zynga google pelata

zynga google pelata

"Maailman suurin pokerisivusto ..." - ESPN.COM

Zynga Poker tarjoaa aidon pokerikokemuksen hienostuneella muotoilulla sekä uusia ominaisuuksia, jotka innostavat kilpailua ja hallintaa.

Liity # 1 ilmainen online Texas Hold'em Poker peli! Pelaa hauskaa ystäviesi kanssa tai pelaa miljoonien pelaajien kanssa joka päivä. Pöydän suurimman valikoiman ansiosta Zynga Poker on paras paikka pelin tekemiseen riippumatta siitä, oletko aloittelija vai asiantuntija. Lataa nyt ja saat 60 000 ilmaista pelimerkkiä!

- Pelaa rento Texas Hold'em -tapahtumaa tai kilpailuja, kuten Shootouts ja Sit-N-Go.

- Voita jopa 3.000.000 ilmaista pelimerkkiä päivittäin Lucky Bonus Slotsilla!

- Pelaa Zynga Pokeria saumattomasti kaikissa Web- ja Mobile-versioissa - kirjaudu sisään vain profiilisi kanssa!

- Täysi tuki turkkilaisille, italialaisille, ranskalaisille, saksalaisille, yksinkertaistetuille & Perinteinen kiina, portugali, japani, korea, indonesialainen.

UUSI ZYNGA POKERIIN YKSINKERTAINEN:

- Moderni, hienostunut ulkoasu rikkailla animaatioilla

- Intuitiivinen aula vie sinut suosikkipöytään nopeammin muistamalla kuinka haluat pelata

- Älykkäämpiä tarkkuusvoitto-ohjaimia, jotka on rakennettu sormenpäihin

Kerro meille, mitä haluat nähdä seuraavaksi lyömällä meitä Facebookissa tai Twitterissä:

· Tämä peli on tarkoitettu aikuisten yleisölle, eikä se tarjoa todellista rahapelaamista tai mahdollisuutta voittaa oikeita rahaa tai palkintoja. Harjoittelu tai menestys sosiaalisessa pelissä ei merkitse tulevaa menestystä todellisessa rahapelissä.

· Peli on vapaa pelata; Sovelluksen sisäiset ostokset ovat kuitenkin käytettävissä lisäsisällön ja pelin valuuttana. Sovelluksen sisäiset ostokset vaihtelevat 0,99 dollarin ja 99,99 dollarin välillä.

· Tämän sovelluksen käyttöä säännellään Zyngan käyttöehdoilla osoitteessa www.zynga.com/legal/terms-of-service.

· Lisätietoja siitä, miten Zynga käyttää henkilötietoja, lue tietosuojakäytäntömme osoitteessa www.zynga.com/privacy/policy.

· Pelaa peliä seuraavalle pelikokemukselle ja älä anna turnauksia, jotka haluavat osallistua tai jotka haluavat pelata turnauksia tai ilmaisia ​​juoksupyyntöjä. Järjestelmä tai ohjelmistopaketti ei tunnista asioita, jotka on luotu kohteisiin, jotka toimivat peliohjelmissa.

· Игра свободно играть; Joten, sinun tulee hankkia lisävarusteita lisävarusteiden ja vaunujen varusteisiin. В приложении покупки диапазоне от $ 0,99 до 99,99 dollaria USD.

Maailman hauskoja moninpelejä | Zynga

Etsitkö moninpelejä, vai mieluummin pelaa sooloa? Zyngan ilmaiset pelit antavat hauskaa haluamallasi tavalla.

Voit nauttia kaikenlaisista ilmaisista peleistä Zyngan kanssa - suosituimpia moninpelipelejä ovat yhteydet yhteisön rajojen, kielten ja kulttuurien välille. Olemme ylpeitä kestävistä franchiseista, kuten Farmville, Words with Friends, Draw Something ja The Wizard of Oz: Magic Match, jotka ovat yhdistäneet lähes miljardi ihmistä ympäri maailmaa. Jos mieluummin rentoudut itse, kaikki ilmaiset nettipelit antavat sinun nauttia soolopeleistä. Se on täysin sinun!

Zynga-pelejä voi pelata työpöydän, tabletin tai matkapuhelimesi mukavuudesta. Voit ladata pelejä Apple App Storesta tai Google Playsta tai löytää suosikki moninpelejä Zynga Facebookista.

Suosituista mobiilipeleistä jännittäviin sosiaalisiin pelejä, kuten Sanat ystävien kanssa ja Farmville Country Escape, Zyngan ilmaisilla peleillä on jotain viihdyttävää kaikille. Muista seurata Twitterissä ja Facebookissa erityisiä bonuksia, jotka tekevät verkkopeleistä entistä hauskempaa!

