Tee oma videopeli verkossa ilmaiseksi lataamatta

Tee oma videopeli verkossa ilmaiseksi lataamatta

Kuinka tehdä oma videopeli

Jos olet pelannut tarpeeksi kauan, olet varmasti ajatellut, "Hei, mitä jos tein pelin?" Ongelmana on, että sinulla ei ole hienoa tietojenkäsittelytieteen tutkintoa. Et tiedä JavaScript Fortranilta, etkä tunnista taideteitä, jos joku lyö sinua pään yli yhdellä.

Pelien tekeminen ei ole helppoa. Ei ollut helppoa 35 vuotta sitten, kun Warren Robinett kirjoitti koneen koodia Atarin 2600 Adventurein kopioimiseksi 4 kilotavun muistiin, eikä ole helpompaa nyt, kun 300-hengen ryhmät käyttävät miljoonia, jotka luovat uskomattoman monimutkaisia ​​3D-maailtoja viimeisimmistä verenvuotojen grafiikka- ja animaatiotekniikoista.

Mutta jos pystyt asettamaan näkemäsi hieman pienemmäksi kuin Halo 5, siellä on paljon resursseja, joiden avulla voit muuttaa leikkisä unelmasi todelliseksi. Näinä päivinä pelinvalmistusohjelmisto on käytännössä kotitalousteollisuus. Ensimmäinen asia on löytää sopiva työkalu työhön. Aloita näillä kahdella.

Kuinka tehdä oma videopeli?

Ensimmäinen julkaisu vuonna 1999, tämä on nykyajan peli-ohjelmiston isoisä ja sen suosio on helppo ymmärtää. Ohut käyttöliittymä tekee Photoshopista perehtynyt kenenkään kotoisaksi, ja se yhdistää valtavan syvyyden valtavaan käyttäjäyhteisöön. Useiden GameMaker-kysymysten vastaukset ovat vain nopea haku. Lisäksi yhteisön foorumit ovat täynnä avuliaita veteraaneja.

Pelin ydin, GameMaker on rakennettu kaksiulotteiseen pelaamiseen. Työkalu asetetaan luonnollisestikin klassisiin tyylilajiin, kuten tasohyppyihin ja vierityksiin. Käy läpi yhden ensimmäisen tutoriaalin ja kirjoitat pian yksinkertaisen ampujan, joka tuntee kenelle tahansa, joka on pelannut klassista arcade-peliä 1942.

Jotkut voivat olla pois päältä GameMakerin vanhassa kouluympäristössä, mutta löysin sen voimakkaan, yllättävän yksinkertaisen johdannon pelisuunnitteluun, osittain siksi, että se pakottaa sinut kohtaamaan perusta. Mitä tarkalleen tapahtuu, kun yksi esine kuohuu toiseen? Jos hahmosi "ampuu" aseen, mitä tämä merkitsee graafisten spritsien suhteen sijoitettuna X / Y -koordinaatistoihin? Kuinka monta kehystä on sankarillasi animaatiossa, millä edellytyksillä hänen kuvansa horjuttavat vaakasuoraan, kuinka korkealle hän hyppää, ja kuinka paljon hallintaa hänelläsi on, kun hän on keskilinjalla? Vastaaminen näihin kysymyksiin saattaa tuntua ikävältä, mutta voi olla jännittävää, kun haet niihin.

Jos haluat kirjoittaa koodia - tai parempi, kopioi ja liitä joku muu - GameMaker mahtuu siihen omalla kielellään, GML, joka voidaan integroida enimmäkseen vedä ja pudota -rajapintaan.

Construct tuntuu kuin GameMakerin nuorempi, hippuri ja pricier serkku. Julkaistu vuonna 2011, se tekee paljon samoja asioita, joita GameMaker tekee, mutta eri tavoin.

Yksi Constructin rajapinnan innovaatioista on "tapahtumalevy", erillinen välilehti, joka yhdistää pelin logiikan ja ohjeet taustalla. Vaikka täällä ei ole mitään, jota ei voida toteuttaa GameMakerissä, eri esitys voi olla helpompaa, jos jotkut käyttäjät saavat mielessään.

Mikä ohjelma haluat paljastaa suurelta osin henkilökohtaiseen makuun. Ajattelin kohti GameMakeria yksinkertaisesta syystä, että se oli vähemmän herkkä siitä, millaisia ​​äänitiedostoja se halusi tuoda äänitehosteita ja musiikkia varten, ja täydellinen versio on 30 dollaria halvempi. Mutta molemmilla on runsaasti syvyyttä, hallittava oppimiskäyrä, ja se on erityisen ystävällinen, jos suunnittelun tavoitteet ovat vinossa.

