pelata pelejä ilmaiseksi ilmaiseksi lataamatta

pelata pelejä ilmaiseksi ilmaiseksi lataamatta

Learn4Good.com luettelee ilmaisia ​​roolipelipelejä lapsille, teini-ikäisille ja suurille lapsille pelata internetissä. Toivomme, että nautit näistä seikkailupeleistä perheesi ja koulun ystävien kanssa.

Online Indiana Jones & The Lost Treasure of Pharaoh Game on hauska seikkailupeli, jossa Indiana Jonesin kuuluisa merkki yrittää löytää menetetyn aarteen. Sinun tavoitteena on auttaa häntä, mutta sinun on varottava erilaisia ​​ansoja, jotka ovat pysäyttäneet sinut. On myös erilaisia ​​salaisia ​​labyrinttejä, joissa sinun on löydettävä ulos. Ole varovainen siellä! Etsi aarteita, taistele vihollisia vastaan ​​ja nauti pelaamisesta!

Pelaa himoava, kelluva aave rohkeasti hauska, vuorovaikutteinen ja suloisesti musiikillinen strategiapohjainen toimintapeli! Käytä yliluonnollisia aave-voimia, jotka pelottavat juhliavieraita ja pakottavat heidät ulos talostasi tässä söpössä ahdistuneessa talo-aiheisessa haasteessa.

Haunt The House on innovatiivinen RPG-peli, jossa sinun on ajettava 30 puolueen vieraita talosi pelottaen heitä mahtavilla aavemoilla supervoimilla! Voit kellua huoneiden välissä, muodostaa huonekaluja ja luoda yleensä pelottava kaaos, joka saa osapuolen vieraat pakenemaan talosta kiireessä. Tutustu jokaiseen taloon taloon ja selvitä parhaat kohteet, joilla voit "hallita", jotta voit pelotella juhlien kävijöitä!

Vaaditut taidot: Tämä valoisa, ketjureaktion perustuva arcade-peli vaatii teräviä analyyttisiä ajattelutaitoja, hyvää strategiaa, taktista suunnittelua ja älykkäästä päätöksentekoa. Nopeat näppäimistön ohjaus taidot ovat välttämättömiä, kun whiz ympärillä iso talo aave muodossa. Halukkuus oikeudenkäyntiin ja erehdykseen on myös tärkeää - Jotkut vieraat saattavat pelotella liikuttavia pöytiä, kun taas toiset saattavat pelotella valot vilkkuvat päälle ja pois!

Being One: Episode 1 - Escape the Lab on erittäin haastava, ajatuksia herättävä RPG-seikkailupeli, jonka ansiosta voit käyttää vanhempia lapsia, teini-ikäisiä ja aikuisia, joiden avulla voit siirtyä outoa rakennusta vaiheittain jotta paeta laboratorio. Kun olet herättänyt äkillisesti kuplivaa nestemäistä nestettä sisältävän säilytysastian, sinun täytyy hitaasti yrittää saada laakerit tutkimalla ja tutkimalla näennäisesti hylättyä laboratoriota vihjeitä ja piilotettuja esineitä varten. Tämä erittäin vuorovaikutteinen "science fiction adventure" -peli sisältää ensimmäisen persoonallisen näkökulman, joka antaa viileän mutta ehkä hieman pelottavan aitouden koko ilmakehään ... Monet kysymykset heräävät mieleen, kuten: Missä minä olen? Mitä teen täällä? Sinun on käytettävä oman sleuthing taitoja jatkaa koettelemalla, napsauttamalla ja tarkastelemalla kohteita, jotka huomaat saadaksesi tietää!

Houkuttelevien aivojen teaserien ja virtuaalisen etsiväpelien kannattajat saavat nauttia tämän epätavallisen hiiren napsautuksesta. Vain harvoista vihjeistä tai oppaista, jotka auttavat sinua, pelaajan on ajateltava selkeästi, loogisesti ja rationaalisesti edistääkseen. Innostunut mieli on äärimmäisen tärkeä tässä - jokaisen kohtauksen jokaista nurkkia ja haaraa on tarkasteltava perusteellisesti saadakseen arvokkaita vinkkejä ja tärkeitä esineitä. Being One: Episode 1 on vain eeppisen tarinan alku - ja sinä pidät avaimen toiminnasta! Jos haluat vastauksia tähän arvoitukseen, on aika ajatella laatikon ulkopuolella! Onnea ongelmanratkaisuun!

Jokainen nuori soturioppilas tarvitsee isännän. Jokainen taisteluopiskelija tarvitsee tutoria. Arkadian keskiaikainen valtakunta, My Pet Protector 3 on eeppinen fantasia taistelu seikkailupeli, jossa joudut kouluttamaan kokematon nuori sankari hänen tukahdutettujensa pelottomaan soturijohtajaksi. Sinä pelaat Protectorin roolissa, ja sinun täytyy muokata tätä nuorta aatelia (ritarin tehtävää poika) rohkeaksi taistelupalloksi, jota hän kerran oli ja on tarkoitus tulla uudelleen. Aseta keskitason maapallolla, jossa paha on hallitsanut vuosikymmeniä, olet kuolematon oppipoika on oppinut kaiken, mitä on tietää sodankäynnistä, aseista. käsien välinen taistelu, miekka taistelu, taistelutaktiikka ja paljon muuta. Armoidulla arvokkaalla tietämykselläsi ja koulutuksellasi, sinun on ohjattava tätä "halukas Conqueror" hänen pyrkimyksissään palauttaa kuningaskunta entiseen onnensa ja kunniaansa.

