paras ei talletus bingo

paras ei talletus bingo

Liity nyt ja saat Ј20 ilmaista talletusta ei vaadita!

Free No Deposit Bingo -ohjeita

* Tilin luomisen jälkeen pelaaja voi siirtyä bingotyyppeihin ja valita minkä tahansa parhaiten käytettävissä olevista.

* Ennen kuin aloitat bingon pelaamisen ilman talletusta, sinun on myös tilattava tarjous ja sitten olet hyvin lähellä alkuperäisen pelin aloittamista.

* Ole varovainen valita oikea kategoria online bingo kuin määrä voittaa rahaa sekä bonukset vaihtelevat tyypistä toiseen.

Kuinka pelata bingoa tällä palvelulla?

2. erinomainen tapa ansaita rahaa rahapalkintojen muodossa.

Tässä luetellaan muutamat jäljellä olevat bingo-sivustot, joilla ei ole talletustarjousta, jonka avulla pelaajat voivat kokeilla pelejä ennen niiden tallettamista. Jos et ole koskaan pelannut online-bingoa ennen kuin ei ole talletustarjousta tai ilmainen rekisteröitymisbonus, se on hyvä tapa aloittaa ja katsoa, ​​onko se sinulle.

£ 5 Ei talletusta 300% talletusbonus

Costa Bingo on Ignite / Mandalay Media -ryhmän suurin, vilkkain ja epäilemättä paras bingo-sivusto. Se on perjantai-iltana 10 000 euron suuruinen jackpot-peli tallettajille (tämä on nyt liukuva jättipottipeli, mutta silti kannattaa osallistua kun liput ovat ilmaisia). Jos olet Dragonfish bingo -alustan fani, Costa Bingo on varmasti sivusto, jolla voit tarkistaa (jos sinulla ei vielä ole tiliä). Lue lisää.

* 5 € bonusraha vain 18+ uudelle pelaajalle, jotka tarjoavat voimassaolevan debit- tai luottokorttitiedot. 8x bonusrahastojen panostusvaatimus (£ 40) on täytettävä ennen lunastusta. 300% Tervetuliaisbonus, joka saa vain 18 uutta pelaajaa ensimmäisellä talletuksellaan. Min. dep. £ 5. Max. bonus 30 €. Panostusvaatimus 4x talletuksesta ja 4x bonusrahastoista on täytettävä ennen lunastusta. Bonusrahat, jotka ovat voimassa ainoastaan ​​bingo-peleissä. TC -sovelluksia sovelletaan.

25 Ei talletusta Talleta £ 10- £ 20, Hanki 200% Bingo Bonus, 100% Slot Bonus 25 bonuspyöräytystä

Quid Bingo on upouusi Dragonfish bingo-sivusto, jossa on tervetullut tarjous, joka sisältää bingobonuksen, slot-bonuksen ja bonuspyöräytykset. Se on tärkein Dragonfish-verkko ja siinä on valikoima 75 ja 90 pallohuonetta, joihin kuuluu ilmainen bingo ja päivittäin jättipottipelejä. Nimestä huolimatta useimmat liput ovat paljon halvempia kuin £ 1! Lue lisää.

* Uusi asiakastarjous. TCs Apply. 18+. Pyydä Gamble vastuullisesti.

£ 5 Ei talletusbonusta Talleta £ 20, Hanki £ 32 bingo bonus

32Red Bingo on Microgamingin bingo-sivusto, jolle on myönnetty jännittävä uusi uudelleensuunnittelu syksyllä 2017, jossa on uusi upouusi TV-solmio bingo-huone - Ant ja Dec's Saturday Night Takeaway. Lue lisää.

* Uusi asiakastarjous. TCs Apply. 18+. Pyydä Gamble vastuullisesti.

£ 5 Ei talletusta 100% Bingo / Slots Bonus

mFortune Bingo tarjoaa jotain melko erilaista kuin tavallinen bingo-kokemus. Yhdistynyt kuningaskunta on säännelty alusta alkaen, matkapuhelinverkko ja rekisteröidyt matkapuhelimesi kautta lähetettävän salasanan avulla, mutta voit myös soittaa tietokoneellasi tai iPadilla. Mobiili bingo -sovellus asennetaan linkin kautta, joka lähetetään tekstillä. Lue lisää.

* Uusi asiakastarjous. TCs Apply. 18+. Pyydä Gamble vastuullisesti.

Lucky Pants Bingo Daub Alderney

£ 5 Ei talletusbonusta 20 ilmaiskierrosta, 300% talletusbonus 100 ilmaiskierrosta

Lucky Pants Bingo on sisko-sivusto Kitty Bingoon ja niillä on monia samoja promos- ja bingohuoneita. Jos jotain on, Lucky Pantsin kampanjat ovat hieman enemmän kohti lähtö-ja saapumisaikoja kuin Kittessä, slot-bonuksilla ja ilmaiskierroksilla sekä bingo-bonusten sijaan. Seurat ovat Daub Alderneyn omia lähtö- ja saapumisaikoja, kuten Cutie Fruits ja Lady Luck Deluxe, sekä klassikoita muista tarjoajista, kuten IGT, Microgaming, Play'N'Go ja NetEnt. Lue lisää.

* Uusi asiakastarjous. TCs Apply. 18+. Pyydä Gamble vastuullisesti.

£ 5 Ei talletusta 500% talletusbonus (enintään 50 €)

Deep Sea Bingo on Dragonfish-bingo-sivusto, jossa on hauska merenalainen teema, jonka ihmiset ovat tuoneet mukanasi Costa Bingon ja sisaryritysten takana. Se on tavallinen ei-talletussummamäärä ja antelias tervetuliaisbonus, jota olemme odottaneet tästä ryhmästä. Mikä on erilainen tästä käynnistämisestä on, että sen sijaan, että he olisivat omalla erillisellä verkostollaan Costa ja muiden kanssa, Deep Sea Bingo on tärkein Dragonfish-verkosto ja pääsee näin kaikkiin tarjouksiin. Lue lisää.

* Uusia pelaajia vain 18+. Kerran per koti. Rekisteröidyn voimassa olevan debit- / luottokorttitiedot vaaditaan 5 £ bonuksen saamiseksi. Bonus on panostettava x4 ennen kuin se voidaan ottaa ulos. Ennen 1. talletusta syntyneet voitot voidaan maksaa jopa 1000 puntaa kohden. Ennen ensimmäistä turnauspyyntöä sovelletaan peruuttamista koskevia rajoituksia. Yleiset sivustokyselyt koskevat. .

£ 5 Ei talletusta 300% talletusbonus (enintään 60 €)

Sweet Shop Bingo on Dragonfish-bingo-sivusto, joka, kuten sisko-sivustonsa Deep Sea Bingo, tulee ihmisiltä, ​​jotka toivat sinut Costa Bingo. Sweet Shop Bingo on tärkein Dragonfish-verkosto, eikä sillä ole yhtään bingohuonetta tai kampanjoita, jotka ovat yhteisiä Costaan, mutta mitä sillä on, on ryhmän Diamond Club VIP -järjestelmä (eikä myöskään Dragonfish-kuukausittaisen uskollisuussuunnitelman sijasta). Timantit ovat siirrettävissä ryhmien välillä, joissa pelaajalla on rahastoitu tili ja joka voidaan lunastaa bonuskoodeista, bonuksista, ilmaispyöräytyksistä, tavaroista ja jopa iPadista (vaihtoehdot riippuvat VIP-järjestelmän tasosta). Lue lisää.

