löytää se pelit ilmaiseksi verkossa ilmaiseksi

löytää se pelit ilmaiseksi verkossa ilmaiseksi

Pelaa parhaita ilmaisia ​​piilotettuja esineitä verkossa piilotettujen vihjepelien, piilotettujen numeropelien, piilotettujen aakkoset pelien ja erojen pelien avulla. Pelit ovat pelattavissa työpöydällä, tablet-laitteella ja mobiililaitteilla (Android, iOS ja Windows Mobile). Käytä hakutoimintoa löytääksesi pelin tai sellaisen kuin Facebookissa tai seurata Twitterissä pysyä ajan tasalla uusista piilotetuista esinepeleistämme.

Löydä kaikki erot leikkipaikalla.

Löydä maailman suurimmat kaupungit Pariisin, Rooman, Pekingin ja New Yorkin kanssa

Kaikki esineet ovat rikki ja hajallaan, voit löytää ja korjata kaiken?

Colorfull piilotettu kirjepeli.

Apua Pearl hänen seikkailu Artemis Island.

Etsi kaikki luokkahuoneessa piilotetut objektit mahdollisimman nopeasti.

Pelaa ilmaiseksi Jeopardy Online Free Ei ladata pelejä verkossa - Pelaa Jeopardy Online Free Ei Lataa Video Game Roms - Retro Game Room

Uusi sisältö lisätty sivustoon päivittäin!

Löydä paras PlayStation 2 -laulu

Ansaitse jopa 100 000 Vizia tässä kilpailussa!

Auta meitä saamaan uusia järjestelmiä, kuten DOS-pelejä (14/01/18)

Näin voit saada PlayStation-tuote tänään! (06/1/18)

Voitko havaita kaikki eroavuudet tässä päivittäisessä kuvasarjassa?

Voitko lyödä kelloa tässä klassisessa sanahaussa pelissä? Se ei ole helppoa ja jotkut sanat ovat erittäin hankalia!

1-36 kertaa 225 peliä

Voitko havaita kaikki tämän päivittäisen kuvasarjan erot?

Voitko lyödä kelloa tässä klassisessa sanahaussa pelissä? Se ei ole helppoa ja jotkut sanat ovat erittäin hankalia!

Etsivä Marvin on kuuma joitakin varastettuja mestariteoksia. Voisivatko ne olla piilossa tämän salaperäisen talon sisällä? Auta häntä löytämään vastaus tässä jännittävässä piilotetussa esineessä.

Helen ja Oscar ovat ylellisen lomakeskuksen johtajat ja heidän seuraava kausi on alkamassa. Voitko auttaa heitä saamaan kaiken valmiiksi vuoden ensimmäisille vierailijoilleen tässä lumoavassa piilotetussa esineessä?

Toinen tutkintaryhmä on alkamassa tämän salaperäisten piilotettujen esineiden sarjan viimeisimmässä osassa. Voitteko löytää kaikki kohteet ja vihjeet jokaiseen näistä huoneista, jotta voidaan ratkaista kadonneiden lasten tapaus?

Gracen poikaystävä opiskelee korkeakoulussa, joka sijaitsee kaukana hänen kaupungistaan, ja hän tuntee itsensä todella yksinäiseksi. Voitko auttaa häntä käsittelemään hänen kaipaamiaan häntä varten keskittymällä jotain muuta tähän piilotettuihin esineisiin? Liity hänen kanssaan, kun hän löytää puuttuvat kohteet, jotka ovat hajallaan hänen yhteisössään.

Pirates voi olla niin sotkuinen! Merkitse yhdessä tämän kapteenin kanssa, kun hän puhdistaa aluksensa ja järjestää muutamia muita paikkoja. Hän pystyi todella käyttämään apuasi tässä piilotetussa esineessä.

Tämä köyhä poika on menettänyt Jeffin, hänen perheensä rakastetun koiran. Voitko auttaa häntä etsimään onnettomia metsästystä tässä piilotetussa esineessä? Hänen täytyy kerätä kolikoita ja arvokkaita esineitä matkan varrella.

Olet kompastellut piilossa valtakunnassa, joka sijaitsee syvällä sademetsässä. Paikallisilla ei ole mitään hajuakaan, mitä tehdä kanssasi. Keskustele päällikön kanssa ja selvitä, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan tässä piilotetussa esineessä.

Imala on heimon jäsen, joka asuu syvälle salaperäisessä metsässä. Hänen päämiehensä on pyytänyt häntä ottamaan viestin naapurimaiselle heimolle. Matkan varrella hän on kohdannut jotain, joka ei ole aivan oikein. Voitko auttaa häntä täyttämään tehtävänsä tässä jännittävässä piilotetussa esineessä?

Anna työskentelee ravintolassa, ja he odottavat ison perheen tulevan illalliselle tänä iltana. Valitettavasti asiat ovat todella hajanaisia ​​juuri nyt. Voitko auttaa häntä saamaan kaiken valmiiksi ennen kuin he saapuvat tähän piilotettuihin esineisiin?

