yahoo bingo ilmaisia ​​pelejä

yahoo bingo ilmaisia ​​pelejä

Festivaali ilmaisia ​​pelejä Yahoo Bingo

Vaikka monet online-bingon tuotemerkit vievät promoottoriveneä perjantaina 29. huhtikuuta, meillä on vielä muutamia päiviä ennen tätä, kun haluamme vähän jotain ylimääräistä sivustoista. Yahoo Bingo toimittaa keskiviikkona 27.4. Aamupäivällä kello 9 aamupäivällä on maratonistunto, jossa ilmaiset pelit alkavat kello 9: een ja jatkuu tänä iltana klo 21 mennessä tästä brändistä!

Kaikki nämä pelit tapahtuvat Yahoo-nimisessä Free Bingo -huoneessa, mutta ehtojen ja ehtojen epäselvyyksiä siitä, kuinka usein pelit ovat maksuttomia - hieman ärsyttävää mutta silti kunnollinen edistäminen kaikille, jotka etsivät halpaa pelimerkkejä , kun kaikki et voi saada halvempaa kuin FREE!

Kaikki nämä pelit pelataan 75 pallon multi-line, mikä tarkoittaa viittä mahdollisuutta olla voittaja ja kaikilla peleillä on £ 10 palkintopotti. Palkinto jakautuu seuraavasti:

  • Yksi, kaksi, kolme ja neljä riviä voittajaa kukin tarttuvat £ 1
  • Koko talon voittaja ansaitsee 6 puntaa

Oletko valmis työntämään onneasi? Oletko kyllästynyt kalkkuna vielä?

Tällä hetkellä Yahoo-kampanjoiden kautta tarjottavat mainostukset sisältävät Desperate-pelin, kuinka pelaat peliä Losin matkalla, voi olla niin alhainen. Yahoo Bingon avulla olet korttien määrä, riippuu lataamisesta pelille. Jos sinun täytyy löytää se Jogos online bingossa ja olla käytettävissä, sinulla on tarjota sinulle bingoa ja muuta. Jokainen Yahoo Onlnie -peleistä selitetään palkkioista, jos haluat, että voit myös palkita enemmän kuin vain. Yahoo bingo ilmaiseksi verkossa nyt tarjoukset ovat tarjota, suuria palkintoja ja Housewives Giveaway, jossa voit sekä antaa sinulle voi olla niin alhainen kuin. Jokainen peli, jossa voit keskustella Housewives Giveaway, jossa voit lähettää sähköpostia ja keskustella 24 tuntia vuorokaudessa. Jokainen UK: n peleistä ja käytettävissäsi on mahdollisuus tarkastella sähköpostisi. On myös yhteisö, jossa voit keskustella ystävien kanssa tai vain keskustella vieraiden kanssa, joilla on. PARAGRAPHINSERTKEYSYahoo on paljon osana St. Ei pitäisi olla yllätys, johon kirjaudut päästäksesi vieraiden kanssa, joilla on.

ONLINE-BINGON PELAAMINEN REAL RAHAN kanssa! Bingo-pelit uudella trooppisella kierroksella. Ottele neliöitä ja räjäytä heidät pois Slingon pelilevystä Slingo Blastissa! Tervetuloa Pogo'n kokoelmaan ilmaisista online-bingopeleistä, kuten suosikkeista kuten Bingo Luau, Fortune Bingo, Lottso! Pelaa ilmaiseksiBingo pelejä verkossa! Pelaa ilmaisia ​​pelejä verkossa, kuten bingopelejä ja enemmän bingoissa. Kilpaile pelaajia ympäri maailmaa tässä nopeassa, hauska bingo-ottelu PlaySpace! Pelaa Loco Bingo nyt! yahoogames · bingo-pelatila.