* Uusia pelaajia vain 18+. Kerran per koti. Rekisteröidyn voimassa olevan debit- / luottokorttitiedot vaaditaan 5 £ bonuksen saamiseksi. Bonus on panostettava x4 ennen kuin se voidaan ottaa ulos. Ennen 1. talletusta syntyneet voitot voidaan maksaa jopa 1000 puntaa kohden. Ennen ensimmäistä turnauspyyntöä sovelletaan peruuttamista koskevia rajoituksia. Yleiset sivustokyselyt koskevat. .

£ 10 Free Bingo -lippuja Talleta £ 10 - £ 100, Hanki 100% Bingo Bonus 400% Bingo-lippuja

Ensi silmäyksellä voisimme erehtyä Tervetuloa bingoa varten mukavasta bingo-sivustosta. Tervetuliaispalvelu on ehdottomasti viihtyisä kokoinen, jossa on kolme antelias tarjousta ensimmäiseltä kolmelta talletukselta. Kampanjat-sivun esittely muistuttaa miellyttävää tyyliä. Se on todellakin jotain pikemminkin luokiteltua - Dragonfish -verkkosivustolla, jossa on vaikuttava joukko extrat, mukaan lukien yksinomaiset päivittäiset, viikoittaiset ja kuukausittaiset jättipottipelit, avoin ilmainen bingo-huone joka ilta, päivittäinen sisäänkirjautumisbonus ja ylimääräiset tarjoukset Facebook-sivullaan ja sähköpostitse. Lue lisää.

* Uusi asiakastarjous. TCs Apply. 18+. Pyydä Gamble vastuullisesti.

20 Ei talletusbonuskierrosta 100%: n lähtö- ja saapumisbonus aina £ 100 asti

Give Back Bingo on hyväntekeväisyyspokeri Daub Alderneyn alustalle (jota myös käyttävät Kitty Bingo ja sisaryritykset), joka käynnistettiin joulukuussa 2016 Stride Gamingin tytäryhtiöllä ja on nyt tuotu taloon. Sen sijaan, että se liittyy tiettyyn hyväntekeväisyyteen, tai käyttää sitä tiettyyn hyväntekeväisyysjärjestön lukuun, se käyttää kuukausimuodon hyväntekeväisyyttä, ja ehdoissa määritellään vähintään 500 euron lahjoitukset. Lue lisää.

* Uusi asiakastarjous. TCs Apply. 18+. Pyydä Gamble vastuullisesti.

Bingo-sivustoilla, joissa ei ole talletusbonusta, voit aloittaa pelaamisen (ja mahdollisesti voittavan) bingon ilman, että sinun on talletettava rahaa. Tämä voi olla erittäin hyödyllinen niille uusille online-bingoille, jotka eivät ehkä ole varma, että he pitävät siitä tai jotka ovat kyllästyneet nykyiseen bingo-sivustoonsa ja haluavat yrittää jonnekin muualta ilman sitoutumista.

Jotkut bingo-sivustot antavat sinun pelata talletusbonusta jossakin vapaassa bingo-huoneessa muutaman päivän ajan rekisteröinnin jälkeen, mutta elokuun 2017 loppuun saakka (kun uusia bonuksia koskevia verosääntöjä sovellettiin) oli paljon tavallista, ettei talletusbonusta ollut tarjotaan joko tämän tai sen sijaan. Ei talletusbonuksia ole olennaisesti rahaa pelaamaan sivustolla, ja kun voitat oikeita rahaa, et todennäköisesti pysty poistamaan sitä, ellei talletat ja pelaa sivustolla.

Jackpot Cafe tarjoaa 20 € ilmaisen bonuksen, jota voidaan käyttää joissakin lähtöpaikoissa (enintään 20 kierrosta) sekä bingossa. Sinun on kuitenkin ladattava ohjelmistot, voitot maksetaan € 30, kun teet ensimmäisen talletuksesi (joka on kuukauden sisällä rekisteröinnistä), niitä voi siirtää vain bingo-bonuksena (joka sisältää 3x panostusvaatimuksen ) ja alkuperäinen £ 20 bonus poistetaan tuolloin. Samanlainen kauppa on tarjolla King Jackpot ja Jackpot Liner.

Mandalay Media / Ignite bingo-sivustoja

Useimmat, mutta ei kaikki Ignite-bingo-sivustot, jotka ovat Dragonfish-virtaa, tarjoavat ilmaisen £ 5-sisäänkirjautumisbonuksen, mutta pääsy melkein moniin heidän peleihinsä ja kampanjoihin rajoittuu tallettajille. Bonuksena on 8 x panostusvaatimus.

Microgamingin bingo-sivustot olivat kuuluisia niiden talletuksille, jotka eivät ole talletuksia, mutta ne ovat kauan kauempana kuin 32Red Bingo. Suuremmat talletusbonustarjoukset ja paremmat tarjoukset ovat saatavilla muissa Microgamingin bingo-sivustoissa, mutta 32Red-tarjous on hyödyllinen, jos haluat vain kokeilla Microgamingin bingo-tuotetta.

Voit kokeilla Stride / Daub-bingo-alustaa tekemättä talletusta, kohde on Lucky Pants Bingo. Ei talletusta bingo-bonusta tulee 100 vapaa bingo lippua käytettäväksi 5p bingopelejä (enintään 4 per peli) ja siellä on myös ei talletusta ilmaisia ​​pyörii tarjota.

Nämä tarjoutuivat tarjoamaan talletusbonuksen (sen jälkeen, kun luotto- tai maksukortti on vahvistettu heidän kanssaan) korkeintaan 20 puntaa. Voittoja tästä ei voitu peruuttaa myös panostusvaatimuksen täyttämisen jälkeen; kun teit ensimmäisen talletuksesi, he voisivat siirtää eräänlaiseksi bonukseksi, mutta heidät rajoitettiin 50 euroon tai 100 prosenttiin talletuksen arvosta, jos se oli vähemmän. Kodikas on nyt korvannut talletusmahdollisuuden ilmaisella bingo-huoneella - pelaajat saavat 7 päivän kuluttua kortin validoinnin jälkeen ja toisin kuin toisissa huoneissa, joissa on pelejä, jotka ovat käynnissä koko päivän ja koko yön. Uusien huoneiden voitot ovat saman siirrettävän säännön alaisia ​​kuin aikaisemmin sovellettu ei talletusbonukseen - mutta enimmäismäärä on nyt £ 20 sijasta £ 50.

Virtue Fusion-bingo-sivustot satunnaisesti kokeilivat talletusbingo-tarjouksia uusille pelaajille, mutta nämä harvoin kesti kauan kuin Virtue Fusion -alusta on niin tunnettu, että kenenkään kovaa tarvetta ei juuri tarvitse kokeilla ennen ostoa. Virtue Fusion / Playtech-sivustot eivät tarjoa talletusbonuksia tänä päivänä on antaa 5 tai 10 euron ilmaiset bingo-bonukset uusille ja nykyisille pelaajille yhtäaikaa 1 puntaa kohti jokaisella erällä, joka on voimassa vain 24 tuntia . Uusien pelaajien Virtue Fusion -standardin mukaan 7 päivän maksuton talletusbonus on käytettävissä bingobonuksena palkinnoina, ja se tarjoaa mahdollisuuden voittaa huomattavia summia bingobonusta, jos käytät paljon aikaa ilmaisessa huoneessa ensimmäisenä muutama päivä.