Selaa suosittuja TV-ohjelmia tässä ääretöntä uutta Troll Face Quest -pelissä!

Carolilla on todella huono päivä lentokentällä, jossa hän työskentelee. Lennon viivästyminen on aiheuttanut koko päänsärkyä ja hän on vastuussa kadonneiden matkatavaroiden seurasta. Voitko auttaa häntä löytämään useita matkustajien puuttuvia matkalaukkuja ja muita esineitä tässä piilotetussa esineessä?

Brenda, Jeffin vaimo, on kadonnut Trooppinen helmi, ylellinen lomakeskus ja hotelli. Nyt on kyse yksityisen etsivän Melvinistä etsimään hänet tässä piilotetussa esineessä. Yhdistä hänet ratkaisemaan mysteeri niin nopeasti kuin pystyt.

Sara ei ole nähnyt isoäitinsä jonkin aikaa. Hänen etupiha on hyvin sotkuinen. Voisitko auttaa häntä tekemään siistinä ja siistinä tässä piilotetussa esineessä?

Rita ja Monica ovat jännittävään seikkailuun löytääkseen pitkän menetetyn aarteen. Legendan mukaan se kuului kerran kuningas Sophie-Charlotteen ja se voisi sijaita salaperäisessä kamarissa. Voitko auttaa heitä löytämään kuusi hopea-avainta, jonka he tarvitsevat avata sen tässä piilotetussa esineessä?

Tuomari Morris saattaa kätkeä tärkeitä todisteita, jotka voivat johtaa useiden korruptoituneiden poliitikkojen vakaumukseen. Nyt on kyse Connie ja Larry, kaksi omistettu toimittajat, löytää totuuden tässä sähköistää piilotettu objektien peli. Liity heihin, kun he aloittavat tutkinnan ja etsivät tuomarin taloa vihjeitä.

Seikkailu jatkuu tässä vaiheessa ja klikkaa peliä. Tervetuloa tähän kammottavaan varastoon. Voitko selvittää keinon paeta? Etsi vihjeitä ja työkaluja, jotka auttavat sinua tekemään tauon.

Olet jumissa tässä olohuoneessa ja ympärilläsi on piilotettuja merkkejä. Onko sinulla mitä se vie ratkaista kaikki tämän online-pelin, Living Room Escape: n palapelit?

Steve on rohkea poliisi poliisiasemalla. Hän uskoo, että hänen kollegansa voivat salaa työskennellä rikollisille. Voisitteko auttaa häntä löytämään todisteet, joita hän tarvitsee torjuakseen heidät tässä piilotetussa esineessä?

Eddie on peloton seikkailija, ja hän aikoo tutkia salaperäisen saaren nimeltä Borgabunda tässä piilotetussa esineessä. Oletko tarpeeksi rohkea liittyä hänelle? Hän tuo mukanaan entistä salaperäisemman kirjan, joka auttaa häntä löytämään saaren kauan kadonneita aarteita.

Seikkailu jatkuu tässä outo kylässä. Olet loukussa lukitussa mökissä. Onko olemassa tapa päästä sinne? Ehkä, jos löydät kaikki jäljet ​​ja kohteet, joita tarvitset tässä piilotetussa esineessä.

Ethel on opiskelija, joka juuri löysi yliopiston kirjaston syvästi salaperäisen aikaportaalin. Pitäisikö hän todella astua siihen? Jos näin on, hän tarvitsee apuasi saadakseen takaisin tämän piilotetun esineen peliin.

Olet juuttunut toimistoon syvälle egyptiläisessä museossa. Voitko yhdistää vihjeet ja löytää esineet, jotka auttavat sinua löytämään poistumisen tässä haastavassa pako-pelissä?

Eikö ole olemassa loppua kaikki palapelit, joita kohtaat tässä salaperäisessä huoneesarjassa? Tee pako, jos voit, tässä voimakkaassa online-pelissä. Täytyy olla ulospääsy!

Yksi Emman sukulaisista oli tutkija, joka päätti avata Bermudan kolmion mysteerit. Hän ei koskaan onnistunut, mutta nyt hän on päättänyt jatkaa hänen elämänsä työtä tässä piilotetussa esineessä. Merkitse hänen kanssaan, kun hän aloittaa jännittävän matkan johonkin maailman salaperäisimmistä alueista.

Deborah on ammattimainen valokuvaaja ja hän osallistuu hääpäivään iltapäivällä. Hän ottaa paljon valokuvia, mutta asiat ovat tällä hetkellä epäjärjestäytyneitä. Voitko auttaa häntä saamaan kaiken valmiiksi tässä piilotetussa esineessä ennen seremoniaa?

Tässä ylellisessä kartanossa on tapahtunut salaperäinen murha. Butler on kuollut. Kuka olisi voinut tehdä sen? Liity tähän rohkeaan tutkijaan, kun hän etsii tappajaa tässä piilotetussa esineessä.

Tämän epätavallisen saaren unohdettu kulma sisältää maagisen sarjan salaisuuksia. Liity Alexis, kun hän yrittää avata mysteeriensä tässä lumoavassa piilotetussa esineessä.

