pelata keno-arpajaisia

pelata keno-arpajaisia

Tuki ja lisätiedot: +7 499 27-027-27, * 777 (Beeline, MegaFon, MTS ja Tele2)

Arpajaiset, joissa on useita miljoonia palkintoja

Трансляция тиража № загружается

Для работы игры необходим JavaScript. Vastasi его в своем браузере.

 • Вручную
 • Мультиставка
 • Комбинации за сегодня

Как купить билет. Valitse, сколько чисел (1 до 10) будет в вашей комбинации. Varmista, että ручную или автоматически irrota числа на игровом поле.

Какие опции использовать. «Множитель9raquo; увеличивает ваш выигрыш (максимум - 10 раз). Tämä tarkoittaa, että και και να και και και τροπού (κατά προγραμμία - 100 μέτρα).

Что можно выиграть. Voit kokeilla, et ole vielä kuullut. А максимальный выигрыш с учетом множителя - 10 миллионов рублей. Kaiken kaikkiaan 37 viihdyttävää kappaletta.

Зачем участвовать. Tämä лотерее только вы решаете, сколько чисел выбрать и какую сумму выигрывать.

Valitse haluamasi teksti -vaihtoehto, jos haluat kommentoida uutta koodia.

Voittajat numeroidaan noin joka neljäs minuutti. Pelaajat valitsevat 1-12 numeron tai "spots9rdquo; kullekin pelille. Tietokone sitten valitsee satunnaisesti 20 voittavaa numeroa 1: stä 80: een ja näyttää ne Keno-näytöllä.

KENO-To-Go on loistava tilaisuus pelata jopa 30 peräkkäistä KENO-peliä. Kaikki säännöt ja määräykset ovat samat kuin alkuperäinen KENO. Voit lähteä tiloista ja tarkistaa lippusi verkossa.

KENO BONUS antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa KENO-voittoja 3, 4, 5 tai 10 kertaa. Kokonaiskerroin kerroin numero (3, 4, 5 tai 10) on 1: 2,3

Huomaa: Tarvitset Adobe Shockwave Playerin ja Adobe Flash Playerin viimeisimmät versiot, jotta näet nämä animaatiot.

Vedot voidaan sijoittaa:

Su - la: klo 5.00 - 1:15.

Sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Tunnit peli on piirretty:

Su - la: 5:04 - 13:00

Tarkista nykypäivän KENO-to-go numerot 2 eri tapaa

Hae hakutuloksia puhelimellasi tai tablet-laitteellasi

 1. Valitse kuinka monta numeroa (täplät) haluat pelata merkitsemällä haluamasi ruudussa.
 2. Valitse rahasumma, jonka haluat lyödä vedonlyöntiä kohden ($ 1, $ 2, $ 5, $ 10 tai $ 20) merkitsemällä jollakin Summa-laatikosta.
 3. Voit pelata jopa 30 peräkkäistä peliä merkitsemällä haluamasi kohdan kohdassa Pelattujen pelien määrä.
 4. Valitse numerot, jotka haluat pelata 80-kenttään merkitsemällä kussakin laatikossa, pitäen mielessäsi valittujen pisteiden määrän. TÄRKEÄÄ: PIDÄ MERKIT KOTISIVUT. Käytä vain vartaloa tai sileää pallokynää PEN merkitäksesi vedonlyönti. Voit myös antaa Lottery-tietokoneen valita numerosi merkitsemällä Quic Pic (QP) -ruutuun.
 5. Merkitse "Y9rdquo; jos haluat pelata KENO BONUS. Jos pelaat KENO BONUS kokonaissummamäärä kaksinkertaistuu. ****
 6. Anna valmis vedonlyönti ON-LINE Lottery Sales Agentille.
 7. Myyjä antaa sinulle erillisen lipun kuitistasi. TÄRKEÄÄ: TARKISTA LIPUT! Varmista, että se edustaa numeroita ja piirroksia, jotka halusit pelata, sillä se on vain todiste näiden numeroiden suorittamisesta.
 8. Lotto ehdottaa omaa suojaasi varten, että allekirjoitat lippusi takana omistuksen tunnistamiseksi.