Mikään ei ole jätetty sattumalta tässä yksityiskohtaisessa paketissa olevaan keskiaikainen seikkailuun. Olet oppipoikien täytyy hitaasti rakentaa voimansa ja taistella taitoja, työtä ansaita virtuaalisia rahaa, jotta voidaan rakentaa uudelleen kyläsi, levätä, kun hän tuntee väsynyt ja paljon muuta. Ajattele nuoresta sankaristasi eräänlaisena "lemmikkiprojektina"; saat apua avustamaan hänen muutosta pelättävältä teini-elokuvastasi pysyvän vallankumouksen kuvaksi. Strateginen suunnittelu on avain menestykseen tässä haastavassa fantasia-RPG-pelissä, sillä sinun on valittava sopivia toimintoja ja harjoittelua temppusi koko ajan. Oletko valmis ohjaamaan ja katsomaan oppilaanne tulla päälliköksi? Hyvä, aloittakaamme!

Farm Mania on hauska ajanhallinta Role-Playing-Game, joka simuloi maatilaa maatilalla. Sinä pelaat Anna-tehtävää ja sinun tehtävänäsi on auttaa isojasi viljelijääsi kääntämään tilansa vilkkaaksi menestykseksi! On aika saada kätesi likaiseksi! Tässä hauskassa maatalousmaailmalautahduksessa pääset: nostamaan valtavan määrän eläimiä ja kasveja, vaalia pieniä vauvojen eläimiä, leipoa leipiä ja yummy-piiraita, tekemään kodikkaita huiveja ja käsineitä - ja samalla ansaita suuria voittoja ja hyppää - Käynnistä isoisäsi maatila!

Onko sinulla makea hammas? Papa's Freezeria on jälkiruokavalio ja pikaruokaketjujen simulointipeli, jossa tavoitteena on onnistunut jäätelöbaari, joka palvelee asiakkaillemme herkullisia herkkuja. Testaa, kuinka hyvin työskentelet paineen alaisena tässä hauskassa roolipelissä, jossa harjoitat ajankäytön taitoja sekä monitoimikykyäsi. Opi tärkeitä yritystoiminnan hallintaa ja hauskaa luoda ja muotoilla joukko herkullisia jäätelönauhoja.

Jos pidät kaikki asiakkaasi onnellisina, he antavat sinulle vinkkejä, joiden avulla voit ostaa tavaroita kaupastasi ja kääntää sen kaupungin hienoimpiin jäätelöpaikkaan! Sinä pidät täysin varpaissasi, kun otat tilauksia, teet aurinkotuoleja ja laitat niiden päälle päällekkäin - kaikki samaan aikaan! Varmista, että saat jokainen tilaus oikein, sprinkles ja kaikki - ja olet hyvin matkalla tulla Ice Cream Master!

Epic Battle Fantasy: Adventure Story on klassikko-tyylinen RPG-seikkailupeli, jossa pelaat kissaa rakastavaa merirosvoa, joka on selviytynyt sarjasta vihollisen täyttämiä tasoja pelastaakseen kidnapattu tyttöystävänsä. Kun paha kapteeni musta nuoli tarttuu merirosvosi rakas prinsessa ja hiihtäjiin takaisin karibialaiselle, nuori merirosvo aloittaa eeppisen matkan, jolla vapautetaan prinsessa ja yhdistää hänet perhekissaan - Vekit. Armoilla miekalla ja vaikuttavalla arsenaalilla maagisia kykyjä, rohkea nuori merirosvo on taisteltava hänen tiensä menneisyyteen haamuja, ghouls, sieniä, puita, jotka tulevat elämään, ja muutama maailmanmestari roistoja tämän jalo Quest.

Tämä upea hauska seikkailu, joka on täynnä maagisia metsiä, ekspansiivisia metsämaisemia ja hankalia hyppyperusteisia alustatasoja, sopii hyvin mario-tyylinen arcade-pelien faniksi ja myös hauska miekka-houkuttelevien toimintapelien faneille. kaikenlaisia ​​ääretöntä pahaa. Nopeat reaktiot, nopeat refleksit ja kätevyys ovat kaikki tärkeitä tässä. Kauniisti animoitu grafiikka ja taustamusiikki tekevät aidosta arcade-kokemuksesta. Arrrrrr Oletko valmis aloittamaan taistelun, O rohkein kaikista Piratesista?

Illusionist's Dream Game on hauska alustatyyppinen pulmapeli, joka vie sinut pois fantasiasta ja taikuudesta. Jonkin ajan kuluttua, siellä oli suuri taikuri, joka viihdytti väkijoukkoja hänen temppujaan ja harhojaan. Mutta kun hänen elämänsä rakkaus valitettavasti kuoli, hän lopetti työnsä ja menetti halunsa elää. kunnes yön hänellä oli unelma. Voitko auttaa taikuri löytää tahtoa elää uudelleen?