Tee oma videopeli verkossa ilmaiseksi lataamatta

Tee omat pelisi avulla voit tehdä oman hauskan! Kanssa valtava kokoelma luoda omia pelejä, AddictingGames on jokaiselle jotakin! Pelaa klassikoita, kuten Draw4Play, Free Rider 2, Parking Lot 2 ja Walkinator. AddictingGames on paras paikka pelata tehdä omia pelejä ilmaiseksi. Jos haluat lisätietoja, tutustu arvosteluihin ja arvosteluihin saadaksesi selville, mitä muut pelaajat ajattelevat näistä ja muista tehdä omia pelejä.

Saada enemmän kuin tehdä omia pelejä verkossa

Etsitkö enemmän kuin tehdä omia pelejä verkossa? Meillä on tonnia muita pelityyppejä, jotta voit pelata pelaamista. Katso tikku-hahmo-pelejä, hauskoja pelejä, taistelupelejä, kilpa-pelejä, moottoriurheilupelejä, pelipelejä, lentopelejä, kovia pelejä, sanapelejä, poliittisia pelejä ja paljon muuta.

Voit myös upottaa suosikkipelejäsi ja pelata omalla verkkosivustollasi. Kopioi ja liitä koodit, joita voimme tarjota AddictingGames.com-sivustolla. Ja tarkista usein. Pidämme listan ajan tasalla uusimmista ja suurimmista ilmaisista online-peleistä!

Luo oma peli Lähetä se

Lähetä meille peli, jonka kehitit! Voimme sponsoroida sen rahaksi. Puhumattakaan myös miljoonien muiden pelaajien edessä! Lähetä sen suoraan verkkosivuillesi pelin lähetyslomakkeen avulla. Jos se kallistaa, me edistämme sitä muiden online-pelien yhteydessä ja linkin takaisin sivustoosi. Lähetä peli nyt! Saatat olla kuuluisa!

Ceilfire on online-pelitoimittaja HTML5-pelien luomiseen ja pelivarojen jakamiseen.

Tee, toista ja jaa pelejä suoraan selaimessasi. Ohjelmointitaitoa ei tarvita! Aloita nyt ja tee oma peli.

Ceilfire on online-peli valmistaja HTML5-pelien tekemiseen. Voit luoda pelejä suoraan tällä sivustolla asentamatta mitään tai oppimalla ohjelmointikieltä.

Sinun ei tarvitse asentaa mitään ohjelmistoja tai laajennuksia aloittaaksesi pelejä Ceilfiren kanssa.

Ei tarvitse oppia tai viettää aikaa ohjelmassa! Ceilfire on visuaalinen DragDrop-editori. Voit luoda pelisi hyvin intuitiivisella tavalla.

Sinun ei tarvitse huolehtia pelin hosting. Yhdellä napsautuksella voit julkaista pelejä Ceilfire-Platformilla.

Voit ladata omaasi ja käyttää niitä pelissasi tai voit käyttää vapaita varoja varallisuusmarkkinoilta.

Aseta peli sivustoosi, blogiin tai facebook-sivuun.

Voit heti testata peliäsi editorissa ilman välivaroitusvaihetta.

11 parasta Linux Distrojaa ohjelmoijille

5 ilmaisen pelin kehitystyökalun avulla voit tehdä omia pelejä

Onko sinulla ajatus peleistä, joka on panostettu mielessäsi vuosia? Entä jos kerroin, että voit saada tämän idean elämään, vaikka sinulla ei ole pelikokemuskokemusta? Nykyään kuka tahansa voi tehdä videopeliä hieman kyynärpäällä ja sitkeydellä.

Tietenkään tämä ei tarkoita, että pelin kehittäminen on helppoa. Kaikkea muuta kuin. Jopa jotain yksinkertaista kuin Flappy Bird tai Tetris voi kestää paljon aikaa ja vaivaa, jotta se näyttää ja tuntuu hyvältä. Mutta ilmaisten pelinkehitysohjelmistojen ansiosta peli, joka olisi voinut vaatia yhden vuoden, voidaan nyt tehdä kuudella kuukaudella tai nopeammin - joskus ilman koodia!

Huomaa, että tämä luettelo on järjestetty vähintään monimutkaisimmista monimutkaisimpiin. Yksinkertaisemmat ilmaiset pelin kehitystyökalut ovat helpommin poimivia, mutta niillä on rajoituksia. Kun lasket luettelon, saat enemmän joustavuutta paremman oppimiskäyrän kustannuksella.