KENO BONUS antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa KENO-voittoja 3, 4, 5 tai 10 kertaa. Pelata KENO BONUS, merkitse "Y9rdquo; laatikkoa. Vedon hinta kaksinkertaistuu. Jos ostat ylimääräisen BONUS-pelin piirtämiseen ja voittoon, saatat moninkertaistaa voitot, jos kerroin numero (3, 4, 5 tai 10). Kokonaiskertoimet kertojanumeron (3, 4, 5 tai 10) kanssa ovat 1: 2.3.

KENO BONUS ei ole käytettävissä 10-pisteen, 11-paikkaisen tai 12-paikkaisen KENO-pelin kanssa. KENO BONUS vedonlyönti on voimassa vain, kun sitä pelataan voimassa olevan KENO-vedon yhteydessä.

 1. Vedot eivät ole voimassa, ennen kuin Lotteryn online-tietojenkäsittelyjärjestelmä hyväksyy ennen voittanumeron piirtämistä ja Lottery-sääntöjen mukaisesti. Vedonlyöjät tunnustavat, että online-arpajaiset myyntiedustajat toimivat vedonlyöjien puolesta panoksensa Lotteryn verkossa KENO tietojenkäsittelyjärjestelmä.
 2. Esitä valmiin panostuksesi Lottery Sales -agentille käsittelyyn. Saat lipun. TARKISTA LIPPUT VASTAA SEURAAVA, ETTÄ LIPPUUN VALITSEMINEN TÄYTTÄÄ BET SLIPIN PYYNTÖJEN VALINTAA.
 3. Esitä voiton lippu mihin tahansa online-tilaan KENO myyntiedustaja palkintojen maksamiseen jopa 600 dollaria. Lottery Commission maksaa yli 600 dollarin korvausvaatimukset, kun hakemuslomake on jätetty. Epätavissa olosuhteissa kiinteitä palkintoja voidaan vähentää sääntöjen ja määräysten mukaisesti. Kaikki rahapalkinnot on haettava yhden (1) vuoden kuluessa päivämäärästä.
 4. Sinun lipunne on kannettava väline. Jollei omistaja ole allekirjoittanut, voittaja voi vaatia voittajaa, jolla on voittoliput. KÄYTÄ LIPPUIHIN välittömästi. Vedonlyöjien on noudatettava Lottery Commissionin sääntöjä ja määräyksiä. Käytettävissä olevat säännöt ovat saatavilla vedonlyöjien tarkastettaviksi ottamalla yhteyttä Lottery Commissioniin osoitteessa 60 Columbian Street, Braintree, MA 02184.

KENOn piirustukset tapahtuvat seitsemän päivää viikossa, sunnuntaista lauantaihin klo 5.04 - klo 13.00.

Piirustukset tapahtuvat noin 4 minuutin välein.

Lotto valitsee kaksikymmentä (20) numeroa kahdeksankymmentä (80) numeron kentästä numeroiden (1) ja kahdeksankymmentä (80) väliltä.

Tietokonekäyttöinen satunnaislukugeneraattori valitsee jokaisen piirustuksen voittavan numerot. Satunnaislukugeneraattori valitsee vain voittavan numeron saatuaan vahvistuksen Lottery-tietokonejärjestelmästä, että vedonlyönti kyseiselle piirustukselle on suljettu.

Tarkemmin sanottuna: Keno-piirustuksessa on kaksi tietokonejärjestelmää. Ensisijainen tietokone ottaa kaikki vedot. Tämän päätietokoneen mukana on satunnaislukugeneraattori, joka ympäröi jatkuvasti 80 numeroa. Kun vedonlyönti on suljettu, ensisijainen tietokone pyytää satunnaislukugeneraattoria 20 numeroa varten. Tällöin ensisijainen tietokone tietää 20 voittavan numeron ja näyttää ne graafisesti Keno-näytöillä agenttipaikoilla. Satunnaislukugeneraattori on riippumaton ensisijaisesta tietokoneesta eikä sillä ole mitään keinoa määrittää, mitkä vedot ensisijainen tietokone hyväksyy. Tämän generaattorin ainoa tarkoitus on sekoittaa jatkuvasti numeroita ja antaa ensisijaisen tietokoneen joukolle voittaneita numeroita pyydettäessä.

