upaycard

upaycard

UPayCard tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille ennakkomaksuja.

UPayCard tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille ennakkomaksuja. Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevan, vuonna 2013 perustetun Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivan Rahoitustarkastuksen (FCA-rekisterinumero 900709) mukaisesti UPayCard tarjoaa asiakkailleen yhden turvallinen, joustava ja ominaisuus rikas alan maksuratkaisuja tänään.

Niiden ratkaisut ovat helppokäyttöisiä sekä yrityksille että yksityishenkilöille. UPayCardin käyttäjät, yritykset ja ammattilaiset sekä kehittyneillä että kehittyvillä markkinoilla voivat nyt maksaa ja maksaa maailmanlaajuisesti yhtä helposti kuin paikallisesti.

UPayCard tarjoaa useita ratkaisuja, kaikki yhdessä tilissä:

  • E-lompakot verkkoyrityksille ja yksityishenkilöille
  • PrePaid -kortit yrityksille ja yksityishenkilöille
  • Bitcoin-maksut yrityksille ja yksityishenkilöille
  • CFT-liiketoimet yrityksille ja yksityishenkilöille
  • Wire-ratkaisut yrityksille

E-Wallet-ratkaisua voi käyttää suoraan osoitteesta www.upaycard.com tai se voidaan helposti integroida kauppiaan verkkosivustolle. Ne voidaan avata sisään EUR, USD, GBP, DKK, SEK, NOK, PLN. E-Wallet voi rahoittaa MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Kiina UnionPay, Bitcoin tai Wire Transfer, AliPay ja WeChat.

Asiakkaat voivat valita, että niillä on MasterCard-merkkiset prepaid-fyysiset tai virtuaalikortit, jotka on liitetty heidän E-Walletiinsa suurilla rajoilla ja maailmanlaajuisesti.

Liiketoimintaasiakkaat voivat myös käyttää UPayCardia vastaanottamaan tai lähettämään johdot maailman / kenelle. Langattomien lähettäjien tai vastaanottajien ei tarvitse olla UPayCard-tiliä voidakseen tehdä siirron, eivätkä ne tarvitse toimittaa mitään KYC-asiakirjoja.

UPayCard tarjoaa myös SMS-ilmoitus ominaisuuksia, jotka ilmoittavat kortinhaltijalle joka kerta, kun kortilla on toimintaa (eli ATM: n peruutus, verkko- tai POS-tapahtuma jne.). Lisäksi asiakas voi helposti ja turvallisesti pyytää korttitasapainon tai PIN-koodin vastaanottamisen tekstiviestillä. Heidän oma kehittynyt Mobiilisovellus on saatavilla sekä iOS: lle että Androidille ja tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan palveluita.

Maksut ovat erittäin helppoja UPayCardin kanssa, sillä kauppiaiden lisäksi johdot voivat myös lähettää varoja suoraan asiakkaiden MasterCard- tai Visa-kortteihin CFT-liuosta.

Vaikka prepaid-rahoituspalveluala, joka tarjoaa ladattavia prepaid-tuotteita, on vain noin viisitoista vuotta vanha, UPayCardjohtoryhmä on 40 + vuotta prepaid -korttiliiketoiminnassa ja räätälöi huipputekniset tuotteet ja palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Soveltamisen käytettävyyden parantaminen.

* Unohtuiko salasana - pyydä salasanan muistutus suoraan mobiilisovelluksestasi.

* Lisää kuormausmahdollisuuksia - lisäominaisuuksia lisätään luottoluokitukseen UPayCard-tilillesi.

* Oma profiili - Voit käyttää ja hallita profiilitietojasi suoraan mobiilisovelluksestasi.

* Asiakirjojen lähettäminen - nyt voit ladata pyydetyt asiakirjat matkapuhelimellasi.

* Pankkitili - lisää ja hallinnoi henkilökohtaisia ​​pankkitilejäsi.

