rulettia voittava strategia

rulettia voittava strategia

5 parasta voittaa rulettistrategia selitti

Joten, voit nauttia pyörästä pyörimään. Me täysin saamme sen - ei ole mikään salaisuus, että ruletti on yksi jännittävimmistä ja viihdyttävistä kasinopeleistä, jotka löytyvät lattialta. Valitettavasti, vaikka se on jännittävää, kertoimet pelaajat ovat joitakin pahimpia tahansa peli. Älä epäile, vaikka - Planet 7 on täällä rikkoa viisi yleisintä rulettistrategiaa, joita pelaajat ympäri maailmaa ovat käyttäneet rakeissa siruissa vuosia. Vaikka suosittelemme käyttämään kaikkia näitä yhtäläisesti, sinun on syytä lukea ja päättää, mikä menetelmä on sinulle paras rulettistrategia.

Haluamme lisäksi murtaa ensimmäisen ja todennäköisesti yleisimmän rulettiavustusta koskevan strategian: Martingale-strategia.

Martingaalistrategia

Kun näet, että kaveri rulettiaulassa taitavasti heittää sirut alas, hän todennäköisesti käyttää Martingale-strategiaa. Tämä menetelmä riippuu vedonlyönnin kaksinkertaistamisesta sen jälkeen, kun olet menettänyt tappiot, tavoitteenaan palauttaa kaikki aiemmat tappiot ja saada pieni voitto. Toisin sanoen, jos sijoitat vedot vain yhdelle värille ja jatka kaksinkertaistat niitä, kunnes voitat, palaat tappiot. Tämä edellyttää, että pidät kaksinkertaistamalla vedon menettämisen.

 1. Etsi pöytä pienellä vähimmäisvedolla ja korkealla maksimipanoksella. Aloitus pieni on tärkeää, koska haluat kyvyn kaksinkertaistaa menettämäsi vedot niin paljon kuin mahdollista.
 2. Aseta pieni veto mustalle tai punaiselle; parillinen tai pariton; tai 1-18 tai 19-36.
 3. Jos voitat, pidä voitot ja vedä sama pieni veto uudelleen. Voit mennä pois nyt, jos haluat, mutta ei ole paljon eroa jättää $ 2 tai $ 1, vaikka molemmat ovat parempia kuin mitään.
 4. Jos menetät, kaksinkertaista alkuperäisen panoksen ja laita se uudelleen samaan vetoon. Jos esimerkiksi menetät 1 dollarin punaisella, aseta $ 2 uudelleen punaiseksi.
 5. Jos voitat toisen panoksen, pidä voitot ja vedä alkuperäinen pieni panos - olet maksanut tappionne ja voit palata pienempään summaan.
 6. Jos menetät uudelleen, tuplaa panos ja yritä uudelleen.
 7. Toista tämä prosessi, kunnes kaikki rahat on poistettu tai olet saavuttanut maksimipanoksen pöydässä.

Kuten minkä tahansa rahapelistrategian, Martingaleen on joitain haittoja. Varo, että pelaajan erehdys - vain siksi, että yksi väri on voittanut 100 kertaa peräkkäin, ei tarkoita sitä, että toinen väri todennäköisimmin ilmestyy seuraavalle spinnalle. Ruletti-kierroksilla on mahdollisuus hieman alle 50/50, koska 0 ja 00. Lisäksi useita peräkkäisiä häviöitä saatat saavuttaa maksimipanoksen tai loppua rahaa - tässä vaiheessa olet punainen, onko voitat tai ei. Jotta tämä rulettia voittava strategia toimisi, sinun täytyy tehdä suurempia vetoja tai voittaa menetysten korvaamiseksi, ja jos et voi tehdä, niin sitten haluatte käydä.

Reverse Martingale Roulette -strategia

Kuten voidaan odottaa nimen mukaan, tämä rulettimenetelmätapahtuma on Martingale-strategian vastakohta. Sen sijaan, että nostat vedot, kun menetät, sinun on lisättävä niitä, kun voitat ja alennat ne menetysten jälkeen. Ajatuksena on, että hyödynnät kuumia viivoja ja pidät tappiot mahdollisimman vähäisiksi karkeiden laastareiden aikana.

Käänteinen Martingaali Strateginen vaiheet:

 1. Löydä rulettitaulukko, jossa on korkea max-panos ja pieni vähimmäismäärä.
 2. Aseta pieni määrä mustalle tai punaiselle; parillinen tai pariton; tai 1-18 tai 19-36.
 3. Pidä vedot samalla paikalla pöydällä, kunnes osut siihen. Jos menet edelleen, pidä vedonlyöntiä erittäin pienenä.
 4. Kun osut vetoon ja voitat, tuplaa panoksesi samalla paikalla seuraavalle kierrokselle.
 5. Jos jatkat voittoa, pidä panostasi kaksinkertaiseksi.
 6. Jos menetät, siirry takaisin alkuperäiseen vetoasi.

On selvää, että tämä roulette-voitto-strategian suurin haitta on kaiken ajankohtainen. Reverse Martingale -strategia on todella riskialtista, koska heti kun menetät, menetät koko tulosi. Valitettavasti tämän toimimaan todella hyvin sinun täytyy lyödä kuumaa juosta ja lopettaa ennen kuin menetät - jotain, että monet pelaajat eivät ole kovin ammattitaitoisia tekemällä.

D'Alembert Roulette -strategia

Niille, jotka etsivät jotain hieman turvallisempaa kuin Martingale- tai Reverse Martingale -ratsastrategiat, D'Alembertin strategia on täydellinen vaihtoehto. Tämä yksinkertainen pelattavuusmenetelmä saavutetaan kasvattamalla ja vähentämällä yhden, joka on paljon turvallisempaa kuin kaksinkertaistuminen.

 1. Kuten aikaisemmat rulettistrategiat, aseta pieni aloituspeli mustalla tai punaisella; parillinen tai pariton; tai 1-18 tai 19-36.
 2. Lisätä vedonlyöntiä yhden voiton jälkeen ja laskea se yhden voiton jälkeen.
 3. Kävele pois, kun sinulla on vähintään yhtä monta voittoa kuin tappiot. Jos olet menettämässä juovia, pidä kiinni, kunnes voitto noutaa ja vastaa tappioita. Jos pelaat korkealla voittoradalla, jatka pelaamista, kunnes voitot ovat yhtä suuret kuin tappot.
 4. Kun sinulla on yhtä suuri määrä voittoja ja tappioita, nosta voitot ja mene pois.