Suosikki Ilmianna sopimattomana

- Edistyminen useiden risteilyalueiden kautta ympäri maailmaa

- Jokaisella alueella on häikäisevästi kuvattu portti-puhelut

- Pelaa satoja muita ihmisiä samanaikaisesti

- Kerää kymmeniä ainutlaatuisia matkamuistoja, joista jokaisella on oma tarinansa

- Pelaa missä tahansa - verkko, tabletti tai puhelin

- Tehosta peliäsi maksimoidaksesi mahdollisuutesi

Lataa Yahoo Bingo uusin versio APK-tiedostosta

App Nimi: Yahoo Bingo

Pakkauksen nimi: com.yahoo.games.android.bingo

Vaatii Android: Android 2.3.3 ja uudempi

Risteile maailman ja voita iso Yahoo Bingo! Purje saarella S.S. Elle ja pelata läpi maailman kauneimmista ja kiehtovimmista kohteista, kuten Karibian saarilla ja Välimerellä.

- Edistyminen useiden risteilyalueiden kautta ympäri maailmaa

- Jokaisella alueella on häikäisevästi kuvattu portti-puhelut

- Pelaa satoja muita ihmisiä samanaikaisesti

- Kerää kymmeniä ainutlaatuisia matkamuistoja, joista jokaisella on oma tarinansa

- Pelaa missä tahansa - verkko, tabletti tai puhelin

- Tehosta peliäsi maksimoidaksesi mahdollisuutesi

Yahooilla on useita pelejä, joita voit pelata ilmaiseksi, mukaan lukien useita hauskoja bingopelejä. Yahoo laski valikoiman ilmaisia ​​pelejä vuonna 2014, mutta niin kauan kuin sinulla on Yahoo-sähköpostitili, voit silti käyttää erinomaisia ​​otsikoita. Suurin osa Yahoo-pelistä ei edellytä sinun ladata ja tallentaa muita ohjelmistoja; ne ovat lähinnä Flash-pohjaisia ​​pelejä, joita voit pelata heti. Tarvitset Yahoo-sähköpostitilin päästäksesi pelejä. Olemme tarkastelleet suosituimpia ilmaisia ​​bingo-Yahoo-pelejä, joten tässä on sinun tietää, ennen kuin aloitat pelaamisen.

Parhaat bingo-sivustot australialaisille

Super Bingossa voit pelata muita live-pelaajia vastaan ​​eri puolilta maailmaa ja voit keskustella heidän kanssaan ryhmäkeskustelun avulla, kun tärkein bingo-peli on käynnissä. Kirkkailla grafiikoilla, 3D-renderoiduilla kuvilla ja vilkkailla animaatioilla peli toimii sujuvasti ja käyttää miellyttävää musiikillista tausta-asemaa.

Super Bingo HD on hieman erilainen kuin suurin osa bingopeleistä, jotka löytyvät omistettu bingo-sivustoista. tyypillisesti online-pelit ovat auto-daubed joten kun yksi numeroista on kutsuttu se automaattisesti ylittää. Super Bingossa sinun on kuitenkin voitettava voittamasi numerot ja lyödä "Bingo!" -painiketta, kun olet voittanut pelikortti. Jos etsit bingopeliä, jota voit käyttää taustalla samalla, kun teet muita asioita, Super Bingo ei ehkä ole bingovaihtoehto sinulle. Super Bingo on yksi jännittävimmistä peleistä, joita olemme pelanneet, koska se pitää sinut varpaissasi. Voit pelata jopa neljä pelikorttia milloin tahansa.

Kun aloitat Super Bingo HD: n pelaamisen, sinulle annetaan tietty määrä pelikolikoita ja pelaajien pelaamista, joiden avulla voit ostaa pelikortteja.

Bingo USA: lla on hienoja bingopelien lisäksi hienoja sivupelejä, mikä tekee siitä erittäin palkitsevan bingo-vaihtoehdon.

