mistä löydän bingo-pelin

Contents

mistä löydän bingo-pelin

Parhaat bingopelejä pelaamaan hauskaa

Tällä sivustolla löydät kattavan luettelon kaikista hämmästyttävistä ja rakastetuista bingopeleistä, joita voit pelata sekä hauska ja palkintoja. Tavoitteenamme on tyydyttää pelaajien halu saada enemmän lajikkeita, ja siksi tarjoamme sinulle runsaasti tietoa. On olemassa niin paljon enemmän perinteisiä tai tavallisia bingopelejä, jotka kaikki tietävät, että yksi sivu tuskin kattaa kaikki ilman poikkeuksia. Siksi haluamme olla mahdollisimman yksityiskohtaisia ​​ja esitellä korkealaatuisia bingopelimuunnelmia, joita ihmiset hakevat verkossa ja haluavat. Nämä ovat pelejä, joissa voit hyödyntää runsaasti mielenkiintoisia ja hyvin kehittyneitä ominaisuuksia. Jotkut niistä ovat uusia ja lupaavia, kun taas toiset ovat jo osoittautuneet hyviksi. Yhteenvetona löydät täältä:

 • Erilaisia ​​bingopelejä selitti: miksi ja miten pelata niitä
 • Parhaat bingopelit, joita voit pelata kaikilla laitteillasi: säästät aikaa tutkimukseen
 • Erinomaiset bingopelien yhdistelmät, joilla pelaajat rakastavat muita pelejä
 • Perinteiset bingopelit kaikille tosi faneille, sekä vakio että kierre

Suosituimmat bingopelejä voit löytää

Luultavasti paras tapa aloittaa suosittujen bingopelien täydellisyys on ryhmittämällä ne tunnistettavien symbolien ympärille. Kotona voit jopa tehdä omia bingovaihtoehtoja, mutta verkossa voit hyödyntää jo olemassa olevia. Jotkut jopa antavat bonuksia tai palkintoja sen lisäksi, missä yhteisössä voit osallistua, jos haluat sitä. Riippuen siitä teemasta, johon peli perustuu, ja sen tarjoamien erikoisominaisuuksien perusteella voimme helposti tunnistaa useita suuria ryhmiä online-bingopeleistä. Seuraavat kappaleet esitellään yksityiskohtaisemmin.

Top Bingo-pelit perustuvat Hot TV -esityksiin

Jotkut suosituimpia tuotemerkkejä tarjoavista kuumin TV-ohjelmista tuovat sinulle upeat esittelijät. Koska yleisö rakastaa heitä, bingooperaattorit ja tuotemerkit usein kumppanina tuovat enemmän jännitystä. Pelaajille annetaan mahdollisuus laajentaa viihdettä. He voivat osallistua näyttelyyn, pelata bingoa ja voittaa samaan aikaan. Yleensä merkkituote on ylimääräinen, jota pelaat kun bingo-peli on ohi ja antaa ylimääräisiä palkintoja. Helppo. Täällä perehdymme neljän parhaan luokituksen mukaiseen peliin, jotka löytyvät online-bingo-sivustoilta, mutta yhteensä vähintään 10 tällaista vaihtelua on pelattu verkossa eri ajankohtina.

Coronation Street Bingo - Exclusive paikka verkossa

Ensimmäisestä lähetyksestään 9. joulukuuta 1960 Corrie on voittanut pehmeän paikan jokaisen Britannian sydämessä. Alkuperäiset merkit ovat tunnetuimpia eri puolilla maata. On hämmästyttävää, kuinka kauan saippuala on selviytynyt ja silti onnistuu lumoamaan yleisöään. Siksi ei ole ollenkaan yllättävää, että siihen perustuva bingo-peli tulee esiin ja hallitsee online-bingo-maailmaa. Tähän mennessä vain Gala-verkossa tarjolla on Coronation Street Bingo -peli, joka on erittäin rikas tarjonnassa pelaajille. Corro-huone on avoinna koko päivän, joka päivä ja siellä on useita pelejä, jotka keskittyvät sarjan eri osiin. Rakastettuja paikkoja, kuten Kabin tai Underworld, muistetaan 1TG: n ja 2TG: n peleissä ja eräissä BOGOF: issa. Numerot kutsuvat kukaan muu kuin Reg Holdsworth (pelasi Ken Morley) ja Fred Ellion (John Savidentin soitin) ponnahtaa joka kerta silloin tällöin. Ja yksinomainen hoito? Kaikki hardcore-fanit voivat nauttia yli 100 videota sarjasta alkaen alkuvaiheista nykypäivään.

Deal Or No Deal Bingo - Mikä on pankkiirisi tarjous?

Deal Or No Deal, Endemol -tuotteen hämmästys, on herättänyt televisiota lähes 10 vuotta. Kuten muistat varmasti, siinä on esittelijä, pankkiiri ja yksi kilpailija, jonka pankki tarjoaa säännöllisesti. Päätavoite on, että kilpailija tekee mahdollisimman paljon rahaa, kun taas pankkiyritys pyrkii minimoimaan hänen maksetun summan. DOND-bingon pelaamisen aikana pelaajalla on tavalliset kolme mahdollisuutta voittaa normaali 90-pallon peli: 1 rivi, 2 riviä ja täysi talo. Kun Full House on väitetty, voittaja astuu pelaamaan erityisen Deal tai ei Deal ominaisuus. Pankkiiri soittaa tarjoukseen, päättäen olla menettämättä mitä pelaajan laatikossa voi olla. Kaikki karsintasoittajat saavat mahdollisuuden äänestää, onko kilpailijan hyväksyttävä vai ei, ja sitten kaikki kysymys on vanha: Deal Or No Deal? Verkossa oleva jackpot peliin on £ 10,000. Kaikilla Virtue Fusion -bingo-sivustoilla on peli, ja Gala Bingossa voit jopa pelata 75 pallon version. Siinä on 4 mahdollisuutta voittaa pelin itse ja erikoisominaion jackpot.

Muurahainen Joulukuu lauantai-iltapäivä bingo

Kun Ant Joulukuun lauantai-iltapäiväjuhla alkoi vuonna 2002, se oli hyvin samanlainen kuin aikaisemmissa kevyissä viihdeohjelmissa, ja siitä tuli nopeasti yksi katsotuimmista esityksistä. Viehättävät esittäjät ovat onnistuneet pitämään yleisön huomion aitoa huumorintajuutta ja yleistä valonläheisyyttä, jota he antavat lainaa. Nyt lauantai-iltapäiväbonuksen bingon vaihteluilla pelaajat sijoittuvat satunnaisesti joko Ant- tai Dec-tiimiin. Sitten kaikki parittomat numerot (punaiset pallot) voittavat pisteen Team Antille, kun taas tasaiset numerot (siniset pallot) kertyvät pisteisiin Team Decin puolella. Ensimmäisellä voitolla, 1 rivi, yksi joukkueista voittaa kierroksen. Jos pistemäärä on sama, voittajajoukko määritetään satunnaisesti. Sitten pistettä nollautetaan uudelle kierrokselle. Kun koko talo on kutsuttu, voittajajoukkue jakaa Ant vs. Dec -ominaisuuspotin. Lauantai-iltoina nähdään myös Win the Adsin erityinen peli, jossa koko talon voittajalla on mahdollisuus valita kolmesta yhdeksästä mysteeripalkinnosta. Ajoittain lopullisen kutsun raaputuskortti vapautetaan bonusominaisuutena. Joten, aivan kuten TV-vastapuolensa, Ant Joulun lauantai-iltapäiväjuhlilla bingoilla on paljon viihdettä kaikkien faneille.

X Factor Bingo: kohtaavat tuomarit

Kaikille musiikki ystäville on X Factor Bingo tarjous. Juuri nyt voit löytää sen Mecca Bingo: ssa ja se on 90-pallon peli, jolla on erityinen bonusominaisuus aivan lopussa: Judges Desk. Selvät tuomarit saavat vielä yhden lippunsa ja täysipäiväinen voittaja voi täyttää sen ja vaatia suurempia palkintoja. Jos kokopuhelu samanaikaisesti on tuomarin lipun numero, saat 5 € palkkion. Täydellinen 1 rivi ja saat £ 50 tai kaksi riviä 100 €. Jos hämmästyttävä asia tapahtuu ja olet todella osuma täynnä talon lippunsa, progressiivinen jättipotti on sinun. Kun ostat lippusi, valitset suosikki luokkaasi: Tytöt, Poikaset, Ylitykset tai Ryhmät. Vaikka et ole lahjakas laulua, voit silti uppoutua ilmakehään. Plus, voit aina laulaa toiston aikana. Tuomarit eivät voi peruuttaa sinua huonoista sävellyksistä.

Bingo-pelien pelaaminen Facebookissa ja mobiilissa

Äskettäin mobiilipommit ja pelit, jotka ovat käytettävissä sosiaalisen pelin, ovat suosittuja kuin mikään muu tyyppi. Facebookissa, iTunesissa ja Google Playssa on niin paljon bingo-sovelluksia, että kaikki on vaikea kattaa. Sen sijaan päätin tarkastella neljää suosituinta.