* Ulkopuoliset luotto- / maksukortit - nyt voit liittää ulkoisen luotto- tai maksukortin sovellukseen.

Tilien lähettäminen rahan välillä ei ole koskaan ollut helpompaa. UPayCardin avulla rahat tulevat välittömästi mihin tahansa kohteeseen.

Kaupankäyntimaksut ovat erittäin kilpailukykyisiä ja voivat säästää rahaa liiketoimiin.

Tilinomistajat voivat lähettää varoja ja saada varoja tilinomistajilta useimmissa maailman maissa.

Laaja joukko teknisiä, operatiivisia ja petostentorjaprosesseja, voit olla varma, että varasi ovat turvallisia ja turvallisia.

Monivaluutan tilit antavat sinulle mahdollisuuden maksaa eri valuutoissa.

Monipuolinen maksupalvelumme mahdollistaa tilinhaltijoiden varojen siirron monille tilille helposti ja helposti.

Tasapainotarkistus (online / sms)

laitteiden ja tekstiviestien avulla.

, kaupankäynti UPayCard-korttina, on valtuutettu ja säännellyt Yhdistyneen kuningaskunnan taloushallinnon (FCA) sähköisen rahan määräysten (FCA rekisterinumero 900709) sähköisen rahan liikkeeseenlaskuun ja lisäpalautuspalvelujen tarjoamiseen. on rekisteröity toimisto 20 Mortlake High Street, Suite 308-309, Lontoo SW14 8JN, Yhdistynyt kuningaskunta. Copyright 2013 UPayCard. Kaikki oikeudet pidätetään. UPayCard prepaid-kortti myöntää PSI-Pay Oy, Mastercard® International Incorporatedin lisenssin nojalla. Kortillesi liittyvä sähköinen raha myöntää. Mastercard® on rekisteröity tavaramerkki ja ympyrät ovat Mastercard® International Incorporatedin tavaramerkki.

UPayCard tuli saataville vuonna 2013 ja tarjoaa nykyisin verkossa ja prepaid-maksupalveluja sekä yrityksille että henkilökohtaisille tileille. Turvallisuus on yrityksen prioriteetti, niin paljon, että se vaikuttaa tuotteidensa mukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Sähköinen lompakko on tärkein tili käytettävissä olevilla liityntävälineillä, mukaan lukien fyysinen ja virtuaalinen MasterCard.

Aluksi rekisteröinti on ilmaista, ja se voidaan tehdä muutamalla tavallisella henkilökohtaisella yksityiskohdalla. Aivan kuten odotit pankkitilisi avatessasi, sinun on käytettävä tunnistusprosessia, jotta voit käyttää tiliäsi täysipainoisesti. UPayCard noudattaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa määräyksiä, jotka edellyttävät sen "Tietää asiakkaasi" sekä rahanpesun ja terrorismin rahoituksen sääntelyä. Kun rekisteröit tilin, sinun on annettava nimesi, osoitteesi, syntymäpäivä, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja voimassa oleva valtuutettu henkilötunnus. Voit halutessasi käyttää tiliäsi eri tavoin, mutta riippuen toiminnasta, jota saatat tarvita lisätietojen antamiseen, mukaan lukien nykyisen kuvatiedon ja osoitteen todisteet.

E-lompakon tilin osalta se toimii olennaisilta osin samalla tavoin kuin mikä tahansa muu virtuaalinen lompakko. Käyttäjät siirtävät varoja tiliin ja voivat tehdä verkkokauppoja kauppiaiden, kasinooperaattoreiden jne. Kanssa, jotka hyväksyvät tämän maksutavan. Prepaid-korttia voidaan käyttää käteisrahan vetämiseen suoraan ATM: stä tai ostosten tekemisestä. Lisäsuojaus UPayCard tarjoaa virtuaalisen MasterCard-kortin, joka on kortin numero, joka on luotu rajoitetuksi ajaksi, jotta sitä käytetään verkossa ennen päättymistä.