Jos tulet ulos jopa voittojen ja tappioiden kokonaismäärästä, D'Alembert -strategian avulla sinusta tulee musta. Tässä on esimerkki: sanotaan, että panot 10 dollarin puntaa punaisella. Menetät, joten panostat 11 dollaria punaisella. Menetät taas, joten panoksesi menee jopa 12 dollariin. Voitat, joten palaat takaisin 11 dollariin ja voitat taas. Voit noutaa voitot ja lähteä. Menetti kaksi panosta ja voitti kaksi panosta, joten matematiikka tulee näin: - 10 - 11 + 12 + 11 = +2. Tämän strategian haittapuolena on yksinkertaisesti seurata voittojen ja tappioiden määrää.

Fibonacci Roulette -strategia

Leonardo di Pisa, joka tunnetaan myös nimellä Fibonacci, oli kuuluisa italialainen matemaatikko, joka kirjoitti tietyn numerosarjan 1200-luvun alussa. Vaikka sarja oli noin tuhat vuotta ennen Fibonacciia, sarja oli nimeltään "Fibonacci-sekvenssi" yhdeksästoista vuosisata. Periaatteessa sekvenssille on tunnusomaista se, että jokainen numero kahden ensimmäisen kahden jälkeen on kahden edellisen summa. Niinpä Fibonacci-menee näin: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144 jne.

Kun on kyse rulettistrategioista, Fibonacci-strategia liittyy vedonlyöntiin lisäämällä viimeiset kaksi panosta yhteen. Tällä menetelmällä voit jättää voittoa, vaikka menetät enemmän pelejä kuin voitit.

 1. Aloita pienellä panoksella mustalla tai punaisella; parillinen tai pariton; tai 1-18 tai 19-36.
 2. Jos menetät, lisää panostasi menemällä alas järjestyksessä. Jos olet aloittanut veto yhdellä dollarilla ja menetät, lyö toinen $ 1. Jos menetät toisen vedon, lisää 2 $. ($ 1 + $ 1 = $ 2)
 3. Kun voitat, siirrä takaisin kaksi numeroa järjestyksessä ja vedä tämä summa.
 4. Yritä tietysti yrittää kävellä, kun olet mustassa ja ei punaisena - mutta älkää luottako ansaitsemaanne voittoja vastaan ​​tappiot kertoa, oletko edessä, koska sinä voit olla musta, ve menetti enemmän kuin voitti.

Esimerkki siitä, kuinka voit lyödä vetoa käyttämällä Fibonacci-strategiaa:

Niinpä koko näyttäisi näin: - 1 - 1 - 2 - 3 + 5 - 2 + 3 + 1 + 1 = +1

Vaikka olet menettänyt viisi vedosta ja voitti vain neljä, olet edelleen eteenpäin yhdellä. Suurin haitta tämän rulettia voittavan strategian kanssa on, että mitä kauemmas putoat sekvenssille, sitä enemmän rahaa menetät. Sinun on lakattava nopeasti tai riski menettää enemmän rahaa kuin olit sopinut.

James Bond rulettistrategia

Tutustu rulettistrategiaan, jonka Ian Fleming esitti ja hänen kuuluisan hahmonsa käytettiin pöydässä. Fleming kertoi ihmisille, että hänen "foolproof" -menetelmänsä voisi voittaa "hyvää illallista", jos käytit sitä joka ilta. Tämän rulettia voittavan strategian mukaan pelaajat tarvitsevat vähintään 200 dollaria.

 1. Aseta 140 dollaria suurille numeroille (19-36).
 2. Panosta 50 dollaria numeroihin 13-18.
 3. Aseta 10 dollaria arvosta 0 vakuutusturvaan.

Jos onnea ei todellakaan ole sinun puolellasi, ja mikä tahansa numero välillä 1-12 näkyy, olet juuri menettänyt 200 dollaria ja sen pitäisi alkaa hyödyntää edellä kuvattua Martingale-strategiaa. Jos joku vedosta tulee, olet ansainnut melko makean voiton. Jos 19-36 taskut, voitat 80 dollaria; jos 13-18 näkyy, voitat 100 dollaria; ja jos 0 näkyy, olet 160 dollaria.

Tämän suurimman haittapuolena on ilmeisesti riski, joka liittyy lukuihin 1-12. Mutta kuka sanoi, että James Bond ei ollut riskinottaja? Olisiko meiltä odottaa jotain vähemmän agentti 007? En usko niin.

No, siellä on se ihmiset - viisi parasta rulettistrategiaa. Mikä on sinulle sopiva? Valitettavasti emme voi vastata tähän kysymykseen sinulle - ainoa tapa, jolla voit löytää rulettia voittavan strategian, on kokeilemalla niitä kaikkia itsellesi. Onneksi sinulle, oikealla rahallamme on online-pelitila, jolla pelaajat voivat kokeilla kaikkia näitä menetelmiä ja muita vaaroja. Kaikki sinun tarvitsee aloittaa pelaaminen ilmaiseksi on käyttäjätunnus ja salasana - ei talletusta tai ladata tarvitaan. Suorita Planet 7: een ja pelaa rulettia verkossa oikealla rahalla tänään!

Rulettien voittaminen ei vie taikaa tai salaista järjestelmää. Se on pelkkää onnea. Joten jos etsit salaista strategiaa tai varma tapa voittaa, olet todennäköisesti pettynyt tämän sivun tietojen perusteella. Toisaalta, jos olet kiinnostunut oppimaan todellisen voiton todennäköisyydet ja mitä sinun on tehtävä saadaksesi voittajan, sinun tulee olemaan innoissaan tämän sivun tietoja.

Rulettien voiton kertoimet

Amerikkalainen rulettipyörä sisältää 38 numeroa - numerot 1-36 (mukaan lukien), 0 ja 00. Laskutapa kertoimella yhden numeron vetoamisesta on yksinkertaisuus - sinulla on yksi tapa voittaa 38: stä mahdolliset tulokset, mikä tekee mahdollisuuksista voittaa 37-1. Tämä veto maksaa 35: 1 kertoimella.