Bingo Blitz: Jännitystä ja yhteisöä

Bingo Blitz on 75-pallon bingopeli, jossa on joitain arcade-pelin suuria ominaisuuksia. Pelaajat nauttivat lisävoimista, jotka auttavat heitä saavuttamaan korkeamman tason nopeammin ja keräävät saavutuksia. Osa huoneista, joissa voit pelata, edustavat eri paikkoja maailmassa, ja niissä on erityisiä kokoelmia, jotka sinun on täytettävä, jotta voit parantaa asemaanne. Myös kausittaiset huoneet avautuvat ja suljetaan sopivana ajankohtana. Jos liität Bingo Blitz -tilisi pelin FB-sivulle, siellä on enemmän ilmaisia ​​bonuksia, jotka on annettu siellä yksinkertaisia ​​asioita, kuten kommentteja tai tykkää. Aivan kuten kaikissa online-bingo-sivustoissa, peli tarjoaa lähtö- ja saapumisaikoja useissa upeissa huoneissa. Heillä on tehoa ja ainutlaatuisia ominaisuuksia. Koko ajan, kun kilpailet monien muiden pelaajien kanssa, voit keskustella pelaamisen aikana ja pelien välillä.

Bingo Bash: Hanki se ilmaiseksi ja nauti

Bingo Bash on yksi kuumin ja miellyttävimmistä bingo-peleistä Androidille, iOS: lle ja kaikille PC: lle Facebookissa. Huoneet ovat teemoja eri tapahtumien jälkeen - esimerkiksi joulua ja aiheita, kuten Candy Carnival tai Sweethearts Bridge. Tai voit vierailla eksoottisissa paikoissa ympäri maailmaa. Yli 50 huonetta on käytössäsi ja yli 350 tasoa voit kiivetä. Pelata peliä on ruotsalainen bingo, joten se on 75-pallo ilman vapaata neliötä kortin keskellä. Todellinen hauska tällaisissa bingo-peleissä tulee voimanlähteistä ja mahdollisuudesta saavuttaa korkeammat tasot, suorittaa tehtäviä ja siten edetä asemaanne. Päivitykset ja uutuudet julkaistaan ​​säännöllisesti, ja pelisovelluksen tuki on todella suositeltavaa.

Bingo Blingo - Top tarjous Facebookissa

Erittäin uusi peli, Facebook ja app myymälät olivat myrskyt. Bingo Blingossa pelaat 75-pallon pelejä, joissa on vaakasuorat, pystysuorat, lävistäjäviivat ja 4 kulmaa voittoyhdistelminä. Erikoiskuviotiloissa voit pelata kuvioita ja pimennyksiä. Joten yhteys vanhoihin vanhoihin hulluihin kuvioihin ei menetetä. On olemassa useita huoneita, aivan kuten muiden kehittäjien ja tietenkin voimanlähteiden kanssa. Paljon tiimipelejä, joissa joukkue kerää kohteita, pisteitä ja mitä ei avata uusia huoneita, kiivetä uusia tasoja ja käyttää uusia herkkuja. Ja mikä on Blingo, kiitos? No, se on kaikkien saavutusten summa tietyssä huoneessa. Ansaitse ne kaikki, hanki Blingo ja voita palkinto.

Useimmat Yahoo: n ja MSN Gamesin kanssa kasvaneet ihmiset tuntevat Slingon erittäin hyvin. Viime aikoina se on menettänyt runsaasti loistoaan, kun uusia bingopelejä syntyi. Voit silti löytää sen useilla alustoilla verkossa. Se on klassinen yhdistelmäpeli rivien ja bingon välillä. Sinulla on 20 kierrosta, joista kukin johtaa 5 numeroa. Jos ne löytyvät kartalta, ne on merkitty pois. Jos spin tuottaa Jokerin, se on villi numero ja voit käyttää sitä merkitsemään haluamasi numeron. Devils, Cherubs ja Free spins ilmestyvät aika ajoin, bonusominaisuuksina monipuolistaa kokemusta.

Perinteiset bingopelit me kaikki rakastamme

Tässä on luettelo tavallisista tai perinteisistä bingon vaihteluista, jotka ovat suosittuja ympäri maailmaa. Vaikka monet innovaatiot ovat ilmestyneet, monet fanit pitävät kiinni perinteisistä versioista. Online bingo-sivustot, samoin kuin hyvämaineiset maapohjaiset hallit, järjestävät linkitettyjä pelejä ja turnauksia. Niissä pelaajat voivat voittaa suurempia palkintoja yhdistyneistä palkintosummista. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja tällaisista tapahtumista.

Kaikki tietävät hyvän vanhan 90-pallon bingopelin. Se on perinne Isossa-Britanniassa ja Euroopassa. Luonnollisesti kaikki bingo sivustot tarjoavat sitä. Ja yllättävää on, että tällainen vanha peli on edelleen suosituin bingon vaihtelu. Jos et ole varma siitä, se on versio, jossa pelaat lippua, jossa on kolme riviä ja yhdeksän saraketta, joten yhteensä 27 neliötä. Lippu on 15 numeroa ja ne voivat olla 1: n ja 90: n välillä. Voittokertoimissa on kolme: 1 rivi, 2 riviä ja täysi talo. Linjat voivat olla mitä tahansa viivoja, kunhan peität vaakasuoria viivoja. Koska se on niin yleistä, on olemassa lukuisia muunnelmia, joissa peliä pelataan yhdessä muiden hienojen pelien kanssa. Luet siitä myös muissa osissa.

Toinen oldie but goldie on amerikkalainen suosikki, 75-pallon bingo. Siinä on neliö 5x5-lippu, jolla on yksi vapaa korttipaikka keskellä. Kirjaimet B-I-N-G-O kirjoitetaan päälle, joista kukin on pystysuora sarake, ja numerot soitetaan otsakkeen edessä, jotta pelaajat voivat helpommin etsiä kortteja. Tietenkin, auto-daubing nykyään, löytää numerot ei ole ongelma lainkaan. Täällä voitot ovat suurempia kuin Bingo 90: llä. Toisaalta numeroita on vähemmän, vain 75. Toisaalta lippuun on painettu enemmän numeroita. Voit lyhentää: voit voittaa täyttämällä minkä tahansa rivin, joko pystysuoraan tai vaakasuoraan, täyttämällä lävistäjä tai lyömällä koko talon. Jotkut online-sivustot tarjoavat ruotsalaisen bingo-version, ilman korttelin ilmaista neliötä, jota pelataan suoraan viidelle riville ja pimennys. Erityinen twist amerikkalaiset lisäsi oli kuvioita. Joskus 75-pallon kuvioita soitetaan ja kortit ovat valmiiksi merkitty kuvio, joka on täytettävä. Voit tarkistaa tämän kekseliäisen sivuston ja löytää söpöjä esimerkkejä näistä kuvioista. Kuten huomasit yllä olevissa kohdissa, Bingo 75 on tavallinen versio mobiilisovelluksille, jossa se saa uuden kehityksen saavutuksiin, tasoihin ja tehtäviin.

Ennen yhdistettyjä bingopelejä keksittiin, 80-pallo oli innovaatio, joka lisäsi mausteita rutiiniin. Se pysyi tuoreena jo jonkin aikaa, eikä sitä löydy kaikista online bingo-sivustoista vielä. 90- ja 75-pallon välillä, kun käytetään jälkimmäisen neliösuunnitelmaa, sitä pelataan 4x4-ruudukossa. Ei ole vapaata neliötä eikä kirjainten sijaan helpompaa sijaintia, soittaja käyttää värejä. Pystysuorat sarakkeet ovat vasemmalta oikealle, punaiseksi, keltaiseksi, siniseksi ja valkoiseksi. Muotoja voidaan käyttää uudelleen, samoin kuin tavalliset linjat ja koko talo. Se riippuu tietenkin pelin tarjoajasta.

Standardi bingopelejä, joissa on kierre

Koska pelaajat huusivat lisää lajikkeita, on luotava joitain erityyppisiä bingopelejä ilman, että menisi liian kaukana alkuperäisestä. Ja tässä on useita samanlaisia ​​pelejä, joissa on lisätty kiertymistä enemmän jännitystä. Sitä pelataan vähemmän palloilla tai useammilla korttityypeillä. Jatka lukemista.

Yksi tällainen on 30-pallon bingo, jota kutsutaan myös nopeusbingoiksi. Sitä pelataan 3x3-kortilla ja soitetut numerot ovat välillä 1 ja 30. Joten, paljon enemmän pelejä voi pelata tunnin sisällä, ja mahdollisuudet voittaa ovat parempia. Tietenkin, koska jackpotit usein voitetaan, ne harvoin nousevat liian korkeiksi. Pelin voittaa vain täysi talo, vaikka jotkut tarjoajat menevät monipuolistamiseen tarjoamalla palkintoja 1 ja 2 rivillä.