Ohjelmointia ei tarvita. Construct 2 on paras vaihtoehto, jos et ole koskaan kirjoittanut koodin riviä elämässäsi. Tämä pelin kehitystyökalu on täysin graafinen käyttöliittymä, eli kaikki on vedä ja pudota. Peli-logiikka ja muuttujat toteutetaan käyttämällä sovelluksen suunnittelun ominaisuuksia. Valitettavasti koodaus ei ole käytettävissä, vaikka sinä haluta kirjoittaa koodia.

Luo kerran, julkaise kaikkialla. Construct 2: n kauneus on se, että se voi viedä kymmeniin eri alustoihin ja formaatteihin. Sinun ei tarvitse vaihtaa yksittäistä asiaa pelissasi näiden eri vaihtoehtojen sovittamiseksi. Kun peli on tehty, voit viedä HTML5, Windows Store, Chrome Web Store tai Facebook. Maksullisella kopiolla voit myös viedä Android-, iOS-, Windows-, Mac-, Linux- ja muille.

Paljon dokumentaatiota. Construct 2: lla on joitain parhaita ja kattavampia dokumentteja, joita olen koskaan nähnyt pelin kehitystyökalusta. Lisäksi on satoja tutoriaaleja, jotka auttavat ymmärtämään käsitteitä peruslähtöisestä edistyneeseen, ja foorumiyhteisö on erittäin aktiivinen, jos tarvitset apua.

Asset Store. Useimmilla ohjelmoijilla ei ole taitoa, musiikkia tai animaatioita. Mutta Construct 2 sopii hyvin, koska voit selata ja ostaa valmiita varoja Scirra Storesta. Useimmat omaisuuspaketit ovat vain muutamia dollareita, mutta ammattilaatuiset tavarat voivat hinnoitella 30 dollarilla tai sen jälkeen. Voit myös ostaa näytepelejä lähteellä, mikä voi olla hyödyllistä uusien vihjeiden ja temppujen oppimiseen ja oppimiseen.

Hinnoittelua. Ilmainen versio sisältää kaikki ydinominaisuudet, mutta rajoittuu 100 tapahtumaan, 4 objektikerrokseen, 2 samanaikaiseen erikoistehosteeseen, vain pieneen osaan mukana tulevista otosominaisuuksista ja ilman lupaa myydä pelejä. Henkilökohtainen lisenssi on 130 dollaria ja nostaa kaikki nämä rajoitukset.

Vedä ja pudota TAI -koodi. Kuten Construct 2: ssä, GM: S: llä voit luoda kokonaisia ​​pelejä pelkästään vetämällä ja pudottamalla käyttöliittymää muuttujille ja pelilogiikalle. Mutta toisin kuin Construct 2, GM: S antaa enemmän tehoa GameMaker-kielen kautta, joka on C: n kaltainen skriptikieli, jolla on paljon joustavuutta.

Luo kerran, julkaise kaikkialla. Kun peli on tehty, voit viedä mille tahansa alustalle ja formaatille ilman koodin muuttamista. Ilmainen versio mahdollistaa vain Windowsin viennin, kun Professional-versio voi viedä muille alustoille (kuten Android, iOS ja HTML5) käyttämällä moduuleja, jotka on hankittava erikseen.

Pitkä historia. GM: S on ollut vuodesta 1999 lähtien, ja se on yhä aktiivisempi kuin useimmat muut ilmaiset peliteknologiat. Uusia versioita ominaisuuspäivityksiä julkaistaan ​​säännöllisin väliajoin, ja siellä on jopa uusi versio nimeltä Game Maker Studio 2 teoksissa, joka on uudelleenkirjoitettu tyhjästä enemmän valtaa mielessä.

Sisäänrakennetut lisäominaisuudet. GM: S on loistava, koska se tukee monia mielenkiintoisia elämänlaatuominaisuuksia aivan laatikosta, kuten kykyä lisätä sovelluksen sisäisiä ostoksia peliisi, reaaliaikaiset analyysit siitä, miten käyttäjät pelaavat peliä, lähde hallinta, moninpeliyhteydet ja laajennukset kolmannen osapuolen laajennusten kautta. Se sisältää myös sisäänrakennetut kuvankäsittelyn, animaation ja shaderin toimittajat.

Hinnoittelua. Vapaaa versiota voidaan käyttää loputtomiin, mutta GM: S on vähän liian tyyris. Professional-versio maksaa 150 dollaria vientimoduuleilla Mac, Ubuntu, Android, iOS ja HTML, joka maksaa 100, 100, 300, 300 ja 200 dollaria. Tai voit saada Master-version, joka sisältää kaikki vientimodulit 800 dollaria (säästöt vähintään 350 dollaria).

