parhaat online-mac-pelit

parhaat online-mac-pelit

On olemassa kymmeniä upeita Mac-pelejä Macille. Pyöristäämme 35 suosikkejamme

Apple-faneja käytetään pelaamaan iPhonelle ja iPadille, mutta eivät yleensä ajattele niin paljon macos-pelejä. Tämä on häpeä, koska Mac on hieno pelialusta, jossa on runsaasti erinomaisia ​​ilmaisbonuksia.

Mac App -myymälä on todellakin täynnä ilmaisia ​​pelejä, ja voit noutaa joitakin upeita Mac-pelejä muualta, jotka ovat hauskoja pelata maksamatta penniäkään. Nämä eivät ole pelkästään rentoja tai harrastelevia pelejä, vaan niillä on täynnä räjähdyskelpoisia, korkealaatuisia kokemuksia.

Huomaa, että ennen toistoa ensimmäistä kertaa jotkin nimikkeet saattavat edellyttää, että voit väliaikaisesti muokata suojausasetuksia Järjestelmäasetuksissa > turvallisuus & yksityisyys > Yleinen. Aseta "Salli sovellukset, jotka on ladattu" -vaihtoehdosta "Anywhere", käynnistä sovellus kerran, vahvista, että olet OK ja palauta sitten Järjestelmäasetukset -asetukset korkeammalle tietoturvatasolle.

Lujempaa Mac-pelivaihtoehtoa varten voit tutustua parhaiden Mac-pelien valikoimastamme ja oppaamme Macin parhaisiin verkkosivustoihin.

Tämä maastoauto-simulointi on todella suuri nauraa pelata. Ajetat Alppien ympärillä lukuisissa mönkijöissä ja ajoneuvoissa. Off-road-asetus tekee muutosta tavallisista autonpeleistä, jotka näkevät sinut lentävän samaa raitaa uudestaan ​​ja uudestaan.

Se ei ole kaikkein visuaalisesti hämmästyttävä peli, mutta Basketmania on hauska pelata. Käytä pisteitä linjaamaan radan alku ja pallosta pallo. Se on helppo poimia, mutta alkaa pian tarjota entistä haastavampaa kokemusta.

Terästaivun alapuolella on vanha tiede-fiktiivinen kohta-ja-klikkauksen seikkailupeli vuodesta 1994 lähtien (se julkaistiin alun perin Amigassa). Se on uudistettu toimimaan OS X: llä, ja vaikka grafiikka ei ole uskomaton, sillä on todellinen viehätys. Se on kuin lukeminen etsivä romaanin asetettu cyberpunk tulevaisuudessa.

Brogue on roguelike-seikkailupeli Macille, joka perustuu klassiseen seikkailuun Rogue (ensimmäinen kehitetty 1980). Tasot, merkit ja viholliset ovat kaikki edustettuina käyttäen kirjaimia ja symboleja, jotka saattavat iskeä sinulle hieman outoa, mutta se on todellakin suuri esitys maailmasta.

Se on melkein kuin tekstisisältö ja aikaisin videopeli. Se on uskomattoman kova pelata, mutta Rogue on klassikko ja Brogue on paras moderni esitys.

Ghosts 'n Goblinsin tai Metroidin, Cave Storyn takana oleva retro, pixelly 2D -alustapelaaja on söpö, epätavallinen ulkoasu ja vankka pelattavuus. Tuttujen hyppy- ja ampumekaniikan lisäksi on joitain RPG-elementtejä: hahmojen ja aseiden päivityksiä, yksinkertaisia ​​fetch-tehtäviä ja niin edelleen.

Sinun on ladattava peli ja englanninkielinen käännöspakkaus erikseen; kokeilimme sitä ensin japanilaisena ja löysimme koko asian hämmentävältä. Tarina, kuten pelin nimi saattaa ehdottaa, on tärkeämpää kuin voit odottaa. David Price

Tämä on kuin pelata areenan ampujaa 1980-luvun diskoilla, joka ohjaa lentävää avaruuskaloa lasersäteellä, joka kiinnittyy kasvoihinsa.

Sieltä pois, olet räjäyttää neon robotteja, pudottamalla pääsi kiireesti syntetisaattoriin, ja kun verkkokalastasi hyökkäsi häikäiseviä grafiikoita. Pian sinä ymmärrät, että jokainen taso on lajitellun palapelin, jossa sinun täytyy kelloasetuksia ja käyttäytymismalleja vastata vastaavasti.