Nyt on rehellistä, 50 pallon bingoa tarjotaan tällä hetkellä vain kahdessa paikassa. Gala Bingo verkossa on Coconut Island huone, jossa kookospähkinät pudota palmu ja paljastaa numerot. Kortilla on kaksi riviä viidellä numerolla ja pelaaja, joka saa täyden talon, on voittaja. Samat pelisäännöt ovat voimassa myös Tombolalla, joka on ainoa muu operaattori, jolla on tämä vaihtoehto. Sinun korttisi näyttää kuplan päältä ja aina, kun löydät sen numeron, sinä pop kupla. Peli on taas melko nopea, koska numeroita on vähemmän.

Tämä on eksklusiivinen bingomuutos, jota tarjotaan vain Tombolassa. Siellä voit valita viidestä väristä lippuja ja viisi eri palkintoa ja jättipottiä. Vain koko talo on voittaja. Orange-lipuilla on 6 numeroa, 2 pystysaraketta kolme riviä. Vihreillä lippujäsenillä on kolme saraketta ja kolme riviä, jotka muodostavat 9 numeroa. Punainen liput on painettu 12 numeroa, ja ne kulkevat 4 saraketta ja kolme riviä. Purppurakortilla on viisi saraketta kolmella rivillä, joten 15 numeroa. Viimeiset, siniset kortit ovat 6x3, siis yhteensä 18 numeroa. Mielestäni on varsin monipuolinen peli, ja odotan, että tämä on suosittu ajan myötä.

Bingo-pelin vahvistaminen on kaksi tapaa. Yksi on yhdistämällä bingo muiden pelien kanssa yhtä rakastettuina. Toinen on tarjoamalla erityisiä jackpotteja, jotka voitetaan yksinoikeudella bonusominaisuuden jälkeen normaalin bingopelin päättymisen jälkeen. Tässä osassa tarkastellaan Internetissä parhaiten etsittyjä erikoispelejä.

Menestyksekkäitä yhdistelmiä - Kahden pelin yhdistäminen johtaa yleensä molempien suosion lisäämiseen ja kerää suuren fandomin tuomalla fanit yhteen. Tässä on muutamia suosituimpia hybridejä.

Kaikki tietävät Bejeweled-pelin. Siinä on monia versioita, mutta ne kaikki tulevat samaan olemukseen: siirrä jalokiviä verkkoon niin, että muodostat kolmen tai useamman samanlaisen viivan ja poistat ne. Mitä enemmän poistat, sitä korkeampi pisteet saavat ja sitä helpompi on siirtää taso ylös. Siirtyminen Bejeweled Bingoon, Jackpotjokiin, joka on yksi Gamesys-sivustoista, on tarjottava muunnelma, joka on 90-pallon peli, jossa sinulla on normaalit kolme voitonmallia. Tämän jälkeen Bejeweled Challenge käynnistetään kaikille pelaajille. Heillä on 1 minuutin Bejeweled-peli, jossa he yrittävät lyödä sekä yksilöä että ryhmäpistettä voittaakseen ilmaisia ​​lippuja seuraavaan bingopeliin. Mitä suurempi pisteet, sitä enemmän liput saavat.

Vaikka bingo on suosituin peli onnekasta tavalliselle harrastukselle, voimme hyvin väittää, että ruletti on kasinopelin epitome. Tombola on keksinyt nopeuden ja mielenkiintoisen 37-pallon pelin, jossa numero soittaa nimellä "kierrokset" ja joukko pelimerkkejä edustavat bingo-lippua. Jokaisessa sirussa on 8 numeroa, eikä kopioita ole. Numerot soitetaan rulettimuodossa, pyörä pyörii ja numero kutistuu, joten sitä ei voida kutsua uudestaan. Kun numeroa kutsutaan, siru poistetaan taulukosta. Pelaaja poistaa ensin kaikki saman väriset pelimerkit (eli koko lippu) pöydästä pöydästä.

Pidä kiinni Jackpotista - Lisäksi hybridi erikoisuuksia, online bingo tarjoaa pelejä, joissa on ylimääräisiä jättipotteja. Ne eroavat toisistaan ​​eri tarjoajien kanssa ja ovat tavallisesti yhdenmukaisia ​​bingoverkon kautta, mikä lisää jackpotia, joka tekee niistä houkuttelevia ensin.

Tämä on kuninkaallinen tarjonta, jossa normaalin 90-pallon pelin aikana kuningatar Bingo voi sattua olemaan hänen palatsissa ja antaa pelaajilleen Royal Pardon, antaen heille vielä 5 palloa. Tällöin koko talon osuma siihen aikaan merkitsee myös sitä, että voittaja saa osan Royal Jackpotista. Peli pelataan Jackpotjoy bingo-sivustolla, ja se on suosittu faneille.

Toinen erityinen jackpot-väkevöity peli on Lucky Numbers Bingo, jota pelataan Virtue Fusion -bingo-sivustojen, kuten Ladbrokesin tai Mekkaan. Se on normaali 90-pallon tyyppinen bingo, lisäksi jokaisen pelaajan on valittava kolme numeroa. Jos yksi bingopelipeleistä haetaan jossakin numerossasi, saat rahapalkinnon. Parasta tapahtuu, jos kaikki kolme numeroasi ovat mukana, kun tarttat kultaisen palkinnon.

Muut tyypit bingo pelit selitetty

Voittaja on makea ja monimuotoisuus on elämän mauste. Nykyaikaisilla pelaajilla on valtava ruokahalu kummallekin. Internetin tarjoamien pelien lisäksi sinun on tiedettävä, että on olemassa monia uteliaita bingopelejä, joita voit pelata offline-tilassa. Monet pelaavat maalla sijaitsevissa tiloissa, ja jotkut niistä voidaan todella pelata kotona, toimistossa tai pitkällä matkalla.

U Pick Em Bingo: Tämä peli ei ole niin paljon kuin onnea tulossa sinulle, kuten onni kertoo voittavan numerot. Siinä pelaajat saavat tyhjät bingokortit, joissa he täyttävät "onnekas" numeronsa pelin vaaditussa kuvassa. USA: n suosikki on 75-pallon peli, ja kuviot ovat sen paras osa. Säännöllisille pelaajille tämä peli on samanlainen kuin arpajaiset, ja jotkut jopa pelaavat samalla numerolla joka kerta.

Buzzword Bingo: Se on erityisen suosittu toimistoissa, ja sitä voidaan käyttää stressin lievittämiseen kokouksessa tai muussa yritystilaisuudessa. Kortissa on 24 salasanoja, jotka pelaajat merkitsevät, kun puhuja mainitsee heidät. Sanat voidaan korvata tilanteilla, jotka ovat rutiineja tiettyyn työpaikkaan, ja he voivat jopa kuvata tiimin jäsenten nimet joidenkin tapojensa avulla.

Roadkill Bingo: Hieman tumma peli, se on erittäin suosittu pelata pitkin matkaa. Se on tyypillisesti amerikkalainen keksintö, ja on olemassa myös valmiita kortteja, joita myydään eri jälleenmyyjien kanssa. Kortilla on 24 eläintä, jotka ovat tapaturmien tavallisia uhreja, ja ne voidaan tavata matkan varrella. Kortti voi sisältää myös renkaita, kenkiä, tuotetta tai tuoksua tienpätöksi.

Rikkaiden lajikkeiden perusteella on selvää, että kaikkia eri bingopelejä ei voida kattaa ja selittää yksityiskohtaisesti. Kuitenkin tässä esitimme parhaat bingopelit, joita ihmiset rakastavat, etsivät ja pitävät hauskaa pelissä. Voimme vain toivoa, että olet lukenut artikkelimme.

Jotta voit pelata pelejä Bingo-sivustossa, kun käytät Chrome- tai Safari-selaimia, sinun on aktivoitava manuaalisesti Flash Player.

Seuraavat vaiheet, joiden avulla Flash voidaan ottaa käyttöön, ovat samat Chrome-tai Safari-sovelluksessa. Kun olet valmis, selain muistaa asetuksesi ja pyytää sinua tekemään tämän uudelleen. Jos poistat tiedostoja ja evästeitä, sinun on noudatettava alla olevia ohjeita uudelleen.

Käynnistä peli Bingo-sivustosta.

Sinulle annetaan "Ota Adobe Flash Playerin käyttöön klikkaus" -viesti.

Napsauta näyttöä ja sitten näytetään lopullinen ponnahdusikkuna "Suorita Flash".

Valitse Salli ja Flash-soitin otetaan käyttöön ja sivu lataa pelin automaattisesti uudelleen.

Jos sinulla on jo bet365-tili, kirjaudu sisään käyttämällä olemassa olevaa käyttäjätunnustasi ja salasanaasi ja valitse Bingo sivun yläosassa olevasta luettelosta. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, valitse Liity nyt ja noudata yksinkertaista rekisteröintiprosessia.

