pelata pelejä ilmaiseksi verkossa ilmaiseksi

pelata pelejä ilmaiseksi verkossa ilmaiseksi

Pelaa pelejä verkossa ilmaiseksi lataamatta

Pelaa GTA-pelejä ilmaiseksi ilmaiseksi, GTA Vice City, San Andreas

Pelaa GTA-pelejä verkossa ilmaiseksi Ei latausta. Nyt voit pelata GTA Vice Cityä, Gta San Andreasta, GTA 5: tä verkossa ilmaiseksi lataamatta. GTA-pelimme vievät sinut suoraan parhaiten myytävän videopelisarjan toimintaan. Voit liittyä kadun rikollisjoukkoon tai syöttää huippuluokan mafia-rikollisrenkaan. Valinta on sinun, sillä GTA-kokoelmamme sisältää suosittua tietokone- ja konsolipelisarjaa. Heitä tuhoa Vice Cityssä, tappaa vihollisen jengiläiset ja elää rikollisen elämän. Korkea oktaaninen Grand Theft Auto -toiminto on käytettävissä aivan tietokoneellasi, täysin ilmaiseksi. Aloita virtuaalisten autojen varastaminen tänään!

Käytä vaarallisia aseita, varasta nopeita autoja ja kilpaile kaupungin ympärillä GTA-peleissämme. Sinusta tuntuu todellinen rikollinen, joka juoksee poliiseilta ja yrittää paeta FBI: ltä. Voit ajaa mafian ajoneuvoja, auttaa muita jengiläisiä pakenemaan paikalle ja tappaa kenenkään polussa! Kun niin monta Grand Theft Auto -haastetta on tarjolla, voit elää jokaisen gangsteri fantasian kuvitelluista. Pelimme perustuvat Rockstar GTA -sarjaan, mukaan lukien San Andreasin ja Chinatown Warsin perustuvat tasot!

Ilmainen online-pelejä pikkulapsille & Big Kids pelata kotona tai koulussa Learn4Good.com. Pelaa joitain parhaita ilmaisia ​​lasten pelejä yhdellä sivustolla. Nauti klassikoista PC-peleistä, helppokäyttöisistä peleistä haastavampiin RPG-seikkailupeleihin.

Pelaa viihdyttävää, pyyhkäisy-ampuvaa, jalkapallo-jalkapallo-osaamista, jota voi pelata useimmissa PC-selaimissa ja Android-matkapuhelimissa tai tablet-laitteissa ja yrittää jäljitellä urheilun todellisen kuvakkeen uraa! Pelé Soccer Legend on massiivinen, monitasoinen, vuorovaikutteinen jalkapallo-simulointipeli lapsille, teini-ikäisille ja jalkapalloa rakastaville aikuisille, joiden tehtävänä on seurata legendaarisen Brasilian jalkapalloilijan Pelén kultaisilla jalanjäljillä pisteitä maalista aina loppupuolelta Brasilia maailmancupin finaaliin! Huolehdi tarkasti ammuntapätevyydestäsi ja täytä urasi etenemistä koskevat erityiset tavoitteiden asettamat haasteet. Suorita kaikki 150 tasoa sementoitavan perintönne todellisen jalkapalloilijan mukaan!

Taustatiedot: Pelé on yleisesti pidetty yhtenä kaikkien aikojen suurimmista jalkapalloilijoista. Hän on ainoa pelaaja voittaa kolme FIFA World Cupia (1958, 1962) & 1970 Brasilian kanssa), ja on maineikkain saavuttanut yli 1000 maalia tähtien uralla.

Syyt pelata: Riippumatta siitä, oletko tosi jalkapallo-fanaatikko vai vain innokas pelaaja liukupalkin ja taitopeleistä, tämä syvällinen jalkapallo-ammunta-simulaatiopeli tarjoaa eeppisen haasteen monia kymmeniä tasoja pitämään sinut viihdyttämässä! Testaa ja käytä keskittymistä, käden ja silmien koordinaatiotaitoja, määrittelyä ja ajoitusta. Ongelmanratkaisukeinot tulevat mukaan myös myöhempiin tasoihin, kun etsit parasta tapaa taivuttaa ja käyrä pallo puolustajien ja maalivahtien ympärillä.

43 Seconds on interaktiivinen numeropeli nuorille lapsille, teini-ikäisille, aikuisille ja senioreille, joka vaatii nopeita reaktioita ja nopean hiiren klikkauksen toimintaa. Sinun on napsautettava 5 numeroa oikeassa järjestyksessä (1, 2, 3, 4, 5), jotta numerot katoavat ennen kuin loppuu aika. Tämä hauska nettipeli voi nopeasti muuttua numeeriseksi silmälasijaksi, jos et ole nopeutunut ja tarjoaa jatkuvan aivopuhelun jännitystä ja turhautumista! Jokainen voi pelata sitä.

Numerot ovat hajallaan koko näytöllä ja toisinaan piilotettu toisensa alla. Sinulla on 43 sekuntia ja 15 tasoa läpi. Sinun pitää pitää silmäsi auki, ajatella nopeasti ja napsauttaa huippunopeaa, jotta työ saadaan tehtyä! Jos et poista numeroita tällä kertaa, peli on ohi! Käydä tässä ainutlaatuisessa ja yksinkertaisessa aivojen, käsien ja silmien koordinaatiossa, ja näet kuinka nopeasti olet! Onnea.