Tietenkin yhden numeron veto ei ole ainoa tapa voittaa rulettitaulukossa. Runsaasti vedonlyönti vaihtoehtoja odottavat ruletti pelaaja, itse asiassa. Näillä vedonlyönti vaihtoehtoilla on eri voitot, mutta ne tarjoavat myös erilaisia ​​voittoja.

Toinen helppo esimerkki rulettitodoksista ovat parilliset rahat vedot. 18 rulettirenkaan numeroista on punaisia. 18 niistä on musta, ja kaksi niistä, 0 ja 00, ovat vihreitä. Joten jos panostat mustaan ​​(tai punaiseen), sinulla on 18 tapaa voittaa ja 20 tapaa menettää. Voitot ovat hieman alle 50%. 18/38 on 47,36%. Tämä veto maksaa tasapoistoina.

Jos kiinnität huomiota, huomaat, että molemmissa näissä skenaarioissa voitot ovat pienempiä kuin voiton kertoimet. Tämä antaa talolle reunan pelaajalle. Lyhyellä aikavälillä kukaan voi kävellä pois rulettitaulukosta voittajan. Pitkällä aikavälillä talo on kuitenkin aina menossa eteenpäin.

Joten miten tulet voittajaksi ruletissa?

Oletetaan, että tavoitteesi on vain kaksinkertaistaa rahat. Kuinka maksat mahdollisuutesi tehdä niin?

Oikea matemaattinen strategia on tehdä yksi panos koko pelikassasi, ylittää sormesi ja toivottavasti saat onnekas. Jos menetät, olet rahat, mutta jos voitat, niin olet onnistunut tavoitteellasi.

Suurin rohkeusstrategia edellyttää yksittäisen rahan panostusta ja toivoen saada onnekas. Sinulla on 47,36% mahdollisuus kaksinkertaistaa rahat.

Oletetaan toisaalta, että aiot sijoittaa kaksi panosta puoleen pelikassasi. Sinun täytyy voittaa molemmat vedot kaksinkertaistaa rahat. Mikä on todennäköisyys sille tapahtumiselle?

Tätä ei ole vaikea laskea. Kun lasket kahden tapahtuman todennäköisyyden tapahtumasta, moninkertaistat kunkin tapahtuman todennäköisyyden. Joten yksinkertaisesti lisääntyisitte 47,36% 47,36%: iin.

Sinun mahdollisuutesi kaksinkertaistaa pelikassasi pudota dramaattisesti siinä tapauksessa, eikö niin?

Oleta, että jakasit pelikassasi neljä erillistä panosta. Mahdollisuutesi kaksinkertaistaa rahat laskisi entisestään.

47,36% X 47,36% X 47,36% X 47,36% = 5,03%

Joten jos tavoitteesi on kaksinkertaistaa rahat, paras strategia on sijoittaa yksittäinen panos. Mitä enemmän vetoja sijoitat mihinkään negatiiviseen odotustarjoukseen, sitä todennäköisemmin talon reuna on päästä kiinni.

Voit silti kävellä voittajana tässä tilanteessa, mutta se on pienempi voitto. Ja olet todennäköisesti kaksinkertainen rahoillesi.

Rulettijärjestelmät eivät toimi. Suurin osa niistä merkitsee panostuksen korottamista tai alentamista aikaisempien panostesi perusteella. Ajatuksena on, että kertoimet useiden vedonlyöntien menettämisestä peräkkäin ovat pienemmät kuin yhden vedon menettämisen todennäköisyys ja päinvastoin.

Tämän ajattelutavan ongelma on se, että et käytä yhtä vetoa vedon joukkoon. Olet laatinut useita vetoja useisiin tapahtumiin, ja kunkin tapahtuman kertoimet ovat toisistaan ​​riippumattomia.

Talon reuna soittimesta ei muutu perustuen edelliseen pyörään. Jos panostat mustaan ​​ja häviät, niin seuraavalla kierroksella mustat mustat kertoimet ovat edelleen 47,36%. Todennäköisyys ei muutu, koska aiemmin tapahtui.

Yleisimpi näistä väärästä järjestelmästä on Martingale-järjestelmä, joka edellyttää sinun tuplata panoksesi joka kerta kun menetät. Ajatuksena on, että lopulta voitat aikaisemmat menetykset ja yhden yksikön.

Tässä on esimerkki. Oletetaan, että olet panostanut $ 5 mustalla ja menettää. Seuraavassa panoksesi voitat 10 dollaria mustalla. Menetät taas, joten seuraava panostasi on 20 dollaria. Tällä kertaa voitat, joten olet voittanut $ 15, joka menettää kahden ensimmäisen vedon aikana, plus $ 5.

Ensi silmäyksellä tämä näyttää melko hyvältä järjestelmältä. Mutta sillä on kaksi ongelmaa.

Ensimmäinen on, että lopulta osut menettämiseen, kun seuraava panostuksesi on liian korkea pelikassaasi varten. Vain kahdeksan tappiota vedot peräkkäin, jotta pääset siihen pisteeseen, jossa sinun täytyy tehdä 1280 dollaria seuraavan panoksen asettamiseksi. (Kehitys näyttää tältä: $ 5, $ 10, $ 20, $ 40, $ 80, $ 160, $ 320, $ 640, $ 1280.) Ja muistakaa, sinun ei tarvitse vain 1280 dollaria viimeiseen panokseen. Olet jo menettänyt 1275 dollaria tällä pisteellä vedonlyöntiesi etenemisessä.

Jos voitat tämän 1280 dollarin panoksen, sinun on vain 5 dollaria, mikä tarkoittaa, että teet suuren panoksen hyvin pienelle paluulle.

Toinen ongelma on se, että vaikka sinulla on riittävästi varoja tällaisen progression kattamiseen, kaikilla kasinoilla on korkeimmat vedot. Jos pelaat $ 5 rulettitaulukossa, maksimipanos on todennäköisesti $ 500 tai $ 1000. Joten et voi jatkaa etenemistä.