Tablet ja Mobile

Bingoa ei tarvita ladattaessa tabletin tai mobiililaitteen kautta. Voit pelata bet365 Bingoa mobiililaitteellasi tai tablet-laitteellasi etsimällä bet365 Bingoa selaimellasi, josta voit liittyä tai kirjautua suoraan verkkosivustollamme. Kuitenkin, jos haluat sovelluksen käyttämisen helppoutta, käytät App Store -palvelua ja Android-sovellusta voit ladata sovelluksen suoraan Bingo-aloitussivulta.

Voit vaihtaa Bingo-chat-nimesi valitsemalla vaihtoehdot Bingo-aulan yläosassa. Uusi ikkuna tulee näkyviin, valitse yläosassa olevista välilehdistä Chat ja näet nykyisen chat-nimesi, jolla voit muokata tätä. Voit muuttaa Chat-nimesi korkeintaan kerran viikossa.

Voit tarkastella aiempia pelejä valitsemalla Oma tili bingo-aulan yläosassa ja valitsemalla Bet History.

Kaikki Bingo-tarjoukset löytyvät Kampanjat-sivulta.

Voit tarkastella ja lunastaa Loyalty Points -asiakirjasi valitsemalla Oma tili Bingo-aulan yläosasta ja sitten avattavasta valikosta Loyalty Exchange.

Voit tarkastella kaikkia käytettävissä olevia ilmaisia ​​lippuja tililläsi valitsemalla Oma tili bingo-aulan yläosassa ja valitsemalla sitten My Free Tickets -valikosta avattavasta valikosta.

Kun kirjaudut sisään tilillesi, voit tarkastella aktiivisen bingobonuksen jäljellä olevaa panostusvaatimusta valitsemalla Oma tili minkä tahansa Bingo-pelin ikkunan yläosassa ja valitsemalla avattavasta valikosta Oma bonusrahasto.

Uusi ikkuna tulee näkyviin. Syötä hakukriteereillä päivämäärä, jona annoit bonuksen, valitse Kaikki bonuksen tila -valikosta ja valitse Lähetä. Valitse haluamasi bonuksen vieressä oleva sininen "i" nähdäksesi jäljellä olevan panostusvaatimuksen.

Voit suodattaa Bingo-pelit lipun hintaan. Voit tehdä tämän siirtymällä Bingo-aulaan ja napsauttamalla yläreunassa olevaa Aikataulua ja sitten Tarkennettu haku. Täällä voit valita minimihinta- ja enimmäislippujen hinnan sekä päivän ja kellonajan.

Osana Bingo VIP-järjestelmääsi ansaitset Loyalty Points -peleitä, kun pelaat Bingo-sivustollamme. Nämä pisteet voidaan vaihtaa joko Bingo Bonus, Multiplayer Bonus tai All Games Bonus, valinta on sinun!

Jos menetät yhteyden bingon pelaamisen aikana, kaikki ostetut liput jatkavat pelaamista ja kaikki voitot hyvitetään tilillesi vastaavasti. Jos menetät yhteyden Slot Game-pelissä, sinua pyydetään suorittamaan peli, kun kirjaudut sisään myöhemmin.

© 2001- bet365. Kaikki oikeudet pidätetään.

Onko sinulla kysyttävää? Meillä on vastauksesi. Olemme antaneet luettelon usein kysyttyjen kysymysten ja vastausten alla. Jos sinulla ei ole vastausta alla oleviin linkkeihin, ota yhteyttä.

Kysymyksiä yksityisyydestä ja turvallisuudesta

Online-bingossa voit nauttia paikallisen bingo-salin hauskuudesta ja jännityksestä turvallisessa, turvallisessa ja mukavassa ympäristössä - omassa kodissasi! Vuodesta 1999 lähtien sen tehtävänä oli tarjota paras online-bingo-viihde.

bingovega® toimii Parlay Entertainment Inc -ohjelmistolla. Kaikki pelit on täysin tarkastettu ja perusteellisesti testattu oikeudenmukaisen pelin ja rehellisten voittojen varmistamiseksi.

Ensisijainen ja valaisemme pelaajillemme on tarjota heille ensi-ilta kokemus bingon pelaamisesta verkossa. Emme ota lyhyitä leikkauksia toimittaessamme suojelijoillemme turvallisen, oikeudenmukaisen ja ystävällisen pelikokemuksen. Olitpa uusi tulokas peliin tai pitkäaikainen online-bingonsoittaja, löydät pelit helposti pelattaviksi, helppokäyttöisiksi ja vaikeiksi voitettaviksi. Lisäksi Bingo Vega tarjoaa valtavia rahapalkintoja, jännittäviä turnauksia ja myös hauskoja (sekä addicting) chat-pelejä. Joillekin, perimmäinen syy, miksi he rakastavat online-bingoa, ovat jännittävät progressiiviset jackpotit; muille on ihmeitä ystäviä, joita he ovat tavanneet ja suhteet, jotka ovat olleet taottuja, kun he ovat tulleet osaksi erinomaista yhteisöämme. Meidän chat-isännöistämme, jotka kaikki tuntevat olosi tervetulleiksi, aina ystävälliseen pelaajapohjaamme, ei tunne olevansa osa Bingo Vega -perhetä. Myös pelaajat eivät ole pelkästään pelannut bingoa verkossa, vaan tarjoamme myös monia muunnelmia lähtö-, videopokeri-, keno- ja pöytäpelejä. Olemme kaikki työskennelleet kovasti, jotta voimme tarjota sinulle parhaat online-bingot. Tarvitsetko enemmän vakuuttavia? Suorita suosittelustossamme ja lue mitä pelaajillemme on sanottava!

Bingo Vega hyödyntää vain voimakkaimpia salausmenetelmiä ja tiukkoja menettelytapoja yksityisten tietojen säilyttämiseksi. Antamasi tiedot eivät koskaan jaeta kolmannen osapuolen kanssa. Tämä sisältää (mutta ei rajoitu) yhteystietoihin, maksutapoihin, talletuksiin ja voittoihin. Uskomme ylläpidämme suhteita pelaajillemme luottamuksen pohjalta, emmekä koskaan tee mitään vaarantaaksemme turvallisuutta, jota pelaajat tuntevat pelaamalla Bingo Vegessa. Jos haluat tietää lisätietoja siitä, miten pidämme tietoturvaasi turvallisena, tutustu tämän FAQ-sivuston yksityisyydensuojakysymykseen.

BingoVega.com Sähköpostin tietosuojalausunto

Joten miten voimme käyttää sähköpostiasi?

Kokemuksesi BingoVega.com-sivustolla on meille erittäin tärkeä ja olemme sitoutuneet rakentamaan pitkäaikaisen suhteesi kanssasi. Kuten kaikki suuret suhteet, uskomme viestintään, joka perustuu rehellisyyteen, kunnioitukseen ja luottamukseen.

Joten kun tilaat vastaanotat BingoVega.com-yhteisöuutiskirjeen, voit olla varma siitä, että milloin tahansa voit heti lopettaa tilauksen kaikista tulevista sähköposteista.

Kaikissa sähköposteissamme on hetkellinen yksi napsautussuoja tilaus.

Muut sähköpostiviestit:

1) Kun rekisteröidyt BingoVega.comiin, lähetämme sinulle sähköpostia, jotta voit aktivoida uuden tilin.

2) Voimme lähettää sähköposteja uusista päivityksistä, sivuston päivityksistä ja uusista ilmoituksista, jotka voivat olla sinulle tärkeitä ja tiliäsi BingoVega.comissa.

3) Voimme lähettää sinulle ostotapahtuman ilmoituksen ostotodistuksen muodossa.

Sähköpostin tilauksen peruuttaminen:

1. Voit heti lopettaa tilauksen tulevista myynninedistämisilmoituksista BingoVega.com -sähköpostissa, jonka saatat saada - tai -

2. Voit lähettää [email protected] sähköpostipyynnön ja poistamme sinut 5 päivän kuluessa pyydetyn päivämääränne - tai -

3. Tulet pian luopumaan tilauksesta BingoVega.com-profiilisi osastosta, voit päivittää tilauksesi tilasi -tai-

4. Voit irtisanoa tulevista uutiskirjeistä ja myynninedistämisilmoituksista täältä (pikaviestintä):

5. Voit myös pyytää tilauksen peruuttamista soittamalla meille maksuton 1- (888) -330-9625

(mutta sallia enintään 5 päivää, jotta voimme käsitellä pyyntösi).

Jos sinulla on lisäkysymyksiä siitä, miten käytämme sähköpostiosoitettasi osoitteessa BingoVega.com, lähetä [sähköpostilla suojattu] sähköpostiviesti kysymykseesi.

Kiitos lukemisesta ja onnellisesta bingosta kaikista meistä bingovega.com-perheestä.

Tarvitsenko jotain aloittaaksesi?