Helmet pulmapeli: Tämä on kupla sopiva pulmapeli, jossa ensin täytyy valita yksi kolmesta taitotasosta (helppo, normaali tai kova) ja sitten alkaa pelata. Muista, että mitä korkeammalla taitotasolla valitset, sitä enemmän pisteitä, joita saat jokaisesta poistetusta kupla-ottelusta. Tavoitteita hiirellä ja ampua kuplia.

Auta Joulupukkia keräämään ja toimittamaan lahjoja kärsivällisesti odottamattomille lapsille ympäri maailmaa kiihkeästi hyppäämällä vaarallisia kulkureita, ajaen läpi joitain huonoja kavereita lumiukkoihin ja keräämällä lahjoja tässä hauskassa, loputtomassa juoksutilassa toimivaa peliä! Joulupukin tulo on sivutörmäys, reaktiotapahtuma haaste, jossa sinun on hallittava ja pidentää Joulupukin rekiä, joka ajaa taktisesti Rudolphin punaisen nokan poroja ja ohjaa turvallisesti arvokasta, lahjakkaalla rekiä esteettömällä ympäristöllä. Go Santa!

Vaaditut taidot: Tämä yhden tason isä-joulupukki-arcade-peli vaatii teräviä refleksejä, nopean käden ja silmän koordinaatiota ja ajoituksen taitoja, kun näytät, ettet putoakaan lahteihin lumisten kulmien väliin. Hyvät ennakointitaidot ovat myös avainasemassa, kun yrität välttää tai poistaa lumiukko-baddie-kortit, jotka estävät Joulupukin polkua pitkin vierekkäistä maastoa. Myös kokeilu ja virheet tulevat esiin - et voi päästä liian pitkälle ensimmäiseen "juoksuun", mutta kärsivällisyyttä, sitkeyttä ja päättäväisyyttä pitää nähdä, että reissut matkustavat pidempään ja pidempään, kun edistyt.

Vanhoja kouluja "liittymään pisteisiin" on pelattu vuosikymmenien ajan paperilla ja levyillä luokkahuoneissa ja kodeissa ympäri maailmaa - Nyt sinulla on hauska mahdollisuus pelata verkossa! Flash Dots on hieno hiiren klikkausversio tämän klassisen muistikirjan / kopiokone-pohjaisen connect-the-dots-pelin kanssa, jossa sinun on pistettävä pisteitä luomalla laatikon neljäs seinä.

Käänny kääntämällä teidän hankalaa tietokoneohjattua vastustajaa liittymällä pisteisiin suurella ruudukolla piirtämällä vaakasuoria ja pystysuoria viivoja. Kumpi pelaaja tekee neljännen rivin laatikon täydentämiseksi, kyseinen ruutu myönnetään ja pelaaja, jolla on suurempi määrä pelin lopussa luotuja laatikoita, on voittaja!

Tämä haastava, interaktiivinen palapeli & lapsille, teini-ikäisille ja aikuisille tarkoitettu analyyttinen ajattelutaito vaatii hyvää tarkkailua ja keskittymistasoa, älykkään strategian ja nopean ajattelun taitoja paineen alaisena sekä visio, jolla pelihistorian alueet hyödynnetään. Rohkeus ja päättäväisyys ovat voittajan keskeisiä ominaisuuksia. Muista aina, että vastustajasi on sijoitettava rivi jonnekin verkkoon - niin, että kilpailijasi karsitaan tekemällä kolmannen rivin ruutu on varmasti hyvä pelata.

Oletko tietolähde, kun kyseessä on online-flash-pelejä? Tiedätkö kaikesta mitä tietää Bloonsin, Hex Imperiumin, Learn to Flyin, Steam Birdsin, 300 mailin Pigslandista ja satoista muista virtuaalipeleistä? No, peli Brainiac - on aika todistaa se! Tiedätkö flash-pelejä? on hauska virtuaalikilpailupeli kokeneelle lapselle & teini-pelaajat, joissa sinun on vastattava maratonisarjasta monivalintakysymyksistä suosituimmista nettipelien nimikkeistä. Voit valita nopeasti toistuvien ajastettujen kysymysten, loputtoman pelipohjaisen kyselyn virran tai "Millionaire Game Show" -tilan, jossa sinun on vastattava 15 hankalaa kysymystä peräkkäin tulla mestariksi!

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla kokenut pelaaja, joka nauti tästä innovatiivisesta ja alkuperäisestä online-tietokilpailusta. Jokainen mini-testi kuvaa kohtauksen kyseisestä pelistä, joten voit usein saada arvokkaita vihjeitä vastaukseen, jos tarkkailutaitoasi kytketään päälle! Ryhdy kiistattomaksi pelimoottoriksi - anna legendaarisen pelaamisen tietosi ja kokemuksesi tullen esiin!

Huolehdi omasta pienestä lemmikkisi lohikäärmeestä, pelaa 9 mahtavaa mini-peliä ja tee päivityksiä käyttäen hyviä tuloksia ansaitut kultakolikot! My Little Dragon on erittäin viihdyttävä, monitaitoinen toimintapeli ja eläinhoito-teemainen toiminta pienille lapsille tweensin kautta, jossa sinun täytyy ylentää jopa 9 eri mini-peliä ansaita kolikoita, joita voidaan käyttää pitämään söpö, sarjakuva lohikäärme onnellinen ja terve! Uusi lohikäärmeesi kaveri vaatii ruokaa, nukkua ja joitain uurteita uusia vaatteita uudestaan ​​(kuka ei?). Sinun tehtäväsi on varmistaa, että pienellä vihreällä ystävälläsi on kaikki mitä tarvitset, ja että sinun täytyy pelata minipelejä ja paljon heistä!