8 Ballin omistamat bingo-sivustot tarjoavat usein jonkinlaisen talletustarjouksen riippumatta siitä, ovatko ne Dragonfish, Cosy tai Virtue Fusion. Tämä tuli olemaan mysteeribingo-bonuksen muodossa, mutta nykyään se on todennäköisesti ilmaisia ​​pyörii. Kun voitot voidaan lopulta vetää pois, näiden sivustojen panostusvaatimukset ovat yleensä melko jyrkempiä kuin muualla.

Muut talletustarjousmuodot

Olemme nähneet muutamia niistä äskettäin, jotkut näyttävät kuin talletus bingo tarjoaa aluksi, mutta osoittautuu olevan jotain erilaista.

 • Ilmainen bingo-lippuja. Alunperin näistä tarjouksista kaikki liput olivat vain yhdestä pelistä. Mikä vielä pahempaa, joissakin tapauksissa sinun tarvitsee olla huoneeseen, kun peli pelattiin lippujen ollessa voimassa. Joten lähellä kuin houkutteleva kuin säännöllinen bingo bonus tarjous sitten! Tämäntyyppinen tarjous on kehittynyt vuoden 2017 aikana ja ilmaiset lipput tarjotaan no-bonus Real Bingo -verkosta viisi päivittäistä peliä ja kuukausittainen peli.
 • Kolikkopeli. Tämäntyyppisellä bonuksella on aina paljon suurempi panostusvaatimus kuin bingobonus. Jos nämä ovat kiinnostavia, käy meidän ei talletuspaikkojen sivua.
 • Ilmaiset kierrokset - tietyllä aikavälillä tai aikaväleillä. Tällöin on tärkeää tarkistaa, minkälainen panostusvaatimus olisi voitoista, koska se on tavallista, että heidät maksetaan lähtö- ja saapumisbonuksena. Muita asioita, joilla voit katsella ilmaiskierroksia, on, että niillä on usein hyvin lyhyt voimassaoloaika (joskus alle 24 tuntia) ja että niillä voi olla yläraja siitä, mitä niistä voi saada.

Ei talletus bingo tarjoaa poikkeuksetta tulevat käyttöolosuhteita ja välttää pettymyksen sinun pitäisi aina tarkistaa nämä huolellisesti Ennen rekisteröitymistä. Voisi esimerkiksi olla rajoitettu valikoima pelejä, joihin bonus on voimassa. Useimpien sivustojen osalta voittoja ei voida peruuttaa ilman todellista rahan tallettamista, ja jos jotkut sivustot poistavat lainkaan, kaikki jäljellä olevat bonusrahat voidaan peruuttaa.

Ei talletusbonuspaikkoja - maaliskuu 2018

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Vain harvat bingo-sivustot ovat yhtä vakiintuneita ja niillä on niin hyvä maine kuin Costa Bingo. Tämä teollisuuden heavyweight ei ainoastaan ​​tarjoa sinulle 5 € maksutta pelattavaa käteistä, ei talletusta, mutta ne tarjoavat myös alan, joka voittaa 300% ensitalletusbonuksen, antaen sinulle £ 40 pelata vain 10 € talletuksella. Samoin sivusto on täysin mobiiliyhteensopiva, siinä on ilmaisia ​​bingopelejä, joissa on käteispalkintoja 24 tuntia vuorokaudessa ja jossa on joitain vaikuttavia suuria jackpotteja, joita et löydä muualta. Joten jos et ole vielä pelannut Costaa, miksi et käydä nyt läpi meitä ja vaadi 5 €: n ilmaisen bingo-kassan saldon ja 300% uuden pelaajan bonuksen. Et löydä paljon parempaa arvoa kuin!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Lucky Pants on hiljattain muuttanut uuden pelaajan tarjouksen. Rekisteröidy tänään ja saat 5 puntaa ilman talletusta vaaditaan, plus 20 ilmaiskierrosta lähtö- ja saapumisaikasi. Sivusto on uusinta tekniikkaa, joka käynnistettiin vasta viime vuonna, ohjelmisto on uskomattoman hyvä, palkinnot ovat fantastisia ja pelivalikoima on huippuluokkaa. Ei vain saat £ 5 ilmaiseksi talletus vaaditaan, ei kortin tiedot tarvitaan, mutta voit käyttää rahaa kuitenkin haluat sivustolla. Jos olet onnekas, voit myös pitää voitot yhtä hyvin. Tee ensimmäinen talletus tänään ja palkitaan 300%: lla uudella pelaajalla & 100 ylimääräistä ilmaiskierrosta.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Tarjoaa alan johtavan Dragonfish-ohjelmiston ja alan ammattilaisen Cassava Enterprisesin lisensoimalla Sing Bingo ei pelkästään tarjoa erinomaista pelikokemusta, mutta ne tarjoavat myös uskomatonta arvoa, jota et löydä muualta. Yksinkertaisesti rekisteröidy nyt ja pyydä pääsy rajoittamattomia ilmaisia ​​pelejä ilman talletus vaaditaan, jossa voit voittaa pienet £ 1 ja £ 2 jackpot palkinnot. Ei vain, että on myös 300% ottelupalkkio, jota vaaditaan jopa 60 puntaa. Lisää siihen, sivustolla on runsas pennypelien tarjonta, suurilla rahapalkinnoilla, ja niillä on joitain alan suurimpia jackpotteja, joissa voitat jopa 2500 puntaa!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Fancy Bingo on uusi, vuodelta 2017 uudistettu, saman yrityksen, joka vastaa Costa Bingo, Sing Bingo ja City Bingo käynnistämisestä, sellaisenaan, voit olla varma siitä, että sinulla on hyvä pelikokemus ja tietenkin myös runsaasti ilmaisia ​​pelejä. Aloita tänään ja saat rajattomasti ilmaisia ​​pelejä ilman talletusta, jossa voit voittaa runsaan £ 1 ja £ 2 jackpotin. Yhden talletuspelien käyttöoikeuden lisäksi sinulla on myös 300% ylimääräinen ylimäärä, kun rahoitat tilisi ensimmäisen kerran vähintään 5 GBP. Sivustolla on myös runsaasti 1p-pelejä, taattu jackpot-bingo ja progressiiviset jackpot-lähtö. Kun motto "Pelaa pieni, voita iso" tämä sivusto on syytä katsoa!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