60 Columbian Street

Braintree, MA 02184

Vastuuvapauslauseke: Tällä sivustolla olevien tietojen uskotaan olevan tarkkoja. Jos sinulla on kysyttävää voittajista, ota yhteyttä Lotteryyn osoitteessa (781) 848-7755 tai käydä lähimmässä Lottery-agentissa tai Lottery-toimistossa virallisille voittajille.

Lotto haluaa muistuttaa pelaajia siitä, että se on laiton alle 18-vuotiaille. © Massachusetts State Lottery Commission, kaikki oikeudet pidätetään

Komission toimesta Yleisrahaston rahastonhoitaja ja vastaanottaja

Keno on nopea, hauska ja helppo pelata. Uutta piirtää joka 3.30 minuuttia ja jokainen tasapeli tarjoaa mahdollisuuden voittaa $ 200.000. Voit lisätä Kenobonuksen lippuun ja moninkertaistaa mahdolliset voitot 1,5x, 2x, 5x, 7x tai 10x.

Kun pelaat Kenoa, voit valita enintään 10 numeroa yhteensä 80 numerosta. Jokainen vedos on valmis, kun 20 numeroa satunnaisesti piirretään. Jos valitsemasi numerot vastaavat otteluita, voitat vastaavan palkinnon!

 1. Valitse kuinka monta numeroa haluat pelata, voit valita jopa 10 numeroa.

Ottakaa huomioon ottelu / voittotaulukko - tämä kertoo sinulle mahdolliset voitot tälle lipulle ennen ostoa.

 • Voit pelata tätä lippua peräti 99 peräkkäisellä vedolla. Uusi piirustus on 3:30 minuutin välein.
 • Valitse, kuinka paljon haluat lyödä vetoa.
 • Kerro "kyllä" Kenobonukselle mahdollisuuden kertoa mahdolliset voitot. Keno-bonuksen kerroin on satunnaisesti valittu jokaisesta vedosta. Kun olet valmis ostamaan tämän Keno-lipun, valitse OSTA NYT. Keno-aluksella on Next Draw -lasku, jos ostat ennen tämän lähtölaskennan päättymistä, tulet seuraavaan Keno-vedokseen.
 • Kun kaikki 20 numeroa vedetään, vedos on valmis. Kun kaikki lippusi vedot ovat valmiit, valitse VALIDATE, jotta voitot voisivat saada tämän lippusi PlayNow-tilillesi.
  1. Valitse numerot, jotka haluat pelata, ja voit valita jopa 10 numeroa.

  Ottakaa huomioon ottelu / voittotaulukko - tämä kertoo sinulle mahdolliset voitot tälle lipulle ennen ostoa.

 • Voit pelata tätä lippua peräti 99 peräkkäisellä vedolla. Uusi piirustus on 3:30 minuutin välein.
 • Valitse, kuinka paljon haluat lyödä vetoa.
 • Kerro "kyllä" Kenobonukselle mahdollisuuden kertoa mahdolliset voitot. Keno-bonuksen kerroin on satunnaisesti valittu jokaisesta vedosta.
 • Kun olet valmis ostamaan tämän Keno-lipun, valitse OSTA NYT. Keno-aluksella on Next Draw -lasku, jos ostat ennen tämän lähtölaskennan päättymistä, tulet seuraavaan Keno-vedokseen.
 • Kun kaikki 20 numeroa vedetään, vedos on valmis. Kun kaikki lippusi vedot ovat valmiit, valitse VALIDATE, jotta voitot voisivat saada tämän lippusi PlayNow-tilillesi.
 • Maksimipalkinto, joka voidaan voittaa mihin tahansa Keno-lippuun, on 200 000 dollaria riippumatta panostetusta summasta. Yhdistetyn enimmäisvastuun enimmäismäärä on 2 miljoonaa dollaria. Keno-lippuun voittopalkinto, joka voidaan voittaa Keno-bonuksella, on 10 kertaa suurempi kuin Keno-palkinnon arvo.