Tukee 2D ja 3D. Yksikkö käynnistyi 3D-moottorina, mutta lopulta lisäsi virallisen 2D-tuen vuonna 2013. Vaikka se kykenee täysin luomaan 2D-pelejä, voit joutua satunnaiseen virheeseen tai häiriöön, koska Unityn 2D-järjestelmä on todella kiinnitetty sen ydin-3D-järjestelmään. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Unity lisää paljon tarpeettomia pettymyksiä 2D-peleihin, jotka voivat vaikuttaa suorituskykyyn.

Komponenttipohjainen muotoilu. Yksiköt eivät keksineet komponentti-entiteettisuunnittelua, mutta sillä oli valtava käsi suosimalla sitä. Lyhyesti sanottuna kaikki pelissä on esine ja voit liittää eri komponentit jokaiseen esineeseen, jossa jokainen komponentti ohjaa jonkin objektin käyttäytymisen ja logiikan osaa.

Laaja käyttö ja dokumentaatio. Jotta voisit hyödyntää eniten Unityä, sinun kannattaa käyttää C # -ohjelmaa. Hyvä uutinen on, että Unity on niin laajalti käytetty - harrastajien keskuudessa ja alan veteraanien keskuudessa - että löydät tuhansia tutoriaaleja kaikkialta verkosta, jotta pääset alkuun. Yksikössä itsessään on myös aloitteleville syvällinen videosarja, ja toimitetut dokumentit ovat erinomaisia.

Jos olet kiinnostunut koodaavasta näkökulmasta, suosittelemme tutustumalla Unityn johdantoon.

Luo kerran, julkaise kaikkialla. Yksikössä on laajin vientituki kaikilta pelimoottoreilta: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, WebGL, Facebook, kaikenlaiset VR-järjestelmät, kuten Oculus Rift ja Steam VR sekä useat pelikonsolit kuten PS4, XB1, Wii U , ja Vaihda.

Omaisuusvarasto. Haluatko pelisi minimap-järjestelmän? Tai miten kaupallinen verkko-ratkaisu? Ehkä tarvitset 3D-malleja, HUD-grafiikkaa ja ympäristökuvioita? Tai jopa valintaikkunaa toiminta-seikkailu RPG? Voit ostaa kaiken tämän ja enemmän Unity Asset Storesta, josta monet ovat ilmaisia.

Hinnoittelua. Ilmaisversiossa ei ole moottorijoituksia, ja niitä voidaan käyttää rojaltimuutoksina, kunhan tulot ovat alle 100 000 dollaria vuodessa. Plus-suunnitelma (35 dollaria kuukaudessa) avaa joitain edistyneitä muokkausominaisuuksia ja lisää tulorajan 200 000 dollariin vuodessa. Pro-suunnitelma (125 dollaria kuukaudessa) antaa pääsyn Unity-lähdekoodiin ja mahdollistaa rajattoman tulot.

Tukee 2D ja 3D. Kuten Unity, Godot tukee sekä 2D- että 3D-pelien luomista. Toisin kuin Unity, Godotin tuki on kuitenkin paljon parempi. Moottorin 2D-näkökulma on suunniteltu huolella alusta alkaen, mikä tarkoittaa parempaa suorituskykyä, vähemmän vikoja ja puhtaampaa yleistä työnkulkua.

Scene-pohjainen muotoilu. Godotin lähestymistapa peliarkkitehtuuriin on ainutlaatuinen siinä, että kaikki on jaettu kohtauksiin - mutta ei sellaista kohtausta, jota ajattelet. Näyttämö on kokoelma elementtejä, kuten spritsejä, ääniä ja / tai komentosarjoja. Voit yhdistää useita kohtauksia suurempaan kohtaukseen, ja sitten nämä kohtaukset vielä suurempaan kohtaukseen. Tämä hierarkkinen muotoilumenetelmä tekee siitä helppoa pysyä järjestyksessä ja muokata yksittäisiä elementtejä aina kun haluat.

Mukautettu komentotiedosto. Godot käyttää vedä ja pudota järjestelmän elementtien ylläpitämiseen, mutta jokainen näistä elementeistä voidaan laajentaa sisäänrakennetun komentojärjestelmän kautta, jossa käytetään GDScriptin kaltaista omia Python-kaltaisia ​​kieliä. Se on helppo oppia ja hauska käyttää, joten sinun kannattaa kokeilla sitä vaikka sinulla ei olisi koodausta.