Pisteytys on älykkäämpi: saat pisteeksi kierroksen tyhjentämisen ja toisen kerätä "tiffin" ennen kuin teet niin. Joten on tavoitehaku - mutta yksi osuma tappaa, joten ole varovainen siellä, hämähäkki.

Hangmanin visuaalisesti mukavin versio, jonka olemme koskaan nähneet. Se on ilmainen pelata ja erinomainen tapa kuluttaa aikaa ystävien kanssa. Valittavissa on useita sanojen ryhmiä, ja se on linkitetty viittaus sivustoihin, joiden avulla voit oppia lisää sanoista, joita et tunne.

Kuten Brogue, Dwarf Fortress on toinen ASCII-pohjainen avoin roolipelipeli. Se on uskomattoman monimutkaista, kun tutkii maailmaa ja rakennat omia linnoitasi. Saat kääpiöiden retkikunnan ja käytät niitä tehtäviin kuten puunjalostukseen, maanviljelyyn ja käsityön tekemiseen.

Sitten pääset kaivaamaan maata, minua mineraaleja varten ja aloittamaan oman maailman rakentamisen. Minecraft on velkaa.

Legendoilla on suuret Elder Scrolls -roolipelien merkit, asetukset ja taideteokset ja siirrät ne digitaalisiin kortteihin, joita keräät peliin ja käyttävät taisteluun sekä tietokoneen että online-pelaajien kanssa. Se lupaa suurta määrää yksittäisen pelaajan sisältöä, mutta suurin piirre on varmasti reaaliaikainen verkko-kilpailu, jonka avulla voit rakentaa parhaan kannenne valmistautua jännittäviin taisteluihin. Andrew Hayward

Ikuisesti näyttää siltä kuin Blizzardin maaginen suosittu Hearthstone: Heroes of Warcraft, mutta arvostelijat sanovat, että se on paljon enemmän kuin Magic: The Gathering, jolla on pelata maakortteja ja rakentaa manaa. Ja jos tämä ei merkitse mitään sinulle, tiedä tämä: se on vapaasti pelattava verkkokortti-taistelupeli, siinä on viileä Wild West-meets-fantasy-esteettinen ja useimmat pelaajat näyttävät rakastavan sitä. Andrew Hayward

Jos haluat suuren vapaan ensimmäisen persoonan ampujan, niin Fistful of Frags on peli, jonka saa. Se perustuu Half Life 2 -moottoriin, joten se näyttää liiketoiminnalta ja soittaa uskomattoman hyvin. Se sijaitsee luonnonvaraisella lännessä, ja sinulla on vanhat aseet, kuten pistoolit, kiväärit ja haulikot.

Pelaajat työskentelevät joukkueissa ja neljä joukkuetta: Desperados, Vigilantes, Rangers ja Banditos kilpailevat jokaisessa nettipelissä. Jokainen peli on täynnä läheisiä, jännittyneitä ampuma-aseita.

Kuvittele, että pelihahmosi suosikki putoaa yhteen, mutta sen sijaan, että tulisivat tahmeaksi, he muuttuivat jotenkin loistavaksi. Se on Unohda-Me-Ei, jossa vaeltaa menettelyllisesti tuotettuja sokkeloita, hoovering kukkia, räjäyttämällä vihollisia, tarttumalla avain ja tekemällä ulos.

Mitä "Forget-Me-Not" ei ole toisistaan ​​erilainen, on sokkeloiden asukkaiden monipuolinen käyttäytyminen, jotka ovat yhtä iloisia ottamaan osaa toisistaan ​​(ja itse labyrintin) metsästämään sinut alas.

Huomaa, että voit siirtyä koko näytöllä (O avaa asetukset), ja siellä on kaksinpelimuotoinen tapa päästä päähän kaoottinen hulluus.

Solitaire on klassinen korttipeli, joka on loistava tapa päästä pois tunnin tai kaksi. Full Deck Solitaire on visuaalisesti upea versio, joka on myös helppo noutaa ja pelata. Sen lisäksi, että se on hyvin paljon Solitaire me kaikki tiedämme ja rakastan. Suuri ilmainen lisä Macille.

Hearthstone on online-peli, jossa kerätään kortteja. Kuulostaa tylsältä, mutta sillä on noin 40 miljoonaa pelaajaa, joten laitat ennakkoon syntyneet ideasi pois.

Voit ansaita kortteja pelaamalla päivittäin tehtäviä ja taistele korttisi online-otteluissa muita pelaajia vastaan ​​(jossa voit voittaa harvinaisia ​​kortteja). Et voi käydä kauppaa korttien kanssa, voit voittaa heidät vain taisteluissa (tämä on hyvä asia, koska se tarkoittaa, ettei ole olemassa mitään huijauksia ja vähemmän robotteja).