Bingo Vega on online-rahapelisivusto, jossa pelaajat saavat todellisia rahapalkintoja. Kaikkien pelaajien on oltava vähintään 21-vuotiaita. Myös siksi, että verkkopelaamisen lakit ja säännöt vaihtelevat eri maiden ja alueiden välillä, tarkista paikallisten uhkapelien paikalliset käytännöt. Muut kuin nämä rajoitukset, kuka tahansa voi liittyä hauskanpitoon niin kauan kuin olet lukenut ja hyväksynyt kotisäännöt ja antanut meille tarkat yhteystiedot.

Oletko kiinnostunut näkemästä itsellesi, mistä huhu on? Napsauta sivun yläosassa olevia linkkejä, jotta pääset helposti rekisteröintiprosessiimme ja olet melkein valmis liittymään jännitykseen. Kun olemme vahvistaneet sähköpostiosoitteesi, käytä kirjautumistunnuksia, jotka olet valinnut kirjautumiseen käyttämällä sivun yläosassa olevia tekstikenttiä, ja sinut siirretään peliohjelmaan, jossa voit osallistua monenlaisiin peleihimme todella mahtavilla pelaajilla!

Mistä löydän tietoja vastuullisesta pelaamisesta?

Uhkapeli on viihdettä, ja sitä on pidettävä sellaisena. Suurin osa ihmisistä, jotka pelaavat, voi löytää sen olevan rentouttava ja jännittävä aika. Kuitenkin pieni prosenttiosuus ihmisistä, jotka saattavat kehittää uhkapeliä, vaikka niillä on kielteisiä vaikutuksia elämäänsä.

On ensiarvoisen tärkeää, että pystyt asettamaan rajat ja tietää milloin pysähtyä. Kuten monet asiat, rahapelitoiminta on hauskaa, kun se tehdään kohtuullisesti, mutta voi olla mahdollisesti tuhoisa, kun se on tehty yli. Jos huomaat, että et pysty kävelemään pöydältä tai koneelta, saattaa olla aika arvioida, onko pelaaminen muuttumassa ongelmaksi ja ehkä puhumalla ammattilaiselle. Jos pelaaminen tulee jotain, mitä sinun tarvitsee tehdä, eikä jotain, jonka haluat tehdä, kehotamme sinua ryhtymään toimiin saadaksesi apua.

Jos pidät Bingo Vegessa pelaamisessa, mutta tuntuu mukavammalta, kun asetat pienemmän talletusrajan tilillesi, ota yhteyttä tai keskustella yhden monien ystävällisten ihmisten kanssa milloin tahansa päivällä tai yöllä käyttämällä Live Auta chat.

Auta, olen unohtanut salasanani, miten saan sen takaisin?

Se tapahtuu parhaimmillaan. Voit käyttää sivun yläreunassa olevaa Unohditko salasanaa vai käytä live-ohjeistusta ja yksi lämpimästä asiakaspalvelumme edustajallamme on enemmän kuin mielellään sinut oikealla tiellä.

Bingo Vega: ssa haluamme sinun liittyvän jännittäviin peleihimme ystävällisessä ja turvallisessa ympäristössä. Tarjoamme 10 dollaria voit kokeilla pelejä ja tuntea kiire pelata sekä jutella todella mahtava pelaajapohja. Se muuttuu paremmaksi; tervetuliaispaketti sisältää 500% bonuksista. Haluamme voittaa ja tuntea jännitystä!

Mitkä ovat Bingo Vega: n panostusvaatimukset?

Me rakastamme antamaan paljon bonuksia yhtä paljon kuin pelaajat rakastavat niitä! Meillä on joitain vaatimuksia, joiden avulla pelaajat säilyvät turvallisina käyttöoikeusorganisaation ohjeiden mukaisesti. Jos haluat lukea lisää panostusvaatimuksistamme, käy tutustumalla sääntöjemme lukumäärän vaatimuksiin.

Jälleen nämä panostusvaatimukset on otettu käyttöön estääkseen bonusjärjestelmämme väärin ja tarjoamaan pelaajillemme mahdollisuuksia voittaa suuria! Tätä silmällä pitäen Bingo Vega myös valvoo tilit, joissa on toistuvat talletukset ja rahanpesupyynnöt. Oikeudenmukaisessa harkinnassamme ja johdon harkinnassa, jos on määritelty, että bonusohjelmaa käytetään väärin, pelaajan bonuskyky poistetaan käytöstä. Bonusohjelman toistuvat rikolliset voivat joutua menettämään tilin saldonsa ja tilinsä pysyvästi poissa.

Ajoittain Bingo Vega® tarjoaa myynninedistämisbonuksia. Nämä bonukset kuuluvat luottoluokkaan Non Deposit Bonus (ND) tai Deposit Required Bonus (DR). Jokaisella bonustyypillä on erityisiä ohjeita ja sääntöjä, joita on noudatettava ennen kuin bonukset luovutetaan todelliseen käteiseen rahastoon ja myöhemmin saataville. Jokaisen kampanjan aikaan säännöt ovat käytettävissä Bingo Vega® -mainos-sivulla. Jos mainittuja sääntöjä ei ole saatavilla, sovelletaan normaaleja oletussääntöjä (ks. Alla):

1. Non-Deposit Bonus (ND): Nämä tarjoukset annetaan ilman tallettamista edeltävänä. Nämä bonukset ovat rajalliset summissa, jotka voidaan voittaa. Kaikkien ND-bonusten maksimi voitto on 5 kertaa bonusmäärä. Esimerkki: 25 dollaria ND-bonusta, max win -arvo on 125 dollaria. 25 dollarin talletus vaaditaan ennen ND: n peruuttamista. 25 dollarin talletus tulee noudattaa kohdassa 4 tai 4 riippuen pelistä. Talletuksen kertaluontoinen muutos on suoritettava ennen peruuttamista. Kun peruutuspyyntö on suoritettu, jäljellä oleva saldo poistetaan tililtä ja nollataan.

2. Talletus vaadittuun bonukseen (DR): Ajoittain tarjoamme tarjouksia, eikä niihin rajoittuen: verkkosivusto, sähköposti, tekstiviesti tai muu mediapiste. Näillä kampanjoilla on tietty joukko siirtoja, jotka on täytettävä ennen kuin bonusrahastoja voidaan poistaa kasinosta. Rollovers määritellään promootiolla. Jos mainos ei ole määritelty, sovelletaan vakiosääntöjä.

3. Talleta talletusbonuksesi

Saadaksesi talletusbonuksen sinun täytyy lyödä panostasi 5 kertaa tai käyttää 95% talletusmaksusta. Bonukset hyvitetään automaattisesti tilillesi pelattavaksi "päteviksi bonuksiksi"

Kaikki talletusbonukset

Bingo (Talletus + Bonus) X 5

Huomaa: Bingo Rollover -säännöt koskevat vain bingoa. kaikki kasinopelissä tehdyt vedot muuttavat sääntöjä Standardin kasinoiden liukumissääntöihin.

Standardin kasinobonuksen ylivalinnat:

 • Slots, Keno, Vedä välilehdet (Talletus + Bonus) X 45
 • Video Poker (talletus + bonus) X 65
 • Pöytäpelit mukaan lukien Blackjack (talletus + bonus) X 65
 • Huomaa: Liikkeelle sovittavia sääntöjä sovelletaan bonusrahastoihin ja voittoihin, jotka johtuvat bonusvoitoista.

Bonuksia ei voi pelata rulettilla, Crapsilla ja Baccaratilla. Mitkä tahansa näistä pelattavista peleistä eivät lasketa rollover-vaatimuksiin, ja kaikki voitot ovat menetetyksi.

4. Ennen kuin vedonlyöntitarpeet täyttyvät, kaikki peruuttamista koskevat pyynnöt:

 • A. Tulos automaattisen menettämisen yhteydessä jäljellä olevasta varauksettomasta tai pätevästä bonusta tilissä
 • B. Bonusvoitoista saadut voittopyynnöt ennen näiden vaatimusten täyttämistä hylätään.

Huomautus: Tilinpitäjä tarkastaa manuaalisesti bonuspätevyyden voiton käsittelyn aikana.

Ota yhteyttä [email protected] kysymyksiin näistä säännöistä.

5. Bingo Vega harkintansa mukaan:

Tilit, jotka ovat toistaneet talletuksia ja vastaavia peruuttamispyyntöjä, joiden tarkoituksena on käyttää bonusohjelmaa väärin, saavat bonuspalkkiot ja Bingo Vega -kulut vähennetään kaikista viivästetyistä maksuista ja bonotoiminto on poistettu käytöstä tililleen. Toistuvat tekijät poistetaan käytöstä.

6. Jollei toisin mainita, enimmäisbonus on rajoitettu 500 dollariin päivässä.

Meidän voittajat tietävät todellisten hyötyjen talletusten tekemisestä! Ei vain, että sinulla on suuret mahdollisuudet voittaa fantastisia voittoja ja luovia palkintoja (tarkista tarjousta sivulta yksityiskohdat), mutta voit osallistua eksklusiivisiin todellisiin käteishuoneihimme ja kokea ihmeellisiä pelaajia ja chat-isäntiä vieraanvarainen tunnelma . Jos tämä ei riitä, chat-isäntämme pitävät hauskaa tulossa, kun he kutsuvat pelaajia osallistumaan valtavaan joukkoomme chat-pelejä verkossa sinulle lisää ylimääräisiä bonuksia.