Toimii matkapuhelimella, tabletilla, kannettavilla tietokoneilla, kannettavilla tietokoneilla ja työpöydällä. Tämä täynnä HTML5-peli tarjoaa hauskoja arcade-tyylisiä mini-pelejä. Yhdistä ne, joilla on tärkeät vauvan lohikäärmeesi hoitotasot, ja sinulla on suuri työ kädet! Useimmat mini-pelit ovat reaktioihin perustuvia haasteita, joissa tarvitaan hyvää käsien ja silmien koordinointia ja tarkkoja havainnointitaitoja. Pelin pääasiallisessa "lohikäärmehuollossa" sinun on myös tehtävä harkittuja päätöksiä lohikäärmeesi hoidosta ja hyvinvoinnista. Nauti haasteesta!

Kysymys: Mikä on haastavampaa kuin pitämään kaksi piilotettua pientä apinaa onnellisina? Vastaus: PITÄÄ KOLME hyvää pikkuparia! Monkey Go Happy 3 on haastava online-pulmapeli (ja jatkoa hyvin suositussa Monkey Go Happy -sarjassa), jossa sinun on täytettävä useita hauskasti hiiren napsautuksia (mini-pelejä), jotta pysäytettäisiin hauska lemmikin perhe apinoita itkien pikku silmänsä ulos! Ainoa asia, joka rauhoittaa näitä kammottavia sarjakuva-kädellisiä on valmis palapeli, joten sinun täytyy todella laittaa mielenne töihin ja käyttää ongelmanratkaisutaitoja max!

Tämä erittäin viihdyttävä ja hauska interaktiivinen aivot-teaser-toiminta sekä nuorille että vanhemmille lapsille vaatii paljon kärsivällisyyttä ja hyvää havainnointia & keskittymiskykyä, loogista ajattelua, sopeutumiskykyä, kykyä suunnitella ongelma-ongelmanratkaisu, vaivaa kuormitusta ja mahdollisesti paljon kokeiluja ja erehdyksiä, kun yrität selvittää usein monimutkaisen ratkaisun kuhunkin pisteen ja napsautuksen palapeliin . Jokin 16 hankala taso, sinun on ehkä vuorovaikutuksessa satunnaisia ​​(ja joskus syvästi piilotettu) esineitä tietyssä sekvenssissä, ratkaista mini-palapelit, ampua kiväärejä, kerätä kohteita ja paljon muuta. Sinulla ei ole aikaa olla monkeying ympärille joko sinun on suoritettava kunkin tason käyttäen mahdollisimman vähän hiiren napsautuksia kuin mahdollista. Onnellinen ongelmanratkaisu! (Löydätkö myös alkuperäisen Monkey Go Happy -pelin, Monkey Go Happy 4: n ja muutamia muita sarjasta hauskoja apina-minipelejä sivustollamme?)

Luuletko, että pystyt hallitsemaan kaksi mini-peliä samaan aikaan? Kuinka noin 3 tai 4? Multitask 2 on äärimmäinen haaste pelissä - pelata jopa 4 minipeliä tai palapeliä samanaikaisesti! Sinun tavoitteena on selviytyä niin monta mini-peliä kuin mahdollista! Jos epäonnistut missään niistä, se on peli yli! Pisteet, kun pidät kaikki pelit menossa. Pelit ovat omaa, pelit ovat melko yksinkertaisia: tasapainottavat palkit, vältetään esteet, hyppäämällä yli tippa jne. Mutta pelataan yhdessä, ne tulevat äärettömän vaikeaksi!

Multitask on pelin nimi, joten sinun kannattaa ehdottomasti käyttää monitoimiohjelmiasi täällä! Hyvänä koulutuspelinä Multitask 2 voi myös auttaa parantamaan havainnointitaitoja, nopeita reaktioita ja käsien ja silmien yhteensovittamiskykyä. Sinulla on oltava hienot sormet ja nopea silmä, sillä saatat olla vaikeuksissa kahdessa tai kolmessa pelissä kerralla! Pelit perustuvat fysiikan ja painovoiman lakeihin, joten sinun on parasta saada ajattelukorkki!

Sinulla on myös oltava runsaasti kärsivällisyyttä, koska se voi viedä sinut jonkin aikaa saadaksesi käsiinsä pelaamalla 3 tai 4 peliä kerralla. Tämä peli on täydellinen loistava pelaaja vaikka; Mikä voisi olla hauskempaa kuin pelata useita pelejä samaan aikaan? Joten, oletko valmis monitoimisiin max? Katsotaan, mitä sinulla on Pelimestari!

Hanki kynsiesi nopeaan reaktioon perustuvaan dinosauruksen käynnissä olevaan peliin! Run Dino Run on "loputtomasti käynnissä" 3D-taitopeli, jossa sinun täytyy ohjata suurta ja karkeaa T-Rexia hullulla viivalla selviytymiseen sukupuuttoon! Jos sinulla ei ole maaliviivaa tai tason etenemistä, sinun on vain kestettävä kapea este, niin kauan kuin mahdollista, keräämällä maagisia munia ja hyödyllisiä lisävoimia. Käden ja silmien koordinaatio / reaktionopeus on todella tärkeä, kun yrität väistää ja kutoa eri esteitä ja kohdistaa tulevia vaaroja, kuten kiviä ja pudotettuja puita. Onnea Dino!