Se on helppo noutaa, nopeasti sopeutua jokapäiväiseen elämään ja sillä on hämmästyttävä pelaajayhteisö. Sovelluksen sisäisiä ostoksia on, mutta voit pelata vain pelin pelaamista.

League of Legends on moninpeli taistelupeli (MOBA) ja on yksi suosituimmista peleistä maailmassa. Voit hallita mestari ja kilpailla otteluissa muiden pelaajien kanssa verkossa.

Voit aloittaa hyvin alhaisella tasolla ja saada kokemusta pelatessasi peliä. Se on erittäin helppo peli aloittaa, mutta se on erittäin kilpailukykyinen joukossa fanit. Se on myös paljon syvempi kuin epäilyt ensin, ja valtava valikoima merkkejä. Suuri ilmainen peli pelata.

LOTRO on ilmainen strategiapeli, joka perustuu JRR Tolkienin Lähi-maahan. Luot hahmon ja pääset vaeltamaan Lähi-maan keskellä, joka kulkee tärkeimmän tarinan tarinan kautta.

Vaikka taistelussa on vähän (pelin hirviöitä tai muita pelaajia vastaan), sillä on valtava määrä käsityötä, jossa voit rakentaa esineitä ja esineitä sekä maatilalla ja kokata ruokaa. Tämä antaa sille charmin, että Tolkien-fanit rakastavat.

Rakkaus kunnianosoitus Matthew Smithin 1980-luvun perustaistelupelissä, Manic Miner löytää sinut hyppäämällä 20 yhden näytön luolaan, lähetystyössä kerätä esineitä eikä hirveän kuolla. Ongelmana on, että tämä perustuu 1980-luvun peliin, kuolema tulee usein.

Mutta kiinni Manic Minerista, vähitellen hallitsemaan haasteitasi, ja löydät haastavasti suunnitellun klassisen tasohyppelypelin, vaikka siinä ei ole ZX Spectrum -tuotemerkin silmänräpäisevää väriä ja korvasärkyä.

Ennen kuin Bungie teki Halo-pelin (alunperin Mac-peli), se rakensi Marathonin, avaruuteen ensimmäisen persoonallisen ampujan. Halo-fanit tunnistavat paljon, jotka tekivät sen Haloon, vaikka se on tunnistettavasti vanha peli.

Foorumit ovat päivittäneet Maratonin Macille ja ilmainen versio on ladattavissa. Se on vähän pitkä hammas, mutta suuri peli pelihistoria.

Kuten kaikki tietävät, herrasmies pitää pukeutua hattuun. Ja niin seuraa, että "max" herrasmiesasenne, sinun on käytettävä kaikkia hatut.

Tästä syystä tässä pelissä olet vyötärö, pilkkasivat toisten ihmisten hatut tekemällä maagisesti hyppääsi päästäsi. Swooping lintuja on vältettävä siirtämällä taikahattu ylös ja alas pinoon ja hyppäämään siitä pisteestä. Ja yksi, jonka olet houkuttanut hatut, pääset pubiin yhden hupen ja oluen kiertelevien taistelujen kanssa.

Tämä nopeatempoinen yhden näytön käämitystoimintapeli takaa sinulle lazily ajelehtimille alustoja, yrittää maalata sinisiä valkoisia. Tuntemattomista syistä muut tämän neon-alueen asukkaat vihaavat sisustussuunnittelun taitoja ja yrittävät pysäyttää sinut.

Onneksi voit hyllyttää pallot, joita keräät. Muuten se on tapaus, jossa väistelee ja juoksee, kunnes he tarttuvat sinuun perinteiseen kolmeen kertaan.

Peli asettaa IP-asianajajien nykimistä, Pacapong löytää kaksi lepakkoa, jotka ovat poissa, sokkelo pisteistä ja aaveista silloin tällöin. Pallo ammuttiin käytävään, jolloin se kestää kuuluisan muodon ja alkaa hiertää pisteitä.

Jos se osuu ulkomaalaisbonukseen, hyökkääjä hyökkää oppositiivin lepakossa. Odota tarpeeksi kauan ja julkkis pelipisara alkaa pudottaa tynnyreitä ilmaan. (Ja Pacapong on juuri se, miksi remix-kulttuuria pitäisi juhlia pikemminkin kuin hillitä - se on hullu ja loistava.)