Mitkä mysteerit odottavat sinua näissä kielletyissä paikoissa? Oletko tarpeeksi rohkea avaamaan salaisuutesi?

Tämä liike-elämän ammattilainen siirtyi juuri kaupungin hienoimmalle ja jännittävälle alueelle. Liity hänen kanssaan, kun hän tutkii hänen uuden kodinsa tässä piilotetussa esineessä.

Olet loukussa huoneessa nukkitalossa. On oltava tapa paeta. Voitko selvittää tämän online-pelin?

Löydätkö kaikki kadonneita kohteita, jotka ovat hajallaan tämän kuninkaallisen puutarhan ympärillä? Liity prinsessa hauska seikkailu tähän piilotettuihin esineisiin.

Doris ja Mike asuvat suuressa kartanossa monien palvelijoidensa kanssa. Valitettavasti joku heistä varasti arvokkaan korun viime yönä. Kuka voisi olla vastuussa? Auta heitä löytämään vastauksen tässä jännittävässä piilotetussa esineessä.

Paula on loistava kokki ja hän on valmis isännöimään illallinen kaikille hänen ystävilleen. Voitko auttaa häntä löytämään kaiken, mitä hän tarvitsee tässä kaoottisessa supermarketissa? Hän todella arvostaisi sitä, jos voisitte antaa hänelle käsi tämän piilotetun esineen peliin.

Astu sisään keittiössä tässä kiireisessä bistrossa. Löydätkö kaikki puuttuvat kohteet siinä? Sinulla on vain muutamia minuutteja, joten sinun täytyy työskennellä nopeasti tässä piilotetussa esineessä.

1-36 kertaa 225 peliä

Etsi puhelut: Hidden Object-pelit osoitteessa Gamesgames.com

On hyvin vaikeaa löytää pelejä pelattavaksi näinä päivinä tarvitsematta käyttää paljon rahaa, varsinkin jos haluat hauskaa. Älä etsi enää, My Real Games on paikka, johon haluat olla. Meillä on tonnia ilmaisia ​​pelejä ja ilmainen pelihaku.

Täällä My Real Games -pelissä on tonnia erilaisia. Täällä on tarpeeksi hauskaa jokaiseen ikään tai tyyliin sopivaksi. Pidätkö kilpa-ajoista? Pidätkö etsimästä piilotettuja esineitä? Tai mieluummin vain peruskorttipeli? Olemme tehneet erittäin nopean ja kätevän ladata upeita ilmaisia ​​pelejä.

Pyrimme aina esittämään sinulle kuumin uusimmat julkaisut ja mainitsinko ne ilmaiseksi? Pidä silmällä, mitä meillä on tarjottavana, koska katsomme aina kiinnostusta uudesta ilmaisia ​​pelejä. Kokeile pikaviestejä ja klassikoita, kuten Jewel Quest, Billiard Masters, Real Mahjong, City Racing, Alien Shooter, ja niin paljon enemmän.

Meillä on jokainen tyylilaji, joka pitää sinut viihdyttämässä tuntikausia. Meillä on toimia, puzzle-pelejä, piilotettuja esineitä, korttipelejä tai vain mitä tahansa, mitä voidaan ajatella vastaamaan pelityyliäsi. Hauskaa tappaa pahoja kavereita, pelata kortteja tai pelata etsivä, kunnes sydämesi on tyytyväinen. Oletko valmis pelaamaan vielä? Pidä kiinni, tässä on hieman enemmän tietoa!

Kun muut yritykset haluavat sinun maksavan pelin tai haluat maksaa etukäteen, emme häiritse sinua sellaisilla haasteilla. Oikeat pelini voit pelata kaikki haluamasi pelit ilmaiseksi. Miksi mennä kauppaan ja maksaa 50 dollaria tai 60 dollaria peliin, kun voit istua kotona ja rentoutua nauttimaan kaikista pelaamistavoistasi? Älkää antako taloudellisia rajoituksia pitämään sinua pelaamisen tarpeista. Liity miljooniin ihmisiin, jotka rakastavat ja nauttivat ilmaisia ​​pelejä ja ilmaisia ​​latauksia.

Pelaa lautapelejä ilmaiseksi verkossa

Pelaa hauskoja ilmaisia ​​lautapelejä lapsille, teini-ikäisille & Big Kids tietokoneellasi Learn4Good.com:lta - helppokäyttöisiltä peleiltä haastavampiin - klassisiin lautapeleihin, kuten shakkiin, mahjongiin, kiinalainen tammiin, kuulapelipeleihin, luova strategiapeleihin & ajattelu palapelit.

Klassinen shakki - säännöllinen shakkipeli, joka pelataan tietokonetta vastaan: Tässä online 2D-shakkitoiminnassa kaiken ikäisille - pikkulapsille, teini-ikäisille ja aikuisille, vie tietokoneen vastustaja suoraviivaiseen "no-tricks" peliin, jossa on virtuaalinen shakki. Piirrä vastustajan kuninkaan kaatuminen, kun sijoitat palasi varovasti ja strategisesti laudan ympärille. Classic-shakki sopii aloittelijoille ja keskitason pelaajille, mikä voisi tarjota hyvän perusalustan uudelle pelaajalle kiistattomille strategioille perustetuille lautapeleille tai vankalle harjoittelupaikalle kehittääkseen shakin harrastajia!