  Jos olet voittanut yli 1000 dollarin palkinnon, sinä voit voittaa palkintosi mahdollisimman pian.

  Pelaa Kenoa missä, missä ja miten haluat. Keno on nopeatempoinen, hauska peli, jonka avulla voit valita kuinka monta numeroa pelata, kuinka paljon rahaa voittaa, missä pelata ja missä voit tarkistaa voittavan numerosi. Keno ja Packaged Keno To Go (PKTG) toistetaan numerokentällä yhdestä 80: een, ja voit valita enintään kymmenen numerot tällä alalla. Lotteryn tietokone muodostaa jatkuvasti satunnaisjoukkoja 20 numeroa. Kolmen ja puolen minuutin välein jokaisen pelin keskustietokone "lukittuu" joukkoon näistä numeroista, jotka näytetään sitten Keno-näytöllä. Voit voittaa erilaisia ​​tapoja sovittaa yhteen, kaikki tai - joissakin tapauksissa - mikään numeroista.

  Keno on hauska, nopeatempoinen peli, jossa voit valita jopa kymmenen numeroa ja voittaa sen perusteella, kuinka monta pelaajaa ottelussa. Voita $ 1- 100.000 dollaria

  Pakattu keno mennä voit ostaa 20, 40, 60, 80 ja 100 peliä vain 25 dollaria per peli, sitten katsella piirustuksia missä ja milloin haluat. Voita $ .25 - $ 25.000.

  40 peliä 10 dollaria kohti

  60 peliä 15 dollaria

  80 peliä 20 dollaria

  Kenobonus antaa sinulle mahdollisuuden moninkertaistaa Keno / PKTG-voitot jopa kymmenellä kertaa.

  2x Keno-vedon

  Keno Superbonus antaa sinulle mahdollisuuden kertoa Keno / PKTG-voitot jopa 20 kertaa ja takaa, että voitat vähintään kaksinkertaisen voiton, kun voitat.

  3x Keno-vedonne

  Klassisella Keno-pelaajalla on mahdollisuus voittaa 100 000 dollaria yhdellä dollarin pelaamisella! Se on helppoa. Yksinkertaisesti täydentää Keno-soittolistoasi käyttäen näitä viittä vaihetta:

  Vaihe 1: Päätä, kuinka monta numeroa (pisteitä), yhdestä kymmeneen, haluat pelata peliä.

  Vaihe 2: Päätä, kuinka paljon voittaa, pelistä 1 - 20 dollaria.

  Vaihe 3: Valitse omat numerot tai valitse "Quick Pick" ja anna tietokoneen valita numerot sinulle.

  Vaihe 4: Päätä, kuinka monta peräkkäistä peliä, yhdestä 20: een, haluat pelata.

  Vaihe 5: Jos haluat pelata bonuksen tai Superbonuksen (voit valita vain yhden), valitse soittolistalla "Kyllä", jonka haluat pelata, ja voitat moninkertaistaa voitot jokaisella lipulla olevalla pelillä. Sinun on pelattava Kenoa, jos haluat pelata bonuksen tai Superbonuksen. Kerro monta peräkkäistä peliä, jonka haluat lyödä pelin mukaan, ja määritä lippujen kokonaiskustannukset.

  Anna suoritettu leikkimuki ja lyödä vetoa Maryland Lottery® -jälleenmyyjäksi saadaksesi virallisen pelilippun. Jos haluat nähdä, oletko voittanut, katsele pelisi Keno-näytöllä (sijaitsee useimmissa Maryland Lottery® -myymälöissä), tarkista numerot milloin tahansa jälleenmyyjältä pikavalintalaitteella tai mene mdlottery.com®: iin ja klikkaa Keno-logo. Jos lippusi voittaa ennen kuin kaikki peräkkäiset pelit on pelattu, voit esittää sen Maryland Lottery® -jälleenmyyjälle saadaksesi voitot sekä vaihtolipun, joka on hyvä jäljellä oleville peleille.