Muuta itseäsi eri eläimiin löytääksesi avaimen kullakin tasolla ja päästä eteenpäin seuraavalle tasolle. Jokainen eläin voi tehdä erilaisia ​​asioita: perhonen voi lentää, mutta jos se joutuu sammakkoon, sammakko syö sen ja sinun täytyy aloittaa uudestaan. On myös kettu, joka kulkee nopeasti ja hyppää kauas, mutta se syö kaikki kanit, jotka ylittävät sen polun.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinun täytyy tulla kani myöhemmin, sinun on otettava tämä huomioon. Ette koskaan koskaan pääse eroon, koska putoaminen kuoppaan tai toisen eläinruokinnan syöminen yksinkertaisesti kuljettaa ihmisluonneasi takaisin tasolle aikaisemmin. Nauti tästä hauskasta matkasta yhdeksi taikurin uniksi ja auttakaa häntä löytämään halu elää uudelleen.

Dangerous Descent on hauska roolipeli verkossa, joka perustuu kuuluisan sarjakuvahahmon American Dragon. Tämä on hauska ja salaperäinen lasten peli, joka tapahtuu maagisessa maanalaisessa pyhäkössä ja pitää sinut kiireisenä tunteja. Jake Long, erityinen lapsi, jolla on valta muuttaa lohikäärmeeksi, yrittää pelastaa maagisia olentoja Huntsmasterin vankeudesta.

Auta amerikkalaista lohikäärää menemään alas viemäreiden läpi Huntsclanin maanalaiseen pyhäkköön, jossa siepattuja olentoja pidetään heidän tahtonsa vastaisesti. Huntsmaster on alhaalla joukko vartijoita, jotka ovat hajallaan koko maanalainen rangaistus, joten sinun täytyy olla hyvin varovainen.

Pelaa viihdyttävää, hauskaa, tiimityöhön perustuvaa, pisteen ja napsautuksen pulmapeliä! Auta kolme eksentrinen varkautta vetämään viimeisen heistin Pariisin 19. vuosisadalla The Three Thieves - kannustava, haastava ja erittäin hurmaava RPG-seikkailupeli, jossa sinun täytyy ohjata kolme vanhan koulun rikollista sarjan 6 kevyesti hiiren napsauttamalla palapeliä . Tietokonehiiren avulla sinun on vuorovaikutuksessa esineiden ja esteiden kanssa jokaisella tasolla, jotta Rob, Meaty ja Slim pystyvät täyttämään tehtävänsä. Varasta kohteita ja yhdistä ne, vaihda kolmen varkaan, ja käytä jokaisen hahmon yksilöllisiä ominaisuuksia vetääksesi virtuaalisen varkauden hämmästyttäviä tekoja!

Vaaditut taidot: Tämä hankala, online aivot-teaser-peli vaatii älykkäitä analyyttisiä ajattelutaitoja ja -strategiaa, todella hyvää tiimityötä ja suurta päättäväisyyttä ja pysyvyyttä. Jokaisella ryhmällä on tietty taito, ja sinun on selvitettävä, miten kukin henkilö voi hyödyntää tarinaa eteenpäin. Tarkat havainnointitaidot ovat tärkeitä, kun yrität valita kohteita ja esineitä, jotka saattavat auttaa sinua. Tuntematon mieli tarvitaan, kun yrität selvittää milloin ja missä kukin hahmo otetaan käyttöön.

Super Adventure Pals on vauhdikas toiminta RPG-tasohyppelypeli lapsille, joissa aloitat eeppisen seikkailun pelastaaksesi arvokasta lemmikkikaartaan pahasta herra B: stä! Aseta värikkäässä ja epäkeskossa sarjakuva-metsämaailmassa, voit matkustaa tasojen välillä kirahvi (todella cool!), Vuorovaikutuksessa wacky merkkiä ja yleensä aiheuttaa niin paljon sekasortoa kuin mahdollista kukistamalla vihollisia ja ansaita arvokasta jalokivejä up-ups. Sonicilla hieman muistuttavalla pelaamisella (sinun täytyy hyppää ympäriinsä, voittaa vihollisia, kerätä kultakolikoita jne.), Voit lisätä hahmosi ominaisuuksia edistyessäsi ja yleensä muuttaa hänet ehdottomaksi alustusteknologiaksi! Kun olet asettanut voimansa armottomille miekoneille, pelkurimainen herra B ajattelee jälleen ennen kuin sekaisin rakkaan kalliosi kanssa!

Tämä alkuperäinen ja epätavallinen roolipeli vaatii hienoja näppäimistötaistelutaitoja ja vahvaa päättäväisyyttä menestyä, kun navigoat tiensä monien vihollisen täyttämien tasojen läpi. Ota mini-gorillaa, hyppäämät matoja, mansi sieniä ja paljon muuta, mitä voidaan vain kuvata todella hulluksi. Jotkut pelaajat nauttivat värikkäästä, vapaasta verkkovierailusta, kun taas toiset arvostavat melko vaikeaa alustatestiä, joka ehdottomasti pakottaa sinut laajentamaan mahdollisuuksiasi! Ok Great Platform Adventurer, tapetaan tien!