Hauska tykki ampumapeli, jossa käynnistät kaneja kerätä hämmentyneitä, mehukkaita porkkanoita! Rabbit Launcher on vaalea online-tähtäys ja ammuntapeli, jossa sinun täytyy ampua söpö pupu kaniin voimakasta tykkiä ja kerätä kaikki herkulliset porkkanat kullakin tasolla. Saaliina on se, että nämä yummy veggies usein estää laatikoiden ja muiden esineiden, tai sijoitettu vaikeasti tavoitettavissa reunat. Tämä tarkoittaa, että asiantuntijan kani lanseeraus tekniikka on oltava erittäin tarkkoja, jotta onnistuu! Joillakin tasoilla sinun on näytettävä hyviä ongelmanratkaisutaitoja, jotta voit selvittää polun kaneille. Nopeat reaktiot ovat myös tärkeitä, sillä tietyillä tasoilla porkkanat ovat pian poissa, jos et toimi nopeasti. Nauti pupun laukaisutoiminnasta!

Treasure Seas Incorporated on hauska, mutta haastava vedenalainen aarteenmetsästyspeli lapsille, jossa sinun täytyy taitavasti navigoida pienen sukellusveneen kautta hainsa saastuneilla vesillä etsimään menetetyt aarrearkut merenpohjaan. Kun rutiinilla rahtimatkalla trooppisten saarten rannikolla, sait "kerran elämässäsi kärsivällisyyteen" vietetystä vanhasta merirosvosta, joka totesi, että merenpohjaan lepäävät kymmeniä kullatut aarrearkut, vain odottamassa sinua! Te olette kiireellisesti ryhtyneet retkikuntaan etsimään arvostetun lauman, ja sinun on suunnattava varovasti troolauslaivastasi näihin alueisiin ja lähetettävä luotettava sukellusvene alaspäin tarttumaan ryöstöön. Kuitenkin saalis (on aina yksi!) On, että vesi on täynnä nälkäisiä haita, ja sukellusveneesi on jatkuvasti palautettava ja päivitettävä kestämään vaivalloisen matkan.

Tämä yllättävän hankala taitopohjainen nettipeli vaatii äärimmäisen nopeita refleksejä, koska sinun on väistää ja kutoa tiensä vaarallisten vesien läpi. Vaikka hait ovat tärkein huolesi, sinun täytyy myös olla huolissaan happipitoisuuden vähenemisestä, sukellusveneesi akun tasosta ja voimakkaasta vedenpaineesta sukelluksesta niin syvästi. Hyvä strategia ja päätöksenteko ovat avain menestykseen - Älä ota liian monta mahdollisuutta, jos sukellusveneesi ei ole riittävän suojattu & päivitettiin erityisen syvällä rintaan pääsemiseksi. Ok Kapteeni, on aika purjehtia etsimään arvokasta kultaa. Reilun tuulen ja meren jälkeen!

wOne 2 - Saavuta uudet korkeudet ja nopeudet tässä jatko-osassa, joka sisältää Bungee-mallin & Thrusters. Tämä on haastava ja lisättävä palapeli ja taitopeli, joka vaatii hyvää visuaalista muistia. Voit yksinkertaisesti rullata pyörää yhdessä tai toisessa suunnassa ja käyttää painovoiman voimaa, jotta voit saavuttaa korkeimmat korkeudet kerätäksesi kaikki kultaiset pallot ja mahdollisimman monta tähteä. On paljon tasoja saada hyvä pito peli, mutta todellinen haaste on avata "mahdotonta" tasolle.

Beaver Dive: Tässä hauska ja addicting sukellus peli, auttaa Beaver kerätä helmiä alareunassa meressä. Kerää jokaisen merenpinnan alapuolella oleva helmi, jotta näet, mistä seuraavasta on piilossa. On vaarallisia haita, hyytelöä ja muita pelottavia olentoja, jotka uivat veden alla, joten varo. Beavers eivät ole vedenalaisia ​​eläimiä, joten jotta Beaver voisi hengittää, sinun on mentävä ilmaan aika ajoin. Ui turvallisesti Beaver!

Valmentaja pikku ankanpoikanen maailmanluokan urheilija! Kyllä se on oikein! Duck Life 2 on villisti eksentrinen ja eeppinen hauska päivityspohjainen taitopeli, jossa sinun on valmistettava söpö keltainen ankka poikasen kilpailluille kilpailuille parantamalla sen juoksua, lentämistä, uintia ja kiipeilyä! Sinulla on "Master Duck Trainer" rooli, ja sinun täytyy laittaa pienoiskoossa oleva urheilija läpi vauhtiin 4 upeassa minipelissä, jotka toimivat tärkeimpänä kilpa-ottelussa. Sinun on huolellisesti ja huolellisesti rakentaa pikku ankka urheilu ominaisuuksia vaihe vaiheelta tasolla tasolla, kunnes se on vaiheessa, jossa se voi ottaa isoja poikia! Kun olet sitä mieltä, että uusi ihmelapsi on valmis ja halukas kilpailukykyiseen toimintaan, annat ankanpoikanen yrittää voittaa kilpailut tietokoneohjattuja vastustajia vastaan.