Tietenkin voit, ja annamme sinulle viileän 10 dollaria testataksesi kaikki pelimme, kun rekisteröidyt. Haluamme ajatella sitä kiinni varvasta veteen, jotta näet, onko lämpötila oikea ennen sukellusta. Käytä ilmaista lahjaa sinulle, jolla voit pelata mitä tahansa upeita pelejä, joita tarjoamme. Kuten olemme esittäneet läpi tämän usein kysytyt kysymykset, annamme pelaajillemme lämpimän ja sumean tunteen ottamalla kaikki varotoimet pitämään arkaluonteiset tiedot tiukimman turvallisuuden alla, joten rentoudut ja nauttivat rauhaa, jonka ansaitset talletuksestasi.

Mitä ovat minun online-talletusvaihtoehdot?

Tarjoamme monia talletusvaihtoehtoja, jotka sopivat makuun. Olemme varmoja, että pelaajillemme tarjoamat rahoitusratkaisut ovat helppoa ja vaivattominta ratkaisua. Lisätietoja maksutavoista on talletussivullamme.

Aloitaksesi seikkailusi ja asettamalla nimesi voittajan Hall of Fame, talletuksen vähimmäisvaatimus on 15,00 dollaria. Käy talletusbonustamme -sivulla saadaksesi lisätietoja jännittävistä bonuksistamme.

Mikä on validointi ja miten vahvistan sen?

Jotta voimme tarjota nopeita maksuja, vaadimme, että vahvistat yhteystietosi ja annat täydellisen dokumentaation. Tämä helppokäyttöinen prosessi koostuu täyttämällä lyhyt muoto ja faksiin sen maksuttomaan numeroon. Klikkaa tästä ladataksesi lomakkeen.

Onko tallettamisen rajoja?

Jotta voimme suojella pelaajia ja tarjota poikkeuksellisen pelikokemuksen, meillä on muutamia ohjeita talletusten tekemisestä. Ensinnäkin saldon on oltava alle 5 dollaria, ennen kuin voit tallettaa. Jos sinulla on vielä odottava rahakorko, kun yrität tallettaa, sinua pyydetään palauttamaan se tilillesi. Tätä kutsutaan Redemption Flow Back.

Joten olet juuri voittanut valtavan jättipotin, tai olet päättänyt kokeilla onneasi muualla - ei ole mitään ongelmaa! "Hassle-free" cashouts on meidän ideologiamme, joka tekee siitä yksinkertaisen cashout kuin tallettaa. Se on sinun rahaa ja haluamme, että sinulla on se! Me rakastamme kuulla tarinoita pelaajistasi voittamisesta, jos haluat jakaa voittavan tarinan, voit ottaa meihin yhteyttä ottamalla meihin yhteyttä. Kuka tietää, ehkä se ilmestyy sivustolle. Voittaessamme vaivalloiset turnauksemme ovat se, mikä pitää pelaajamme tulevan takaisin nauttimaan uskomattomasta kokemuksesta, jonka olemme luoneet Bingo Vegessa.

Mitkä ovat sääntöjen tekeminen kassan tekemiseksi?

Meidän Bingo Vega -versiossa meidän pitäisi saada voitot nopealla tavalla - siksi tarjoamme nyt suuria kassatarjouksia:

Saat yksityiskohtaisia ​​tietoja ottamalla yhteyttä tilitoimistosi osoitteeseen [email protected] tai soittamalla hänelle maksutta numeroon 1- (888) -330-9625.

Lisäksi sinun pitäisi olla mielenrauha, että kun pelaat Bingo Vegessa, saat hyvin ansaitut voitot viipymättä ja haitoilta. Siksi osana uutta ja parannettua kassatilapolitiikkamme takaamme nyt sinun rahasi. Tällä sivulla olemme selvittäneet selkeästi, miten käsittelemme maksusi ja mitä voit odottaa.

1) Jotta jäsen voi vetäytyä, jäsenellä on oltava aktiivinen tili, täytettävä panostusvaatimukset ja täytettävä pelaajan vahvistuslomake. [lataa lomake tästä]

2) Kaikki BB: t vähennetään peruuttamishakemuksen yhteydessä. Tämä prosessi on peruuttamaton.

3) Maksut tarkistetaan ja käsitellään vasta maanantaisin.

4) Bingo Vega takaa, että jos jäsen on täyttänyt bonusvoittajasäännön, jos hän on toimittanut oikeat tiedot ja lähettänyt pelaajien todentamisasiakirjoihin, peruutusmaksu on lähetetty pankille tiistaiaamuna.

5) Jotta voiton maksut käsitellään maanantaina, kaikki maksupyynnöt on saatava sunnuntaihin klo 11:59 EST. Jos maksua pyydetään tämän ajan jälkeen, sitä tarkistetaan ja käsitellään seuraavana viikona.

6) Peruuttamispyynnön yhteydessä jäsen suostuu hyväksymään ja hyväksymään, että hän ymmärtää kaikki peruuttamissuunnitelmamme & Olosuhteissa. Jäsen myös myöntää, että maksamme vain maksut käytettävissä olevilla maksutavoilla, jotka on otettu käyttöön Bingo Vega -videosivustossa.

7) Bingo Vega käsittelee vain yhden noston tiliä kohden viikossa. Jos jäsenellä on useita peruuttamishakemuksia, samana viikkona laskentatoimi hylkää kaikki myöhemmät pyynnöt ja lähettää ne takaisin jäsenen tiliin.

8) minimipalkkio pyyntö on 100 dollaria ja enimmäismäärä riippuu valitusta maksutavasta riippuen.

9) Jotta jäsenet voisivat vetäytyä, jäsenen on pitänyt tehdä yksi tai useampi 25 dollarin talletus viimeisten 30 päivän aikana ennen palkkionsa pyytämistä.

10) Uudet asiakkaat, jotka eivät ole tehneet talletusta, eivät voi pyytää peruuntumista bonuksista saaduista voitoista. Kaikki aloittelijat kannustetaan tekemään vähintään 25 dollarin talletuksen, ennen kuin he aikovat pelata oikeita rahapalkintoja.

11) Jäsenen vastuulla on päivittää [sähköpostilla suojattu] muutoksilla laskutusosoitteeseen estääkseen maksuviivästykset.

12) Bingo Vega pidättää itsellään oikeuden muokata, lisätä tai poistaa ehdot ja ehdot maksutavasta ilman ennakkoilmoitusta pelaajille. Jäsenen vastuulla on tarkistaa säännöllisesti ehtoja koskevat ohjeet & Edellytykset, jotta kaikki säännöt olisivat täysin tietoisia ja ajan tasalla ja välttäisi tarpeettomia eroja.

Miten maksuja käsitellään (vaihe vaiheelta)

Seuraavassa on vaihe vaiheelta, miten varmistat, että voitot käsitellään nopeasti ilman viivästyksiä:

- Varmista, että olet lukenut yllä olevat ehdot & Olosuhteissa. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

-Pyyntö on vastaanotettava klo 11.65. EST sunnuntaina, jotta se voitaisiin käsitellä maanantaina. Määräajan jälkeen saadut peruutushakemukset käsitellään seuraavana viikona.

- Varmista, että olet antanut [sähköpostitse suojatun] kaikki vaaditut pelaajan vahvistusasiakirjat ja

- Jos Ensimmäiset 3 vaiheet täyttyvät, Sinulla on maksupyyntö tarkistettu maanantaina, käsitelty ja lähetetty tiistaina. Rahastot saavat 7-10 työpäivää sen jälkeen.

- Jos ensimmäiset kolme vaihetta eivät ole täydellisiä, saatat odottaa sähköpostiviestin lähettämistä [sähköposti suojatusta] lisätietoja, mikä saattaa aiheuttaa viivästyksiä aikataulun noudattamisessa edellä kuvatulla tavalla.

Kuinka vahvistan tilini nopeista maksuista?

Bingo Vegessa me tiedämme, mitä nopeammin saat voitot, onnellisempi sinä olet. Siksi kannustamme kaikkia pelaajia lähettämään tilin vahvistamislomakkeet tililuokitukselle ([email protected]) estääkseen viivästymisen vastaanottamasta ansaitut voitot.

1) osoitteen osoittaminen (esimerkiksi - käyttölaskelma, puhelinlasku, CC-lasku jne.)

2) Valtion myöntämä kuvakirja.

3) Kopio luottokortin etusivusta ja takaosasta, joka on talletettu Bingo Vegaan (vahvistaaksesi kortin nimen ja kortin viimeiset neljä numeroa kortin kanssa, jota käytit Bingo Vegessa). Huomaa: kun kopioit kortin takaa, 3-numeroinen vahvistuskoodi saattaa olla piilotettu.