Rift on lapsille ja teini-ikäisille lapsille ja teini-ikäisille lapsille ja teini-ikäisille lapsille ja nuorille suunnattu pulmapeli, jossa voit saada pisteitä ja siirtää tasoja pelaamalla erikoista pikku robottia kerätäksesi paristoja ja ruokkia kakkua hänen Big Greedy "nälkää" -mestään. Jotta voit tehdä tämän, sinun on hankittava useita vaativia ovien avaamista ja laatikon rakennustilanteita, jotka edellyttävät suunnittelua ja kärsivällisyyttä.

Robottimerkki (joka puhuu sinulle) on samanlainen kuin Star Wars robotti, ja päällikkö on kuin saman elokuvan kuuluisasta "Jabba the Hut" vaaleanpunainen versio. Tämä ainutlaatuinen ja viihdyttävä peli tarjoaa loputtomia tunteja typerää hauskaa. Älä anna pelihahmoja alas! Robotti on yksinäinen ja tarvitsee sinua ja päällikön täytyy saada hänen kakkuansa! Liikkua ja pitää hauskaa!

OK, olet robotti ja sinun täytyy saada kakku isäntänne! Hän on "nälkää!". Jos et kiirehdi, hän huutaa sinua. Paine on päällä. Älä pettä! Hän rakastaa kakkua. Päästäkseen sinne, sinun on käytettävä laatikoita, strategisesti sijoittamalla ne avaamaan ovia ja keräämällä mahdollisimman monta paristoa pisteiden ansaitsemiseksi. Kun saat kakun päällesi, hän on onnellinen ja siirryt tasolle. Tämä retro simulointipeli ei ole pala kakkua - varoitetaan. Eh hello? Missä sinä olet? Minulla on oltava kakku! Kiirehdi!

Online Granny in Paradise Game: Mummo ja hänen kitties ovat lomalla. Mutta kun napping, Granny ei huomannut kuinka hänen pentunsa eksyvät! Auta Granny löytää rakkaat lemmikkisi. Sinun tavoitteena on ohjata Grannyä hänen pennuillean paikkaan MEOW. Kun otetaan huomioon, että Granny rakastaa kukkia, sinun täytyy löytää kaikki ne ylimääräisiä pisteitä johtavien pennut. Kaivaa reikiä suojaamaan itseään vastaan ​​kohdistuneilta vihollisilta tai kaivaamaan itsellesi polkua läpi. On joitain tasoja, joilla voit kerätä bonuksen sydämet, mutta sinun on oltava nopea, koska aika tikittää! Kun kaikki kissat on pelastettu, näkyviin tulee poistokukka. Kävele isoäiti siihen. On yli 170 tasoa ja 5 eri lomapaikkaa, joissa sinun täytyy pelastaa kissoja käynnissä, kiipeilyä, kaivamista ja kellua samanaikaisesti.

Rakenna oma hotellimajasi ja nouse esiin vieraanvaraisuuden aloittelijasta arvostetulle, monipisteiselle hotelliketjutallennukselle! Hotel Baron on hämmästyttävän syvällinen, erittäin stimuloiva tykoni-peli ja RPG-rakennustoiminta (vanhemmille lapsille, lukioille & korkeakouluopiskelijat), joilla sinulla on mahdollisuus rakentaa, ylläpitää ja hallita omaa hotellitoimiasi. Kolmen eri pelitilan avulla voit rakentaa yrityksesi alusta, palkata asiantuntevaa henkilökuntaa, suunnitella hotellisi ulkoa ja sisustusta, tarjota laadukasta asiakaspalvelua ja paljon muuta!

Syyt pelata tätä uskomattoman yksityiskohtaista liiketoimintastrategiapeliä: Jos sinulla on edes välitön kiinnostus vieraanvaraisuuteen ja palvelualaan, tai oletko koskaan unelmoinut omasta skaalautuvasta liiketoiminnasta, tämä on mahtava ilmainen verkko-aktiviteetti, joka sukeltaa! Testaa ja käytä yrityksesi taitoja, ajaa, päättäväisyyttä ja pysyvyystasoja saavuttaaksesi vision. Jopa kaikkein vähäisimmät yksityiskohtia ovat Hotel Baronin suorassa valvonnassa - kunkin kerroksen korkeudesta, jokaisen huoneen hinnasta, hotellin aulan kasvien elämään!

Tarvittavat taidot / strategia: Huolellinen liiketoimintaympyrä, halukkuus monikäyttöön, vahvat päätöksentekokyky ja nesteen ongelmanratkaisu ovat osa hyvää vieraanvaraisuusjohtajaa. Tarkka hiiren napsauttaminen on täälläkin varsin tärkeä, varsinkin hyvin yksityiskohtaisilla yksityiskohdilla. Hyvä strategia voisi olla miettiä ajat, jotka olet ehkä jättänyt hotellissa tai motellissa. Punnitse, mitä todella nautit, eikä nauti niinkään todellisesta elämyksestäsi, ja tee sitten parannuksia virtuaaliympäristöihinne vastaavasti!