City Bingo on itse ilmoitettu "maailman huikein" bingo-sivusto, joka antaa sinulle mahdollisuuden pelata ilmaisia ​​bingopelejä päivällä ja yöllä. Liity nyt ja saat välittömästi rajoittamattoman ilmaisen pelien käytön ilman talletusta. Tee ensimmäinen talletus tänään ja ylimääräinen 250% lisätään tilillesi arvoon £ 50. Yhdessä bingon kanssa City tarjoaa myös pöytäpelejä ja lähtöaikoja, ja progressiiviset jackpotpalkinnot, jotka ovat jopa 30 000 puntaa, voitetaan huippupisteissä kuten Fluffy Favorites. Sivusto on myös täysin mobiiliyhteensopiva, joten voit pelata älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi sekä liput alkavat 1p: stä, mutta se ei riko pankkia pelaamaan!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Aloita Now Bingon kanssa ja saat 7 päivän ilmaisia ​​bingo-pelejä, eikä mitään talletusta tarvita! Saadaksesi pääsyn, sinun tarvitsee vain lisätä voimassa olevat korttitiedot ja mennä pois. Kun olet sisällä, saat 12 ilmaista bingo-lippua jokaiseen peliin Free Roomissa. Ensimmäisen viikon aikana maksetaan yhteensä £ 3000 bonuskassan, josta voit voittaa osuuden. Tämän hämmästyttävän tarjouksen lisäksi sinulla on välittömästi oikeus 300 prosentin bonukseen, joka on enintään 120 euroa ylimääräisessä ilmaistilassa. Joten, mitä sinä odotat? Nauti nopeatempoisesta bingosta ja suurista jättipotteista tänään!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Ota askel taaksepäin Rewind Bingossa ja vaadi ilmaisia ​​pelejä ilman talletusta. Aloita nyt ja tuoda legwarmers ja leotard online-bingo matkan eliniän! Uudet pelaajat saavat myös palkitsevan 300% bonuksen, joka on enintään 60 euroa ylimääräistä pelattavaa rahaa. Muita etuja ovat pääsyn penniin, enintään 30 000 puntaa edeltävät paikat ja täydellinen mobiilikäyttöinen yhteensopivuus. Ilmaiset pelit ovat avoimia sekä rahoittajille että rahastoimattomille pelaajille, joten voit katsoa ympärillesi ja pelata pelejä ilman luottokorttitietoja.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Kingdom Of Bingo on uusi no deposit bingo sivusto, joka antaa sinulle pääsyn rajoittamattomia ilmaisia ​​pelejä £ 1 ja £ 2 jackpot palkinnot. Pelaa nyt ja voittaa oikeita rahaa palkintoja käyttämättä penniäkään! Muita aloitusperusteita ovat 300% ensitalletusmahdollisuus, jonka arvo on jopa 60 euroa ylimääräistä. Saat myös pääsyn täydelliseen Cassava / Dragonfish-pelipakettien sarjaan, päivittäisiin 1p-pennypeleihin, joissa on 50 € palkintopotit, täysi älypuhelin ja tablet-yhteensopivuus sekä jättiläinen viikottainen jättipotti, jonka arvo on 13 000 puntaa. Joten, mitä sinä odotat? Ota matkan ajassa taaksepäin tänään ja liittyä prinsessa Penny (sivuston maskotti) bingo matkan eliniän!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Pelaa Landmark Bingoa tänään ja hae hauska matka pääkaupunkiin katsellen Lontoon suurimpia maamerkkejä! Sivusto antaa sinulle 7 päivän ilmaisia ​​bingopelejä heti kun kirjaudut sisään ja tarkistat maksutavan. Ensimmäisellä viikolla voit pelata rajoittamattomia pelejä, joissa on 12 korttia jokaiseen peliin. On 3000 € bonuspalkkiota, josta voit voittaa oman osakkeen. Voit myös hakea 30 € talletusbonuksen, kun lisäät tiliisi vain £ 10 ja lisäksi muita hienoja kampanjoita, kuten cashback, uudelleenlataustarjoukset, taatut jackpotpelit ja paljon muuta.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Heitä taika-jengi ja pääset Wish Bingoon tänään ilmaiseksi bingopelejäsi varten. Uudet pelaajat saavat myös 250%: n tervetuliaisbonuksen, joka on enintään 50 puntaa ylimääräisissä rahastoissa. On mahdollista pelata ilmaista bingoa ja pelit ovat avoimia kaikille pelaajille, jotka eivät ole rahoja ja rahoitetaan samalla pienillä £ 1 ja £ 2 palkinnoilla. Verkkosivusto käyttää Dragonfish-ohjelmistoa, ja se on powered by Cassava Enterprises, joten voit olla varma turvallisesta pelaamista ympäristöstä, joka on täysin säännelty ja lisensoitu Yhdistyneessä kuningaskunnassa. 24/7-bingo-pelien ja kolikkopelien lisäksi on olemassa valtavia palkintoja, joilla voitetaan taatut jättipottipelit ja progressiiviset jackpot-paikat.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Monkey Bingo on kaupungin huonoin bingo sivusto! Tarjoamalla kaikille uusille pelaajille ilmaiset pelit, plus 250% ylimääräistä, kun päätät tehdä ensimmäisen talletuksesi, se on todella pelata! Sivusto itse on ilo käyttää, ja rekisteröinti kestää vain muutaman minuutin. Saat välittömän pääsyn täydelliseen sarjaan ilmaisia ​​bingopelejä, joissa on todellisia käteispalkintoja. Muita uskomattomia liittymisnäkökohtia ovat muun muassa täydellinen mobiilikäyttöinen yhteensopivuus, ilmainen pääsy "£ 10k Free Banana" -tapaan, jonka olet arvannut, on jättimäinen 10 000 puntaa sekä runsaasti penny bingo-pelejä ja muita tuottoisempia ilmaisjaksoja.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Rekisteröidy Buttercup Bingoon tänään ja saat välittömästi 7 päivän ilmaisen bingo-käytön, kun tarkistat maksutavan. Kun olet tehnyt niin, voit pelata rajoittamattomia ilmaisia ​​pelejä ja voittaa osan 3000 euron bonusta. Tarjolla on palkitseva ilmainen pelitarjous, joka on kelvollinen talletusbonus. Tee ensimmäinen talletus vähintään 10 € ja saat 300%: n ottelupalkin, jonka enimmäiskorko on 120 euroa. Sen lisäksi on paljon kannattavia kampanjoita, kuten £ 10k liukuva jackpotpeli, BOGOF ja Penny-pelit sekä paljon muuta!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Jos olet jonkun suuren rahapokerin ja halvan bingo-pelin jälkeen, Play2Win voisi hyvin olla sivusto sinulle. Rekisteröi tilisi tänään ja saat heti 7 päivää ilmaisia ​​bingopelejä. Voit myös saada £ 30 bonuksen, kun vietät vain 10 € sivustolla, sekä runsaasti hyviä tarjouksia, lähtö pelejä ja bingo pitää sinut tulevat takaisin enemmän. Oikealla rahapelillä, jotka alkavat vain 1 pisteestä, sekä runsaasti BOGOF-pelejä ja takuupotituksia, on olemassa runsaasti syitä rekisteröitymiseen täällä. Oletko valmis Play2Winiin? Selvitä nyt, jos on onnenpäiväsi!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Bingo Bytes saattaa olla tärkein sivuston ympärillä, joka palvelee herkullista 7 päivän ilmaista pelitarjousta. Lisää siihen se tosiasia, että saat 30 € ylimääräistä lisäystä tiliisi, kun rahoitat sen 10 €: lla, olet varmasti voittaja. Sivusto on itsessään ruoka-aiheinen, sillä on suuri valikoima bingopelejä ja lähtö- ja saapumisajankohdat (sekä Microgamingin että Cozy Games -ohjelmiston avulla) ja ruokaa joitain ilmiömäisiä jackpot-palkintoja. Varo kuukausittaista £ 1000 -peliä, joka varmasti täyttää joitain onnekkaita pelaajia pankkitalletukselle. Voisiko se olla sinä? Päätä tänään ja nappaa riskittömät 7 päivän ilmaiset pelit!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Ilmaisilta pelituloilta, jotka on annettu ilmoittautumisen yhteydessä, plus 300% ylimääräisestä 60: stä ensimmäisestä talletuksestasi, on paljon lisäarvoa, kun aloitat Treasure Bingo. Joten nappaa aarrekarttasi, kauhasi, keihäs ja kompassi ja päätä tämän ylhäältä Dragonfish-powered-sivustolle etsimällä bingo- ja slot-jackpotteja. Mukavien rekisteröintiperheiden lisäksi pääset myös penniin peleihin, pelejä, joilla on taattuja palkintopotit jopa 2500 puntaa, täysin toimiva mobiiliversio ja paljon muuta. Sivusto on tuonut sinulle saman yrityksen, joka vastaa Costa Bingon käynnistämisestä, sekä Ison-Britannian Gambling Commissionn lisenssit Isossa-Britanniassa.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n + panostus koskee.