Shakki on peli kaikille, ja jokainen shakkipeli on erilainen! On kirjaimellisesti tuhansia strategioita & yhdistelmiä, joita voit käyttää, ja useita erilaisia ​​kappaleita, joilla on monia liikkumisominaisuuksia, voit räätälöidä oman erityisen tyylisi sopivaksi omien taktiikkasi mukaan. Top shakkiopettajat sanovat, että sinun on oltava progressiivinen ja aggressiivinen - ajattelemalla yksi tai kaksi hyökkäävää liikettä eteenpäin kaikkina aikoina! Mitä shakkityyppiä olet?

Inter-Galactic Battleships on klassisen tyyppinen taistelulautan lautapeli lapsille ja aikuisille, joilla sinun on etsittävä ja tuhottava vihollisen alukset ennen kuin kaikki omat karsitaan. Tämän pelin version ainutlaatuinen asia on, että se on asetettu ulkoavaruudelle. Käydä katsomassa, onko sinulla ovela ja halukas poistamaan koko piilotettujen intergalaktisten taistelulaivastoa! Tämä super-tyylikäs, hauska paketti vaatii suurta taktista taitoa ja tarjoaa tunne-add-out-viihdettä tuntikausia! Nauttia!

Puhdas, minimaalinen grafiikka ja suuret äänitehosteet, Intergalactic Battleships on selvä "osuma"! Sinun tehtäväsi on löytää vihollisen laivat ja poistaa ne. Jokainen, joka imee vastustajansa koko laivaston, voittaa ensin! Et näe laivoja - ne ovat täysin piilossa. Sinun on ensin arvauduttava sokeasti, mutta kun osut aluksen osaan, voit ennustaa, missä muissa alusten osissa saattaa olla piilotettu. Kun osut ruutuun, jossa osa vihollisen aluksesta on piilotettu - se muuttuu ruskeaksi. Loput aluksen on oltava lähellä - todella lähellä. Etsi se ja pyyhi vastustajasi ulos! Kun saat osuman, saat toisen vapaan käännöksen. Pääset aloittamaan laivasi ylemmän ruudukon (vasemmalla puolella) ja napsauttamalla Toista-painiketta. OK, anna taistelu aloittaa!

Robo Shakkipeli on yksinkertainen online-shakkipeli, joka pelataan tietokoneella (robotti). Sinun tavoitteena on kaapata robottin kuningas. Siirrät valkoiset, ja siksi aloitat pelin. Sitten jokainen pelaaja (sinä ja robotti) ottaa yhden kierroksen. Voit siirtää kappaleen napsauttamalla sitä ja tietokone osoittaa soluja, joihin voit siirtyä. Napsauta eri hahmoa, jos muutat mieltäsi ja päätät siirtää toista kappaletta. Luvut liikkuvat tavallisessa shakkipelissä. Jos päätät käynnistää pelin uudelleen, napsauta pelinäytön alaosassa olevaa "Uusi peli". Onnea robottia vastaan!

Uppoudu mahtavaan virtuaaliseen versioon Mahjonngista - antiikin kiinalainen laatta-sovituspeli kaikenikäisille pelaajille. Mahjonng Garden on kannustava ja viehättävä, online-yhteensopivien parien palapeli, jossa sinun täytyy löytää ja poistaa samanlaiset, poissuljetut parit laatasta 144-laattaverkosta kellotaulua vasten. Tämä peli on vaikeampaa lyhyellä, 5 minuutin aikarajalla, ja se, että perinteisiä kiinalaisia ​​merkkejä ja tunnuksia käytetään laattoilla!

Vaaditut taidot: Kiinnostava keskittyminen ja keskittymiskyky ovat elintärkeitä, kun tutkimme suurta verkkoa etsimällä vastaavia paria, jotka eivät sisällä tukoksia sivulta tai uudesta. Suuri kärsivällisyys ja päättäväisyys ovat myös välttämättömiä - Mahjonng on vaiheittaisen toiminnan peli. Kuitenkin, kun kello jatkuu räikeänä, on olemassa paineita liikkua nopeasti ja tehokkaasti hiiren napsautuksella ja kiireesti ratkaista visuaalinen ongelma.