E-lompakolle koituva hyöty on se, että käyttäjien ei tarvitse syöttää henkilökohtaisia ​​pankki- tai luotto- tai maksukorttitietojaan verkossa. Voit hallita tilisi saldoa ja pitää tilissäsi mahdollisimman vähän summaa. MasterCard-tuotteet ovat käytännöllisiä lisävarusteita. Siinä sanotaan, että monet muut e-lompakot tarjoavat saman mukavuuden ja paljon vähemmän haittoja. Tämä on myös pelaajille tarjolla oleva välittömän vedonlyöntimenetelmä.

Siirtyminen haittoja, UPayCard edellyttää, että käyttäjät siirtävät rahaa korttitilille. E-lompakko on erillinen MasterCard-kortista, joten sinun on muistettava siirtää kortti ennen sen käyttöä. Mobiilikäyttö helpottaa tätä, ja jos se ei aiheuta sinulle ongelmia, UPayCard voi silti olla vaihtoehto.

Jos saldon siirto ei riitä estämään sinua, maksu tulee olemaan. On totta, että useimmat virtuaaliset lompakot liittyvät johonkin palkkioihin, mutta tämä on maksullinen, joka liittyy jopa kaikkein yksinkertaisimmista tapahtumista. Tilinomistajilta veloitetaan kaiken rahoituksesta tililtä kuukausimaksuihin, MasterCardin käyttöön ja käytännöllisesti katsoen kaikkiin muuhun.

Tätä maksutapaa harkittaessa suosittelemme, että luet ehtoja ja maksuilmoituksia, kuten minkä tahansa muun e-lompakon. Rajoitetut maat sisältävät: Yhdysvallat, Turkki, Azerbaidžan, Intia, Ranska.

Klikkaa tästä lukea, mitä LCB: n jäsenillä on sanottavaa tästä menetelmästä, voit saada käteviä vinkkejä!

4.2 (92 )

50000

  • У вас возникли проблемы при загрузке? Lataa AtoZ Lataa. Tämä apu on käytössä AtoZ-automaateissa. Tämä apu on käytössä AtoZ-automaateissa.
  • Возникли проблемы с установкой? Нажмите здесь, чтобы узнать, как установить файл apk.
  • нужно UPayCard мод? Lataa UPayCard мод APK
  • Lataa UPayCard мод APK версия.

Нажмите, чтобы загрузить файл apk Androidin для UPayCard. Asenna необходимо asentaa AtoZ Downloader. Tämä tarkoittaa, että haluat tallentaa UPayCard apk -viestinnän, бесплатно и безопасно. Joten, että APK UPayCard on 100% turha. Joten, lataa ohjelma AtoZ Downloader -ohjelmaan. 0 из 5 антивирусов sanovat UPayCard АПК подозрительна. Последнее сканирование 1519968388

Имейте в виду, что здесь вы можете поделиться оригинальным и бесплатным установщиком APK для Messenger без каких-либо читов, неограниченного золотого патча или любых других модификаций.

ОТКАЗ ОТ ОТВЕТСТВЕННОСТИ: UPayCard on täydellinen korttihakemus, joka tukee kaikkia upaycard-sovelluksia. Varmista, että UPayCard-tietokanta on valmis.

Voit vapaasti ladata UPayCard 1.7 apk (1.7) Android. мы настоятельно рекомендуем вам попрять быструю загрузку выше. Jos haluat poistua käytöstä, et voi päästä käsiksi, jos haluat tallentaa APK: n UPayCard-salasanan (nimi: com.upaycard.mobile.upaycapp).

Вы можете получить APK-файл UPayCard из прямой ссылки для скачивания, затем переместите файл на SD-карту вашего Android-телефона, а затем используйте один файловый менеджер, который вы предпочитаете просматривать и устанавливать.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map