Selvästi riippuvuutta ja siunausta tietyillä pelikokemuksellisimmilla musiikilla, RotMG on kaksikerroksinen ampuja ja massiivisesti moninpeli (yhteistyökykyinen) RPG, joka aiheutti MacGallen toimistoissa yhden joulun tuottavuutta. Voit pelata selaimella tai ladata sen Steam-palvelimella; joko tapa, että peli on ilmainen. David Price

Blizzardin Hearthstone: Heroes of Warcraftin monet miljoonat aktiiviset pelaajat tuntuvat nykyään olevan de facto keräilevä korttipeli, mutta vaihtoehtoja on olemassa. Shadowverse on uusin, vaikka se näytti saaneen merkittävän seuraamisen Japanissa ennen kääntämistä englanniksi. Itse asiassa monet arvostelijat väittävät, että se naarmuttaa kutinaa, jota Hearthstone ei yksinkertaisesti pysty.

Pinnalla kuitenkin ne näyttävät hyvin samanlaisilta: sinä käännetään vuorollaan luota tai sankarikorttia aluksella, ja sitten he taistelevat sitä, kun taas 400 + keräilykortit tarjoavat runsaasti kannen lajiketta. Se on myös vapaata pelattavuutta, mikä tarkoittaa, että pumppaus rahoilla voi tuottaa suuria etuja, mutta ainakin voit kokeilla sitä ja todennäköisesti pelata melko vähän ilman menoja. Andrew Hayward

Todennäköisesti hauskinta voi olla viidessä minuutissa. Shotgun FunFun on sivu-rullaava toimintapeli, jossa sinun täytyy ampua niin monta zombeja kuin mahdollista shotgun avulla. Se on tyhmä hauskaa, mutta varmasti hauskaa.

Tämän listan kaikkein julmimmalla pelillä Slime Time löytää pienen jet-pakkauksen toimitusjohtajan, joka yrittää peittää myrkyllisen jätekriisin. Mainitut toimeenpanevat räjäytykset räjäyttävät viemäriputkia, jotka tuulevat vihreää pudotusta ja laskeavat olentoja, jotka tulevat alla olevasta myrkyllisestä altaasta.

Karkotusperustaiset ohjaimet vääriä jalkoja alusta alkaen - laserin laskeutuminen alaspäin myös siirtää sinut ylös ja vasen / oikea ampuu tuohon suuntaan, mutta heiluttaa sinua toisella tavalla - ja vaikeus on sellainen, että pidät itsesi pelaamisnäköisyydeksi pisteytys yli nolla. Se on kuitenkin ärsyttävää.

Tämä indie-kaveri tunnetaan parhaillaan uudistetussa muodossa Xbox 360: ssä ja PS Vita: ssa, mutta sen alkuperät menevät jo vuonna 2008 Windowsissa. Tämä lataus on epävirallinen Mac ottaa tämän ensimmäisen version.

Ja mikä peli se on, jossa on pieni juoksuharjoittaja, joka tutkii menettelyllisesti luodut luolat täynnä tikkaita, epävarmoja pisaroita, myrkyllisiä hämähäkkejä ja runsaasti blingiä. Pelkkä selviytyminen on testi; zoomaaminen tasoilla nopeudella peli on tyytyväinen on todellinen haaste jopa ammattitaitoisen pelaajan.

Starcraft 2 on yksi hienoimmista peleistä, joita voit saada Macille. Voit saada (melkein) täydellisen Starcraft 2 -pelin ilmaiseksi leukaa.

Tämä strategiapeli näkee sinun ohjaavan kolmea eri kilpailua: Terrans, Zerg ja Protoss. Jokaisella rodulla on erilaisia ​​aseita, veneitä ja kykyjä (ja kukin tuntuu erinomaisesti erilaiselta kuin pelata). Sinä palkitset taisteluja yhtä tai kahta muuta rotua vastaan.

Siellä on suuri kerronta tarina, ja voit pelata viisi tehtävää koko pelistä Starter Editionissa. Voit myös pelata muita pelaajia verkossa, ja se on loistava moninpelikokemus.

Alkuperäinen Starcraft on myös vapaana, samoin kuin Brood War-laajennus.

Karkea nyrkkeilyalustainen ampuja, Super Crate Box -tehtävät teet hyppäämällä alustoilla, räjäyttämällä runko-päitä ja keräämällä laatikoita. Jos luurangot tulevat tulelle, ne ilmestyvät näytön yläreunaan madderin, nopeamman muodon, joten niiden lukumäärän pitäminen alas on avain; mutta vain keräilylaatikot parantavat pisteitänne ja heiluttavat pisteitä, joita tarvitaan avata uusia areenoja ja aseita.