Luo kerran, julkaise kaikkialla. Godot voi lähettää useille alustoille suoraan laatikosta, mukaan lukien Windows, Mac, Linux, Android, iOS ja HTML5. Lisähankintoja tai lisenssejä ei tarvita, vaikka jotkin rajoitukset saattavat olla voimassa (kuten Mac-binääriasennuksen Mac-järjestelmässä).

Sisäänrakennetut lisäominaisuudet. Godot iteraatit yllättäen nopeasti pelimoottorille. Vuosittain on ainakin yksi tärkeä julkaisu, joka kertoo, miten sillä on niin monia hienoja ominaisuuksia: fysiikka, jälkikäsittely, verkostoituminen, kaikenlaiset sisäänrakennetut toimittajat, suorat virheenkorjaus ja kuuma lataus, lähdevalvonta ja paljon muuta.

Vapaa ja avoin lähdekoodi. Godot on tämän luettelon ainoa työkalu, joka on todella ilmaista läpi ja läpi. Koska se on lisensoitu MIT-lisenssin alla, voit käyttää sitä haluamallasi tavalla ja myydä pelit ilman rajoituksia. Voit jopa ladata moottorin lähdekoodin ja muokata sitä sydämesi halu, jos haluat. (Moottori on koodattu C ++: ssä.)

Kehittänyt teollisuusmestarit. Kaikista tämän luettelon työkaluista UE4 on ammattimaisin. Se luotiin tyhjästä geenien takana Epätodellinen franchising - ihmiset, jotka tietävät, mitä tarvitaan ylimmän hyllyn moottorissa ja mitä se tarvitsee seuraavan sukupolven ominaisuuksia varten. Riittävät sanoa, he tietävät tarkalleen, mitä he tekevät.

Huippuluokan moottorin ominaisuudet. Yksi UE4: n käyttöperiaatteista antaa sinulle mahdollisuuden toistua ja kehittää niin nopeasti kuin mahdollista, joten saat ominaisuuksia, kuten elävän virheenkorjauksen, kuuman uudelleenlatauksen, virtaviivaisen omaisuusputken, pelipäivien esikatselun sekä satoja mukana olevia varoja ja järjestelmiä, kuten tekoälyä, maastoa , elokuvateokset, jälkikäsittelytehosteet ja paljon muuta.

Ei koodia tarvita. UE4: n ainutlaatuinen myyntipiste on Blueprint-järjestelmä, jonka avulla voit luoda pelin logiikkaa koskematta mitään koodia. Se on riittävän edistyksellinen, jotta voit luoda kokonaisia ​​pelejä, jopa monimutkaisia, avaamatta lähdeditoria. Mutta jos haluat koodata omia piirustuksiasi, voit tehdä sen myös.

Paras opetusohjelma planeetalla. UE4-YouTube-kanavalla on yli 800 videota, jotka vievät sinut läpi jokaisen tuuman moottorin, ja useimmat näistä videoista ovat välillä 20 ja 60 minuuttia. Se on enemmän sisältöä kuin mitä saisit lukukauden kestävästä kurssista yliopistossa. Jos tarvitset vaiheittaisia ​​ohjeita, UE4 on katkennut.

Luo kerran, julkaise kaikkialla. Aloitatko nähdä kuvion täällä? Kaikki parhaat moottorit mahdollistavat saumattoman viennin useille alustoille ja UE4 ei ole poikkeus: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, HTML5, PS4, XB1 ja paljon muuta.

Hinnoittelua. Vapaana käyttäjänä pääset käsiksi koko moottoriin (mukaan lukien lähdekoodi). Kun ansaitset yli 3 000 dollaria neljänneksellä, maksat 5%: n bruttotuottoa kynnysarvon ulkopuolella. Maksat vain, kun peli onnistuu. Kuinka mahtavaa se on?

Muita merkittäviä Free Game Development Software

On olemassa muutamia muita pelin kehitystyökaluja, jotka eivät edelleenkään leikkauttaneet Top 5: ää, mutta jotka kannattaa tarkistaa, varsinkin jos yllä luetellut ovat liian monimutkaisia ​​tai yksinkertaisesti eivät ole etsimäsiä.

Kolme, jotka tulevat mieleen, ovat Stencyl (hyvin samanlainen kuin Construct 2, koska se vain vetää ja pudottaa), GDevelop (myös vedä ja pudota, mutta ei vielä täysin kypsynyt), Defold (lähes yhtä kuin kevyt versio Unityista paitsi tarkennusta JavaScriptin sijasta C #).

Mikä ilmainen peli kehitystyökalu on houkutteleva sinulle? Onko muitakin, joita meillä ei ole? Minkälaisia ​​pelejä olet kutina tehdä? Jaa meille huomautuksissa!