Rio Bingo ylpeilee siitä, että se on kaupungin uusin sivusto, joka tarjoaa ilmaisia ​​bingopelejä 24 tuntia päivässä todellisiin käteispalkintoihin. Tästä 100% suosittelee heitä! Muita hyviä syitä liittyä mukaan ovat 300% ylimääräinen bonus ensimmäisen talletuksesi, ylellinen mobiili bingo app sekä runsaasti tarjontaa Penny bingo pelejä, joilla on merkityksellinen käteisellä jackpot palkinnot. Se sanoi, sinun pitäisi varmasti tarkistaa "£ 10k Street Party" peli joka alkaa joka perjantai-ilta ja antaa pelaajille täysin ilmainen pääsy peli rahoitetuille pelaajille. Joten jos etsit hauskaa ei talletusbonusta, anna sinulle jännittäviä Brasilian karnevaalia, Rio Bingo kannattaa katsoa!

mFortune on loistava bingo-kohde niille teistä, jotka haluavat pelata liikkeellä. Ensin, sinua kohdellaan a £ 5 ILMAINEN talletusbonus, jonka avulla voit pitää voitot! Sitten ensimmäinen talletus kaksinkertaistuu! On enemmän kohteliaisuuksia paljastua - tarkista se! ...

Jos haluat pelata vapaasti, tarkista herra Spin, heillä on runsaasti pelejä, jotta voit kokeilla!

Napata 25 ei talletusta ilmaiskierrosta on Fluffy Too heti, kun olet liittynyt Big Tease Bingo! Voit jopa pelata bingoa ilmaiseksi ensimmäiseltä 3 päivältä jäsenenä. Siellä on vielä enemmän - ensimmäinen talletus saa 500% bonuksen! ...

Aikeissa £ 200 bonussummasta voittaa, kun valitset bingo-kohteen tämän vertailusivuston kautta.

Jos olet bingo-fani, joka haluaa kokeilla jotain uutta, pyydä maksutonta £ 5 PocketWinista aloittaaksesi ...

Nykyään markkinoilla on niin paljon erilaisia ​​bingo-sivustoja, että pelaajat voivat tuntea, etteivät he tiedä missä pelata. He voivat lukea loputtomia sivustojen tarkistuksia tai he voivat etsiä niitä, jotka tarjoavat heille mahdollisuuden pelata ilman talletusta. Liität näihin ei talletusta bingon sivustoihin, jotta voimme oppia kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää pelaamisesta heidän kanssaan.

Eri tyyppejä ei talletusbonusta

On monia tapoja pelata bingoa ilman talletusta ja eri sivustoilla on taipumus nojata tavalla tai toisella. Tässä on muutamia yleisimpiä tapoja, joita voit toivoa:

Nämä bonukset ovat yleisiä bingo-sivustoilla, tietyt verkostot, kuten Cozy Games, tarjoavat todennäköisemmin niitä kuin toiset. Nämä bonukset eivät välttämättä aina olekaan, mutta lainsäädännön muuttaminen Yhdistyneessä kuningaskunnassa voi muuttaa niiden saatavuutta.

Sinulle annetaan talletuksettomien bingobonus, kun rekisteröidyt sivustolla ja tilillesi on automaattisesti bonuspalkki. Jotkut sivustot pyytävät sinua syöttämään kortin tiedot ennen saat talletusbonuksen, mutta he eivät ota rahaa heiltä. Jos käytät aneWallet tai eVoucher, et ehkä voi saada bonusta.

 • Valitset pelit, joihin haluat pelata
 • Pelaajat voivat saada todellisen tunnelman aulasta ja ostaa lippuja
 • Näet pelien täydellisen luettelon
 • Kaikki pelit eivät ole avoinna
 • Kaikki, mitä voitat, riippuu panostusvaatimuksista

Vaihtoehtoinen tapa pelata talletusbonusta on etsiä sivustosta, jolla on uusi tai oppilashuone. Nämä löytyvät useilta sivustoilta ja sallivat vain yhden huoneen asetetuksi ajaksi.

Kun rekisteröidyt sivustolle, tarkista niiden kampanjat-välilehti tai aula, jotta löydät uuden huoneen. Jotkut sivustot vaativat tallettamista, mutta useimmat eivät vaadi tätä. Näissä huoneissa on chat-isäntä vastata mahdollisiin uusiin kysymyksiin ja joitain peruspeleihin. Sinulla on mahdollisuus pelata näissä muutamassa päivässä tai ehkä jopa viikossa joitain antelias sivustoja.

 • Jokainen pelaaja saa saman määrän lippuja, jotta se pysyy oikeudenmukaisena
 • Chat-isännät ovat tottuneet aloittelijoihin
 • Se on yksinkertainen tapa aloittaa pelaaminen
 • Voit pelata vain yhdessä huoneessa
 • Aikaraja on voimassa
 • Voitot yleensä hyvitetään bonuksina

Pelaa minkäänlaista ilmaista tai ei talletusta bingoa, joten voit varmistaa, että sinulla on hauskaa, kokeile sekä työtä, jota haluat. Molemmat ovat hyviä ja huonoja, joten sinun mieltymykset eroavat toisista pelaajista.

Ehdot ja edellytykset varoa

Kuten voitte odottaa, bingo-sivustot lisäävät ehtoja ja ehtoja ilmaiseen talletusbonukseen, jotta pelaajat eivät hyväksy heidän anteliaisuuttaan. Suosittelemme aina, että pelaajat pääsevät T: hen&Cs-osassa ensimmäinen sivustossa, jotta löydettäisiin hieno tuloste. Näitä ovat usein seuraavat:

 • Panostusvaatimukset - Jollei pelaat sivustolla, jossa ei ole minkäänlaisia ​​panostusvaatimuksia, et voi vetää voittoja bonuksista. Sen sijaan sinun on panostettava heitä tietty määrä kertoja, ennen kuin he siirtyvät oikeaan rahalliseen saldoosi.
 • Vähimmäissumma - On olemassa sivustoja, jotka edellyttävät, että sinulla on talletettava tietty määrä ennen kuin voit peruuttaa mitään. Tässä tapauksessa ei ole väliä, olisiko tyytyväinen panostusvaatimuksiisi, sinun on silti tehtävä talletus ennen kuin voitte vetää.
 • Vanhentumispäivämäärät - Bonukset ja pääsy aloitteleville huoneille eivät kestä ikuisesti, joten varmista, että käytät näitä ennen niiden päättymistä. Et halua kirjautua yhteen päivään selvittääksesi, ettet käyttänyt niitä tarpeeksi nopeasti!
 • Voittavat Caps - Useat sivustot täsmentävät, ettet voi voittaa asetettua summaa bonusrahastoineen. He eivät halua sinun tulleen miljonääriksi ilmaiseksi!
 • Bonus-väärinkäyttö - Jos sinulta vaaditaan paljon eri talletusten talletusbonuksia, voit kieltää sivustosta. He käyttävät IP-osoitettasi etsimään päällekkäisiä tilejä ja voit jopa sulkea pois koko verkon, jos he saavat sinut ulos.