Tammi: Ensinnäkin sinun on valittava, jos aiot pelata tietokonetta tai ystävää vastaan ​​tässä hauskassa ja addiktiivisessä klassisessa lautapelissä. Aloit, koska tarkistajat ovat punaisia. Joitakin yksinkertaisia ​​tarkistajien sääntöjä niille, jotka eivät vielä tunne heitä:

Pelaajat vuorottelevat liikuttaessaan omaa kappalettaan. Tarkastajat ovat yleensä nimettyjä # 3; Man 'ja # 3, King'. # 3; Man "on tavallinen yksittäinen tarkistaja, joka voi siirtää yhden neliön diagonaalisesti ja voi siirtyä eteenpäin (tyhjä neliö). # 3, Kuningas, joka on se, mikä mies tulee, jos se saavuttaa viimeisen arvon, voi siirtyä eteenpäin ja eteenpäin. Tässä pelissä kaappaukset ovat pakollisia. Jos neliö kulkee diagonaalisesti a: n eteen # 3; Man "on miehittämässä vastustajan tarkistaja ja jos neliö sen jälkeen, että tarkistaja on samassa suunnassa, on tyhjä, # 3; Mies voi hypätä vastustajan tarkistajaa ja laskeutua tyhjään neliöön. Vastustajan pala poistetaan sitten kortista. Jos yhden tai useamman hyppyjakson aikana mies saavuttaa viimeisen sijan, kun hän tulee kuninkaaksi, vuorotellen siirtyy vastustajalle. Ei pidemmälle # 3, jatko-hyppy on mahdollista. Näet, että säännöt eivät ole yhtä hämmentäviä, kuten voi näyttää aluksi, kun aloitat pelin pelaamisen. Onnea!

ZnemChess on shakkilautapeli lapsille, aikuisille ja eläkeläisille, joilla lopullinen tavoite on kaapata vastakkaisen armeijan johtaja - kuningas. Tätä kutsutaan Checkmate ja tuloksena voittaa mattapintainen puolella. Tämä on hauska ja haastava liikunta, joka sopii kaikenikäisille. Auta! Katso, onko sinulla henkinen kyky vallata kuningas. Onnea Mastermind!

OK, niin pelaat tietokonetta vastaan ​​- ja kumpikaan kääntyy, kunnes joku saa tai peli päättyy tasapeliin. Pelaat kuin valkoisia kappaletta shakkilaudan pohjassa. Valkoinen liikkuu ensin. Tietokoneessa on mustat kappaleet. Tässä käytetään tavallisia shakkosääntöjä ja asetuksia. Kun kappaletta on otettu, ne katoavat pelikentältä. Pelaaja voi ottaa palan pois vastustajalta siirtämällä yhden omaa kappalettaan neliöön, joka sisältää vastustajan palan.

Nämä kaksi armeijaa vastustavat toisiaan. Pienimmät kappaleet (sotilasjoukot) miehen jokaisen armeijan toisella rivillä, ja suuremmat palat ovat ensimmäisellä rivillä. Kuninkaan ja kuningattaren kuninkaallinen pari istuu armeijan keskellä, jonka piispat, ritarit ja rooksit tukevat. ZnemChess on loistava peli pelata shakki-aloittelijoille, koska tietokonetta voidaan helpommin voittaa täällä kuin muilla shakkipeleillä! Hauskaa yrittää!

Pelaa Crazy Chess Online ilmaiseksi tietokoneen kanssa. Sinun on puolustettava linnasi mustia sotilasräjähtelyjä vastaan ​​ja kaapata sotilastot ennen kuin he saavuttavat aluksen pohjan. Se vie vain kahdeksan mustan sotilasta tuhotaksesi linnaasi! Kaappaa useampi kuin yksi sotilas riviin ansaita komboja. Edistyminen korkeammalle tasolle ja palkitseminen pronssi-, hopea-, kulta- ja platinamaleilla. Voit avata suurmestarin tilan voittamalla hopeamitalin PRO-tilassa. Sinä, ratsu ja sotapojat liikkuvat tavallisessa shakkipelissä, mutta sinun täytyy ajatella hyvin nopeasti, kun pedagogat liikkuvat odottamatta.

On olemassa "power-ups" ilmestyy ajoittain kortin. Kerää ne, kun ne katoavat nopeasti. He voivat antaa sinulle ylimääräisen elämän, korjata linnaasi tai auttaa sinua ottamaan kaikki ympäröivän sotilaan vartijat. Nauti pelistä!

Shuffle on helppokäyttöinen (mutta vaikea voittaa) pallo-lautapeli nuorille lapsille ja koko perheelle, jossa sinun on poistettava kaikki keltaiset pallot laudalta, jotta voitat jokaisen kierroksen ennen kuin kaikki punaiset pallot ovat eliminoitu. Pelaat tietokonetta vastaan ​​ja jos voitat 4 kierrosta, voitat. Peli on vähän kuin uima-allas tai snooker, mutta ilman taskuja.

Mikä on hienoa tästä pelistä, että voit räjäyttää keltaiset pallot mihin tahansa - mihin tahansa suuntaan. Ammu vain strategisesti, ja yritä poistaa mahdollisimman monta keltaista palloa jokaisella laukauksella. Älä kuitenkaan käytä liikaa voimaa joka kerta. Voima ei aina tuota parhaita tuloksia, sillä voimakas ammuttu voi palauttaa keltaisen pallon takaisin punaisiin palloihisi ja poistaa ne. Suunnittele laukaus ja yritä käyttää hienoja kosketuksia. Voit pistää pisteitä koputtaa keltaiset pallot pois laudalta. Pidä hauskaa!