Prince of Persia on roolipeli-sokkelo peli vanhemmille teini-ikäisille, joilla voit pelastaa maailman kaikkein pelätyimmältä taikuudelta - tappava "Sands of Time"! Se on täynnä miekan heiluttavaa toimintaa ja seikkailua! Sinulla on vain 8 minuuttia navigoida vankilaan viirion valtaistuimelle ja estää häntä avaamasta tätä taikuutta. Jos et pääse läpi uhkaavien käytävien sokkeloa ja päästä Vizierin valtaistuimelle 8 intensiivisessä minuutissa, se on peli!

Tausta: Väärennetty veljesti on hävittänyt sultanin ja tarttunut tämän voimakkaan taikuuden hallintaan. Sanotaan, että mikään armeija ei voi kestää korruptoituneita voimiaan. Kahdeksan lyhyen minuutin ajan, vihreän tarjous rajoittamattomasta tehosta on valmis. Vain yksi rohkea prinssi on voima pysäyttää hänet ... ja se prinssi on sinä!

Oletko valmis Supernannyksi eräille rakastaville pienille lapsille? Sweet Babies Care Center on söpö online-lastenhoidon simulointipeli, jossa sinun on huolehdittava 3 vaativasta vauvasta omassa lastenneuvolassa. Pelaat hoitajan roolia ihastuttavissa tyytyneissä töissä, ja sinun on varmistettava, että heitä ruokitaan jatkuvasti ja juotetaan - samoin kuin heidän suosikki leluistaan. Mutta varoitetaan, jos he eivät saa mitä he haluavat, he voivat vain huutaa talon alas! Pidä pienet kaverit onnellisina ja pisteitä siitä, kuinka nopeasti annat heille mitä he tarvitsevat.

Tämä värikäs hoitopeli todella testaa monitoimikykyäsi, sillä voi olla kolme vauvaa kerrallaan - kaikki haluavat kiinnittää huomiota. Tarvitset myös nopeita reaktioita, sillä nämä räpyttimet antavat korville soittoa, jos he eivät saa parempana pidettyä hoitoa kaksois-nopeasti! Tämä hauska piste-ja-klikkauspeli sopii erinomaisesti mihinkään tyttöihin tai poikiin, jotka jäljittelevät omia lapsiaan leikkiessään tai huolehtimassa toisille. Oletko valmis näyttämään lämpimän puolen? Hyvä, on aika täyttää tämä pullo - janoiset vauvat odottavat!

Online Cheese Hunt Peli on hauska seikkailupeli, jossa on hauskoja hahmoja ja mukava animaatio. On viisi hauskaa tasoa Cheese Hunt voit täydentää. Pelin tavoitteena on löytää ja syödä kaikki juusto vahingoittamatta itseäsi. Ole varovainen niitit! He voivat satuttaa sinua! Mitä nopeammin olet valmis tasolle, sitä enemmän bonuspisteitä saat, joten kiirettä! Voit nähdä oman terveydentilan, tasosi, bonusajan ja pisteet pelinäytön alareunassa. Myös nuoli osoittaa, mihin suuntaan sinun pitäisi mennä. Pidä hauskaa!

Nicki's Roundup on hauska ja nopeatempoinen taitopeli, jossa sinun on ratsastaa ratsastusta ja pyöristää joukko karkaamia pieniä sikoja käyttäen virtuaalista lasso-köyttä (niille, jotka eivät tunne klassinen cowboy-toiminta, lasso on köyden pituus, joka on sidottu irralliseen pyöreään silmukkaan, jota voidaan käyttää tarttumaan liikkuvat kohteet sen kiristämiseen kiristettynä). Pelaat roolista Nickiä, rohkeaa cowgirlia, joka on erikoislääkäri, kun on kyse siipien saamisesta lassoon. Huoleton pikku eläimet ovat paenneet navetasta, ja sinulla on auringonlasku, kunnes pyöristää mahdollisimman monta kuin mahdollista. Pudota hevosella ja laukaise lasso mistä tahansa sikoista, jotka sukeltavat lähistöllä. Pistepisteet siipikarjan sieppaamiseksi.

On myös muita söpöjä pieniä eläimiä, jotka voidaan tarttua voimanlähteinä, kuten valkoiset ja ruskeat puput! Tämä hauska ratsastus ja maatilapohjainen peli todella testata nopeita reaktioita ja käsien ja silmien välistä koordinaatiota, sillä nämä siat varmasti ovat nopeita pieniä liikkeitä! Sinun on myös oltava erittäin tarkka, koska vain tarkka lasso heittää kiinni yksi paeta siat. On aika laittaa Stetson Hatsi ja tulla cowboy tai cowgirl olet unelmoinut! Yee-Haw! Täällä vähän piggy.

Kanojen osto, jalostus, myynti ja hoito ei ole koskaan ollut niin hauskaa! Chicken Coop on monitieteinen, maatilojen hallinnan simulointipeli, jossa voit ottaa huoltajan ylläpitämää kanaa! Pidä uudet höyheniä ystäväsi onnellisina, terveinä ja tuottavina varmistamalla, että he ovat hyvin ruokittuina, kasteltuina ja hoidettuna. Myy munat ja poikasten voittoa ylläpitämään tuottoisaa maatilaliiketoimintaa!