Kaikki mitä tarvitset. Ei koodausta vaaditaan. Aloita nyt.

Tässä 10-osaisessa videokurssissa opit tekemään ensimmäisen pelisi tyhjästä Buildboxin kanssa. Toimitamme sinulle kaiken tarvitsemasi taidetta, ääntä ja tutoriaaleja ... ja ohjelmointia ei tarvita.

Ready päästä alkuun? Ensimmäinen asia, jota tarvitset on Buildbox. Jos sinulla ei vielä ole Buildboxia, napsauta alla olevaa painiketta saadaksesi Buildboxia ja tonnia pelitaidetta, ääntä, musiikkia ja paljon muuta:

Tästä koko "Tee oma peli" sarja, jonka ohjaaja ohjaa, Heath Close, aiomme oppia tekemään seinän hyppyrilajin nimeltä "GLTCH" alusta loppuun.

Tässä ensimmäisessä oppitunnossa käsitellään paljon tietoa, jotta voimme tarjota sinulle vankan perustan työskennellä. Selitämme täsmälleen, mitä Buildbox on ja miten voit käyttää sitä rakentaaksesi oman pelisi käyttämättä yhtä riviä koodia.

Sitten saat yksityiskohtaisen kiertueen ohjelmiston asetuksista ja asetuksista, joiden avulla voit tutustua käyttämiisi ominaisuuksiin ja muokkaustyökaluihin.

Saat tietoja luoja-työkalusta ja siitä, miten voit käyttää pelin luettavuutta pelin "GLTCH" kanssa. Tarkastelemme myös, kuinka voit käyttää kohtaustyökalua muokata peliä eri taustoilla, hahmojen valikkoruutuohjelmilla ja muilla .

Vaikka emme aloita tasojen rakentamista ennen kuin teet oman pelisi sarjan kolmannen osan, kaiken, mitä opit tässä videossa, antaa sinulle hyvän perustason suunnittelun. Tietokoneen sovelluksen virrankulutuksen kannalta välttämättömien komponenttien ymmärtäminen lopulta helpottaa prosessia, kun kehität pelitasosi tasoja.

Tässä kurssissa selitämme, mitkä ovat törmäysmuotoja ja miten ne vaikuttavat pelisi pelattavuuteen. Opit käyttämään törmäysmuotoeditoriin käytettävissä olevia vaihtoehtoja kokoa lisäämällä, lisäämällä pisteitä ja nollaamalla kuvan.

Opit vaihtamaan objektien ominaisuuksia saadaksesi vihollisen käyttäytymään miten haluat heidät peliisi. Paljastamme myös, miten pelata hauskaa muotoilemalla sitä siten, että pelaajat voivat kokea näitä jännittäviä "läheisiä soittotappeja" ilman, että heitä tuntuu petetyksi.

Kuten edellisessä oppitunnissa tarkasteltiin, tarkastelemme tarkemmin maailman asetuksia ja miten ne vaikuttavat peliisi. Tässä videossa näytämme, miten muokata ja muokata maailma-asetuksiasi, jotta tasoesi olisi mielenkiintoinen. Opit pelaamaan erilaisten ominaisuuksien avulla säätämään painovoimaa, ajan loimennusta, ponnahdusasetuksia ja paljon muuta pelissä.

Selitämme myös erilaiset hahmojen pelattavuusasetukset, kerrosten taiteet ja testit tasosi debug-tilassa.

Tässä käytännön opetusohjelmassa voit seurata ja seurata opettajaa yhdessä, kun rakennat ensimmäisen pelitason yhdessä GLTCH: ssa. Siellä on bonusajanrajoitussegmentti, joka soi välittömästi sen jälkeen, kun 10 tasoa on rakennettu. Kiinnitä huomiota ja seuraa tarkasti oppia tasojen tehokkaaseen kehittämiseen.

Tavoitteenamme on auttaa sinua luomaan peli, jonka Apple voisi mahdollisesti tarjota tai päästä alkuun kaavioita. Tämän saavuttamiseksi sinun on tehtävä pelisi ainutlaatuiseksi. Satoja pelejä julkaistaan ​​säännöllisesti jokaisella alustalla. Tämä tekee omaperäisyydestä ratkaisevan paitsi App Storeen näkyvyyden myös koko pelaajan sitoutumisen.

Neljännellä videolla "Tee oma pelisi" -sarja, opit tekemään pelisovellus, joka on todella ainutlaatuinen. Menemme grafiikan ulkopuolelle ja tutkelemme pelihahmoja ja tapaa, jolla he ovat vuorovaikutuksessa. Katsokaa ja opi, kun lisäämme uuden peliohjelman elementin "GLTCH": een, jotta voimme asettaa pelimme tarpeeksi erilleen, jotta se olisi ikimuistoinen ja hauska.