Flash Mahjong on klassikkotyylinen, vastaava laattapelipeli lapsille ja teini-ikäisille, jossa sinun on löydettävä ja poistettava parit samanlaisista kuvateistä suuresta 144-laattaverkosta. Niille, jotka eivät tunne Mahjong-lautapelien sääntöä, saalis on se, että et voi valita laattoja, jotka on estetty (estetty) sekä vasemmalla että oikealla puolella vierekkäisten laattojen avulla. Et voi päästä muiden alle.

Mukana on söpö sarjakuva kuvia autoja, koiria, kaloja, lintuja, perhosia, lohikäärmeitä ja paljon muuta. Tämä hauska visuaalinen ja havainto-osaaminen nuorille lapsille ja teini-ikäisille voi myös pelata hauskaksi verkkokorttipeliksi. haastava peli, joka auttaa käyttämään tai parantamaan keskittymistä, tarkentamista ja huomiota sekä havainnointitaitoja ja muistia. Riippumatta siitä, mitä tarkoitat pelata, toivomme, että nautit tästä addicting, kuvasovituspelistä!

Ilmainen lautapelejä lapsille: Online strategiapeli - 50 korttia, joista ALLOUT on todella kova peli, ja varmasti testaa nämä aivosolut. Pelin tavoitteena on sammuttaa kukin valo laudalla. Napsauttamalla laudalla olevaa kappaletta palaat kyseisen kappaleen ja kaikkien viereisten kappaleiden tilan. Jos he olivat "päällä", he siirtyvät "pois".

Voit voittaa sinun tarvitsee vain varmistaa, että koko lauta on ALLOUT. Jos olet todella juuttunut, voit napsauttaa Ratkaise-painiketta; mutta varokaa, hinta on maksettava. ALLOUTin neljä ensimmäistä tasoa luokitellaan "Helppoiksi", jotta sinut osuisivat asioihin, siitä lähtien, kun olet itse.

Testaa tarkennuksesi, visuaaliset taidot ja muisti Mahjongg Toy Chestissä, suoraviivainen, mutta haastava laattapohjainen pulmapeli nuorille lapsille / peruskouluikäisille lapsille. Perustuu muinainen kiinalainen solitaire matching paria peli Mah Jongg, sinun tehtäväsi on havaita ja poistaa identtiset, esteetön paria värikkäitä leluja ja esineitä kuva laatat suuri ristikko kelloa vastaan. Saalis on, että verkko on pinottu monikerroksisella järjestelyllä (eri sarakkeissa), ja sinun on poistettava huolellisesti pareittain eri tasot, jotta pääset käsiksi muihin laatikoihin tai poistaaksesi sarakkeen laatat järjestyksessä!

Syyt pelata tätä Mahjong-aivot-teaser-peliä: Testaa ja käytä havainnointi- ja keskittymiskykyä, havainnointia ja muistitaitoja, kun työskentelet havaitsemaan parit pareittain! Näytä nopeat reaktiot ja tarkat hiiren napsautustyöt, kun kilpailet tyhjentää verkon ennen kellon loppua.

Strategia voittaa: Mahjonggin avain on päästä käsiksi aluslevyihin. Tämä tarkoittaa sitä, että yrität keskittyä ristikon raskaammin pinottuihin alueisiin ja sarakkeisiin, varsinkin pelin alussa. Yritä muistaa, missä kulmakappaleet ovat etenkin korkeammissa sarakkeissa. Älä viivyttele toimia liian kauan - 5 minuutin kello pysyy tikittää!

On Its Own on hieno klassikkopeli! Pelaa tätä 1700-luvun tyyliä ruutuja lautapeli lapsille, teini-ikäisille ja aikuisille. Poista kaikki muut tarkistajat, jotka jättävät vain yhden varren keskelle. Tarkistinnauhaa voidaan siirtää toisen kappaleen päälle tyhjälle paikalle. Tällöin poistetaan "siltaosa, joka hyppää yli". Kappaletta voi siirtää vain vaaka- ja pystysuunnassa, ei vinosti. Voit peruuttaa viimeisen siirron napsauttamalla näppäimistöltä R tai näytön yläosassa olevaa "Take Back" -painiketta.

Kärki: Yritä ensin poistaa kappaleet kulmista. Peli on aikapohjainen, yritä saada nopeasti lisää pisteitä. Kun aika kuluu, pisteet vähenevät. Painakaa P näppäimistöltä keskeyttääksesi pelin, jos tarvitset taukoa. Jos olet juuttunut, voit käynnistää tason uudelleen klikkaamalla näytön yläosassa olevaa vastaavaa kuvaketta. Yritä ajatella loogisesti ja luoda oman strategian ratkaista tämä hauska aivot teaser palapeli.