  100 dollaria on Keno-vedon maksimipeli.

  200 dollaria on maksimi Keno-vedon per ottelu, kun Bonus-vaihtoehto on valittu.

  300 dollaria on korkein Keno-vedo per ottoliike, kun Super Bonus -vaihtoehto on valittu.

  Kuinka pelata PACKAGED KENO GO

  Nyt voit nauttia Kenon hauskuudesta ja jännityksestä - vain 25 dollaria per peli - kun ostat Packaged Keno To Go (PKTG) -lipun mille tahansa Maryland Lottery® -jälleenmyyjälle. Pelaa Packaged Keno Go, missä, milloin ja miten haluat - vähemmän! PKTG on aina vain 25 dollaria per peli, ja jokainen peli antaa sinulle mahdollisuuden voittaa jopa $ 25,000! Voit ostaa PKTG: n 20-, 40-, 60-, 80- tai 100-pelilipuilla. 100-pelilipun voi antaa sinulle yli kuusi tuntia viihdettä. Sinun on käytettävä PKTG-leikkeitä, jos haluat pelata PKTG: tä. Se on helppoa! Yksinkertaisesti täytä PKTG-soittolistasi käyttämällä näitä neljää vaihetta:

  Vaihe 1: Valitse peräkkäisten pelien määrä, joita haluat pelata:

  40 peliä 10 dollaria kohti

  60 peliä 15 dollaria

  80 peliä 20 dollaria

  100 peliä 25 dollaria

  Vaihe 2: Valitse, kuinka monta numeroa (pisteitä), yhdestä kymmeneen, haluat pelata peliä.

  Vaihe 3: Valitse omat numerosi tai valitse "Quick Pick" ja anna tietokoneen valita numerot sinulle. Jokaisella PKTG-lipun pelillä on samat numerot.

  Vaihe 4: Jos haluat pelata Bonusta tai Superbonusta (voit valita vain yhden), valitse "Yes" soittolistalla, jonka haluat pelata, ja voitat moninkertaistaa voitot jokaisessa pelissä. Sinun täytyy pelata PKTG: tä Bonuksen tai Superbonuksen pelaamiseen.

  Anna täytetty PKTG-pelisi ja lyö vetoa Maryland Lottery® -jälleenmyyjällesi saadaksesi virallisen pelilippun. Sitten voit katsella PKTG-pelien tuloksia, kun ja kun valitset - enimmillään vähittäiskauppiaspaikoista, omasta kotisi mukavasta tai missä tahansa tietokoneessa, jossa on Internet-yhteys. Voit myös tarkistaa numerot milloin tahansa jälleenmyyjältä pikavalintalaitteella tai siirtyä osoitteeseen mdlottery.com® ja klikata Keno-logoa.

  Bonus on ominaisuus Keno ja PKTG, joka antaa sinulle mahdollisuuden kertoa Keno ja PKTG voitot jopa kymmenen kertaa alkuperäisen määrän. Bonus voidaan lisätä samalla summalla kuin panostit Keno- tai PKTG-pelissasi. Esimerkiksi Klassinen Keno, jos pelaat $ 1, bonuskustannuksesi on ylimääräinen $ 1, joten kokonaislomakustannukset ovat $ 2. Jos pelaat PKTG: tä, Bonus-vedon määrä vastaa PKTG-vedon määrää. Jos esimerkiksi valitset 5 dollarin PKTG-lipun, Bonus-hinta on ylimääräinen 5 dollaria, kun lipun hinta on 10 euroa.