Pelaa Zynga Pokeria - Texas Holdem PC: llä - Windows XP, 7, 8, 8.1 ja MAC

Zynga Poker on maailman suurin online-pokeripeli. Se tarjoaa uskomattoman pelattavuuden ja voit yhdistää yli kuuden miljoonan pelaajan kaikkialle maailmaan. Tämä ei ole tavallinen offline-peli. Se tarjoaa todellisen tunnelman ja voit kilpailla pelaajien kanssa ympäri maailmaa. Kaikilla pelaajilla on omat profiilit ja edistyminen tallennetaan jatkuvasti. Voit liittyä eri taulukoihin. Parasta on, että on aina olemassa taulukko. Sinun ei tarvitse odottaa sitä.

Kun aloitat Zynga-pokerin, voit pelata vierasina, pelata Zynga-tunnuksella tai kirjautua sisään Facebook-tunnuksella. Käyttämällä henkilötunnusta voit seurata kavereidesi pisteitä ja osallistua useisiin kilpailuihin ja saada nimesi kirjoitettu leaderboardin huipulle. Koska tämä on beta-versio, Zynga tarjoaa 20 000 käteistä pelin alussa saadakseen hyppy-startin. Pelaajat voivat myös voittaa jopa 100 000 käteistä onnellisista lähtöliitoista. Näitä pelimerkkejä voidaan käyttää useampien taulukoiden pelaamiseen.

Mitä enemmän voitat, sitä kauemmin pelaat. Tämä peli tarjoaa myös sovelluksen sisäisiä ostoksia. Koska peli on erittäin suuri, tämä peli on tullut erittäin suosittu ja koukuttava lyhyessä ajassa. Toisin kuin monet offline pokeri-pelit, se tarjoaa kilpailla ystävien ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Tällä tavalla kohtaamme uuden haastajan sijaan samat tietokoneella tuotetut haasteet. Se on ainoa syy, että tämä peli on tullut tunne.

Jos olet soittanut sitä älypuhelimellesi, sinun on suoritettava akku täysin kuivana. Tämä peli ei ole niin hauskaa pelata pienellä näytöllä. Zynga Poker Livein pelaaminen tietokoneella on helpompaa. Jos haluat asentaa Zynga Poker Texas Holdemin tietokoneellesi, seuraa alla olevaa yksinkertaista ohjetta.

Lataa Bluestacks-soitin Macille tai Windowsille käyttöjärjestelmän mukaan. Jos haluat pelata Zynga Pokeria Macilla, lataa Bluestacks OS X: lle ja jos haluat pelata Zynga Pokeria Windows PC: ssä, lataa BlueStacks player for Windows.

Kuinka pelata Zynga Poker Live Texs Holdemia tietokoneella / tietokoneella

  1. Lataa ja asenna Bluestacks omalla käyttöjärjestelmälläsi
  2. Lataa Zynga Poker apk PC: lle ja aseta se missä tahansa työpöydälläsi
  3. Avaa nyt Zynga Poker texas holdem PC apk: lle ja valitse Bluestacks, jotta voit suorittaa sen (jos sitä ei ole valittu oletuksena)
  4. Se asennetaan ja saat ilmoituksen siitä, että asennus on tehty
  5. Avaa tämä ilmoitus ja peli käynnistetään
  6. Kaikki, mitä ohjataan kosketuksella, ohjataan hiiren kakkospainikkeella tietokoneella
  7. Siinä kaikki! Nyt voit pelata Zynga Pokeria suoraan tietokoneellasi helposti

Toinen tapa asentaa Zynga Poker PC: lle:

  1. Avaa BlueStacks App Player Windows-tietokoneellasi tai MAC-tietokoneellasi.
  2. Varmista, että olet kirjautunut sisään käyttämällä Gmail-osoitetta, jos ei, siirry sitten asetuksiin > tilit ja kirjaudu Gmailiin.
  3. Nyt palaa BlueStacksin aloitusnäyttöön.
  4. Käytä Etsi-painiketta ja kirjoita "Zynga Poker".
  5. Heti kun löydät sen, asenna Zynga Poker käyttäen Google Play -kauppaa BlueStacksissa.
  6. Tämä peli on ilmainen, mutta on olemassa app-ostoksia ostaa lisää ylimääräisiä kohteita ja kolikoita
  7. Siinä kaikki! Nauti Zynga Pokerin pelaamisesta

Ongelma: "Android Market" antaa käyttäjille vaikutelman, että Googlen markkinapaikka keskittyy vain Androiden. Tulevaisuudessa sen on oltava kattavampi tuotemerkki, jota voidaan käyttää Google TV: ssä ja muilla alustoilla.

Sane ratkaisu: Vaihda nimi Google Marketiin. Kaikki ongelmat ratkaistaan.

Googlen epätavallinen ratkaisu: Muuta nimi Google Playssa, uudista uudelleen koko käyttöliittymä ja vähennä sovellusten merkitystä antamalla niille alhaisin merkintä navigointivalikossa.

En voi odottaa "play9rdquo; ostamani kirjat Google Playssa. Tai "play9rdquo; Facebook-Android-sovellus. Tai katso Mark Pincusin kasvot, kun hän tajuaa, että Google on tuhonnut sanan "play, 9rdquo; jonka Zynga on yrittänyt hyvin vaikea omistaa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map