Yugioh Millenium Mah Jongg on haastava ja addicting matching laatta solitaire-peli lapsille, teini-ikäisille ja aikuisille! Tavoitteenasi on täsmällisesti sovittaa parit Egyptin hieroglyphic-tyyliin laatat, jotka ovat satunnaisesti hajallaan ja hankalasti sijoitettu joukko massiivisia 144-laatta ristikot. Niille, jotka eivät tunne termiä, egyptiläiset hieroglyfit olivat muinaisen kirjoitusjärjestelmän, joka yhdisti kuvakuvat ja aakkosellinen kieli monimutkaisten piirustusten muodostamiseksi (usein löytyneinä muinaisten pyramidien seinämissä). Yugioh Millenium Mah Jonggissa sinun on sovitettava nämä "kuvitteelliset" laatat ja yritettävä poistaa ne suuresta peliruutuverkosta, pari pari. Kuten perinteisissä Mahjong-peleissä, saalis on se, että et voi valita laattoja, jotka on estetty sekä vasemmalla että oikealla puolella "naapurimaisten" laatat tai laatat, jotka ovat toisten päällekkäin päällekkäin.

Tämä hauska versio muinaisesta kiinalaisesta sovituslaattapelipeleistä on todella vaikea testi keskittymistä ja havainnointitaitojasi. Monet ruudullinen hieroglyphic kuvasto laatat ovat hyvin samankaltaisia, mutta ei täsmälleen sama; joten sinun täytyy olla Eagle-Eyed-yhteensopiva tutka hyvin ja todella päällä! Hyvää sovittamista!

Poista kaikki vastustajan kappaleet laudalta ennen kuin hän kaappaa kaikki sinun! Ryhdy luottavaisimmaksi tarkastajien mestariin, kun pelaat kammottavia tietokoneen vastustajia ja tosielämän kilpailijaa tällä suoraviivaisella verkkotarkastajien simulointipelillä 1 tai 2 pelaajaa varten! Checkers Classic on virtuaalinen, strategiapohjainen lautapeli, jota voi pelata matkapuhelimella, tabletilla, kannettavilla tietokoneilla tai pöytätietokoneilla. Pelaa aloittelijoista edistyneisiin tietokonehaasteisiin tai sopii yhteen parhaan ystävän, veljen, sisaren tai perheenjäsenen kanssa korkeapaineisessa 2-pelaajan kanssa!

Vaaditut taidot: Klassinen lautapeli, joka tunnetaan myös luonnosteluina Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja ympäri maailmaa, käyttää valppautta, keskittymistä, strategiakykyä, kärsivällisyyttä, päättäväisyyttä, henkistä kestävyyttä ja paljon muuta.

Hioa taitosi kaveri-hyppääjänä, piirtää tiesi läpi lautapeliä ovelasti taktiikoilla ja täyditä omia baiting-taitoja voidaksesi pakottaa vastustajasi virheelliseksi! Vapauta kilpailukykyinen puolesi, kun kuuntelet järkeäsi ystäviä ja perheenjäseniä vastaan ​​tai luota hitaasti taitojasi ottamalla yhä vaikeampia tietokoneen vastustajia vastaan. Pidä harjoitella, ja "King me" voisi olla teidän uusin käytetyin lause!

Pelaa vuorottelua, kunnes maailma yksinkertaisesti kääntyy ympäri! Pelin hauska aivopelaaja työntää logiikkosi taitojasi rajaan. Rotation aivoratkaisun tavoitteena on ratkaista mahdollisimman monta erilaista palapeliä mahdollisimman pienissä liikkeissä. Löydät kaksi ympyrää, joissa on värikkäitä kupliva merkkejä. Näytön oikealla puolella oleva ympyrä näyttää, miten vasemmanpuoleisen ympyrän kuplat sijoitetaan tietokoneen hiirellä. Aloita valitsemalla yksi kupli (vihreä tai muu väri) pyörittää ympäröivää kuutta kuplia. Ainoat kuplat, jotka ympäröivät sitä, jota napsautat, pyörivät. Kierto pyörii vastapäivään.

Pelaa online-shakkia matkapuhelimella, tablet-laitteella, kannettavalla kannettavalla tietokoneella tai pöytätietokoneella - vastaan ​​kuusi erilaista tietokoneen vastustajaa tai ottaaksesi ystävän tai perheenjäsenen tässä tyylikkäässä ja yksinkertaisessa shakki-simulaatiopelissä. Chess Classic on helppokäyttöinen, 1 tai 2 pelaajainen virtuaalinen shakkipeli, jossa voit uppoutua "kuningaspeliin", kokeilla suosittuja aukkoja ja siirtää yhdistelmiä ja yrittää parantaa yleistä shakkipeliäsi intensiivisiä otteluita tietokoneen kilpailijoihin tai todellisiin vastustajiin, jotka pelaavat samalla tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

Syyt pelata Chess Classic: Ei ole mitään kipuja tai fancy häiriötekijöitä täällä - Tämä on suoraan ylös, vanha koulu shakki klassinen tyyli aluksella normaaleja sääntöjä. Olitpa perusopettaja tai kokeneempi shakkisoitin, voit kuunnella älykkyyttäsi sopiviin shakkiprojekteihin 1-pelaajan tilassa. Vaihtoehtoisesti vuorovaikutteinen 2-pelaajan tila mahdollistaa parhaiden ystävien ja perheenjäsenten tavoittelemisen kovaisissa kilpailuissa houkuttelevien oikeuksien puolesta!