Bonusrahastoihin voi liittyä myös muita merkkijonoja, vain lukea hienoja tulosteita varmistaaksesi, että tiedät, mitä sivusto odottaa sinua ja mitä voit odottaa niistä.

Vaihtoehtoisia tapoja pelata ilmaiseksi

Jos olet Freebie metsästäjä ja on intohimo ilmaiseksi bingo, voit käyttää seuraavia tarjouksia jälkeen talletusbonuksen jatkaa pelaamista:

 • Kerro ystäville lisää bonuksia
 • Pelaa ilmaisia ​​huoneita
 • Käyttämällä aulassa uskollisuuspisteitä
 • Pelaaminen sosiaalisen median kilpailuissa bonusten voittamiseksi
 • Säilytä silmäsi postilaatikossasi lisää tarjouksia

Useimmilla sivustoilla on ainakin jotkut näistä ilmaisista tarjouksista, joten varmista, että saat rahanne!

Nyt kun olet valmis pelaamaan ilmaiseksi, mikään ei estä sinua siitä, että sinulla on erinomainen aika. Napsauta ei talletustarjouksia ja olet valmis voittamaan suuria ennen kuin tiedät sen, varmista, että katsot pienestä painosta!

Sinun tarvitsee vain tietää ei talletusbonusta sivustot verkossa:

Etsitkö uskomatonta bingo-toimintaa ilman alkuperäistä taloudellista riskiä? Katso joitain upeista ei talletusta Bingo sivustoja, päivitetty maaliskuuhun 2018 mennessä jotka on lueteltu täällä ja aloittaa jännittävä kokemus joidenkin parhaiden bingo-pelejä verkossa.

Ei talletusta bingo on markkinointityökalu, jota jotkut sivustot käyttävät houkuttelemaan uusia pelaajia. Koska sinun ei tarvitse maksaa talletusta pelaamaan oikean rahan pelejä, voit hypätä suoraan toimintaan ilman riskiä ollenkaan rahaa!

Tämä bingo-formaatti on tullut niin suosittua, että monet maanpohjapallot, jotka tarjosivat bingoa, ovat joutuneet sulkemaan. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että pelaajat kuten sinä kääntävät huomionsa online-bingoon. Ei ole parempaa aikaa päästä alkuun, joten tutustu suositelluilla sivustoilla TheBingoOnline.com löytää seuraavan bingo sivusto.

Tutustu paikkoihin, joissa ei ole talletusbonustarjouksia maaliskuussa 2018

£ 5 Ilmainen bonus, ei talletusta

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

60 dollaria Vapaa Ei talletus vaaditaan + 2500% Bonuspaketti.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

£ 5 vapaa talletus + 300% talletusbonus.

5 € bonusrahaa käytettävissä vain 18 uudelle pelaajalle, jotka tarjoavat voimassaolevan debit- tai luottokorttitiedot. 8x bonusrahastojen panostusvaatimus (£ 40) on täytettävä ennen lunastusta. Bonusrahat, jotka ovat voimassa ainoastaan ​​bingo-peleissä. T&Cs sovelletaan.

£ 5 bingobonus + 20 kierrosta - ei talletusta!

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

50 dollaria ilmaista talletustarjousta + 500% ensitalletusbonus

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

Hanki £ 5 bonus, kun rekisteröidyt - ei talletusta.

Vain uudet pelaajat. Kerran per koti. Rekisteröidyn voimassa olevan debit- / luottokorttitiedot vaaditaan 5 £ bonuksen saamiseksi. Bonus on panostettava x4 ennen kuin se voidaan ottaa ulos. Ennen 1. talletusta syntyneet voitot voidaan maksaa jopa 1000 puntaa kohden. Ennen ensimmäistä turnauspyyntöä sovelletaan peruuttamista koskevia rajoituksia. Yleinen sivusto T&Cs sovelletaan.

50 dollaria Vapaa Ei talletus vaaditaan + 500% ensitalletusbonus.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

Hanki £ 5 bonus, kun rekisteröidyt - ei talletusta.

Vain uudet pelaajat. Kerran per koti. Rekisteröidyn voimassa olevan debit- / luottokorttitiedot vaaditaan 5 £ bonuksen saamiseksi. Bonus on panostettava x4 ennen kuin se voidaan ottaa ulos. Ennen 1. talletusta syntyneet voitot voidaan maksaa jopa 1000 puntaa kohden. Ennen ensimmäistä turnauspyyntöä sovelletaan peruuttamista koskevia rajoituksia. Yleinen sivusto T&Cs sovelletaan.

Exclusive 25 dollaria ilmaiseksi, ei talletusta + 20 ilmaista kierrosta

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

50 dollaria ilmaista talletustarjousta + 500% ensitalletusbonus.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

Exclusive 25 dollaria ilmaiseksi, ei talletusta + 20 ilmaista kierrosta.

18+. Vain uudet pelaajat. T&C: n Käytä. Pyydä Gamble vastuullisesti. Katso lisätietoja viralliselta verkkosivustolta.

Onko hyötyä pelaamassa talletusbonusta?

Ilmaista bingoa voi ensin ajatella rento harrastuksena, mutta on enemmän etuja kuin luulisi. Kun bingo-sivusto tarjoaa sinulle mahdollisuuden pelata ilmaiseksi, he avaavat oven bingon hämmästyttävälle maailmalle ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden kokea, ettei minkäänlaisia ​​taloudellisia riskejä ole.

Yksi talletusbonuksen pelaamisen suurista eduista on kyky testata erilaisia ​​pelejä ja pelimuunnelmia. Jokainen sivusto isännöi joukon pelejä, ja koska on olemassa erilaisia ​​formaatteja, pelaajat voivat saada etua pelaamalla peliä ilmaiseksi ennen kuin he alkavat lyödä vetoa.

Pääsemällä sivustot kautta thebingoonline.com, on kyky pelata pelejä ilman joutua tekemään käteistalletus. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat tarkistaa sivuston, nähdä mitä tarjotaan ja tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, haluavatko he pelata kyseisellä sivustolla vai eivät.

Pelien esikatselun lisäksi pelaajat voivat myös tuottaa voitot talletusmahdollisuuksista. Näillä uusille tileille rekisteröidyille annetaan pieni määrä rahaa, jota voidaan käyttää bingokorttien ostamiseen. Voit saada voittoja näistä kortteista, ja pelaajat voivat sitten kerätä nämä voitot ja pelata lisää bingopelejä verkossa.

Kuinka ei talletusbonuksen bonuksia toimi

Kun pelaajat antavat sivuston, joka ylläpitää bingoa ja tarjoaa ei-talletusbonuksen, he alkavat luoda tilin. Rekisteröintiprosessi on yleensä lyhyt ja yksinkertainen, ja muutamassa minuutissa pelaajat nauttivat suurimmista bingo-peleistä verkossa.

Kun talletetaan talletusbonus, sivusto lisää rahaa äskettäin luotuun tiliin. Tämä on tavallisesti pieni määrä käteistä, mutta riittää tekemään ostos ja pelaamaan bingoon oikealla rahalla. Koska pelaajien ei tarvitse lyödä rahaa välittömästi, he ovat taipuvaisia ​​testaamaan sivuston nähdäkseen, mitä tarjotaan.