Alkuperäisen "Duck Life" -pelin innovatiivinen ja erittäin viihdyttävä jatko yhdistää hyvän strategian, ahkeran päättäväisyyden ja runsaasti kokeiluja ja erehdyksiä, kun pyrimme saamaan ankkaasi kilpailukyvyn kärkeen. Ole kuitenkin valmis antamaan jonkinlaista laatuaikaa ja sitoutumista uusiin maksuihisi - Se vaatii jatkuvaa koulutusta, jos Duckling haluaa jatkuvasti parantaa. Tämä peli vaatii myös hyvän käsi-silmän koordinaatiota ja hälyttää näppäimistön napauttamalla taitoja, jotta vältät nopeasti lähestyvät esteet, jos haluat saada irti jokaisesta harjoituksesta / minipelistä. Voitko auttaa tätä ihastuttavaa pikku ankkaa maailman arvostetuimmaksi eläimelliseksi urheilijaksi? Juuri silloin, pilli on valmis, saa koulutusta!

Flappy Gravity Falls on äärimmäisen haastava, käsien silmien koordinaatio ja ajoituspohjainen taitopeli 1 ja 2-pelaajalle, jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​Flappy Birdsin kanssa, mutta suosittujen Disney-animaatioiden Gravity Fallsin hahmot! Täällä sinun täytyy ohjata Dipper tai Mabel hankalaan selviytymisperusteiseen matkaan sivuttavan rullattavan varren läpi tulevien vihreiden putkien avulla. Sinun tavoitteena on pidentää lentoasi niin pitkään kuin mahdollista lyömällä läpi jokaisen putkijoukon aukon!

Syyt pelata tätä erittäin vaikeaa, reaktioihin perustuvaa taitopeliä: Kokeneet pelaajat tietävät tarkalleen kuinka hankalat tällaiset pelit ovat. Tämä erityisesti flappy-tyylinen versio on todennäköisesti vielä vaikeampaa, koska ohjaat ihmisen sarjakuvahahmoja pikemminkin kuin pieniä lintuja! Joten, jos rakastat todellista reaktioihin perustuvaa ja ajoitus taitohaasteeseen, sinun täytyy pelata tätä peliä. Siirry yksin pelaamaan yhden pelaajan testiä tai pelaamaan samaa tietokonetta vastaan ​​ystävän tai perheenjäsenen kanssa kilpailevalla 2-pelaajalla.

Strategia voittaa: Todellisen suuren vaikeustason vuoksi sinun on pysyttävä hyvin kärsivällisenä viileän pään kanssa ja ryhdyttävä vakavaan "kokeiluun ja erehdykseen", jotta edistyt selviytymisopettajaksi. Hyvä refleksejä, tahdikas hiiren ja näppäimistön ohjaus taitoja ja ahkera päättäväisyys ovat kaikki tärkeitä ominaisuuksia pyrkimyksessänne tulla todeksi heilahtelevaksi menestykseksi!

Uppoudu kohtausten taakse maagiseen lelun luomiseen! Lelukauppa on hauska ja interaktiivinen lelujen rakentaminen nuoremmille lapsille, joissa työskentelet kelloa vasten nopeasti yhdistämään yksinkertaisia ​​nukkeja, ajoneuvoja ja hahmoja. Hyödyntämällä erityisiä piirustuksia ja hiiren nopeaa liikettä sinun on yhdistettävä huolellisesti kaikki lelujen kaikki osat, ennen kuin kurkkukello saavuttaa tunnin.

Tämä valoisa kokoonpanon simulointi Flash-peli vaatii hyvää havainnointitaitoa, nopeita reaktioita, ongelmanratkaisun määrittämistä ja hienon hiiren hallintaa. Myös kyky lukea ja ymmärtää piirustuksia sisältäviä ohjeita (piirustuksia) on tärkeä. Tehdään hauskoja leluja!

Kerää rengas akrobatiaisella, painovoimaisella hyppyliikkeellä ja vältä jättimäisen pomppulinneiden tukahduttaminen tässä korkean oktaanisessa, alustapohjaisessa taitopelissä ja selviytymisessä (viileässä 2 pelaajalla / tiimityöskentelyllä!). Sininen on hauska ja haastava 80-luvun arcade-tyylinen 8-bittinen pikseligrafiikkapeli lapsille, teini-ikäisille ja nostalgisille aikuisille, jossa sinun täytyy hypätä suljettuun siniseen leikkipaikkaan, kaataa renkaat ja yrittää kiertää suuria ja arvaamattomia pomppulinjoja. Parasta on se, että apu on käden ulottuvilla, jos tarvitset sitä - voit lisätä rengasmetsästyneen tiimikaverin milloin tahansa tehdäksesi tämän viileän 2-pelaajan yhteisvoimin!

Syyt pelata tätä nautittavaa, reaktioihin perustuvaa arcade-peliä: Jos pidät klassisista liikkeistä ja hyppyistä, kuten Mario tai Sonicista, tämän pelin pitäisi olla osuma sinulle. Yksinkertaistetun 8-bittisen grafiikan 1980-luvun nostalgiset fanit tuntevat olonsa hyvin kotona perusvalvonnan ja helposti ymmärrettävien tehtävien avulla, joissa harjoitellaan ja testataan reaktionopeutta, tuomion ja ajoitustaitoja.

