.

Voimme vain spekuloida pelien ominaisuuksista tällä hetkellä, mutta nimi pelkästään viittaa siihen, että tietyt pelin ominaisuudet voivat liittää 3DS- ja PC-pelit myöhemmin myöhemmin. Yu-Gi-Oh! Duel Linkit mobiililaitteille on myönnetty kevään julkaisusuunnitelma, jossa 3DS-versio kynällä on kesälehdet; PC / konsoliversiot eivät laskeudu talven tälle vuodelle.

Yu-Gi-Oh! 3DS: lle ja Yu-Gi-Oh! Online ovat 3DS: n ja PC: n / konsolin julkaisujen nimikkeitä. 3DS-versio todennäköisesti keskittyy uuteen Arc-V-animoituun sarjaan viimeisimpänä pitkänä kannettavan konsoliversion versiossa Yu-Gi-Oh! franchising. Tämä on ensimmäinen versio, johon sisältyy uusi Pendulum Summoning -mekaniikka, joka on ottanut fyysisen pelin uudelle tasolle.

Tärkeimmät päivitykset on vahvistettu Yu-Gi-Oh! Duel Generation iOS: ssä ja Androidissa Yu-Gi-Oh! Duelistin perintö PS4: llä ja Xbox Oneilla. Nämä kaksi nimikettä ovat olleet Konamin etulinjassa Yu-Gi-Oh! tarjouksia jo jonkin aikaa ja kilpailee joitain alan suurimmista peleistä.

Tämä on hieno uutinen niille, jotka ovat huolissaan siitä, että Konami ei tee tarpeeksi jatkamaan nykyisten nimikentänsa tukemista. Vaikka näistä päivityksistä ei ole annettu päivämääriä, voit todennäköisesti odottaa niitä melko pian.

Konami sammutti palvelunsa heidän online-tarjontaansa Yu-Gi-Oh! jonkin aikaa sitten. Se antoi sinulle mahdollisuuden pelata simuloitua kaksintaistelua verkossa ketään ympäri maailmaa. Kun palvelimet sammuvat, fanit päättivät luoda omia online-asiakkaitaan, joiden avulla voit pelata niitä ilmaiseksi. Yhdenmukaisten päivitysten, jokaisen pelikortin ja laajan sääntöjoukon ansiosta Konamin täytyy luoda uskomaton verkkokokemus PC: lle ja konsolin faneille, jotta ne irtoavat tosi vapaasti pelaavasta asiakkaasta.

Jos olet uskollinen Yu-Gi-Oh! tuuletin, näiden uusien nimikkeiden ilmoittaminen pitäisi olla erittäin jännittävä uutinen. Performapal, Dracoslayers ja Monarchs ovat parhaillaan maailman maailman parhaiten myytävän fyysisen korttipelin maailmanlaajuisesti. Toivottavasti he ovat myös saatavilla digitaalisissa versioissa, jotta voimme testata taitojamme kenenkään, missä ja milloin tahansa!

Odotatko näitä julkaisuja? Mitä ominaisuuksia toivotte?

Вулкан Рейвен (албл. Vulcan Raven, Вулкан-ворон) - разведение заман-эскимос, специализирующийся на тяжелом вооружении. В прошлом тоже являлся сторонником Биг Босса. Профессор Аляскинского Университета, обладает сверхъестественными возможностями.

Kennen Baker (Kenneth Baker) - esitteli ArmsTechin, joka on yksi tärkeimmistä kongressikeskusteluista. Заложник.

Джим Хаусмен (Jim Houseman) - Министр Обороны Yhdysvallat. Kääntäjänä on aaltopahvipainike.

Джонни Сасаки (Johnny Sasaki) - один из охранников на Шэдоу-Мозес. Комический персонаж, периодически испытывающий проблемы с желудком.

Konami ja Tencent ovat uuden Contra-pelin mukana mobiililaitteille

Jokaiselle 80-luvun pelaajalle, 0: n tai jopa 00: n, nimi Konami on synonyymi joidenkin pelien tunnetuimmista franchiseista, kuten Castlevania, Contra, Metal Gear, Bomberman ja Silent Hill vain muutamia. Se oli siis huomattava shokki, kun japanilainen kehittäjä teki viime vuonna hätkähdyttävän ilmoituksen siitä, että se oli pohjimmiltaan valmiina konsolipelien kehittämiseen. Sen sijaan uutinen seurasi, se keskittyisi kokonaan mobile pelejä.

Vaikka Konami on kehittänyt tai siirtänyt pelejä mobiililaitteille jo usean vuoden ajan, tänään hän näki tänään ilmoituksen siitä, mikä olisi muuten ollut konsolien luominen: uusi erä Contra-sarjassa, joka on tehty yhteistyössä Kiinan Tencentin kanssa. Alun perin ilmoitettu viime marraskuussa Kiinan markkinoille, uusi peli julkaistaan ​​Androidille ja iOS: lle tällä hetkellä tuntemattomalla tulevaisuuden päivämäärällä ja hyödyntää mikrotransaktioita (tunnetaan myös in-app-ostoksina). Tässä on esikatselupari projektille:

Peli näyttää olevan yhtä jännittävä ja haastava kuin minkä tahansa Contra-pelin vanha, mutta kuten joissakin on jo kyseenalaistanut, on jo tarkkailemassa, mitä IAP-malli näyttää. Pelkästään sallitaan koko pelin pelaaminen? Salliako se uusia merkkejä tai voimia? Tai sitä yksinkertaisesti käytetään antamaan hahmollesi enemmän elämää ja näin helpottamaan vaiheen toteutumista?

Itse asiassa on mielenkiintoista nähdä, kuinka tämän pelin rahapoliittinen puoli on pelattu: kun taas Candy Crushin kaltaisia ​​pelejä on väitetty "toimivan" sen vuoksi, miten he pelaavat omaan psykologiaansa - esim. Contra-peli, kuten Contra on perinteisesti ollut sivulta rullaava toiminta-asia. Kun ihmiset saattavat tulla riippuvaisiksi "yksinkertaisesta" pulmapelistä, voivat samaa käyttäytymistä tehdä erittäin vaikeasta toimintopelistä?

Se näytti siltä, ​​että se toimi arkipelien pelaamisen hei-päivänä, joten ehkä vastaus on kova "kyllä". Itse asiassa tämä on epäilemättä mitä Konami toivoo saavansa, vaikkakin on selvitettävä, että tällä hetkellä on epäselvää, onko Konami itse kehittänyt pelin tai yksinkertaisesti myöntänyt IP-osoitteen Tencentille. Kunnes tarkemmat tiedot ovat tiedossa, on kuitenkin vaikea sanoa, mitä tapahtuu. Ainakin, jos tämä uusin Contra-erä mahdollistaa online-moni-soittimen, siitä tulee paljon enemmän interaktiivista kokemusta, joka voi ylittää sen, mikä on perinteisesti ollut etu- ja keskikokoinen pelikokemus.

Lopullisessa melkein ironisessa huomautuksessa on pieni mahdollisuus, että jos tämä peli tulee suosioon, Konami voisi itse asiassa siirrä se PS Vitaan tai muuhun "perinteiseen" pelialustaan, kuten Square Enix on lähettänyt Rian Mana ja Mana Adventuresin Vitalle.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

36 + = 39

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map