Pelin adrenaliini-kiire-jonglöinti toimii sitten usein yli sekunneissa, mutta tarpeeksi pakottava pysyä kiinni, kunnes olet aseistettu hampaisiin.

Super Crate Box on myös saatavilla - ja paljon hauskaa - iOS: ssä, mutta meidän on varottava, että ohjaimet eivät ole yhtä tarkkoja ja tyydyttäviä kosketusnäytössä.

Golf? Eikö vain ole, että ihmiset lyövät pieniä palloja tikkuilla? Kuinka hyvin tylsää. Mutta Super Stickman Golf 3: ssä käytät hattuja, jotka antavat sinulle erityisiä kykyjä, käyttävät klubeja, joilla on myös hulluja voimia, ja hämmentävät pallot kelluvista saarista, vankityrmissä ja avaruusasemilla nolla painovoimalla.

Ilmainen, saat 20 kpl täydellisiä kursseja ja online turn-by-turn otteluita ystävien kanssa; ylennys premium-palkkio (2,99 puntaa) ja saat vielä lisää paikkoja keilailemaan.

Tämä on kultamitalin palkinto. Team Fortress 2 on hämmästyttävän tasapainoinen online-ampuja, jolla on upea sarjakuva-tyyli.

Vaikka Team Fortress 2 on vain moninpeli, se on helppo hypätä ja aloittaa pelaaminen omalla. Se on naurettavan hauskaa, jossa on aidosti erilaisia ​​merkityyppejä. Sinusta tulee pian täysin riippuvainen auttaaksesi tiimiä voittamaan jokaisen ampumavälin.

Jos muistat Worms-pelin, niin rakastat Teeworldsia. Se on kuin Worms, mutta vapaa.

Jopa 16 pelaajaa voi pelata kerralla ja voit tavata muita pelaajia verkossa. Se on avoimen lähdekoodin ja kehittänyt pelin pelaajat itse. Voit myös luoda omia karttoja käyttämällä pelin karttaeditoria.

Tämä iOS-peli tekee Macille tyylin. Touchgrind on rullalautailu, jossa sijoitat kaksi sormea ​​ohjauslevyyn ohjaamaan rullaluistelua.

Se on todellinen taitokokemus, mutta myös innovatiivinen ohjaustyyli, joka tekee suuren muutoksen tavallisesta hiiren ja näppäimistön rutiinista.

Pieni varoituksen sana: World of Warcraft on aidosti riippuvuutta.

Tämä online-roolipelipeli tuo yhteen useita pelaajia ja pitää heidät rakentamassa hahmojaan. World of Warcraft on yksi suurimmista tietokoneen kokemuksista, joita on koskaan tehty ja jolla on faneja.

Se voi pelata tasolle 20 asti, mutta voit ostaa tilauksen, joka vapauttaa loput pelistä. Useimmat ihmiset pelaavat tilausmallia, joten se on vain vapaa, kunnes saat koukkuun ja aloitat haluamasi ylimääräisen tason.

Pinball on mahtava iPadilla, mutta Macilla on mahdollisuus saada taulukoita oikein silmiinpistävällä tavalla. Ja Zen Pinballin pöydät ovat varmasti häikäiseviä, jotka menevät naimisiin realistisen fysiikan kanssa elämyksellisestä elokuvastrategiasta ja erikoistehosteista.

Voit ostaa pöytiä sovelluksessa (mukaan lukien Marvel ja Star Warsit), mutta pelottava satu Sorcerer's Lair on täysin ilmainen. Se on loistava pöytä, joka on täynnä mini-pelejä, ramppeja ja tehtäviä, kun venture into haunted kartano ja yhdistää voimat spektrin Whisper yrittäessään voittaa titular Sorcerer.

11 parasta Linux Distrojaa ohjelmoijille

Parhaat online-lähteet ilmaiseksi Mac-pelit [Mac]

Mac-pelaajan elämä voi olla vaikea. Useimmissa Applen tietokoneissa on mukavia näyttöjä ja näytönohjain, joka kykenee käsittelemään ainakin perus-3D-nimikkeitä. Valitettavasti visuaalisten ja julkistettujen Mac-pelien suhteellinen puute voi olla downer.

Mutta älä epäröi - Macille on tarjolla ilmaisia ​​pelejä, ja jotkut niistä ovat erittäin hyviä. Sinun tarvitsee vain kaivaa hieman syvemmälle löytääksesi ne. Tänään aion auttaa sinua löytämään nämä ilmaiset Mac-pelit.