Saatat ajatella, kuinka usein minulla on tappiollinen kahdeksan rivi peräkkäin, vaikka?

Tämä vastaus ei ole useinkaan, mutta se tapahtuu usein riittävän varmistaaksesi, ettet ole pitkäaikainen voittaja ruletissa.

Lyhyellä aikavälillä ainoa tapa voittaa ruletissa on saada onnekas ja kävellä. Pitkällä aikavälillä ainoa tapa voittaa ruletissa on saada vieläkin onnellisempia ja lopettaa, kun olet edessään. Mitä enemmän pelaat negatiivisen odotuksen rahapelipeleistä, sitä todennäköisemmin sinusta tulee verkon häviäjä.

Tarkoittaako tämä, ettei sinun pitäisi pelata rulettia?

Se ei ole ollenkaan meidän asia. Jos pidät ruletista, pelaa sitä. Ajatelkaa, että et voi elää sitä käyttämällä jotain matemaattisesti väärästä järjestelmästä tai strategiasta. Sijoita rulettiraha viihde-kustannukseksi. Sitten pelaa niin paljon kuin pankkisi voi sallia, kunnes sinulla ei enää ole hauskaa.

Win roulette: Romanosky-salaisen strategian

Jokainen etsii voittopotentiaalia, mutta ruletti on yksi vaikeimmista peleistä, jotka voittavat johdonmukaisesti. On kuitenkin joitain harvinaisia ​​lähestymistapoja (vedot tai järjestelmät), jotka voivat lisätä voittojen todennäköisyyttä merkittävästi. Joidenkin pelaajien mukaan tämä on yksi helpoimmista strategioista, jotka voivat itse asiassa tuottaa voittoja rulettitaulukoissa. Huomaa, että kokemukseni ja testin mukaan paras rulettistrategia on edelleen Kavouras Bet.

Ilmoitan sinulle parhaiten säilyneen rouletin salaisuuden: Romanosky-vedon ryhmä - jota kutsutaan myös Romanofskiksi tai Romanowskiksi. Nämä vedot ovat samanlaisia ​​logiikka, mutta ne kattavat eri numerot. Jokainen veto kattaa 32 numeroa ja jättää viisi numeroa vedosta. Se maksaa 8 pelimerkkiä sijoittamalla panos, jokaisella mahdollisella voitolla on 1 chip voitto, yhteensä 9 ja tappiot menettää 8 pelimerkkiä. Voiton todennäköisyys on 86,5%.

Romanosky-vedon valikoimassa on 6 versiota:

- 3 yksikköä kymmeniä 2 ja 3.

- 1 yksikkö kulmissa 2-6 ja 7-11.

Löytämättömät numerot: 0, 1, 4, 9, 12.

Voitto voittoon: 1 siru

Voiton todennäköisyys: 86%

- 3 yksikköä kymmeniä 2 ja 3.

- 1 yksikkö kulmissa 1-5 ja 8-12.

Löytämättömät numerot: 0, 3, 6, 7, 10.

Voitto voittoon: 1 siru

Voiton todennäköisyys: 86%

- 3 yksikköä kymmeniä 1 ja 3.

- 1 yksikkö kulmissa 14-18 ja 19-23.

Löytämättömät numerot: 0, 13, 16, 21, 24.

Voitto voittoon: 1 siru

Voiton todennäköisyys: 86%

- 3 yksikköä tusina 1 ja 3

- 1 yksikkö kulmissa 13-17 ja 20-24

Kirjaamattomat (häviävät) numerot: 0, 15, 18, 19, 22.

Voitto voittoon: 1 siru

Voiton todennäköisyys: 86%

- 3 yksikköä kymmeniä 1 ja 2

- 1 yksikkö kulmissa 26-30 ja 31-35

Löytämättömät numerot: 0, 25, 28, 33, 36.

Voitto voittoon: 1 siru

Voiton todennäköisyys: 86%

- 3 yksikköä tusina 1 ja 2.

- 1 yksikkö kulmissa 25-29 ja 32-36.

Löytämättömät numerot: 0, 27, 30, 31, 34.

Voitto voittoon: 1 siru

Voiton todennäköisyys: 86%

Romanosky -tyyppinen panos on panos kahdelle kymmenelle ja kahdelle kulmalle (tai nelosetille). Meillä on 32 numeroa ja vain 5 numeroa, mikä antaa meille 86,5 prosentin mahdollisuuden voittaa yksi siru ja 13,5 prosenttia mahdollisuus menettää 8 pelimerkkiä. Tämä on suhteellisen turvallinen ja hyvin harkittu joukko vedot.

Yksi Romanosky-vedon piilotettu piirre on, että keskimmäinen sarake on aina peitetty. Riippumatta siitä, mikä versiot panoksesta pelaat, kaikki keskimmäisen sarakkeen 12 numerot tuottavat voittoa. Eikö ole niin hienoa?

Voin ehdottomasti suositella näitä panoksia aloittelijoille, jotka haluavat paljon jännitystä ja monia voittoja heidän näytelmissään rulettitaulukossa. Suosittelen myös, että valitsin aina viimeisen kierroksen aikana voittaneen Romanosky-vedon. Esimerkiksi jos käytit vetoa numero 1 ja se menetti, siirry toiseen vetoon, joka olisi voittanut viimeiset 5-10 kierrosta. Tämä on huolehdittava viimeisten numeroiden mahdollisesta toistamisesta, koska edellisten 5-10 numeroiden toisto on hyvin yleinen ilmiö. Näin voit lisätä mahdollisuuksiasi voittaa.

Voittaja työkalu kokeneille pelaajille

Mutta sen suuri määrä numeroita, tekee Romanosky vedot suuri voittojärjestelmä jopa edistyneille pelaajille. Joten jos olet kokenut pelaaja, joka on pöydässä, joka etsii enemmän voittoa kuin hauskaa, suosittelisin hitaasti negatiivista, kun menetät progressiota. Jokaisen tappiotuksen jälkeen panostat toisen summan ensimmäisestä panoksestasi. Esimerkiksi neljän hävikin jälkeen panostat neljä kertaa alkuperäisen vedon. Tämä on 4 kertaa 8 yhtä suuri kuin 32 haketta per spin. Aina kun olet voittosi, palaat 8 pelimerkin alkuun.