Strategia voittaa: Hyvä käsi-silmäkoordinaatio, nopeat reaktiot, oivallinen ajoitus ja näppäimistön hallinnan taidot ovat avain etenemiseen, kun yrität väistää ja kutoa väärin "Bouncing Ball Baddies". Jos huomaat, että taistelette kilpailemaan, älkää olko liian ylpeitä soittamaan paras ystävä, luokkatoverin tai perheenjäsenen auttamaan sinua.

Pelaa suoraviivaista online-versiota klassisesta "neljän peräkkäisen" pulmapelistä! Connect 4 on vuorovaikutteinen visuaalinen palapeli ja vuoropohjainen strategiapeli lapsille, teini-ikäisille ja nostalgisille aikuisille, jossa pudotat värillisiä levyjä verkkoon toivoen luoda vaaka-, pystysuuntainen tai lävistäjä rivin neljä ennen vastustajaa! Pelaamalla hauska 1 ja 2 soittotilaa voit pelata tietokonetta vastaan ​​tai ystäväsi, luokkatoveri tai perheenjäsenesi kanssa!

Syyt pelata tätä 4-in-a-rivi pulmapeli: Tunnetaan myös nimellä Plot Four ja Four Up, "Connect 4" -pelit ovat hyvin suosittu testi strategiastasi ja analyyttisistä ajattelutaidoistasi. Jos pidät yksinkertaisista, ei-hauskoista palapeliaktiviteeteista verkossa, tämä peli tarjoaa lisää nautintoa kahden pelaajan kanssa.

Strategia voittaa: Hyvä keskittyminen ja keskittymiskyky ovat erittäin tärkeitä. Sekä hyökkäys että yrittämällä luoda oman neljän rivin, sinun täytyy myös olla valppaana ja yrittää estää vastustajasi pääsemästä samaan tavoitteeseen. Yritä käyttää ortodoksisia taktiikoita ja hienoja liikkeitä pakottaa vastustajasi tekemään virheen!

Minesweeper Game Online: Klassinen Windows-peli Flashissa. Minesweeperin tavoitteena on löytää kaikki kaivokset mahdollisimman nopeasti paljastamatta niitä.

- Pelialue koostuu pelikentästä, kaivoksen laskurista ja ajastimesta.

- Voit paljastaa neliön klikkaamalla sitä. Jos etsit kaivoksen, menetät pelin.

- Jos numero näkyy neliöllä, se ilmaisee, kuinka monta kaivosta on kahdeksassa neliössä, jotka ympäröivät numeroidut.

- Neliön merkitsemiseksi epäilet, että siinä on kaivos, osoita neliö ja paina näppäimistön VÄLINÄPPÄIN-painiketta.

Strategiat ja vinkit:

Hallitse omaa ainutlaatuista merenrantakaupunkia ja kahvilaa samalla kun pelaat kilpaillun tietokonepelaajaa vastaan ​​tällä nopealla, hiiren napsautuksella varustetulla Tycoon-strategiapelillä! Beach Resort on hauska, asiakaspalvelupohjainen yrityssimulaatiopeli, jossa sinun on saavutettava jokaisen päivän tavoite "rahan tavoitteet" tarjoamalla asiakkailleen rantan kahvilaa, myymällä uima-laitteita, tallentamalla uimareita ja paljon muuta. Kaikki teesi on suoritettava nopeasti - tai muuten ovela ja innokas tietokonevastaava, Sally, syöksyy ja vie asiakkaiden käteistä! Paranna ja päivitä lomakohdeasi edistyksellän ja muokkaa liiketoimintaasi mukavasta uimapaikasta rönsyilevälle merenrantakaduksi!

Vaaditut taidot: Tämä korkean intensiteetin omaava tykoni-simulointipeli vaatii nopeita, tahdikas hiiren klikkaustekoja, kun yrität ansaita mahdollisimman paljon virtuaalituloja jokaisena arkipäivänä. Monitoimityö on tässä tärkeä asia, sillä sinun on ehkä suoritettava useita tehtäviä samanaikaisesti ja paineen alla. Hyvää liiketoimintaosaamista ja strategisen suunnittelun taitoja sekä omistautuneita asiakaspalvelutaitoja kutsutaan mukaan, kun lisäät liiketoiminnan laajuutta, kokoa ja tarjouksia edistyksellän.

On hyvin vaikeaa löytää pelejä pelattavaksi näinä päivinä tarvitsematta käyttää paljon rahaa, varsinkin jos haluat hauskaa. Älä etsi enää, My Real Games on paikka, johon haluat olla. Meillä on tonnia ilmaisia ​​pelejä ja ilmainen pelihaku.

Täällä My Real Games -pelissä on tonnia erilaisia. Täällä on tarpeeksi hauskaa jokaiseen ikään tai tyyliin sopivaksi. Pidätkö kilpa-ajoista? Pidätkö etsimästä piilotettuja esineitä? Tai mieluummin vain peruskorttipeli? Olemme tehneet erittäin nopean ja kätevän ladata upeita ilmaisia ​​pelejä.