- tai voit lähettää faksin yllä: 1-877-630-4717

VIHJE: jos sinulla ei ole skanneria, tuo digitaalikamerasi ja ota valokuva asiakirjoistasi ja lähetä ne osoitteeseen [email protected]

Älä huoli, sinun täytyy vain vahvistaa tilisi kerran. Tilinpäätösosasto voi kuitenkin ajoittain pyytää satunnaisia ​​tilitapahtumia maksautumispäivinä, ja viivästyneet nostot voidaan tarkistaa edelleen osana turvatarkastuksia. Tämä on satunnaismenetelmä eikä ole ennalta määrättyä valintaprosessia.

Meillä on kaikki hauskaa, kun pelaat bingoa. Joten päätimme tarjota joukon chat-pelejä, joita voit osallistua online-bingon pelaamisen aikana. Kun pelaat chat-peliä, saat mahdollisuuden voittaa bonusrahaa, jota kutsutaan myös nimellä Bingo Bucks (BBs), joka lisätään tilillesi pelin lopussa. Ystävälliset chat-isännämme ovat enemmän kuin tyytyväisiä ja halukkaita vastaamaan kaikkiin Bingo Vega-chat-pelejä koskeviin kysymyksiin.

Bingo Bucks ovat meidän tapa antaa sinulle, pelaaja, lisää mahdollisuuksia voittaa! Osallistumalla chat-pelejämme voit kerätä lisää rahaa käytettäväksi, kun pelaat upeita pelejä. Ainoa vaatimus, jonka olemme saaneet voittaa Bingo Bucks on, että sinun on tunnustettava ystävälliset Chat-palvelimet, kun saat bonuksen. Tämä pitää kaiken oikeudenmukaisen ja antaa meille mahdollisuuden antaa sinulle hyviä bonuksia pelikokemuksestasi.

Kaikki käyttämättömät bonukset poistetaan 31 päivän käyttämättömyyden jälkeen. Jos tiedät, että olet poissa BingoVega.com:sta yli 31 päivää, lähetä sähköpostia [email protected] ja pidämme bonustilisi korkeintaan 90 päivää.

Mitä chat-pelejä Bingo Vega tarjoaa?

Etsitkö lukea tietyn chat-pelin? Voit tehdä sen käymällä pikaviestisivuilla. Jos sinulla on suosikki chat-peli, jota emme ole luetelleet täällä, tai edes alkuperäinen ajatus chat-pelistä, jonka haluat pelata loman aikana, ota yhteyttä ja anna sananne!

Jokainen rakastaa pelata chat-pelejä, mutta sääntöjä on noudatettava niin, että kaikkia pelaajia kohdellaan tasapuolisesti ja kunnioittavasti. Vaadimme, että jokaisesta IP / kotitalouksesta vain yksi tili voi osallistua yhteen chat-peliin milloin tahansa. Olemme myös ylpeitä siitä, että pelaajalla on paras kokemus, jonka pitäisi olla vapaa kaikenlaisesta häirinnästä tai väärinkäytöksestä. Saat lisätietoja chat-sääntöistä käymällä chat-sääntöjen sivulla.

Ketkä ovat chat-moderators ja mitä he tekevät?

Meidän chat-moderators ovat täällä tekemään sinut tervetulleeksi ja sisällytetty hauskanpitoon Bingo Vegessa! Monien chat-pelien lisäksi he ovat aina valmiita onnittelemaan sinua voitoksestasi, toivottaa teille onnea seuraavalle pelikunnalle tai olla ystävällinen ja hyödyllinen ystäväsi, jos sinulla on kysyttävää.

Mistä löydän Bingo Vegan chat-aikataulun?

Etsitkö hauskaa? Mietitkö, mistä kaikesta huosta on kyse? Suorita chat-aikataulussivulle ja liittyä juhliin!

Kuinka paljon Chat Bonus Bucks voin voittaa Bingo Vegessa?

Bingo Bucks (BBs) myönnetään vain pelaajille, jotka todella pelaavat bingopelissä chat-pelin aikana. Niin kauan kuin täytät tämän vaatimuksen, sinulle myönnetään jopa 100% kaikista talletuksista viimeisen viiden päivän aikana chat-BB: issä (esim. Jos olet tallentanut $ 200 viimeisen viiden päivän aikana, sinulla on mahdollisuus saada 200 dollaria BB ilman tallennetaan uudelleen. Tämä ominaisuus on automatisoitu, joten Chat-isäntänne ei ole subjektiivista ohjata sääntöjä.

Kuinka voin selvittää, onko olen maxed out minun Chat BBs?

Helpoin tapa kertoa on tarkastaaksesi sovitun tietueen siirtymällä Raportit-kohtaan >9gt; Sovittaa yhteen. Jos sinulla on kysyttävää aktiivisesta tilastasi ja kelvollisuutesi chat-BB: stä, ota yhteyttä 24/7 asiakaspalveluun osoitteessa 1- (888) -330-9625.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos BBsin edellisen päivän chatista ei hyvitetä?

Tarkista ensiksi, onko sinulla "maxed" tarkastelemalla Reconcile-raporttia. Jos sinusta tuntuu, ettet ole avannut help desk -lippua päivämäärällä, summalla ja CM: llä, joka oli vaihdossa, kun voitit chat-BB: t. Tuki vastaa sinulle päätöslauselmassa 24 tunnin kuluessa.

Jos kommentteja ei ole ja se on ollut yli 24 tuntia chat-voitotasi jälkeen, lähetä sähköpostia sähköpostitse [email protected] Anna 24 tunnin vasteaika.

Saitko Birthday Bonus Buckssi? Kaikki pelaajat, jotka määrittelevät syntymäpäivän tililläan ja ovat talletaneet viimeisen 12 kuukauden aikana, saavat 10,00 dollaria Birthday Bonus Bucksilla!

Syntymäpäiväbonuspalkkiot myönnetään automaattisesti tilillesi määrittämäsi syntymäpäivämäärän aikana.

Jos et määritä syntymäpäivääsi tilin luomisen yhteydessä, sitä on helppo muuttaa.

 1. Kirjaudu tiliisi käyttäjätunnuksella ja salasanalla
 2. Klikkaa "Profiili" yläosassa olevaa "Oma tili"
 3. Napsauta sivun alareunassa olevaa "muokkaa tilin tietoja" -painiketta
 4. Syötä syntymäpäiväsi ja valitse Lähetä
 5. Kun olet määrittänyt syntymäpäiväsi, et voi muuttaa sitä

Kysymyksiä yksityisyydestä ja turvallisuudesta

Mihin toimiin teet Bingo Vegan turvallisen pelikokemuksen tekemiseksi?

Bingo Vega: ssa noudatamme kaikkia varotoimia, jotta tiedot pysyvät turvassa. Uskomme, että pelaajien ei tule olla huolissaan siitä, että heidän henkilötietojaan vaarannetaan. Pelaajien pitää olla mielenrauhaa, kun he pelaavat, ja otamme turvallisuuden ja yksityisyyden erittäin vakavasti, jotta varmistetaan stressitön pelikokemus. Tarjoamme korkeimmat salaustekniikat, jotta tietosi säilyvät turvallisina. Emme myöskään myy tai myy tietoja minkään kolmannen osapuolen kanssa missään olosuhteissa.

Voitteko kertoa minulle hieman lisää turvallisuudesta?

Tietysti! Bingo Vega käyttää alan normaalia salausta kaiken tiedonsiirron varmistamiseksi, ettei mikään pääse hakkereiden ja rikollisten käsiin. Bingo Vega on ylpeä voidessamme sanoa, että kaikissa toimintavuosissa meillä on 100% onnistumisprosentti, joka pitää kaikki pelaajan tiedot turvallisina.

Mikä on salaus? Miksi se on tärkeää?

Salaus viittaa algoritmisiin järjestelmiin, jotka koodaavat tietoja lukemattomaan muotoon, joka tarjoaa yksityisyyttä. Vastaanotin käyttää avainta salauksen purkamiseen ja palauttaa sen alkuperäiseen muotoonsa. Jälleen Bingo Vega käyttää alan standardin salaustekniikkaa, samanlaista turvallisuutta kuin verkkopankkipalvelut suorittaessasi. Salaus on tärkeä tietojen säilyttämiseksi turvallisesti ja haitallisten muiden tahojen käsistä.

Kuka on Bingo Vega -teknologiakumppani?

Bingo Vega on Thawte, johtava maailmanlaajuinen varmentaja. Thawteen SSL-koodeja ja digitaalisten sertifikaattien allekirjoittamista käytetään maailmanlaajuisesti palvelimien suojaamiseen, tietojen salaamiseen, käyttäjien tunnistamiseen, yksityisyyden suojaamiseen ja verkon identiteetin varmistamiseen tiukkojen todennus- ja varmennusprosessien avulla. Kun näet Thawte-tiivisteen sivusi alareunassa, voit olla rauhallinen tietää, että kaikki tiedot ovat turvallisia. [Alkuun]

BingoMania on ollut amerikkalaisten ja kanadalaisten bingo-fanien menoa kahdelle koko vuosikymmenelle ja kun olet nähnyt satunnaisia ​​erilaisia ​​pelejä, jackpotteja, erikoistapahtumia, kampanjoita ja uskollisuuspalkintoja, voit nopeasti ymmärtää miksi.