Ennen kuin aloitamme verkon villit, keskustelemme ensin lähteestä, joka ohitetaan yllättävällä taajuudella - Apple itse.

Kyllä, Apple on pelisivunsa verkkosivuillaan, ja se on täynnä ilmaisia ​​pelejä. On tärkeää huomata, että tässä tapauksessa "free9rdquo; usein tarkoittaa "demo9rdquo; - mutta se ei aina ole totta. Osa Applen verkkosivuilla olevista peleistä on todella ilmaisia, ja kourallinen ovat vanhemmat PC-pelit, jotka myytiin kerran voittoa varten, mutta jotka ovat nyt saatavilla ilmaiseksi.

Vaikka Applen verkkosivuilla luetellaan melko paljon pelejä, se ei tarjoa paljon organisaation tavoin. Voit lajitella pelejä kronologisesti, aakkosjärjestykseen ja suosion mukaan, tai voit luottaa "henkilöstön picks", jos et ole varma, mistä aloittaa.

Tietenkin Apple on jo ilmoittanut tulevan app-myymälän Macille, joten voit odottaa täydellisemmän ja helpommin järjestetyn valikoiman ilmaisia ​​Mac-pelejä, jotka ovat helposti saatavilla lähitulevaisuudessa.

Tämä on todella hieno uutinen, sillä CNET Downloads on edelleen parhaillaan verkossa olevien sovellusten parempia arkistoja. Toisin kuin Applen verkkosivustolla, CNET-lataukset todella antavat sinulle mahdollisuuden lajitella Mac-pelit "Top Freeware" -tunnisteen avulla. Huomasin, että muutamat demot sisältyvät tuloksiin, mutta suurimmaksi osaksi luetellut freeware-pelit ovat todella täysin toimivia pelejä.

Pelissä on lähes jokainen pelityyppi, ja kunkin pelin tilastot - kuten sen lataamisajat ja käyttäjän arvostelu - auttavat sinua löytämään pelejä, jotka raaputtavat pelin kutsuasi.

Rehellisesti, täällä ei ole paljon nähtävää. Ilmainen MMO Gamer-sivusto, joka on omistettu ilmaisille Mac-peleille, koostuu yhdeksästä nimestä, joista kukin edustaa yksi kuvakaappaus. Kuvakaappauksen napsauttaminen lähettää sinut pelin yleiskatsaukseen, joka kertoo hieman otsikosta, mutta ei ole mitään mahdollisuutta lajitella pelejä ja vain yhdeksän pelin valinta on tietenkin rajoitettu.

Kuitenkin ainakin osa näistä yhdeksästä pelistä on erinomainen. Free MMO Gamer-sivusto sisältää nimikkeitä, kuten Quake Live, Savage 2 ja Runescape. Nämä ovat suuria ilmaisia ​​pelejä, joita joskus jäävät muille Mac-pelisivustoille.

Jos etsit Macin laitteiston ja ohjelmiston viimeisintä kauhaa, MacRumors on usein sivusto, johon se kääntyy. Se on wikipohjainen sivusto, jolla on vahva yhteisöllisyys, joka epätavallisesta formaatista huolimatta tarjoaa vakuuttavan sisällön.

Peli-osio ei ole mitään erityistä organisaation kannalta. Nimikkeet on yksinkertaisesti listattu taulukossa aakkosjärjestyksessä, ja jokainen peliin on liitetty pieni kuvaus. Kuten Free MMO Gamer -sivulla, MacRumors-peliohjelma voittaa organisaation puutteen sisältöä. Useat sivustossa luetellut pelit ovat uskomatonta (muista tutustua Cave Story MUO-pelit - Cave Story: Pieni addiktiivinen peli MUO-pelit - Cave Story: Pieni addiktiivinen peli Lue lisää) ja niitä ei ole listattu useille tai millekään muita sivustoja.

Mac-pelaaminen ei välttämättä ole yhtä helppoa kuin pelikokemukset Windows-tietokoneessa, mutta se ei tarkoita sitä, että et voi olla hauskaa. Ilmaiset pelisivut yllättävät useimmille pelaajille kaiken, mitä he tarvitsevat vuosia. Jos sinulla on kuitenkin tietty suosittelemasi peli, ilmoita meille huomautuksissa!