Paras rulettistrategiat ovat älykkäästi pysähtyneitä. Oikea pysäytystapahtuma on avain onnistuneeseen Romanosky-vedon hyökkäykseen. Pelaajilla, joilla on erilaiset kokemustasot ja erilaiset pelikassat, pitäisi olla pysäytyskato, joka sopii omiin olosuhteisiinsa, joten emme voi määritellä yleistä stop-tappion. Joka tapauksessa tässä on kaksi bittiä neuvoa:

 • Lisää voitot pankkitilillesi. Älä ota voittoa, vaan käytä niitä kasvattamaan pelikassasi.
 • Jokainen Romanosky-veto vaatii aluksi 8 pelimerkkiä. Progressiivisesti tämä määrä voi kasvaa nopeasti. Joten vähimmäispankki tai stop-loss sinulla olisi oltava 100 yksikköä.

Kokeile tätä järjestelmää ensin kynällä ja paperilla. Jos tuloksesi ovat hyvät ja luotettavat, voit yrittää käyttää sitä oikealla rahalla - rahaa, jolla on varaa menettää. Jos voitat todellista rahaa, harkitse lahjoituksen tekemistä sivustoomme tai jakaa kokemuksesi foorumissamme. Onnea!

24. toukokuuta 2017 14. joulukuuta 2017. | Luokka: Rulettijärjestelmät

Katso kuinka voittaa rulettina parhaiten voittavan rulettistrategian avulla. Lataa ilmainen ruletti strategia

Kuinka voittaa rulettina? Opas siitä, miten voittaa rulettia

Miten voittaa rulettia? Se on yksi yksinkertaisimmista kysymyksistä, joita suurin osa rulettia pelastavasta väestöstä kysyy. Usein he sanovat, että onnea on sinun puolellasi.

Itse asiassa kyse on enemmän tekniikoista, joita käytät. Jotta pääsisit läpi, tässä ovat parhaat vinkit, jotka tarjotaan juuri sinulle.

On hyvä tapa leikata talon alas vain 1,24%, mikä on etu, koska ruletti on uhkapeli. Se kuvittuu olettamukseksi, että aiempien tietojen avulla voidaan ennakoida tulevia tapahtumia tarkasti: tämän avulla strategisoidaan!

* Ensinnäkin, sinun pitäisi tietää, miten panostaa paras mahdollisuudet menestys. Rulettia on kaksi suurta tyyppiä, yksi on amerikkalainen ja toinen on eurooppalainen. Eurooppalainen ruletti antaa sinulle enemmän voittoa, sillä se sisältää vain yhden nollan, toisin kuin amerikkalainen ruletti, joka sisältää kaksi.

* Toiseksi, käytä vedot, joiden mahdollisuudet ovat lähellä niiden voittoja. Näiden tekeminen lisää positiivisia kertoimia, jotta pelin paras menestys saadaan. pidä jopa tasapelien vedot mahdollisuuksien mukaan, tai sarake / rivi vedot.

* Kolmanneksi on hyvä tilastollinen perusta. Mahdollisuudet eivät liity pelkästään onneksi, vaan se perustuu myös tilastoihin. Punaisen pallon laskeutumis todennäköisyys on

50/50 (hieman vähemmän nolla-aukon vuoksi). Joten ajan myötä sekä musta että punainen puretaan yhtä monta kertaa. Jos näet 10 mustan riviä, saattaa olla syytä laittaa siruja punaiseen korttipaikkaan.

* Lopuksi tutustu lisää. Tiedä eri vinkit asiantuntijan pelaajien tässä pelissä. Kirjoilla tai online-oppailla on paljon kirjallisuutta, jotka auttavat sinua jättämään kasinot suurilla omaisuuksilla.

Haluatko tietää joitakin kehittyneet strategiat voittaa ruletissa? Klikkaa alla olevaa linkkiä saadaksesi kielletyn rulettisysteemin (tämä strategia oli tosiasiassa kielletty offline-kasinosta mutta toimii edelleen muutamalla online-kasinolla)

Kuinka voittaa rulettina kasinossa: rulettivinkit ja vihjeet

Monien vuosien ajan rulettipelaajat ovat etsineet loputtomasti tapoja miten voittaa rulettia kasinossa. Vaikka täydellinen rulettistrategia ei ole vielä luotu, on olemassa useita rulettivinkkejä ja temppuja miten voittaa rulettia kasinossa.

Jotkut näistä vinkit ja temput siitä, miten voittaa rulettia kasinossa ovat seuraavat:

Kuinka voittaa rulettina kasinossa Vihje # 1 - Pelaa eurooppalaista rulettia

Tärkein ja ehkä kaikkein perustavanlaatuinen vinkki miten voittaa rulettia kasinossa on pelata eurooppalaista rulettia. Riippumatta siitä, pelaatko verkossa vai maapohjaisessa kasinossa, eurooppalainen rulettipeli varmasti antaa sinulle paremman edun rulettitaulusta.

Periaatteessa on olemassa kahdenlaisia ​​rulettipelejä, joista voit valita. Nämä pelit ovat eurooppalaisia ​​ja amerikkalaisia ​​rulettipelejä. Mikä tekee niistä eroja toisistaan ​​on se, että eurooppalaisella rulettipelillä on vähemmän rataa kuin amerikkalainen rulettipeli. Tämän epätasaisuuden vuoksi eurooppalainen rulettipeli antaa talolle vain 2,7%: n reuna pelaajistaan. Toisaalta amerikkalainen rulettipeli kasvattaa tätä reunaa jopa 5,26 prosenttiin.

Sinun täytyy muistaa, että kahden erilaisen rulettipelin välinen ero ei ole uskottava. Se perustuu konkreettiseen matemaattiseen tosiasiaan. Siksi on erittäin tärkeää noudattaa tätä vinkkiä siitä, miten voittaa rulettia kasinossa, jos haluat todella voittaa lisää pelejä.