Olitpa etsimässä käsiäsi mehukas jättipotti, kun olet käpertynyt kotiovellesi sohvalla tai toivottavasti koukkuilla täyden talon palkinnon suuren baseball-ottelun aikana, voit nauttia parhaimmista BingoMania: n lähtö-, videopokeri-, pöytäpelejä, arpajaispelejä ja online-bingopelejä pöytiä, kannettavia tietokoneita, matkapuhelimia ja tabletteja.

Tähän mennessä olemme kotona yli miljoona pelaajaa, joista osa on noussut skyrocketiin BingoMania Hall of Fame -kilpailussa. Esimerkiksi, Candyapple777 otti kotiin 10 000 dollaria, kun hän pelasi yhden suosituimmista jackpot-kisoista tkboyce osui massiiviseen voittoon lähes 13.000 dollaria yhdessä meidän palkittu bingo huonetta.

Joten, jos haluat tulla yhdeksi seuraavista suurista voittajista, on aika löytää lisää erilaisia ​​tarjoamistamme bingopelejä ...

Tyypit bingopelejä voit pelata BingoMania:

 • Taattu aka Kiinteät potit;
 • Haalarit, alias Blackouts;
 • Fair 'n' Square;
 • Ilmaisia ​​pelejä;
 • Hyppypotit;
 • 4-osaiset pelit;
 • 3-osaiset pelit;
 • 2-osaiset pelit;
 • 2.hdosta Pelit

Bingo Manian kautta voit nauttia verkon suurimmista käteisbingoista kotona tai muualla. Seitsemän ainutlaatuista huonetta ja vähintään kahdeksan peliä per huone tunnissa, on aina sähköistää tapahtuma, johon voit osallistua.

Luonnollisesti me tiedämme, että monet teistä arvostavat edullisuutta, ja siksi tarjoamme avokätistä apua ilmaisista ja halvista peleistä, jotka auttavat säästämään rahaa ja samanaikaisesti lisäävät voittoasiakkaitasi. Joten, pidä silmällä erikoisista kuukausittaisista kampanjoistamme, joissa voit usein löytää lyömätöntä ilmaisen bingo-tarjouksen hyödyntääksesi. Lisäksi budjetoidut timanttisi ja nikkelipelit antavat sinulle mahdollisuuden vielä enemmän bang for your buck.

BingoManian vertaansa vailla olevien sivu- ja mini-pelien valikoima tarkoittaa sitä, että sinulla on myös mahdollisuus saada lisää palkintoja pelaamalla bingo-huoneissamme.

BingoMania-sivustolla löydät joitain web-sivujen suurimmat suojapelit Money Pot Roomissa. Money Pot Room -huoneessa on suupalaava valikoima jackpotteja, mukaan lukien $ 25,000, $ 15,000 ja $ 10,000 takit. Voisitteko olla seuraava jättipotin voittaja? Ainoa tapa selvittää on sukeltaa!

Teemahuoneet kaikkiin makuun ja vaatimuksiin

Voit pelata erilaisia ​​teemoja ja ainutlaatuisia online-bingopelejä jokaisen päivittäisen istunnon aikana.

Loony Bin on meidän standardi 75-pallo huone, jossa voit noutaa kortteja niin vähän kuin 25 ¢ jokaisen pelaamalla palkintoja jopa 10.000 dollaria. The Nut House Room tarjoaa yhtä jännittäviä palkintoja super-low -korttikustannuksissa. Mutta se ei ole kaikki! BingoMania-jäsenenä voit myös käyttää erityistiloja, kuten juhlatilaa, jossa tarjoamme ilmaisia ​​bingo-istuntoja tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Jos olet yökyöpeli, varmista, että vierailet meidän Naughty & Nice and Pajama Huoneet hämmästyttävä hauskuus ja juorut, ja saatat vain saada herätä seuraavana aamuna ja voittaja virkistää kasvoillesi.

Ei Networked Games = Lisää palkintoja BingoMania-jäsenille

Toisin kuin monet muut online-bingo-sivustot, mikään huoneistamme ei ole verkottunut, mikä tarkoittaa, että kadehdittava palkintomallimme myönnetään vain uskollisen yhteisön jäsenille. Se tarkoittaa myös, että sivustomme on kodikas tunnelma, mikä tarkoittaa, että on olemassa enemmän mahdollisuuksia ystävyyden muodostamiseen elämään.

Älä missitse peliä mobiilisivustolla

Puffin Browser -sovelluksen ansiosta voit kirjautua tilillesi ja kirjoittaa minkä tahansa huoneeseesi iPadin tablet-laitteen tai älypuhelimen kautta. Lue lisää puhelimen soittamisesta.

Täällä Amerikassa ja Kanadassa numero yksi online-pelisivusto, voit pelata useita reaaliaikaisia ​​bingopelejä samanaikaisesti, ostaa pre-buy kortit tuleville peleille ja osallistua hauskoihin chat-pelejä saadaksesi mahdollisuuden ansaita ylimääräisiä ilmaisia ​​palkintopalkintoja kollegoillesi. Meillä on myös hyödyllistä tietoa bingo-aloittelijoille, jotka haluavat tutustua kaikkiin lingoihin ja sääntöihin sekä saada vinkkejä siitä, miten olla hyvä pelaaja.

Joten, mitä sinä odotat? Jos olet innokas kokea online-bingon jännitystä ja voittaa suuria rahapalkintoja, varmista, että kirjaudut tänään tullaksesi välittömäksi osaksi hullua yhteisöä, joka elää, hengittää, syö ja nukkuu bingossa. Älä unohda, voit vaatia 30 dollaria ilmaiseksi ilman mitään ostoksia, kun olet liittynyt BingoManiaan tänään!

Ilmainen bingopelejä FreeBingo.fi-sivustolla

Liity FreeBingoon tänään päästäksesi välittömästi kaikkiin ilmaisiin bingopeleihimme ja osallistumaan päivittäisiin palkintotapahtumiimme.

Tapahtuma: Ilmainen bingo

Katso tietoja aukioloajoista

Ilmainen kolikkopelit eivät ole yhteensopivia tämän laitteen kanssa. Kirjaudu sisään tietokoneen tai kannettavan tietokoneen avulla

 • 10.00 - 11.00
 • 17.00-18.00
 • Kello 22.00 - 23.00

 • Amazon-tositteita
 • hajuvedet partavedet
 • Sähkötavarat
 • DVD-levyjä ja CD-levyjä
 • Koti Puutarhatarvikkeet
 • Branded online-bingo-kauppatavarat
 • Huone aukeaa klo 17.30
 • Turnaus alkaa klo 18.00
 • Turnaus päättyy: kello 19.00
 • Huone sulkeutuu klo 7.10

Bingon pelaaminen on yksi suosituimmista harrastuksista Isossa-Britanniassa ja nyt, kun ilmaiset bingopelit ovat saatavilla verkossa, pelaaminen on helpompaa kuin koskaan. Useimmat bingopelaajat haluavat pelata UK bingoa kodin mukavuudesta.

Onko vapaa bingopelejä todella olemassa?

Lyhyt vastaus tähän kysymykseen - kyllä. Ilmainen bingopelejä pelataan tuhansia ihmisiä Isossa-Britanniassa joka päivä. Vapaan bingo-pelin avulla emme välttämättä tarkoita nollakustannuksia sisältäviä bingo-lippuja, jotka voisivat antaa sinulle voitot todellisessa rahassa. Vaikka bonukset ja erikoistarjoukset ovat viileitä, jotkut muut online-bingon esiintymät ovat erittäin lupaavia kertoimia.

Yksi ensimmäisistä asioista, kun pelaat kaikkia ilmaisia ​​bingopelejä, on punnita mahdollisuuksiasi. Harkitse lippukustannuksia, tarjolla olevia palkintoja, pelitilaa ja pelaajien lukumäärää. Et halua pelata huoneissa, joissa paljon pelaajia on läsnä, paitsi jos jackpot on todella korkea.

Mistä löytää ilmaisia ​​bingopelejä?

Hyvä alku on Ericsin ilmainen bingo-sivusto. Siellä löydät paljon bonuksia ja tarjouksia, jotka kirjaimellisesti tarjoavat ilmaisen bingon pelata omalla ajalla. Tarjoukset vaihtelevat 5 € talletusbonusta BGO: sta 700% talletusbonukseen Zinger Bingossa, kun taas Wink Bingo pyytää 900 € maksutta. Tarkista tämä luettelo yhdistelmästä, joka sopii tyyliisi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 + = 26

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map