Useimmiten tällaiset ilmaiset bingopelit johtavat voittoon, ja tässä pelaajat joutuvat tekemään valinnan. Koska minkäänlaista velvoitetta ei vaadita, kun vaaditaan bingon bonusta ilman vaadittua talletusta, pelaajat voivat joko kävellä sivustolta tai jatkaa todellista rahan pelaajaa, jolloin he voivat kerätä saadut voitot.

Jotta voisit hyötyä kaikista voitoista, sinun on talletettava uusi tili. Heidän on sitten täytettävä ilmoitetut panostusvaatimukset bingo-sivustolla. Tämä tarkoittaa sitä, että heidän on ostettava kortteja ja pantava tietty määrä. Kun tämä on tehty, kaikki rahasumma, joka on voitettu bonuksella, voidaan lunastaa.

Bingo-pelit, jotka eivät vaadi talletusta, ovat hauskoja ja hauskoja, ja ne voivat tuottaa voittoja. Kuitenkin pelaajat käyttävät usein näitä bonuksia ja ilmaisia ​​pelejä perehtymällä bingopelien vaihteluihin ja tutustumaan sivuston ympärille ennen kuin he tekevät lopullisen päätöksen siitä, missä he haluavat pelata.

Mistä löydän talletusbonuksen sivustot?

On olemassa joitain tapoja, joilla nämä sivustot voidaan sijoittaa. Pelaajat voivat valita mistä tahansa tässä suositelluista sivustoista, tai he voivat jakaa itsensä omaansa löytämään muita tunnettuja ja arvostettuja sivustoja.

Kun valitset bingon sivuston, on tärkeää varmistaa, että sivusto on lisensoitu ja säännelty ja tarjoaa oikeusturvan niille, jotka pelaavat oikealla rahalla. Jokaisella bingo-sivustolla on jotain erilaista tarjota, joten nämä ilmaiset pelit ja talletukset eivät ole käteviä vertailtaessa eri sivustoja.

 • Uutiskirjeet - Nämä voivat olla myös erinomainen tietolähde. Pelaajat voivat ilmoittautua eri bingo-sivustoihin ja foorumeihin, jotta he voivat vastaanottaa säännöllisesti uutiskirjeitä. Nämä kirjeet voivat ilmoittaa pelaajille erityisistä bonuksista, talletusmahdollisuuksista ja muista suurista kannustimista. Kun käytät uutiskirjepalveluja, yritä saada nimetty sähköposti vain bingo-tarkoituksiin, koska tuloksena voi olla paljon sähköposteja, jos ilmoittaudutaan.
 • Etsi Webistä - Yksinkertainen verkkohaku paljastaa myös parhaiten arvostetut bingo-sivustot, jotka eivät tarjoa talletusmahdollisuuksia. Google, Yahoo ja Bing ovat hyviä tapoja löytää joitakin parhaiten toimivista sivustoista verkossa. Pelaajat löytävät kahdenlaisia ​​sivustoja, kun he suorittavat haun. Yksi on todellinen sivusto, joka ylläpitää pelejä ja tarjoaa ilmaisen ja oikean rahan pelata. Toinen on tarkastelusivu, jossa tarjotaan yleiskatsaus bingo-sivustosta. Review-sivustot tarjoavat vain ilmaisia ​​bingopelejä.
 • Social Media Platforms - Älä unohda myös sosiaalisen median sivustojen voimaa. Twitter ja Facebook voivat johtaa pelaajia oikeaan suuntaan, kun he etsivät jännitystä online bingo. Monet Facebook-sivuista on kehitetty, joissa pelaaja voi löytää erityisiä bonuskoodeja ja erikoistarjouksia. Twitterissä tämä on erinomainen tapa oppia muista pelaajista ja löytää ihmisiä, jotka haluavat myös kokeilla online-bingoa.

Todelliset rahapalkinnot ilman alkavaa riskiä

Uudet pelaajat ovat usein epäröivät panostaa oikeaan rahaa, kun he alkavat pelata bingoa verkossa. Siksi monet sivustot tarjoavat tällaisia ​​riskittömiä tarjouksia. He houkuttelevat pelaajia ja tarjoavat heille tapaa testata sivustoa ja esikatsella pelejä.

Vaikka monet pelaajat ajattelevat, että talletusbonukset eivät salli pelkästään ilmaisia ​​pelejä, on mahdollista tuottaa voittoja. Käteinen, joka annetaan, kun pelaaja kirjautuu, on erinomainen tapa pelata näitä pelejä rahana. Sen sijaan, että joutuisi tallettamaan ja panostamaan rahansa, pelaajat voivat hyödyntää ilmaista rahaa bingo-sivustosta.

On ollut monia pelaajia, jotka ovat saaneet suuria etuja bingon pelaamisesta ilman talletusta. Jotkut ovat ansainneet pieniä maksuja, kun taas toiset ovat saaneet suuria voittoja, että ne lopulta irtautuvat tililtä. Kyky saada todellista rahaa ilman riskiä mitään etukäteen on yksi tämäntyyppisten tarjouksien houkuttelevimmista osa-alueista.

Ei talletusta bingo tarjoaa hyötyä sivustolle sekä soittimelle. Jos uudet pelaajat ovat onnekkaita ja voivat tuottaa voittoja, he haluavat pysyä sivustolla, tehdä talletuksen ja nauttia enemmän todellista rahaa bingo-peleistä. Tämä luo sivustolle uskollisen soittimen.

Ilmainen bingo vs. bingo ilman talletusta

On olemassa suuria eroja pelaamisen välillä, joka tarjoaa ilmaista bingoa ja valitsee yhden, jolla ei ole talletustarjousta. Vapaat bingo-sivustot tarjoavat vain ilmaisia ​​bingopelejä. Nämä pelit eivät anna mahdollisuutta kerätä todellista rahaa. Nämä sivustot ovat tyypillisesti vain viihde tarkoituksiin.

Bingo-sivustolla, joka tarjoaa pelaajille talletusmahdollisuuden, on olemassa todellinen mahdollisuus voittaa rahaa. Tätä markkinointityökalua käytetään hyödyntämään uusia pelaajia ja saada ne luomaan todellinen rahan tili, jos he haluavat enemmän mahdollisuuksia voittaa.

Molemmat bingo-sivustot voivat tarjota monia erilaisia ​​pelejä ja loputonta bingonopeutta. Tärkein ero on kyky voittaa rahaa. Ne, jotka haluavat siirtää aikaa pelaamalla rento peli hyötyvät vapaa bingo sivustot, joissa ei ole taloudellisia riskejä ollenkaan.

Kun pelaajat haluavat viedä asioita entisestään ja pelata bingopelejä, he hyötyvät no deposit -tarjouksesta, joka saa ne alkamaan ilman ensimmäistä talletusta. Kun nämä bonukset lunastetaan ja pelaajat näkevät mahdolliset voiton mahdollisuudet, he varmasti haluavat tallettaa ja tulla todellinen rahapelaaja, jolla on mahdollisuus voittaa tavalliset palkinnot ja jopa jackpot-palkinnot.

Onko se totta, että ei tallettaa bingo-sivustoja, pitää voitot

On jo tunnettu tosiasia, että ei-talletuksen bingo-sivustoilla on jatkuvasti kasvava suosio. Bonuksen ansaitseminen ja mahdollisuus kokeilla erilaisia ​​bingo-huoneita on korvaamaton.