Tämä eläinten hyvinvoinnin ja maanviljelijöiden roolipelien kohta-ja-klikkaus on todellinen testi monitaitoisten taitojen ja nopeiden reaktioiden suhteen, sillä teurastanne tarvitsevat jatkuvaa huomiota. Pidä itsesi kiireisenä menemällä markkinoille, lisäämällä kantoja, siitosmunia ja rakentamalla laajentavaa maatilaasi. Hyviä rahankäsittelytaitoja tarvitaan myös, koska sinun on pidettävä silmällä tilan taloutta jokaisen työpäivän lopussa. Hyvää kananviljelyä!

Pelaa pätevän kuntokouluttajan ja johtajan roolia omassa brändissänne. Suuri kysymys on - voitko menestyä siitä? Jennyn kuntokeskus on tyttöjen ja poikien liiketoiminnan hallintapohjainen tykontupeli, jossa voit ottaa kiireisen, asiakkaan täytetyn kuntokeskuksen käyttöön. Pelaat Jennyn pääjohtajana, ja sinun on kilpailtava kuntosalin lattialla, joka ohjaa asiakkaita eri asemille, suunnittelee liikuntaa, kerää maksut ja paljon muuta tässä nopeassa, monitoimisessa yrittäjäympäristössä!

Verkkoympäristön simulointihaasteena tämä peli vaatii erilaisia ​​todellisia taitoja ja perusasiat, mukaan lukien suuri asiakaspalvelu, todella kova työ, johtamisstrategia, henkilökunnan yhteenkuuluvuus, sitkeys ja paljon muuta. Nopeat reaktiot ja visuaalinen tietoisuus ovat tärkeitä myös, kun yrität nopeasti tyydyttää kunkin asiakkaan toiveet.

Tämä tycoon-haaste voisi olla myös hyvää käytäntöä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yhden päivän työskentelystä kunto- tai ravintola-alalla tai muualla oleville nuorille yrittäjille, jotka ajattelevat olevansa omalla ainutlaatuisella yrityksellään. Ok Jenny, olet avoin yritykselle - anna siis sinun parhaan hymyn ja kykysi paistaa!

Parhaat 10 parasta sivustoa pelattavaksi verkossa ilmaiseksi ilman lataamista

Jokainen rakastaa pelata pelejä, koska pelit sisältävät niin paljon hauskoja elementtejä ja monia tapoja täyttää perusmotivaation. Pelaamme pelejä joko tietokoneessa, Android-laitteessa tai Play Stationissa. Voit pelata pelejä kahdella tavalla: yksi on offline-tilassa ja toinen on verkossa. Useimmat meistä mieluummin ovat offline-pelejä, mutta kun aika tulee, kun syntyy tallennettuja pelejä, sinun täytyy mennä joitain online-pelejä. Verkkopeleissä et koskaan kyllästy, koska täältä saat tuhansia ilmaisia ​​pelejä useissa luokissa. Joten tänään tässä artikkelissa tarjoamme luettelon parhaista online-pelisivustoista, joissa voit pelata nettipelejä ilmaiseksi lataamatta.

Näissä alla olevasta verkkosivustosta löytyy erilaisia ​​ilmaisia ​​nettipelejä, mukaan lukien pelihallit, pelihallit, korttipelit, palapelit ja urheilu & Kilpa-pelejä jne. Tarkista allaoleva 10 parhaan online-pelisivuston lista.

Parhaat 10 parasta sivustoa pelaamaan verkkopelejä ilmaiseksi lataamatta

Kongregate on yksi parhaista online-pelaamistapahtumista. He tarjoavat yli 87 000 ilmaista nettipelejä sekä käyttäjän arvosteluja ja luokituksia. Ne tarjoavat pelejä luokkiin kuten Toiminta, Seikkailu, Kilpa-ajo, Ammuntapelit jne. Joten on helppo löytää suosikki pelejä tutkimalla luokkia.

Vaikka rekisteröinti on vapaaehtoinen, mutta jos rekisteröit, voit seurata pistettäsi, kerätä tunnuksia ja voit osallistua myös keskusteluihin ja foorumeihin. Joten on parempi rekisteröityä jäseneksi.

Addicting Games on suurin online-pelisivusto Yhdysvalloissa. Yli 10 miljoonaa käyttäjää kertyy tähän sivustoon kuukausittain. He käynnistävät yli tusina pelejä viikossa. Kaikki pelit Addicting Games -pelissä, jotka pelinrakentajat ovat toimittaneet maailmanlaajuisesti. Ne tarjoavat pelejä luokissa, kuten strategia, auto, ammunta, urheilu, toimet ja palapelit jne.

Joten vain valita pelin ja aloittaa pelin, mutta ennen aloittamista, jos rekisteröidyt, voit seurata pisteet ja voit myös haastaa ystäväsi.

MiniClip on yksi johtavista online-pelisivuista. MiniClip ei pelkästään tarjoa online-pelejä, vaan kehitti ja jakaa myös mobiili- ja sosiaalipelejä. Suurin osa MiniClip-pelistä on alkuperäisiä, jotka ovat saatavilla vain tällä sivustolla. Ne tarjoavat ilmaisia ​​online-pelejä, kuten toiminta, ammunta, seikkailu, urheilu, temppu ja 3D-pelit.