Kuinka voittaa rulettissa Casino Tip # 2 - Practice tekee täydelliseksi

Sen lisäksi, että valitsit eurooppalaisen rulettipelin amerikkalaisen rulettipelin yli, toinen tärkeä vinkki siitä, miten voittaa rulettia kasinossa on harjoitella. Älä koskaan aliarvioi, mitä käytäntö voi tehdä sinulle rulettipelissä. Vaikka ruletissa on hyvin yksinkertaiset säännöt ja mekaniikka, on silti hyvin tärkeää, että voit harjoitella sitä.

Tämä vinkki siitä, miten voittaa rulettia kasinolla, voi olla erittäin edullinen mille tahansa rulettisoitimelle. Ensinnäkin harjoittelu antaa sinulle mahdollisuuden tuntea paremmin pelin sisäpuolella. Toinen etu tässä vihje siitä, miten voittaa rulettia kasino on, että harjoitellaan voit löytää tehokkain vapaa rulettia voittaa strategia käyttää tekemään vetoja pelipöydässä. Sen pitäisi antaa sinulle mahdollisuus ymmärtää, kuinka tietyt vapaat rulettijärjestelmät toimivat ja tutkia, ovatko nämä ilmaiset rulettijärjestelmät tehokkaita vai eivät.

Kun käytät tätä vinkkiä, miten voitat rulettia kasinossa, voit käyttää ilmaisia ​​rulettipelejä verkossa. Ilmainen rulettipeli ei vaadi sinua pelaamaan rahaa. Voit myös pelata näitä pelejä uudestaan ​​ja uudestaan. Tämä tekee ilmaisista rulettipeleistä erittäin sopivan tutkia eri tekijöitä, jotka muodostavat rulettipelin.

Euroopan rulettipelin valinta ja harjoittelu ovat vain kaksi tärkeimpiä vinkkejä siitä, kuinka voittaa rulettia kasinossa. Jos aiot todella ajaa rulettia, muista etsiä ja harkita muita hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten voitat rulettia kasinossa. Anna nämä vinkit siitä, miten voitat rulettia kasinooppaassa, kun aloitat rulettia.

Pelaa ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​ruletin pelejä verkossa

Näiden kahden erilaisen rulettipelien välillä, joista voit valita, eurooppalainen rulettipeli on yleisempää peliä. Tämä johtuu siitä, että tämä rulettipeli voi itse asiassa tarjota rulettisoittajille paremman rulettitasot verrattuna muihin rulettipeliin, joka on amerikkalainen rulettipeli. Nyt kun ilmaisia ​​rulettipelejä voi pelata verkossa, lisää ihmisiä pelaa ilmaista eurooppalaista rulettia pelejä verrattuna vapaisiin amerikkalaisiin rulettipeleihin.

Mitä voit saada, jos sinä pelaa ilmaista eurooppalaista rulettia pelit? Miten löytää ja pelaa ilmaista eurooppalaista rulettia pelejä verkossa? Mitä eroja pelaa ilmaisen eurooppalaisen rulettipelin pelaamisen tekemästä oikeita rahaa vedonlyöntejä eurooppalaisesta rulettipöydästä?

Etuja, joita saat, kun pelaat ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​ruletin pelejä verkossa

Etuja, joita voit saada, jos pelaat ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​rulettitapelejä verkossa, voidaan tiivistää kahdella yksinkertaisella sanalla. Nämä ovat "hauskoja" ja "käytäntöjä".

Ensinnäkin me kaikki tiedämme, kuinka jännittävää rulettipeli on. Siksi monet ihmiset holhoavat tätä peliä huolimatta siitä, että voittaminen ruletissa voi olla hieman hämärä. Pelaa ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​rulettipelejä voi olla varmasti hauskaa ja jännittävää kuin oikean eurooppalaisen rulettipelin pelaaminen. Vaikka sinun ei tarvitse joutua maksamaan mitään rahaa, kun pelaat ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​rulettipelejä, pelaat edelleen samojen rulettisääntöjen ja mekaniikan kanssa.

Sen lisäksi, että hauskaa, jota saatat kokea, kun pelaat ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​rulettipelejä, nämä ilmaiset verkkopelit ruletti voivat myös olla erittäin hyviä käytäntöihin. Koska on edullisempaa pelata eurooppalaista rulettia kuin amerikkalainen ruletti, niin voit myös harjoitella eurooppalaista rulettipeliä. Voit periaatteessa pelata ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​rulettipelejä uudestaan ​​ja uudestaan. Tämä antaisi sinulle enemmän kuin tarpeeksi aikaa tutustua peliin paremmin. Harjoittelussa voit myös kokeilla rulettistrategioita.

Kun pelaat ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​rulettipelejä verkossa, rahaa tai rahataloutta ei ole mukana. Tämä järjestely antaa sinulle mahdollisuuden nauttia pelistä paremmin huolehtimatta rahoista, joita voit menettää. Lisäksi voit tutkia peliä paremmin, koska tunnet olosi rennommin, kun pelaat ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​rulettipelejä.

Pelaa ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​rulettipelejä verkkopokerin ja online-pelisivustojen kautta

Suosituimmat sivustot, joiden avulla voit pelata ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​rulettipelejä, ovat online-kasinoita ja online-pelaamista sivustoja.

Kun pelaat ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​rulettipelejä verkossa näiden sivustojen kautta, sinua voidaan joko pyytää rekisteröitymään ensin, ennen kuin voit pelata peliä tai rekisteröityä myöhemmin. Lisäksi ilmaiset eurooppalaiset rulettipelit, joita nämä verkkosivustot tarjoavat, voivat joko ladata ensin tai voit myös löytää pelejä, joita voit pelata heti, kuten ilmaiset rulettipelit, joita ei ladata. Valitse vaihtoehto, joka sopisi sinulle parhaiten.

Ei ole todellakaan vaikeata löytää ja pelata ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​rulettipelejä verkossa. Itse asiassa, yksinkertaisesti tekemällä yksinkertainen tutkimus, voit keksiä parhaita verkkosivustoja, jotka tarjoavat näitä ilmaisia ​​online roullete pelejä. Se on varmasti kätevä ja erittäin ongelmaton.

Hyödynnä ja pelaa ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​rulettipelejä internetissä parantaaksesi rulettia ja nauttia pelistä. Löydä oikea verkkosivusto ja aloita pelaamaan ilmaisia ​​eurooppalaisia ​​rulettipelejä verkossa.