War Thunder on MMO-taistelupeli, joka on tarkoitettu toisen maailmansodan sotilasilmailun, panssaroitujen ajoneuvojen ja laivastojen varalle. War Thunderissa pelaajat voivat kokeilla lukuisia ilma-aluksia eri maista, mukaan lukien

Guild Wars 2 edustaa ArenaNetin yritystä kääntää MMO-kongressi korvistaan ​​ja luoda kiehtova peli pelaajille, joilla on kaikki taitotasot ja pelit.

Brick-Force on ilmainen 3D-hiekkalaatikko (FPS). Peli antaa pelaajille mahdollisuuden luoda maailmoja ja karttoja, joita he ovat aina unelmoineet, tiili tiilillä (samanlainen).

Regnum Online (Realms Online) on vapaa pelata 3D-fantasia MMORPG, joka on samanlainen kuin tilausperustainen MMORPG, Dark Age of Camelot (DA). Molemmissa peleissä on valtakunta vs. valtakunta (RvR), 3 valtakuntaa

Conquer Online on ilmainen, 2D: n itämaisen MMORPG-peli, joka keskittyy ympäröivään maailmaan kaaoksessa ja sinun hahmosi on yksi valituista sotureista, joka on siellä suojellakseen maailman kansalaisten

PELAA NYT Dofus on Andekan 2D-pelitapahtuma MMORPG. Yksityiskohtaisella taidetyylillä, taktisilla taisteluilla ja yhä laajemmalla maailmalla pelaajat tekevät.

PELAA NYT Eldevin on vapaasti toistettava selain MMORPG (ja asiakas), joka on peräisin Hunted Cow Studiosta. Eldevin kuningaskunnassa esiintyvien pelaajien on suojeltava kotimaata.

Fallen Earth on vapaa pelata 3D-post-apokalyptinen MMORPG-peli, joka sekoittaa ensimmäisen persoonan ampujan (FPS), kolmannen persoonan ampujan (TPS) ja roolipelien pelityylin mekaniikka. Peli on asetettu 2156, yksi

Frontline Tactics on vuoropohjainen taktinen strategiapeli, jossa on monipelikilpailu (Mac, PC ja Mobile). Pelaajat ovat vastuussa sotilaiden eliittiryhmästä, jolla on tehtävä tehtävä

GunSwords on 3D Turn-Based-strategiapeli, jonka julkaisi yksi Button Studio. GunSwordsissa pelaajat ohjaavat joukon ainutlaatuisia yksiköitä, joista jokaisella on erilaiset aseet, kyvyt ja panssari. Pelaajat

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: Heroes of Warcraft on vapaa pelata Fantasy CCG Blizzardista, joka keskittyy World of Warcraftin maailmankaikkeuteen. Pelaajat valitsevat yhdestä yhdeksästä ainutlaatuisesta sankarista, joista jokaisella on oma valmiiksi rakennettu.

Heroes of Newerth (HoN) on vapaa pelata Team-pohjainen areena tyyliin toiminta RPG, joka on hyvin samanlainen kuin DotA (Defense of the Ancients - Warcraft 3 Mod). Newerthin sankareissa on kaksi joukkuetta, joissa on korkeintaan viisi pelaajaa

League of Legends on Riot-pelien luominen, joka on innoittanut klassinen Warcraft III mod Dota (Defense of the Ancients). Tämä ilmainen MMO-peli yhdistää strategian ja RPG-elementit täydelliseen tapaan tarjota

March of War on vapaa pelata, vuoropohjainen strategiapeli asetettu 1940-luvun Dieselpunk universumiin. Pelaajat valitsevat yhdestä kuudesta puolueesta, jotka kilpailevat maailman hallitsevuudesta, rakentavat ja hallitsevat voimansa a

Savage 2: Tortured Soul on jatkoa kriittisesti arvostetulle online-moninpelipelille Savage: Battle for Newerth ja molemmat pelit ovat ilmaisia.

Second Life on yksi tunnetuimmista, ellei kaikkein kuuluisimmista vapaamuotoisista online-virtuaalipeleistä, jotka on koskaan luotu. Siitä hetkestä, kun astutte Linden Labin suunnittelemaan maailmaan, löydät paikan, jossa

Spiral Knights on vapaasti pelattava 3D fantasy MMORPG Java-peli, jossa on retro-inspiroima visuaalinen tyyli. Peli sisältää helppokäyttöisen yhteensopivan ottelun, johon osallistuu jopa neljä pelaajaa ja pyydyksiä / aseita

Team Fortress 2 (TF2) on vapaa pelata 3D-moninpeli FPS, jatko peli, joka laati luokka-pohjainen, moninpeli joukkue sodankäynnin kartalla. Yksi kaikkien aikojen suosituimmista online-toimintapeleistä, TF2