  Bonuspyörä tulee näyttöön juuri ennen jokaista piirrosta. Bonuspyörä pyörii ja pysähtyy paljastamaan mikä kerroin, jos sellainen, koskee seuraavaa Keno- ja PKTG-peliä. Mahdolliset kertojat ovat kolme, neljä, viisi ja kymmenen. Jos lippu on kyseisen pelin voittaja, kerro monista Bonus-pyörästä kertyneestä kertoimesta saadusta summasta voittojen kokonaismäärän määrittämiseksi. Jos voitat esimerkiksi $ 5 ja pelin kerroin on kolme, niin kerätit 15 dollaria. Jos kerroin on neljä, kerää 20 euroa ja niin edelleen.

  Superbonus on kuin säännöllinen bonus, vain parempaa, koska se takaa, että jos voitat, voitot kerrotaan ja myös kerroin on suurempi kuin tavallinen bonuskerroin. Superbonuksen pelaaminen antaa sinulle mahdollisuuden moninkertaistaa voitot jopa 20 kertaa ja takaa, että voitat vähintään kaksinkertaisen tavallisen Keno / PKTG-voiton voittaessasi.

  Super Bonus-vedon määrä on kaksinkertainen pelipelissä. Jos esimerkiksi panostat $ 4 klassiseen kenoon, Super Bonus -voituksesi on vielä 8 dollaria, joten kokonaislomakkeen hinta on 12 euroa. PKTG: n kanssa, jos valitset 10 dollarin PKTG-lippusi, Super Bonus -kustannuksesi on ylimääräinen 20 dollaria, jolloin lipun hinta on yhteensä 30 dollaria.

  Super Bonus -pyörä, bonuskerroksen numeroiden ulkokerros, tulee näkyviin näytöllä juuri ennen jokaista piirrosta. Super Bonus -pyörä pyörii ja pysähtyy paljastamaan, mikä kerroin koskee seuraavaa Keno / PKTG-peliä. Voitot lisääntyvät, kun valitset Super Bonus. Mahdolliset kertojat ovat kaksi, kolme, neljä, viisi, kuusi, kymmenen, 12 ja 20. Jos lippu on kyseisen pelin voittaja, kerro Super Bonus -pyörästä kertyneen kertoimen voittama summa määrittämään voitot.

  $ 1,000,000 on vastuuvapaus, kun pelaat 10-pistettä kaikille Keno-pelille (mukaan lukien Keno ja / tai PKTG), kun kymmenen bonuskerroin on voitettu. Tämä merkitsee sitä, että piirrustolla on vain yksi $ 1,000,000 palkinto, joka voidaan voittaa pelaamalla Keno / PKTG 10-pistettä kymmenen bonuskertoimella, ja epätodennäköisessä tapauksessa kaikkien Keno / PKTG-voittajien palkintojen yhdistelmä on 10- paikka, jossa Bonus kymmenen kerroin ylittää 1 000 000 dollaria, niin 1 000 000 dollaria jaetaan suhteessa näiden keno- ja / tai PKTG-voittajien joukkoon kyseisen pelin aikana panostetun summan perusteella.

  $ 2,000,000 on vastuuvapaus, kun pelaat 10-pistettä kaikille Keno-pelille (mukaanlukien Keno ja / tai PKTG), kun Super Bonus -kerroin 20 on voitettu. Tämä merkitsee sitä, että piirrosta kohden on vain yksi $ 2.000.000 palkinto, joka voidaan voittaa pelaamalla Keno / PKTG 10-pistettä Super Bonus -kertoimella 20 ja epätodennäköisessä tapauksessa kenon ja PKTG: n palkintojen yhdistelmä 10 -Spot, jossa Super Bonus 20 -kerroin ylittää $ 2.000.000, sitten 2.000.000 dollaria jaetaan suhteessa näiden keno- ja / tai PKTG-voittajien joukkoon kyseisen pelin aikana panostetun summan perusteella.