Rekisteröinti on vapaa ja valinnainen, mutta rekisteröinti auttaa seuraamaan korkeita pisteet, sijoittamaan ja luomaan oman avatarasi miniclip-muodossa.

Tämä on toinen paras paikka verkossa pelata nettipelejä ilmaiseksi lataamatta. Joka viikko uusia pelejä on lisätty Armor-peleissä. Ne tarjoavat ilmaisia ​​pelejä monissa eri lajityypeissä, kuten palapelit, online-sotapelit, online-autopelit, online-ammuntapelit jne.

Rekisteröityminen Armor Games -verkkokaupassa on ilmaista, ja kun rekisteröidyt, he tarjoavat lees-mainoksen ja voit myös luoda oman suosikkilistan, ansaita panssaripisteitä ja voit osallistua myös yhteisön keskusteluun.

Pogo on loistava paikka pelata ilmaisia ​​nettipelejä. Heillä on valtava kokoelma ilmaisia ​​pelejä. Toisin kuin muut online-ilmaiset pelisivustot, ne tarjoavat erilaisia ​​klassisia Hasbro-lautapelejä kuten RISK, YAHTZEE, SCRABBLE ja MONOPOLY. Ne tarjoavat paljon pelejä useissa eri lajityypeissä, kuten kortti, lauta, kasino, Word-pelit, Arcade-pelit jne.

Rekisteröityminen PoGolla on ilmainen ja vapaaehtoinen, mutta jos rekisteröit, saat enemmän hyötyä, kuten palkintosijoitukseen, liittymään facebookiin, ansaita pisteitä jne.

NewGrounds on suurin flash-pohjainen peli ja animaatiosivusto verkossa. Ne tarjoavat valtavan määrän online-pelejä ilmaiseksi. Ei pelkästään nettipelejä vaan myös animaatioelokuvia, ääniä, taidetta jne.

NG tarjoaa pelejä useissa luokissa, kuten Toiminta, Seikkailu, Palapelit, Aparaatti, Taito, Roskaposti, Urheilu jne.

FOG julkaisee joitain korkealaatuisia pelejä saatavilla verkossa ja kaikki pelit ovat täysin ilmaisia. Heillä on laaja valikoima online-pelejä useissa luokissa, mukaan lukien seikkailupelit, puolustuspelit, ajopelit, lentopelit, moninpelipelien lajittelupelit jne.

Rekisteröinti FOG: ssa on ilmainen. Jos olet rekisteröitynyt, pääset pelaamaan chat-huoneeseen, katseluhistoriaan, suosikkiluetteloon jne.

B Games on toinen paras ilmainen nettipeli, joka on erityisesti rakennettu pelaajille. Kaikki B-pelien pelit ovat korkealaatuisia ja tuoreita. He tarjoavat tuhansia ilmaisia ​​nettipelejä ja ladattavia pelejä.

Ne päivittävät uusia pelejä joka päivä, niin että kosketat uusia pelejä joka kerta. Ne tarjoavat pelejä useissa lajityypeissä, kuten auto-pelit, tyttö-pelit, kilpa-pelit, ammuntapelit, palapelit jne.

Candystand on toinen paras paikka pelata nettipelejä. Ne tarjoavat ilmaisia ​​pelejä useissa luokissa, kuten palapeli, kilpa-ajo, arat, kortti, urheilupelit ja useita ilmaisia ​​online-pelejä.

Candystand todella näkyy pois online-ilmaisista online-pelipaikoista, koska he antavat paljon palkkioita, joista olet päässyt voittamaan aina, kun saavutat useimpien heidän peliensa huippuarvoluettelon tai kaupattelet paikkoja, joita voit pelata.

Gamehouse on enimmäkseen tunnettu ladattavissa olevista peleistään, mutta niillä on valtava kokoelma online-ilmaisia ​​pelejä. Pelit sisältävät palapelit, Toiminnot, Urheilu, Pelihalli, Lapset, Match 3, strategia, Sanapelit jne ..

Vaikka on olemassa monia ilmaisia ​​online-pelisivustoja, mutta yllä mainitut sivustot ovat parhaita ja suosituimpia sivustoja pelaamaan verkkopelejä vapaa ilman lataamista. Toivottavasti pidät tästä luettelosta ilmaisista online-pelisivustoista. Jos sinulla on ajatuksia tai haluat jakaa kokemuksesi näistä ilmaisista online-pelisivustoista, ilmoita meille kommenttisi.

Pelaa Play Sims 3 Online ilmaiseksi ilman ladattavaa pelejä verkossa - Pelaa Play Sims 3 Online ilmaiseksi ilman ladattavaa videopeli-romua - Retro Game Room

Uusi sisältö lisätty sivustoon päivittäin!

Löydä paras PlayStation 2 -laulu

Ansaitse jopa 100 000 Vizia tässä kilpailussa!