Pitkää älykkyyttäsi aloittelijoille keskitason tietokonehaasteisiin tässä klassisessa shakki-simulaatiotoiminnassa! Käytä tilaisuutta harjoitella ja parantaa shakkitaitojasi kokeilemalla klassisia liikkeen yhdistelmiä vaatimatonta mutta kompakti vastustajaa vastaan. Flash Chess 3D on suoraviivainen online-shakkipeli sekä shakki-aloittelijoille että pelaajille, joilla on jonkin verran kokemusta. Ilman hienoja animaatioita tai temppuja, tämä on hyvä, vanhanaikainen shakki sen perusmuodossa! Suorita tietokoneesi kilpailija strategisella nousulla, vankalla puolustava paikannus ja hyvät hyökkäysliikkeet! Kaappaa tai kaapata!

Mahjongg Relax on klassikko-tyylinen, yhteensopiva pulmapeli, jossa on löydettävä ja poistettava samanlaiset, poissuljetut parit laatasta suuresta, pinottavasta ruudukosta. Saalis on, että voit valita vain laatikoita, jotka ovat "vapaita"; et voi poistaa laatat, jos ne ovat "estettyinä" yläosassa olevasta laudasta tai kahdesta vierekkäisestä laatasta, jotka on sijoitettu molemmille puolille (oikealle tai vasemmalle).

Niille, jotka eivät tunne peliä, Mahjong (alias Mah jongg) on ​​muinainen kiinalainen laattapeli. Tämä Android-matkapuhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella ja työpöydällä pelattava tämä mahjong-simulointi on helppokäyttöisempi, yhden pelaajan versio pelistä, jossa voit pistää pisteitä ottelujen tekemiseen, ja täytyy poistaa verkko ennen kellon loppua. Pelin teema on "rentouttava kylpylä", joten laatat kuvaavat erilaisia ​​aiheita, kuten lootuskukkia, tuoksuvia kynttilöitä, hierontaöljyjä jne. Tämä hauska visuaalinen vastaava palapeli vaatii hyvää havainnointia ja keskittymiskykyä, hyvää taktista strategiaa, nopeat reaktiot ja sitkeys löytää uusia otteluita. Iloinen laatta matching!

Ryhdy solitaire laatta matching mestari voittamalla massiivinen 300 tasoa vastaan ​​kellon! Mahjong Classic on mahtava virtuaalinen versio vanha kiinalainen laatta matching peli, pelattava matkapuhelimeen, tabletti, kannettava tietokone, kannettava tietokone tai pöytätietokone. Tehtäväsi kaikissa kolmessa tunnissa on löytää ja poistaa samanlaiset, poistamattomat parit laatikoista murskatulta Mahjong-ruudukolta kelloa vasten. Ristikot tulevat kaikissa muodoissa ja muodostelmissa, ja sinun on käytettävä hyvää strategiaa selvittääksesi parhaan mahdollisen tavan poistaa kaikki parit pareittain.

Syyt pelata: Mahjong Classic on erittäin pitkä, monitasoinen, yhteensopiva laattapelipeli ja visuaalinen pulmapeli lapsille, teini-ikäisille ja aikuisille, jotka rakastavat hankalia visuaalisia aivot-lauluja. On harvinaista, että törmäät kaikkiin peliin verkossa, jossa on yllättävää 300 tasoa, ja voit todella vaatia Mahjong-mestaria, jos olet suorittanut kaikki laattapallot täällä. Testaa ja käytä havainnointi- ja keskittymiskykyäsi, analyyttistä ajattelua / ongelmanratkaisutaitoja, päätöksentekoa, kärsivällisyyttä, päättäväisyyttä ja kestävyyttä, kun poistat huolellisesti samanlaiset laatat parista, joiden tavoitteena on poistaa koko verkko!

Ota koko verkko mahdollisimman vähän liikkeitä tässä strategiapohjaisessa, värin muuttuvassa pulmapelissä! Virus 3 on haastava visuaalinen ja taitopohjainen, ongelmanratkaiseva brainteaser-peli lapsille, joissa sinun on otettava järjestelmällisesti koko verkko "tarttumalla" vierekkäiset lohkot "viruksella" (väri) kunnes koko alue hallitsee yksi ainoa väri. Käytä tarkkoja, vaiheittaisia ​​toimia hallitsemalla verkkoa valitsemalla edullisimman värin aina, kun vaihdat viruksia. Virus 3 tarjoaa myös kolme erilaista levymuotoa sekä yhdeksän erilaista asettelua jokaiselle muodolle.

Vaaditut taidot: Tämä hankala visuaalinen pulmapeli antaa ankaran harjoituksen henkiselle sitkeydelle ja kestävyydelle. tässä tarvitaan tarkkaa keskittymiskykyä, keskittymistä ja määrittämistä. Värien koordinaatiotaidot ovat välttämättömiä, samoin kuin kykymme tehdä strategisia pelin sisäisiä päätöksiä.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 9 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map