Opit lisäämään esteestesi pelaamisestasi ja uuden tavan lisätä hauskan kierteen elementtiin. Näytämme myös, kuinka helposti luodaan "vahinkotilanteen animaatio" Buildboxissa.

Tässä viidennessä videoesittelyssä tarkastelemme toimia, vaikutuksia ja logiikkakappaleita perusteellisesti. Opit lisäämään kolikoita kuten kolikkoa, voittamattomuutta, käynnistysmagneetteja ja toimintaanimaatioita.

Pelien talouden luominen kolikoilla ja muilla toiminnoilla, kuten käynnistysvalmiuksilla, on erinomainen tapa antaa pelaajille tavoitteita ja palkita ne. Kun teet oman pelisi tätä ajatellen, koko pelikokemuksesi ja pelaajien säilyttäminen ovat paljon korkeammat. Keräilyn mahdollisuus antaa käyttäjille myös mahdollisuuden avata merkkejä ja muita erikoistuotteita, joihin päätät sisällyttää, mikä voi johtaa siihen, että sovelluksen sisäinen osto tuottaa todellista rahaa.

Käsittelemme, kuinka tuodaan kolikoita, joita pelaajat voivat kerätä, kuinka lisätä kolikonseurannan pelisi käyttöliittymään, voittamattomuuteen ja polun logiikkakappaleiden käyttöön.

Voit myös oppia lisäämaan kauniita valoefektejä ja hiukkasten vaikutuksia luovilla tavoilla, jotta peli näyttäisi todella ammattimaiselta.

Mikään peli ei ole täydellinen ilman musiikkia tai ääniefektejä. Musiikki ja ääni ovat keskeisiä elementtejä pelaamisesta. Hyvä taustamusiikki asettaa tunnelman ja sävyn. Se voi auttaa käyttäjiä liittämään emotionaalisesti pelin kanssa. Äänitehosteet ratkaisevissa hetkeissä tai tietyissä toimissa voivat tiedottaa pelaajille ja antaa heille suunnan seuraavaan askeleen tekemiseen.

Tässä oppitunnissa kerrotaan, miten pelkästään pelin otsikkoa tai käynnistyspainiketta, kuten musiikin lataamista peliin, käynnistää ja käynnistää erityisiä ääni- ja animaatioefektejä. Opit uusia tapoja integroida ääntä ja musiikkia koko pelissasi.

Kun olet pelin kehittäjä, on tärkeää saada musiikki- ja äänitehosteet pelissasi juuri oikein. Niinpä tässä oppitunnissa on myös joitain bonusmateriaalia, joka keskittyy siihen, miten voittavien äänien ja animaatioiden lisääminen onnistuu pelisi valikossa. Salaisuus hyvän pelin tekemiseen on yksityiskohtia, kuten ääni ja vaikutukset.

Tasapaino on ratkaiseva, kun teet pelisovelluksen. Et halua, että pelisi on liian helppoa, mutta samalla et halua tehdä niin kovaa heti lepakosta, että pelaajat tuntevat huijattuja. On tärkeää löytää tasapaino. Tämä on helppo hallita, kun toteutat useita pelitiloja.

Tässä oppitunnissa opit pelaamaan useita pelitiloja, joista pelaajat voivat valita. Katso ja opi, miten jännittävä turbo-tila ja kova tila ovat kaikki Buildboxissa.

Opit myös tekemään monitasoista valikkovaihtoehtoa "GLTCH", jota voidaan käyttää pelaajien navigointiin uusiin pelitiloihin. Näytämme, kuinka voit lisätä lukittuja käynnistyspainikkeita ja jakaa muutamia vinkkejä, jotta koko prosessin lisääminen eri tiloihin olisi helppoa ja nopeaa.

Kolikkomyymälöiden lisääminen avaamattomiin hahmoihin ja kohteisiin voi parantaa merkittävästi pelin toistoarvoa. Pelaajat todennäköisemmin jatkavat pelaamistaan, jotta ansaitsevat tarpeeksi kolikoita ostaa tai avata uusi viileä wacky merkki, joka on ehkä kiinni heidän silmänsä. Se on myös loistava tapa helpottaa kaupallistamisvaihtoehtoja, kuten sovelluksen sisäisiä ostoksia osaksi sekoitusta.

Tässä videossa näytämme täsmällisesti, kuinka perustaa ja muokata kolikoita. Tutustumme myös siihen, mitä voit laittaa pelikauppaan ja eri tavoin, jotta pelaajat voivat ostaa merkkejä.