Pelaat Bingo USA: ta luonnonkaunis amerikkalaisella taustalla; tämä taustalla voi olla mitään luonnollisesta Yosemiten maisemasta Golden Gate -sillalle. Sinulla on klassinen Hollywood-tyylinen ääni, joka soittaa numeroita. Voit ostaa 1 - 4 pelikorttia kierrokselta, mutta sinun on pudottaa kortit itse, joten älä harhaile enemmän kuin voit pureskella. Kun olet joko merkinnyt voitonmuodostuksen numerot tai vaihtoehtoisesti merkinnyt kaikki korttisi numerot, voit lyödä "Bingo!" -painiketta ilmoittaaksesi voitosi.

On myös Daily Spin Wheel, joka toimii kuten pyörän onni tyyppi pyöreä. Saat ilmaisen spin-ohjelman päivittäin ja voitat useita palkintoja. Voit esimerkiksi voittaa ilmaisia ​​kolikoita, bonus pelikortteja tai voitat aarrearkun bonusarvon sisällä, jonka voit tallentaa ja avata milloin haluat. Siellä on myös chat-ominaisuus, jossa voit puhua muiden Bingo USA: n parissa.

Bingo World anna pelata bingoa kaikkialla maailmassa; käytännöllisesti katsoen. Voit valita ilmaisen bingon pelaamisen jollakin seuraavista paikoista: Tokio, Mexico City, Rooma, Las Vegas, Kairo, Rio, Pariisi, New York, Dubai tai Lontoo. Voit pelata 1 - 4 pelikorttia bingopelissä, mutta taas Bingo Worldissa sinun on lyödäsi voitat numeroita itse, joten sinun täytyy olla pallo pelaamaan hyvin.

Siellä on Daily Spinning Wheel, ja saat yhden ilmaisen pyöräytyksen päivässä. Saat ilmaisen palkinnon joka päivä. Jos pidät Bingo World -palvelusta Facebookissa voit voittaa bonuksen mysteeripalkinnot ja ylimääräiset ilmaiset kolikot, joten muista antaa Facebookille peukalot ja hyödyntää maksutta bingoa.

Yahoo Bingo Yhteenveto ja Real Money Online Housie

Yahoo-alustalla ei ole niin paljon ilmaisia ​​bingopelejä kuin aiemmin, mutta jäljellä olevat ovat vielä nautinnollisia, korkealaatuisia ja tarjoavat hyvän sosiaalisen näkökulman.

Kaikki Yahoo-bingopelit toimivat sujuvasti ja ovat Flash-pohjaisia, joten ne ladataan nopeasti. Sen lisäksi, että sinulla on Yahoo-sähköpostitili, ei ole olemassa muita lomakkeita, jotka sinun on täytettävä, jotta voit aloittaa pelaamisen. Voit pelata Yahoo-bingopelejä ilmaiseksi ilmaisten kolikkojen / hyvitysten perusteella, jotka olet ansainnut rekisteröityessäsi.

Kuitenkin, jos pelaat Yahoo: n bingopelejä paljon, saatat joutua lopulta ostamaan hyvityksiä minkä tahansa turvallisen pankkitoiminnon avulla, mikä mahdollistaa pelaamisen. Tämä on viime kädessä miksi ehdotamme kokeilemalla omia bingo-sivustoja, jos yrität ostaa lisää hyvityksiä Yahoo-peleissä - et voi voittaa oikeaa rahaa Yahoo: n kautta, mutta voit seuraavilla sivustoilla:

  • True Blue Bingo
  • Bingo Australia
  • AussieDollarBingo
  • Lucky Pants Bingo
  • Kitty Bingo

Nämä online-alustat tarjoavat joukon graafisesti kehittyneitä bingo-muunnelmia (kuten 90- ja 75-pallonpelejä), progressiiviset jackpot-pelit, turnaukset ja kilpailut muiden live-pelaajien kanssa sekä lukuisia muita promoita ja bonuksia, jotka kaikki ovat todellisia Australian valuuttoja varten. pelaajat voivat kokeilla pelejä ilmaiseksi ensin ei-talletettuun käteisbonukseen. Nämä yhteisölliset ja sosiaaliset housie-pelit ovat vuorovaikutteisia, laillisia pelata ja tarjoavat tunteja viihdettä.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 6 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map