Auta meitä saamaan uusia järjestelmiä, kuten DOS-pelejä (14/01/18)

Näin voit saada PlayStation-tuote tänään! (06/1/18)

Pelaa ilmaisia ​​pelejä verkossa ilman latauksia

Pelaa täysversiota ilman määräaikoja anteliaiden ilmaisten pelien sponsoreiden ansiosta. Pelaa ilmaisia ​​nettipelejä; auton pelejä, ottelu 3 pelejä, kilpa-pelejä, pelejä tytöille. ,, ammuntapelit, palapelit, bubble shooting-pelit, zombie-pelit Uusimmat julkaisut verkossa. Pelaa online-pelejä, ammuntapelejä, taistelupelejä,, zombie-pelejä. , toimintapelit On GameHouse, löydät laajan valikoiman suuria, haastavia pelejä. Ammunta, lataukset jne., Strategia, kilpa-lataukset Pelaa ilmaisia ​​pelejä verkossa, mukaan lukien kilpa-pelejä, lisää. , urheilupelit Lataa, lataa pelata täysi versio näistä peleistä ilmaiseksi. Uudet pelit. Pelaa verkossa ilman ampumapelejä ILMAISEKSI suurimman vapaan ammuntapelien verkossa. Uudet pelit lisätään päivittäin, joten et koskaan unohda. Valitse suosikki peli, pidä hauskaa.

, Parhaat online-pelit ilmaiseksi. Paras ilmainen Mahjongg, Mahjong-pelit verkossa, mukaan lukien pelit kuten Mahjong Fortuna, Mahjongg 3D, Towers. , Mahjongg Mitat ilman, Connect, Mahjong Solitaire Uusia pelejä lisätty päivittäin.

Lataamispelejä ei pelata ilmaiseksi verkossa

Kuvagalleria "Lataamispelejä ei pelata ilmaiseksi verkossa" (301 kuvaa):

Pelaa ilmaisia ​​pelejä ilman lataamista

Pyöreät pelit: Pelaa ilmaisia ​​online-pelejä, joita ei ole ladattu eikä rekisteröidä RoundGamesissa. net Pelaa ilmaisia ​​online piilotettuja esineitä, pulmapelejä, strategiapelejä, ammunta.

Lataamispelejä ei pelata ilmaiseksi verkossa

Tervetuloa MyPlayCityen. com! Sivustollamme voit heti ja turvallisesti nauttia ilmaisista ladattavista peleistä. Meillä on valtava valikoima yli 1500 ilmaista ladattavaa.

Pelaa ilmaisia ​​pelejä ilman lataamista

Pelaa ilmaiseksi Pelaa Tekken 6 Online Video Game Roms Online! Ilmainen peli Tekken 6 Online Games voidaan pelata selaimessasi juuri tässä Vizzedissä. com.

Pelaa ilmaisia ​​pelejä ilman lataamista

Jul 11, 2012peli nyt ps4-pelejä Androidilla uudella päivityksellä ja ilman vpn Kesto: 10:11. Kaikki yhdessä Technical # # 539, 791 katselua

Lataamispelejä ei pelata ilmaiseksi verkossa

Mystery Games, Free Online Mystery Games, Shockwave. com Mystery Games ja Free Online Mystery Games saatavilla Shockwaveilta. com.

PAFOG Pelaa kaikkia ilmaisia ​​nettipelejä ilman lataamista

Pelaa ilmaisia ​​pelejä online- ja flashpelejä online-arcade-yhteisössä. Tallenna tulokset, ansaitse palkintoja ja haastaa muut! Meillä on isäntä kaikenlaisia ​​ilmaisia ​​nettipelejä, jotka.

POKIES EI Lataa ilmaisia ​​pelejä verkkopokerin arvostelut

Simuloi pelata hauskoja kasinopelejä, kuten blackjackia, paigowia, videopokeria, crapsia ja baccaratia.

Pelaa Cluedo Online - Kuinka pelata Clue Online Free no

Pelaa Arcade-pelejä verkossa ilmaiseksi nyt lataamatta. Arcade-pelit lapsille, PC: lle, Macille

Pyöreät pelit - Pelaa ilmaisia ​​pelejä Ei ladata

Ilmainen paikat Ei latausta tai rekisteröintiä vaaditaan. Pelatut pelit voidaan pelata ilman ohjelmiston lataamista, mutta jotkut pelit ovat Flashonly-pelejä.

Pelaa online-pelejä ilmaiseksi ilman lataamista ja rekisteröintiä

Pelaa Rummy online-korttipeliä Deccan Rummy voittaa todellinen käteisellä 13 kortti Intian rummi korttipeli ilmaiseksi. Tervetuliaisbonus Rs. 5000 Rs. 8000 turnaukset Real Cash

Pelaa Scrabble Online Free Ei ladata Scrabble ilman

Missä pelata Cluea verkossa. Ilman latauksen tarvetta ja rekisteröintiä ei tarvita Online-pelaaminen Clue Online ilmaiseksi lataamatta.

Ei Lataa Superior Casino Games, Free No - Online Casino

Kaikilla nettipeleillämme on kolme yhteistä asiaa. Ne ovat ilmaisia, helppoja pelata, eikä sinun tarvitse ladata niitä.

MyPlayCitycom - Lataa ilmaisia ​​pelejä

Paras online-lähtö kokemus! 3777 Instant Play FREE Slot Games for Fun Pelaa PCMacMobileissa Ei rekisteröitymisiä! Ei latauksia! Ei talletuksia.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

70 − 62 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map