Pyrimme aina esittämään sinulle kuumin uusimmat julkaisut ja mainitsinko ne ilmaiseksi? Pidä silmällä, mitä meillä on tarjottavana, koska katsomme aina kiinnostusta uudesta ilmaisia ​​pelejä. Kokeile pikaviestejä ja klassikoita, kuten Jewel Quest, Billiard Masters, Real Mahjong, City Racing, Alien Shooter, ja niin paljon enemmän.

Meillä on jokainen tyylilaji, joka pitää sinut viihdyttämässä tuntikausia. Meillä on toimia, puzzle-pelejä, piilotettuja esineitä, korttipelejä tai vain mitä tahansa, mitä voidaan ajatella vastaamaan pelityyliäsi. Hauskaa tappaa pahoja kavereita, pelata kortteja tai pelata etsivä, kunnes sydämesi on tyytyväinen. Oletko valmis pelaamaan vielä? Pidä kiinni, tässä on hieman enemmän tietoa!

Kun muut yritykset haluavat sinun maksavan pelin tai haluat maksaa etukäteen, emme häiritse sinua sellaisilla haasteilla. Oikeat pelini voit pelata kaikki haluamasi pelit ilmaiseksi. Miksi mennä kauppaan ja maksaa 50 dollaria tai 60 dollaria peliin, kun voit istua kotona ja rentoutua nauttimaan kaikista pelaamistavoistasi? Älkää antako taloudellisia rajoituksia pitämään sinua pelaamisen tarpeista. Liity miljooniin ihmisiin, jotka rakastavat ja nauttivat ilmaisia ​​pelejä ja ilmaisia ​​latauksia.

ILMAISEN PELIT SOURCE ONLINE

Suosittuja tunnisteita

Parhaat pelit

haut

kumppanit

Uudet pelit tällä viikolla

suositellut pelit

Pysäköi autoasi hämmästyttävässä pysäköintihaarassa. Yritä olla kärsimättä mitään tai maksat kustannukset! Siirrä ajoneuvo ja aja pysäköintiluvan läpi.

Genre: raivoestejä pysäköinti vapaa verkossa

Ammu kupla sopivalla tavalla 3 kupla-yhdistelmää niin nopeasti kuin mahdollista. Mitä enemmän tasoa saat, sitä enemmän väriä sinulla on. Suuntaa huolellisesti ja voittaa

Genre: canon kuplat match3 ilmaisia ​​pelejä verkossa

Krisma Mahjong on joulun versio Kris Mahjongista. Hyvin suosittu Mahjong-peli. Liitä mahjong-palaset KrisMas Mahjongissa. Poista kortti poistamalla kaikki parit samanlaisista laatoista.

Genre: connect-2 connect2 verkossa vapaa kytkeä

Parkkipaikka Fury on palannut Parking Fury 2: lla! Pysäköi uusia autoja tyhjiin parkkipaikkoihin lyömättä muita autoja tai esteitä. Onnea!

genre: ilmaisia ​​pelejä verkossa

Liity Rasssa tärkeään tehtävään Corp. Fight Horsemen jengi vastaan, joka hallitsee tuhon ja voittaa pomo Duke Mo. Corp ei ole tällä hetkellä varaa varoja, mutta ne [..]

genre: vapaa päivittää autoja verkossa jonka tavoitteena

Suosituimmat pelit

Ilmainen pelejä verkossa on sivukonttori, joka syntyy ihmisten tarpeesta rentoutua, vaikka hetken ja pelaajien on kerättävä yhteen paikkaan (vaikka ne ovat kymmeniä, satoja tai tuhansia kilometrejä) ja vuorovaikutuksessa.

gameSheep.com julkaistiin vuonna 2006, ja se on yksi parhaista sivustoista ilmaisia ​​pelejä verkossa maailmassa. Tähän asti ja monien vuosien ajan toivomme, että portaali pysyi pelaajien suosikkipelisivustojen keskuudessa.

Free-pelit, kuten Smokin Barrels, Extreme Trucks tai Manole, pidettiin parhailla paikoissa kaikilla online-pelisivustolla siellä viikon ajan ja arviot, joissa esiteltiin nämä otsikot, olivat esillä parhaissa verkkosivuilla, kuten JayIsGames.com tai FreeGamesNews.com.

Pelaajien pyynnöstä olemme lisänneet uusia alaluokkia. Seuraavaksi kerrotaan muutamia sanoja seuraavista:

Tower puolustajat - Puolustuspelien tavoite on yrittää estää vihollisia ylittämästä karttaa rakentamalla yksi tai useampi torni, joka ampuu heitä kulkiessaan. Viholliset ja tornit ovat yleensä vaihtelevia kykyjä ja kustannuksia. Kun vihollinen on voitettu, pelaaja ansaitsee rahaa tai pisteitä, joita käytetään uuden tornin ostamiseen tai päivittämiseen. Valinta ja paikannus ovat pelin keskeinen strategia.

Baloon-pelit Yksi ilmaisista peleistä baloons-osassa on Bloons Tower Defense. Alun perin selaimen peli, joka on saatavilla iPhone-sovelluksena. Pelaajat käyttävät apinoita, tappi torneja, tikanheittoja, jäädytyksiä ja tykkejä räjähtämään balooneja ennen kuin he pääsevät poistumaan. Wired kutsui sitä "pop-kulttuuriksi parhaimmillaan". Bloons Tower Defense 4, julkaistu vuonna 2009, on uusin versio.