  Joten $ 3,000,000 on yhdistetty vastuun yläraja, kun pelaat kymmenen pisteen keno-pelille (mukaan lukien Kenon ja PKTG: n), kun kymmenen bonuskerroin on voitettu ja kun 20 pisteen Super Bonus -kerroin on voitettu samalla piirustuksella. Jos kussakin luokassa, Bonus ja Super Bonus on vain yksi voittolipu, niin nämä kaksi lippua maksaa maksimipalkkion määrä piirustuksesta pelaamalla Keno / PKTG 10-pistettä; mutta epätodennäköisessä tapauksessa kaikkien palkintojen (Keno, Keno Bonus, Keno Super Bonus, PKTG, PKTG ja Bonus sekä PKTG Super Bonus) yhdistäminen ylittävät $ 3,000,000, tämä määrä jaetaan kaikkien voittajien suhteessa kyseisen pelin summa ja Bonus-vaihtoehto, mikäli kaikki on valittu.

  Valitse peli uusimmista tuloksista

  Keno on hauska ja helppo peli pelata $ 1 alkaen. Vedonlyönti 3,5 minuutin välein voit saada Keno-voittajan muutaman minuutin!

  Kenian paras osa on se, että valitset tapaa, jolla pelaat. Valitset numerosi, valitse kertoimet, ja riippuu siitä, kuinka paljon haluat käyttää.

  Jos haluat voittaa Kenon, valitsemiesi pisteiden (numerot) on vastattava annettuja numeroita.

  Kuinka paljon voitat perustuvat:

  • Pelaama kohde (kuinka monta numeroa olet ottanut)
  • Kuinka monta teidän numerosi sopivat voittaneen numeron kanssa
  • Kuinka paljon peliä olet pelannut (välillä $ 1 ja $ 100)

  Voidaksesi voittaa Spot 10 -voitotarjouksesi, sinun täytyy vastata kaikkiin 10 voittavan numeron yhteen peliin. Jos Spot 10 -pelipotilaiden voittajia ei ole, Spot 10 voittaa seuraavan vedon.

  Numerot näytetään jokaisen piirroksen kohdalla Keno-ruudukkoihin myymälässä tai Näytä tulokset.

  Jotta voisit voittaa Keno Coin Tossin, sinun on valittava oikein HEADS, TAILS tai EVENS sillä perusteella, missä numerot kuuluvat Kenon ruutuverkkoon. Oikein arvata HEADS tai TAILS kaksinkertaistaa rahasi ja oikein arvata EVENS nelinkertaistaa rahaa.

  Katso miten voittaa -osiossa voit jakaa kaiken mitä voit voittaa Keno ja Keno Coin Toss.

  Keno-tasapeli on 3.5 minuutin välein. 40 sekuntia ennen sulkemista, kuluvan vedon myynti lähelle ja sinut syötetään seuraavaan tasapeliin.

  Voit ostaa Keno- tai Keno Coin Toss -tunnuksesi liikkeestä.

  Kun ostat Keno-merkinnän, valitset pelaamisen, jossa on kolme eri pelivaihtoehtoa.

  • Keno Single on paras peli pelata, jos olet uusi Keno. Valitse vain numerot, jotka haluat pelata voitettavaksi.
  • Keno Coin Toss voidaan lisätä Keno-peliin tai pelata yksin. Arvaa, missä suurin osa piirretyistä numeroista laskee Keno-verkkoon mahdollisuutesi voittaa.
  • Keno Combo vaatii hieman enemmän taitoa, mutta jos olet haasteen takia, tämän pelin avulla voit luoda enemmän numeroyhdistelmiä, jolloin sinulla on enemmän mahdollisuuksia voittaa.

  Riippumatta siitä, minkä pelin pelaat, voit valita haluamasi tavan.

  • Nopea valinta on helpoin tapa pelata, jos sinulla ei ole suosittuja numeroita, ne syntyvät satunnaisesti sinulle.
  • Merkitty merkintä voit valita, mitä numeroita haluat pelata, ja voit jopa tallentaa ne suosikkeiksi seuraavalla kerralla.

  Keno-voittonumerot ovat saatavilla heti jokaisen vedon jälkeen myymälässä tai kautta Lott verkkosivusto.

  Tarkista Keno-lippu kaupassa, verkossa tai skannaa lippusi käyttämällä Lott Sovellus. Katso Tulossivut -sivulta lisätietoja tulosten saamisesta.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  7 + = 10

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map