Maailma on pyyhkäissyt muutoksen tuulet puhtaiksi. Luuletko, että voit selviytyä siitä? Kolmas maailmansota on tuhannut maan ja taivaan ja riisuttanut kaikki kaupungit paljastamatta tuhoutumisaseita, joiden tinkimätön hirmuisuus vastusti kaikkein vääristyneintä mielikuvitusta. Nuclear Dawn on vähentänyt maailmaa, jonka tiedämme murentavan [Lisää]

CD-pelit Tuotteen ominaisuudet Yli 800 navigoitavissa olevaa näytöllä on upeat korkean resoluution yksityiskohdat. Live-toiminta -video ja selkärangan musiikki vetää sinut BAD MOJOn tummaan, häiritsevään atomipohjaan. Valmista itseäsi ...... Se vie kaikki taitosi ryömimään ulos ......

Viisi vuotta sitten Carl Johnson pakeni Los Santoksen, San Andreasin, elämän paineista ... kaupunki, joka repeytyi erossa jengi-ongelmien, huumeiden ja korruption kanssa. Kun elokuvateatterit ja miljonäärit tekevät parhaansa välttääkseen jälleenmyyjät ja jengiin. Nyt se on 90-luvun alussa. Carlin täytyy mennä kotiin. Hänen äitinsä on ollut [Lisää]

Muinaisen Marsin sivilisaation rauniot ovat avaamassa salaisuuksia telekopiointiin ja UAC ei pysähdy mitenkään tämän maailman muuttavan tekniikan hyödyntämiseen. Osana merenkulun irtisanomista, joka lähetettiin suojelemaan laitetta, velvollisuutesi näytti riittävän yksinkertaiselta, kunnes hyökkäys. Nyt eeppisessä yhteentörmäyksessä puhdasta pahaa vastaan ​​on taisteltava [Lisää]

Perinteiset japanilaiset perhe ryokans (majatalot) ovat viehättäviä paikkoja, mutta kostonhimoinen aave on pelottava sinut ja muut epäilyttävät vieraat. Onko hämärä haamu, joka haaveilee hiljaista majataloa vai onko jotain paljon synkempi ajaminen pois liiketoimintaa? Nancy Drew: Shadow at the Water's Edge on 23. julkaisu "Her Interactiven" suosittu single-pelaaja Nancy [Lisää]

Myytti II - maailmat

Sid Meierin Civilization V: rohkea uusi maailma on toinen laajennuspaketti Civilization V: lle - kriittisesti arvostettu 2010 PC Game of the Year. Tämä uusi laajennus lisää syvyyttä ja toistettavuutta kansainvälisen kaupan käyttöönotossa ja keskittyy kulttuuriin ja diplomatiin. Vaikutuksesi ympäri maailmaa vaikuttaa [Lisää]

Astu lentoaseman työntekijän kenkiin ja kokeile lentokoneen maahuolinnan jännittävää ja haastavaa päivittäistä rutiinia. Tehtäviin kuuluu lukuisia työpaikkoja nykyaikaisen, suuren lentokentän esiliinalla ja rullaustiellä. Käsittele catering, kuljetusmatkatavarat ja lastit ja varmista, että jet-siltoja asennetaan ja [Lisää]

Hidden Mysteries White House Kuvaus Ratkaise palapelejä, etsi piilotettuja vihjeitä ja seuraa Mirandan puuttuvan professorin jälkeä suositun Hidden Mysteries franchising -ohjelman viimeisimmässä osassa. Kierroksen yksi Amerikan tärkeimmistä maamerkeistä samalla kun nautit tuntia viihdyttävää ja opetuksellista piilotettua esinettä pelattavaksi. Purkaa Valkoisen salaisen historian [Lisää]

Seikkailupeli. Sinun on ratkaistava kymmeniä mielessä taipuvaisia ​​palapelejä, kun ylität helvetin taivutetut, kiehtovat hahmot, joita tapaat matkanne pitkin rannikkoa pitkin. Tämä on ainoa fantasia-seikkailupeli, joka perustuu löysästi kaaos-teoriaan!

komentaa satoja

hienoimpia toisen maailmansodan taisteluajoneuvoja

ArenaNetin suosittu Guild Wars.

suosittu Star Trek-sarja

AdBlock estää verkkosivustoa toimimasta kunnolla. Jotkut painikkeet ja linkit eivät toimi. Voit ratkaista tämän ongelman lisäämällä FreeMMOGamerin mainoslevyn sallittujen luetteloiden luetteloon.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 83 = 89

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map