Ruletti seuraa erittäin mielenkiintoista ajatusta. Tämä idea on antanut paljon ihmisille inspiraatiota saada muutamia asioita. Yksi parhaista esimerkkeistä tästä on saksalainen elokuva Chinesisches Roulette tai yleisemmin tunnettu Kiinan ruletti.

Mikä on elokuva Kiinan ruletti kaikki? Mikä on sen yhteys pelirullalle?

Kiinan ruletti on 1976 elokuvan säveltäjä Rainer Werner Fassbinder ja tähdet Margit Carstensen, Ulli Lommel ja Anna Karina.

Elokuva on kiinalainen ruletti, joka on psykologinen draama, joka keskittyy arvauskilpailuun. Kiinalaisen ruletin päähahmot ovat Ariane ja Gerhard ja heidän lamautunut tytär Angela. Elokuvassa Arian ja Gerhard ovat huijattaneet toisiaan ja päättäneet erikseen viettää viikonlopun ulkomaille. Gerhard suunnitteli ottavan isäntänsä perheensä maalaistalolle. Ariane on ainoa ongelma, että hän teki saman suunnitelman mennä maanrakennukseen rakastajansa kanssa. Lopulta he päättivät nähdä toisiaan maalaistalossa. He päättivät kuitenkin jatkaa suunnitelmiaan.

Kaikki olisi voinut mennä hyvin, mutta heidän tyttärensä seurasi heitä yhdessä hänen mykistystyönsä kanssa. Vaikka Angelaa ei todellakaan yllättynyt hänen vanhempiensa pettämisestä toisilleen, hän ei ollut todella innoissaan siitä. Yhtenä aamuna Angela aloittaa pelin nimeltä "kiinalainen ruletti". Pelissä ryhmä on jaettu kahteen ryhmään. Paljon kuin todellinen rulettipeli, kiinalainen rulettipeli perustuu arvauksiin. Pelissä yksi joukkue tekee arvion siitä, mitä toinen joukkue ajattelee kysymyksillä. Pelin kierre on se, että sillä on hyvin väkivaltaisia ​​seurauksia.

Mitä ihmiset ajattelevat kiinalaisesta ruletista?

Kiinalaisen ruletin kirjailija ja ohjaaja on erittäin suosittu elokuvan persoonallisuus. Fassbinderin katsottiin olevan myös yksi uuden Saksan elokuvateatterin tärkeimmistä suurlähettiläistä. Hänen viidentoista vuoden uransa ohjaajana hän teki 40 elokuvaa, mukaan lukien elokuvamusiikki ruletti, 2 tv-sarjaa, 3 lyhytelokuvaa, 4 videotuotantoa, 24 näytelmää ja 4 radio-ohjelmaa. Hän oli periaatteessa suosittu luomaan provosoivia ja psykologisesti häiritseviä elokuvia. Elokuva kiinalainen ruletti ei ollut lainkaan erilainen kuin elokuvista, joita odotettiin hänestä.

Elokuva sai monista arvostelijoista katsojia. Länsi-Saksassa ei niin paljon ihmisiä ole kovin optimistinen elokuvasta. Kuitenkin Amerikassa elokuvan kiinalainen ruletti sai myönteisiä palautteita. Itse asiassa amerikkalainen kriitikko Andrew Sarris oli niin innokas elokuvassa, että hän loi yliopistokurssin, jonka tarkoituksena on analysoida elokuva kiinan rulettia. Näin kiistelty elokuva on.

Kiinalainen ruletti on ehkä vanha elokuva, joka ei välttämättä ole kovin suosittu nuoremman sukupolven keskuudessa. Kuitenkin, kun otetaan huomioon loistava johtaja, upeat esiintyjät ja juoni, joka voi varmasti miettiä, kiinalainen ruletti on elokuva, jota kannattaa tarkistaa.

Niille, jotka haluavat katsella kiinalaista rulettia, on runsaasti verkkosivustoja, jotka tarjoavat elokuvan tai elokuvatiedoston, jota voit helposti katsella tai ladata. Näiden sivustojen avulla voit katsella ja ladata elokuvaa helposti verkossa.

Electronic Roulette Cheats - Laite voittaa pelin

Täysi voitto ruletissa noudattaa yhtä yksinkertaista sääntöä. Tämä sääntö voi olla melko epätavanomaista, mutta useimmat asiantuntijat sopivat siitä. Tämä sääntö sanoo, että sinun täytyy huijata peli voittaaksesi sen. Monet rulettipelaajat ovat tehneet sen aiemmin. Jotkut heistä onnistuivat, kun taas toiset saivat kiinni. Kysymys kuuluu, mitä sinun tarvitsee huijata ruletissa? Käytä laitteita, jotka tarjoavat sähköinen rulettihuijaus todella toimi? Jos he tekevät, miten he työskentelevät?

Elektroniset rulettiruutokset - Laitteen ymmärtäminen

Kun pelissä ruletti tulee korkean teknologian, hankkimalla sähköinen rulettihuijaus ovat myös kehittyneet. Jos etsit verkossa, löydät paljon välineitä, jotka voivat tarjota sinulle sähköinen rulettihuijaus voittaa ruletissa. Jotkut niistä ovat tietokoneohjelmia, kun taas toiset ovat vain gadgeteja.

Ohjelman käyttäminen ilman gadgetia tai gadgetia ilman ohjelmaa voi olla tehoton. Ajatus luoda paras elektroninen rulettihuijaus on käyttää gadgetia erittäin tehokkaalla ohjelmalla. Tämä on mitä rulettihävityslaite on.

Elektronisen rulettihuijareita tarjoavan laitteen löytäminen voi olla yksinkertaista. Se löytyy kaikkialla verkossa. Laitteita myydään £ 1,000, joka sanotaan antaa sinulle 20%: sta 80% etu ruletti taulukossa.