Jotkut sivustot antavat sinulle bonuksia vain, jotta voit kokea pelin, jonka sivusto tarjoaa, ja he pitävät voitot.

Muilla sivustoilla voit pitää voitot, mutta sinun on panostettava heitä useaan kertaan, ennen kuin he voivat vetää summan.

Joka tapauksessa pelaajien täytyy aina lukea sivuston käyttöehdot ja saada yksityiskohtaisia ​​tietoja sen tarjoamista ominaisuuksista.

Ymmärrä T&C: n + panostusvaatimukset paremmin

Ennen kuin nautit joitain parhaista online-bingo-huoneista, pelaajien on saatava täydet tiedot sivustosta, jota he haluavat käyttää.

Jokaisella sivustolla on oma T&C-osio, joka sisältää kriittisiä tietoja sivuston toiminnasta. Se sisältää tietoja talletuksista, bonuksista, pankkipalveluista, asiakaspalvelusta jne. Ja se on olennaisen tärkeää jokaiselle vakavalle pelaajalle.

Lisäksi panostusvaatimukset paljastavat, kuinka paljon bonusta on varattava ennen kuin pelaaja voi vedota voitot.

Jotta vältetään väärinkäsitykset ja pelaat bingota huolimattomasti, T&C: n + panostusvaatimukset on otettava huomioon.

Vapaa bonus Ei talletus vaaditaan

Jos unelmoitat, että saat ilmaiseksi rahaa bingon pelaamiseen, sinun ei tarvitse enää tehdä niin, koska täällä voit saada ensimmäisen maksun bingo-rahan pelkästään liittymällä verkkosivustoon.

Hyvä uutinen on, että näillä bingo-sivustoilla on paljon enemmän kuin ilmaiset rahat varastossa sinulle. Voit käyttää tätä rahaa haluamillesi bingopeleistä, ja jos sinulla on vähän onnea, voit voittaa rahaa rahapalkinnoista. Sen lisäksi on bonuksia jokaisella askeleella.

Lyhyesti sanottuna olet win-win -tilanteessa. Sinulla ei ole mitään menettää, mutta paljon voittaa ja ansaita. Joten valitse vapaa bingo rahaa alla ja valmistaudu pisteet valtavia voittoja.

Bingo-sivustot, joissa $ / € / £ 25 No Deposit Bonus

Jos on olemassa yksi bingobonus, jota ei voi lyödä, on $ / € / £ 25 vapaa bingo-raha. Uskokaa tai älkää, suosituimmat sivustot, jotka tarjoavat bingoa tuhansille pelaajille ympäri maailmaa, antavat nyt pelaajilleen tämän valtavan määrän rahaa rekisteröityessään. Neljännes $ / € / £ 100 ei ole pieni nimitys. Se on melko suuri, sillä useimmat pelaajat olisivat samaa mieltä. Liity bingo-sivustoon heti saadaksesi nämä rahat ja anna hauska aloittaa!

Bingo-sivustot, joissa $ / € / £ 20 No Deposit Bonus

Mahtava $ / € / £ 20 on täällä ilmaisena bingoneraalina. Jos olet odottanut ihanaa bingo-tarjouksen, niin se on. Ilman paljon ado, liittyä verkkosivuilla saadaksesi tämän ilmaisen rahan ja alkaa nauttia bingo kuin koskaan ennen. Kun voitat palkintoja, voit voittaa voitot tai siirtää ne eteenpäin täyttämällä muutamia vaatimuksia. Kuulostaa hauskalta? Panostamme siihen.

Monet sivustot ovat näinä päivinä, jotka antavat sinulle $ / € / £ 15 ilmaisen bingo-rahan onnistuneen rekisteröinnin yhteydessä. Tämä raha hyvitetään automaattisesti bingo-tilillesi. Käytä tätä rahaa löytää bingo-pelien ja bingoyhteisön tarjoama hauska ja viihde verkkosivustolla. Kun olet tyytyväinen, tee ensimmäinen talletus ja saat ilmaisen bonuksen siitä. Peli $ / € / £ 15 bingon tarjoama hauskuus ei koskaan lopu.

£ 10 Vapaa Bingo Ei talletus vaaditaan

Rakastat hauskaa ja viihdettä, että $ / € / £ 10 vapaa bingo-raha saa sinut. Loppujen lopuksi se tarjoaa kahdesti hauskan tarjolla $ / € / £ 5 vapaa bingo pelejä. Pelaa kahdesti pelien määrää. Oli kaksi kertaa hauskaa. Liity verkkosivustoon heti ja saat tämän ilmaisen rahan saadaksesi nauttia bingopeleistä.

 • Moon Bingo
 • GameVillage Bingo
 • Lucky Ladies Bingo
 • Sola Bingo
 • Champers Bingo
 • Palkintolaajennuksen bingo
 • Honey Bees Bingo
 • Hyväpäiväinen bingo
 • Quack Pot Bingo
 • Bingo Magix
 • Bingo Stars
 • WOW Bingo
 • Glitter Bingo
 • Gossip Bingo
 • Bingo-liekki
 • VIP Club -kasinon
 • Lucky Diner Bingo
 • Merlin Bingo
 • Syö Sleep Bingo
 • Grimms Bingo
 • Ghost Bingo
 • Bingo Legacy
 • Tervetuloa Bingo
 • Fun Bingo
 • Play2Win Bingo
 • Vampire Bingo
 • Bingo-vene
 • Bingo Magix
 • Slot Diamond
 • Mummies Bingo
 • Lucky amiraali

Monet uskovat, että fiver ($ / € / £ 5 bill) on hyvä, mutta ei tarpeeksi hyvä. Ota vain $ / € / £ 5 ilmainen bingo-raha ja käytä sitä bingo-sivustossa, joka on lueteltu tässä. Sinua hämmästyttää nähdä, mitä tämä $ / € / £ 5 on varastossa sinulle. Sneak-kurkkua varten voit käyttää rahaa pelaamalla bingopelejä, joita pidät. Tämä raha ei ole mitään todellista rahaa. Ainoa rajoitus on se, että et voi nostaa tätä ilmaista rahaa sellaisenaan. Mutta sitten, monilla verkkosivuilla, jotka ovat täällä, voit vetää voitot ilmaisilla peleillä, mikä ei ole huono asia, eihän?

 • Sing Bingo
 • Costa Bingo
 • Bingo kuningaskunta
 • Taaksepäin Bingo
 • bgo Bingo
 • Treasure Bingo
 • Fancy Bingo
 • Crocodile Bingo
 • Season Bingo
 • City Bingo
 • Sweetshop Bingo
 • Monkey Bingo
 • Wish Bingo
 • mFortune Bingo
 • Spinzilla
 • Peeps Bingo
 • PocketWin Bingo
 • Top-luokan bingo
 • Deep Sea Bingo
 • Anna Back Bingo
 • Kellys Eye Bingo
 • Reem Bingo
 • Slot Hedelmäinen
 • Lippy Bingo
 • Bingocams
 • Bridezilla Bingo
 • Kosketa Oma bingo
 • Satin Bingo
 • Takeout Bingo
 • Sin Street Bingo
 • Bingo Ole hyvä
 • Bingorella
 • Rio Bingo
 • Heart Bingo
 • Lucky Pants Bingo
 • Haluamme bingoa
 • Fortune Frenzy
 • Nova Bingo
 • Bingo Me Happy
 • 32 Punainen Bingo
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

99 − 90 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map