Kilpajuoksut - Täältä löydät upean valikoiman ilmaisia ​​autopelejä. Voit ajaa omia ympäri maailmaa, vain hauskaa. Mutta jos uskallat, ota nopea ja voita kilpailu vahingoittamatta itseäsi, sillä sinun on lopetettava vahingoittumattomat.

Mario pelejä - Täydellisin valinta. Muistatko Marioa? Pieni putkimies, jolla käytit leikkiä, on nyt palannut liiketoiminnassa uudessa versiossa pelistä.

Sota pelit - Joo! On aika kerätä armeija ja rakentaa strategiasi. Järjestä joukkojesi, rakenna seiniä, tornit ja linnoja, siirry yhdestä aikakaudesta toiseen. Oletko todellinen strategi? Lähdetään taistelemaan.

Multi-pelaajan pelit - Vuonna moninpeli osassa saat reaaliaikaista hauskaa ystäviesi kanssa tai uusia ystäviä. Keskustele heidän kanssaan ja pelaa kaikkein addicting - Crystal Clear, Elastic Soccer, Trick Hoops tai Toltec Rings. Kokeile kaikkia!

Pelaa pelejä verkossa ilmaiseksi lataamatta

Duel-pelaajat reaaliajassa elävät PVP: n ottamaan valtaistuimet ja vaatia maailman aarrearkun. Tactical Monsters Rumble Arena on ilmainen-to-play-strategiapeli, jonka Camex Games valmistaa. Tämä on vuoropohjainen, hex grid taktiikka pelattavaksi hirviöitä kaikesta ajasta ja avaruudesta. Franky Frankensteinista, fantasy-hirviöihin.

Massiivinen realistinen avoin maailma: Majestic linnoja, laaja-alaiset kentät, jotka kaikki on tehty upeilla huipputason grafiikoilla. Kingdom Come: Deliverance on Warhorse Studiosin kehittämä ja roolipelipeli, jonka julkaisija on Deep Silver. Olet Henry, seppä seppä. Kärryttää räikeä sisällissota, katsot avuttomasti yhtä.

Kun musket ladataan ja grog kädessä, vapaus merirosvo elämässä odottaa. Sea of ​​Thieves on harvinainen ja Microsoft Studiosin julkaisema toiminta-seikkailu-videopeli. Se on uudentyyppinen moninpelipeli, joka tuottaa kaiken mitä tarvitset elävän vapaan roamingin merirosvoelämää varten. Onko seikkailu ryhmänä tai.

Euro Truck Simulator 2 - Special Transport (DLC)

Koe erittäin suuret lavat, joiden pituus ja leveys ylittävät tavanomaiset rahtisäännökset. Special Transport on ylimääräinen sisältö SCS Softwarein tekemälle Euro Truck Simulator 2 -ohjelmalle. Oletko haaste? Aja läpi tiukat läpijohdot, jotka vaativat millimetrin tarkkuutta. Koe superkokoiset lastit.

RPG Maker Tour de Force, ja jakava kiistanalainen työ faneille. Yume Nikki on kikiyaman tekemä indie-seikkailupeli, jonka on julkaissut AGM PLAYISM. Se on hyvin ainutlaatuinen nimi, josta on tullut yksi tunnetuimmista indie-peleistä, jotka tulevat Japanista. Voitko tehdä sen salaiseen loppuun? Olet vapaa.

Hirmuinen maailma, jossa lihakauppaa ja verenvuodatusta on hallittava, jos elät hengissä. DUSK on David Szymanskiin ensimmäinen persoonallinen ampuja ja julkaisija New Blood Interactive. Innoittamana Quake, Blood, Heretic, Hexen, Half-Life, Redneck Rampage ja kaikki 90-luvun suosikkejasi ja mukana ääniraita.

Nosta oma perintöasi. Osa elämästä on Feudal. Elämä on feodaalinen: MMO on Bitbox Oy: n tekemä roolipelailupeli. Moninpelissä moninpelissä online-roolipeli merkitsee sitä, ettet ole yksin feodaalisessa hiekkalaatikossa; on monia muita pelaajia, jotka haluavat työskennellä kanssasi tai jopa työskennellä.

Vapaa-to-play-virtuaalinen uima-allas tietokoneeseen tai todellisiin pelaajia ympäri maailmaa. Real Pool 3D - Poolians on ilmainen 3D-allaspeli, jonka Poolians valmistaa. Se on yksi parhaista online-allaspeleistä. Pelaa tietokonetta tai todellisia pelaajia vastaan. Se tarjoaa nopean, realistisen ja tyydyttävän pelin. Mukana realistiset säätimet,.

Virtuaalikierros Deckardin huoneiston sisällä. Blade Runner 9732 on rento virtuaalinen todellisuuspeli, jonka on tehnyt Quentin Lengele. Aina halusi aloittaa Esper-koneen itse ja soittaa pianolla? Haluatko nauttia drinkin parvekkeella katsellen katuja 97. kerroksesta? Nauti 3D-ääniefekteistä ja Vangelis ambient -musiikista.

Tunne kuin todellinen bitcoin mineraali! Bitcoin Clicker on lalalaZeron tekemä rento indie-peli Urbanoff ja julkaisija Cisamid Inc. Päätavoite on ansaita napsauttamalla bitcoinin kuvaketta, kuinka paljon rahaa ostaa videocard, joka kasvattaa dollaria per click. Pelissä on myymälä, jossa voit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map