Ruletti-laite toimii siten, että se etsii todennäköisimpiä uria, joissa pallo voi pudota, kun pyörä pysähtyy pyörimään. Se tekee tämän keräämällä ja analysoimalla tietoja. Elektroninen rulettihuijaa tarjoava rulettilaite on kolme osaa. Nämä osat ovat clicker, tietokone ja kuuloke. Napsautinta käytetään valvomaan ja tallentamaan pyörän ja pallon kiihtyvyys ja hidastus. Nämä tiedot on sitten lähetettävä tietokoneelle analyysia varten. Tietokoneen on oltava riittävän pieni, jotta se sopii savukkeensytyttimeen tai matkapuhelimeen. Analyysin tulokset tai elektroniset rulettihuijot lähetetään sitten kuulokkeen kautta.

Näin voit hankkia sähköisen rulettihuijareita käyttämällä lopullista ruletin huijauslaitetta.

Electronic Roulette Cheats - seuraamukset Cheating rulettia

Kun otetaan huomioon hyvä etu, että rulettihävityslaite ja elektroniset rulettihuijot voivat tarjota, varmasti haluaisit saada yhden. Kuitenkin, ennen kuin päätät saada ja käyttää sitä, on tärkeää ymmärtää seuraukset, joita saatat joutua kohtaamaan, kun saat kiinni laitteen käyttämisestä.

Jos käytät ruletin huijauslaitteistoa tarjotaksesi sähköisen rulettihuijareita, sinun on oltava erittäin varovainen. Näitä laitteita ei pidetä laittomina, kunhan ne eivät häiritse varsinaisia ​​ruletin spin-tuloksia. Kuitenkin, kun saat kiinni rulettiautomaatista kasinossa, he voivat kieltää sinut kasinosta tai he eivät todellakaan voi maksaa voittoja.

Jokainen ruletti pelaaja haluaa voittaa ruletissa. Jos uskot, että sinun tarvitsee käyttää rulettia sisältäviä elektronisia rulettia huijauksia, niin mene eteenpäin ja käytä ruletin huijauslaitetta. Toisaalta, jos et halua käyttää minkäänlaista laitetta sähköisen rulettihuijarin hankkimiseen, soita vain rulettia turvallisesti ja pidä kiinni tehokkaista rulettivihjeistä, joiden avulla voit voittaa enemmän ruletissa.

Yksinkertainen rulettistrategia voittaa joka kerta

Jokainen haaveilee viemästä Vegasia taskuineen täynnä fiksu uhkapelastrategiaa. Jos haluat voittaa useammin, Blackjack-pelaajat viettävät vuosia master-korttien laskemiseen. Jos haluat ottaa enemmän potteja, pokerin pelaajat viettävät tunteja peilin peilissä pokerin kasvoille. Kysymys on siitä, mikä on jäljellä Ruletti-pelaajille, ja vastaus on strategia!

Mitä saat tästä artikkelista ...

Totuus on, että on itse asiassa yksinkertainen rulettistrategia, jota rulettipelaajat käyttävät voittaakseen joka kerta. Tietenkin nyt olet sitä mieltä, että jokaisella panoksella on käytännössä mahdotonta voittaa, eikä sitä tarkoiteta. Jos olet strategian jälkeen, joka vie enemmän rahaa taskussa pitkin kaukaa, tämä on yksi.

 • On yleinen väärinkäsitys, että sinun pitäisi vain panostaa evens tai kertoimet, musta tai punainen tai tiettyjä numeroita. Harkitse vedonlyöntiä ensimmäisten kymmeniä numeroita (1-12), toisia kymmeniä numeroita (13 - 24) ja kolmatta kymmentä numeroa (25 - 36).
 • Päätös tietyn numeroryhmän valitsemisesta ei tule ulos ohuesta ilmasta. Tässä on kyse erityisestä strategiasta. Sinun vedot tulee olla johdonmukaisia!
 • Sovitaan termeistä - Paremman ymmärryksen vuoksi ensimmäiset 12 numeroa luokitellaan A: ksi. Toinen 12-B. Kolmas 12-C. Nolla tai kaksinkertainen nolla luokitellaan 0: ksi.

Miten voimme valita numeroryhmän?

 • Aloita rulettirenkaan pyöriminen tai pelaa ilmaisella online-rulettipöydällä niin, ettet räjäytä pelikassasi valmistautuessasi tähän voitettuun rulettistrategiaan.
 • Kun pallo putoaa, kirjoita luokka. Jos pallo putoaa numeron toiseen 12 numeroon, kirjoita B; jos se laskeutuu kolmannelle, kirjoita C.
 • Pidä kehruuta ja tallenna, kunnes näet sarjan viidestä luokasta, joissa yksi tietty luokka puuttuu. Joten, jos tallennat C, B, B, C, B viisi pyörii, voit pysähtyä, koska A ei tullut ylös.

No, tässä esimerkissä, voit panostaa oikean rahan rulettipyörässä. Kun muutat vetoa, et todellakaan muuta sitä, mihin olet vedonlyönti. Oikein! Et koskaan, koskaan, muuta ryhmää, johon panet rahaa.

Se riippuu siitä, millaista pankkitallennetta pelaat pöydälle. Jos tuodaan yli 500 dollarin pelikassan, voit käyttää kaksinkertaista panostustrategiaa, jossa kaksinkertaistat panoksesi aina, kun menetät. Jos sinulla on pienempi pelikassa, jossa voit pelata, harkitse panoksen lisäämistä yhdellä yksiköllä, kun menetät ja vähentää sitä yhdellä yksiköllä voittaessasi.

Siellä on tonnia rulettistrategioita, ja jotkut sivustot yrittävät myydä yksinkertaisen rulettistrategian voitettavaksi. Sinun ei pitäisi joutua karsimaan käteistä oppia kuinka voittaa online-kasino. Säästä rahaa online-kasinoon ja käytä sitä rakentaaksesi suurempaa pelikassaasi, älä tee rulettistrategian myyntimies rikasta.

33-vuotias mies. On käynyt Las Vegasiin useita kertoja sekä muita suuria uhkapelipaikkoja. Aina on hyvä aika. Pienen tytön jälkeen hän ei voinut matkustaa niin paljon, että hän alkoi nauttia online-pelaamista. Antoine etsii aina jotain erilaista ja mielenkiintoista. Osa-aikainen rock-tähti, mutta kokopäiväinen tietokone-geek, hän ei koskaan näytä takaavan tasapainoista elämää. Nauttii Cajun-ruoasta paljon!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map