Opit lisäämään hahmojen hankintaominaisuuksia kaupallesi ja selitämme myös erilaiset merkistöasetukset. Oppitunti opettaa myös, kuinka voit lisätä lukituspainikkeet kullekin kohteelle tai merkille kehittyneelle kaupallistamiselle myöhemmässä rivissä.

Tässä oppitunnissa on myös todella tehokas temppu useiden merkkien luomisesta päällekkäisyyksien avulla, mikä helpottaa tyyleppiesi täyttämistä ainutlaatuisilla avattavilla hahmoilla.

Kun olet tehnyt oman pelin, on tärkeää, että käytät aikaa tarkistaa ja valmistautua vientiin. Tässä oppitunnissa selvitetään asetusten asetukset ja tutkitaan yleinen välilehtiosa.

Opit hankkimaan pelisi valmiiksi vientiä varten ja kaikki tarvittavat tiedot, jotka sinun on täytettävä, jotta saat sovelluksesi ylös ja toimisi valitsemassasi alustalla.

Buildboxin avulla voit helposti viedä pelisi mille tahansa alustalle, kuten Android, Windows, iOS, Mac, Steam, Apple TV ja paljon muuta. Pelimoottorimme säätää automaattisesti myös painike- ja liitäntäpaikkoja eri laitteiden mukaan, jotta peli näyttäisi hyvältä mistä tahansa laiteryhmästä, jonka haluat viedä.

Tässä lyhyt opetusohjelmassa opit, kuinka helppoa on täyttää tarvittavat tiedot, valita vientitavoite ja antaa Buildboxin automaattisesti viedä kaikki koodatut tiedostot valitsemaanne alustalle.

Nyt kun tiedät, miten voit tehdä pelisovelluksen ilman koodausta, aiomme palata takaisin ja paljastaa joitain parhaita vinkkejä ja hakkeroita, jotta saisimme kaiken irti ohjelmistomme kautta. Me tarkastelemme joitakin aikaisempia oppitunteja ja näytämme sinulle muutamia uusia temppuja, joiden avulla voit viedä pelisi seuraavalle tasolle.

Tässä viimeisessä videossa voit oppia fiksu kärki saada törmäystekniikoita tarkasti. Näytämme sinulle, kuinka antaa hahmollesi räjähtävä kuolema, joten näyttää siltä, ​​että hän hajottaa itsensä pieniksi pieniksi versioiksi.

Tutustumme muutamiin muihin merkittäviin ominaisuuksiin Buildboxissa, kuten valikkohyppy ja tapahtumien tarkkailija, ja näytämme, kuinka voit integroida ajastimet pelaamisesi sisällä. Opit salaperäinen vinkki myös siitä, että salainen maailmat ovat toistamattomia.

Kun olet suorittanut kymmenes ja viimeisen videosi kurssisarjassamme, kehotamme sinua liittymään viralliseen foorumiimme saadaksesi lisätietoja siitä, miten voit tehdä oman pelisi Buildboxin avulla.

Meillä on vielä yksi osa luomasta pelejä, joita emme vielä ole tässä sarjassa. Kiillottamalla peliä. Lähes jokainen onnistunut peli on kiillotettu tavalla tai toisella. Tässä erityisessä bonusvideossa opimme tarkalleen, mitä kiillotus on ja miten se lisätään oikein peliisi.

Me paljastamme joitain myöhäisvaiheen suunnittelupäätöksiä, jotka teimme GLTCH: lla, ja anna joitain perusvihjeitä, joita voit käyttää oman pelin rakentamiseen. Käsittelemme useita tehokkaita strategioita, joita käytät, kun lisäät lopullisia yksityiskohtia sovelluksestasi, jotta se näyttäisi paremmalta. Opit myös tarvittavat toimenpiteet, jotta pelin julkaisija on valmis.

Pelin kiillotus on kyse siitä, että täydellinen tasapaino on mahdollisimman pieni ja yksinkertainen, mutta tyylikäs. Koko tämän bonusvideota Make Your Own -sarjan avulla opit nopeammin tekemään suunnittelupäätöksiä. Katsokaa ja seuraa, kun siivoamme GLTCH: n käyttöliittymän.

Jaamme joitakin olennaisia ​​pelisuunnitteluperiaatteita, kuten eleganssia ja vinkkejä, joiden avulla voit tehdä oman pelin näyttävän pienemmältä mutta tyylikkäältä. Voit myös oppia tärkeimmän säännön, jota sinun on noudatettava, jotta pelikustantaja olisi valmis ja paljon muuta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map